Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW All Out 2023

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW All Out 2023
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-04-2023, 05:51 AM
[Image: maxresdefault.webp]

פרי שואו:

בריאן דניאלסון חותך פרומו מאחורי הקלעים. דניאלסון מדבר על האהבה שלו לריקי סטימבוט ומדבר על האכזבה שהייתה לו כשהוא ראה את ריקי סטארקס תוקף את ריקי סטימבוט, כשהוא לא יכול לעשות שום דבר בשביל למנוע את זה. דניאלסון אומר שאחרי שסטארקס אתגר את סטימבוט לקרב רצועה, הוא היה חייב לעשות משהו. דניאלסון אומר בפעם האחרונה שהוא היה בקרב רצועה זה היה נגד אדם שהוא אהב והם עדיין כיסחו אחד את השני, אבל הוא לא אוהב את סטארקס בכלל.

מאחורי הקלעים, לקסי נייר מראיינת את פרינס נענע והאמבאסי לקראת הבאטל רויאל. המנצח בבאטל רויאל יוכל לבחור עמותה לתרום לה 50 אלף דולר ולקסי שואלת לאיזו עמותה נענע יתרום אם אחד מחברי האמבאסי ינצח בקרב. נענע אומר שהם יקחו את הכסף לעצמם.

קרב 1:
באטל רויאל Over the Budget
המנצח יוכל לתרום 50 אלף דולר לעמותה לבחירתו

טוני ניס הודח ע''י בסט פריינדס, אקשן אנדרטי ודריוס מרטין
סרפנטיקו הודח ע''י ג'ייק הייגר
שון ספירס הודח ע''י אוזי אופן
קומנדר הודח ע''י גייטס אוף אגוני
אנג'לו פארקר הודח ע''י דלטון קאסל
דלטון קאסל הודח ע''י בריאן קייג'
דריוס מרטין הודח ע''י דניאל גרסיה
צ'אק טיילור הודח ע''י טואה ליונה
בישופ קאון הודח ע''י האנגמן פייג'
מאט מנרד הודח ע''י סקורפיו סקיי
ג'ייק הייגר הודח ע''י סקורפיו סקיי
מארק דיוויס הודח ע''י האנגמן פייג' וטרנט בארטה
דניאל גרסיה הודח ע''י סקורפיו סקיי
סקורפיו סקיי הודח ע''י בריאן קייג'
אקשן אנדרטי הודח ע''י קייל פלטצ'ר
קייל פלטצ'ר הודח ע''י טרנט בארטה
טרנט בארטה הודח ע''י בריאן קייג'
טואה ליונה הודח ע''י האנגמן פייג'
בריאן קייג' הודח ע''י האנגמן פייג'
מנצח: האנגמן פייג'.

קרב 2:
היקארו שידה, ווילו נייטינגייל וסקיי בלו נגד את'נה, מרצדס מרטינז ודיאמנטה
מנצחות: 
שידה, ווילו וסקיי בלו. סקיי בלו הצמידה את דיאמנטה אחרי קוד בלו.

מראים פרומו מוקלט של LFI. חברי LFI מובאים בפני הבוס - רוש. רוש אומר שהוא בחר בהם מסיבה והיה צריך להוציא מהם את הצד האלים שלהם, ועכשיו הם הולכים להשתלט על AEW.

קרב 3:
אליפות השלשות
האקליימד ובילי גאן (א') (ע' דניס רודמן) נגד ג'ף ג'ארט, ג'יי לית'ל וסאטנם סינג
מנצחים: 
האקליימד ובילי גאן. מקס קאסטר הצמיד את ג'יי לית'ל אחרי מיק' דרופ.

קארד מרכזי:

קרב 1:
אליפות הזוגות של ROH
אדם קול וMJF (א') נגד ג'ון סילבר ואלכס ריינולדס (ע' איוול אונו)

במהלך הקרב, MJF מוכר פציעת צוואר לאחר תקיפה של אלכס ריינולדס ועוזב את הקרב. MJF חוזר בשלב מאוחר יותר
מנצחים: MJF ואדם קול אחרי דאבל קלוזליין לאלכס ריינולדס.

בזמן שMJF וקול עוזבים את הזירה ופרידמן מוכר את הפציעה שלו, סמואה ג'ו יוצא החוצה. ג'ו דוחף את MJF הצידה בזמן שהוא חולף על פניו. אדם קול מפציר במקס לא לעשום שום דבר, אבל MJF רץ לזירה ונכנס לברול עם סמואה ג'ו שמייד תופס אותו בגיליוטינה. המאבטחים מגיעים מייד להפריד בין ג'ו לבין MJF ולהרחיק את פרידמן מהזירה.

קרב 2:
אליפות הTV של ROH
סמואה ג'ו (א') נגד שיין טיילור
מנצח:
סמואה ג'ו בהכנעה עם קוקינה קלאץ'.

קרב 3:
אליפות TNT
לוצ'זאורוס (א') (ע' כריסטיאן קייג') נגד דארבי אלן (ע' ניק וויין)
מנצח: 
לוצ'זאורוס אחרי דאבל טומבסטון ולריאט לסיום, לאחר שכריסטיאן קייג' מאיים על ניק וויין עם קונצ'יירטו ומסיח את דעתו של דארבי.
אחרי הקרב, כריסטיאן מתכוון לבצע את הקונצ'יירטו על דארבי אלן בזמן שלוצ'זאורוס מחזיק את ניק וויין וגורם לו לצפות, אבל מספר מתאבקים מגיעים בראשות שון ספירס מגיעים לעשות את ההצלה.

קרב 4:
מירו נגד פאוורהאוס הובס
מנצח: 
מירו בהכנעה עם גיים אובר.
אחרי הקרב, מירו והובס לוחצים ידיים, אבל אז הובס מתהפך על מירו ותוקף אותו מאחור. הובס חונק את מירו. CJ פרי יוצאת החוצה ומנסה להציל את מירו כשהיא תוקפת את הובס עם כסא, אבל הובס לא מוכר את המכות. הובס עומד מול CJ, כאשר מירו מתאושש ומוריד את הובס עם הכסא בעצמו.
CJ פרי מחייכת לעבר מירו, אבל מירו לא נראה מרוצה ונוטש אותה בזירה כשהוא צועק "את לא אמיתית".

קרב 5:
אליפות TBS
קריס סטטלנדר (א') נגד רובי סוהו (ע' שריה)
מנצחת: 
קריס סטטלנדר אחרי סאנדיי נייט פיבר, לאחר שטוני סטורם צצה ממתחת לזירה וחטפה את הספריי מידה של רובי. 

קרב 6:
קרב רצועה
בריאן דניאלסון נגד ריקי סטארקס

ריקי סטימבוט מצטרף לצוות השדרנים לקרב.
מנצח: בריאן דניאלסון. ריקי סטארס מתעלף בלבל לוק עם הרצועה.

נייג'ל מקגינס מכריז שהאנגמן פייג' בחר לתרום את הכסף שהוא זכה בו בבאטל רויאל לקרן לחינוך ציבורי של שיקאגו.

קרב 7:
אדי קינגסטון וקטסויורי שיבאטה נגד ווילר יוטה וקלאודיו קסטניולי
מנצחים: 
ווילר יוטה וקלאודיו קסטניולי. קלאודיו הצמיד את אדי קינגסטון אחרי אפרקאט.

קרב 8:
קני אומגה נגד קונוסקה טאקשטה (ע' דון קאליס)
מנצח: 
קונוסקה טאקשטה אחרי ברכיה עם ברך חשופה.

קרב 9:
FTR והיאנג באקס נגד בולט קלאב גולד
מנצחים: 
בולט קלאב גולד. קולטן גאן הצמיד את קאש ווילר אחרי בליידראנר מג'יי ווייט.

מוכרז לדיינמייט:
כריס ג'ריקו וסמי גווארה נגד אוזי אופן
פרומו של האנגמן פייג'

קרב 10:
האליפות הבינלאומית
אורנג' קאסדי (א') נגד ג'ון מוקסלי
מנצח: 
ג'ון מוקסלי אחרי דת' ריידר שני.
אחרי הקרב, אורנג' קאסדי מקבל את הרגע שלו עם הקהל כשהוא מתאושש ומקבל צ'אנטים של Thank You Orange.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
09-04-2023, 09:03 AM

הגב
The following 1 user Likes בליסטרה's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
09-04-2023, 09:06 AM
אצפה כנראה מחר.
מקריאה ראשונה יש פה חזרה על העבר בין ג'ו לפרידמן מnxt שג'ו הלך עם מאבטחים כשפרידמן אחד מהם וג'ו פשוט דחף אותו והמשיך. הפעם פרידמן לא שתק והלך להחזיר.

האנגמן פייג' עם עקיצה לפאנק, מצחיק שגם עם מעשה כביכול טוב של לתרום הם מצליחים לעשות מזה רע.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
09-04-2023, 09:48 AM
אירוע מצויין. בדיוק מה שAEW היו צריכים.
התעלה על כל הציפיות שהיו לי. ארבעה קרבות שיכולים להיות קרב הערב. וייב של אירועים גדולים של AEW מתקופות טובות יותר. הרגיש שהמתאבקים היו רעבים להתגבר על הענן השחור שיש סביב הארגון ולגרום לאנשים לדבר על הרסלינג ולא על הדרמות.
הקהל היה תוסס ופעיל לאורך כל האירוע. הם לא ניסו לגנוב אותו, חוץ מקרב הרביעיות שבו זה הרגיש כאילו הם מוציאים את זה מהמערכת, אבל גם שם - לקראת הסוף הם היו בתוך הקרב. אני חושב שאין סימן גדול יותר שזה נגמר בשביל פאנק מהעובדה שהקהל בשיקאגו לא ניסה להרוס לAEW את האירוע, ואפילו היו מאוד מאחורי קני אומגה והאנגמן פייג' שאמורים להיות "אויבים". אני מניח שגם הם רק רוצים לעבור כבר את הדרמות ולהתמקד ברסלינג.
קצת קשה להאמין שאחרי השבוע ההזוי שעבר עלינו אני יוצא מהאירוע עם תחושה אופטימית לגבי AEW, אבל הנה אנחנו כאן. עכשיו אם טוני יוכל לתת בוקינג נורמלי בתוכניות השבועיות זה יהיה בכלל נהדר.

באטל רויאל בפרי שואו היה ללא ספק באטל רויאל בפרי שואו.
AEW בדרך כלל כן טובים במבנה של הקרבות האלה. זה מרגיש שלכל מתאבק יש איזה ספוט ואף אחד לא נמצא שם בתור פילר. הבעיה היא שיש יותר מידי כאלה. רק לפני יומיים היה באטל רויאל בראמפייג'.
קצת מוזר לראות אלוף עולם לשעבר כמו האנגמן בקרב כזה, אבל הוא קיבל את הניצחון, קיבל אהבה מהקהל ויש לו פרומו בדיינמייט. אני אישית בעד לרסט אותו לקיץ 2022 ולהחזיר אותו למסלול של טופ גאי בחברה. פשוט להתעלם מכל השנה האחרונה.

קרב שלשות של הנשים גם היה קרב פרי שואו דיי טיפוסי. את'נה היא כוכבת, הראן הנוכחי הוא הכי טוב בקריירה שלה, וחבל לי שלא יכלו למצוא לה ספוט טוב יותר, אבל לפחות היא הופיעה כאן. האינטראקציות שלה עם היקארו שידה היו מצויינות וזה צריך להיות הפיוד הגדול הבא שלה אחרי שתסיים את מה שהיא עושה עם בילי סטארקז.
ווילו נייטינגייל מרגישה בנקודה הזאת גדולה על התפקיד של "המתאבקת השלישית" בקרב טריוס בפרי שואו, גם יכולה וצריכה לקבל יותר בעתיד. 
סקיי בלו היא המלכה החדשה של שיקאגו.

יצאתי לטייל עם הכלב במקום לצפות בקרב על אליפות הטריוס ואין לי דחף להשלים אותו. עמכם הסליחה. אני בטוח שגיא ייתן לכם דעות מורחבות וסיקור מוצלח של הקרב.

האופנר הרגיש לי מאוד כמו קרב האוס שואו.
אין לי שום דבר נגד סילבר וריינולדס, זה פשוט לא הקרב שמכרו לי בדיינמייט ולא האמנתי אף לא לשניה שהם יכולים לנצח. אחרי שMJF הלך לנוח מאחורי הקלעים חשבתי שאולי יהיה פה איזה טוויסט עם רודריק סטרונג, בסוף לא היה שום דבר. העיקר שהקהל קיבל את האקט הכי חם של הארגון באירוע.
האנגל עם סמואה ג'ו אחרי הקרב היה הרגע שבו האירוע הפך מהאוס שואו מפואר לPPV על אמת.
רפרנס מצויין למפגש של סמואה ג'ו וMJF בNXT, וגם דרך מעולה לשלב את ג'ו במאין אבנט כמו שמגיע לו. גם בגלל שהוא עושה עבודה מצויינת לאחרונה, גם כפיצוי על החרא שהוא היה צריך להתעסק איתו בוומבלי. ג'ו הוא גם האדם המושלם לתת לסטוריליין הזה רגע של "Shit gets real" ולקחת אותו בכיוון רציני יותר. הצחוקיאדה של מקס ואדם זה טוב ונחמד, ג'ו הוא ניגוד מוחלט.

שיין טיילור הרגיש מאוד לא קשור בPPV של AEW, והוא לא גנב את ההצגה כאן או משהו, אבל אני חושב שהוא עשה עבודה טובה והעלה את עצמו לרדאר של אנשים שלא שמו עליו לפני זה. הוא היה שם בשביל לשים את ג'ו אובר, וזה היה משהו כמו 7 דקות של קרב, אבל זה היה 7 דקות טובות. שני מתאבקים גדולים ופיזיים שפשוט כיסחו אחד את השני. טעימה קטנה לפני הקרב הגדול יותר של הובס-מירו.

דארבי אלן נגד לוצ'זאורוס זה קרב שדיי נשכח בסוף הערב, אבל זה עדיין היה קרב טוב מאוד. לוצ'זאורוס עם הופעה שמזכירה לכולם למה הוא היה כל כך אובר בנקודה מסויימת, לפני שהוא נבלע מאחורי ג'ק פרי וכריסטיאן. דארבי מכר ולקח באמפים כמו מטורף כרגיל. הטורצ'ר ראק לתוך קרוסיפיקס נראה כל כך מושלם וקריספי.
לא כל כך הבנתי למה חבורת הג'וברים היו אלה שעשו את ההצלה אחרי הקרב ומה המטרה של זה. להראות כמה אנשים שונאים את כריסטיאן ההיל המנובל והמרושע?

הובס-מירו היה הקרב הכיפי של הערב. הקרב היה טוב מאוד בפני עצמו, אבל הקהל פשוט העלה אותו בכמה רמות עם הצ'אנטים שלהם.
Big Meaty Men, Slap That Meat, Holy Meat, Meat Forever, צ'אנט של Meat אחרי כל מכה. מזמן לא היה קרב שכל כך נהנתי בו מהקהל. איי שם, ביג E ישב וצפה בזה עם החיוך הכי גדול בעולם על הפנים שלו.
שמחתי לראות שהפיוד נמשך, אבל אז היה הדביוט של CJ פרי שגרם לי לגלגל עיניים. זה פשוט מזכיר לי יותר מידי את רוסב הלוזר של שנת 2019, ואין לי כוח למלודרמה הזאת.

רובי-סטטלנדר היה בסדר, היה אפשר לחסוך חלק מהאוברבוקינג. שמח שעכשיו באופן רשמי סיימנו עם הסטייבל המעיק של האאוטקאסטס. עכשיו הזמן לרוץ עם טוני סטורם. 
AEW חייבים לעשות משהו עם רובי סוהו במהלך השנה הקרובה, כי כרגע היא פשוט דיי שרופה. היא המתאבקת שמקבלת קרבות בפרופיל גבוה ואף פעם לא מנצחת. אני לא יודע אם זה ריין עם אליפות TBS או הטורניר של אואן, או אפילו סתם שינוי גימיק משמעותי כמו טוני סטורם, אבל משהו חייב לזוז.

כמובן שדניאלסון-סטארקס היה מצויין. למישהו היה ספק שקרב של דניאלסון יהיה מצויין? כשמדובר באין רינג, דניאלסון הוא שדרוג עצום על פני CM פאנק ואני חושב שריקי סטארקס צריך להיות מאוד מרוצה מהשינוי הזה.
סטארקס היה חייב קרב גדול. הוא בן 33 - אמצע שנות ה30 זה פחות או יותר הגיל שבו צריך להבין אם המתאבק הוא אחד ששווה להשקיע בו ולממש את הפוטנציאל שלו, או שאפשר למקם אותו בבטחה בתור מידקארד 4 לייף. סטארקס תמיד היה כריזמטי והראה ניצוצות של משהו מיוחד, אבל עד עכשיו לא הייתה לו הופעה טובה שאפשר להצביע עליה ולומר "בשביל זה כדאי להשקיע בו". אני לא חושב שזה בא מחוסר כישרון, בעיקר חוסר מזל, וזה דיי ברור שסטארקס עצמו הבין את גודל המעמד.
בריאן ניצח בחזרה שלו, אבל ריקי הוא זה שיצא מהקרב כשהוא מרגיש גדול יותר משהוא היה לפני שבוע. עכשיו הוא מרגיש כמו הדבר האמיתי. זה היה הפולי-אורטון שלו.
אני מקווה שפיינאל קאונטדאון פשוט יהיה שיר הPPV של דניאלסון. זה יקר, אבל טוני חוסך עכשיו כסף על החוזה השמן של CM פאנק.

קרב הזוגות הרגיש כמו הקרב שבו הקהל החליט לנוח. קשה להאשים אותם בPPV כזה ארוך, וזה גם לא הרגיש כמו קרב שבאמת שייך לPPV. היו בו כמה ספוטים מגניבים, ולראות את השילוב של קלאודיו ושיבאטה בזירה היה הזוי ומגניב, אבל לא הרגשתי שהופק יותר מידי מהקרב הזה. 
אהבתי שקלאודיו ניצח עם האפרקאט. אני פשוט אוהב שמתאבקים מנצחים מדיי פעם עם מהלך שהוא לא הפינישר שלהם, זה מוסיף לאשליה של ההצמדות לאורך הקרב ומוריד מהתחושה ששאר המהלכים הם פשוט פילר ורק הפינישר יכול לנצח. וולטר ממש טוב בקטע הזה, יש לו איזה 5 מהלכים שונים שהוא מנצח איתם מדיי פעם.

הקהל קם לתחיה שוב בשביל קני אומגה, ואומגה לא אכזב ונתן קרב שרק הוא יכול לתת עם טאקשטה. מרגיש לי שאנחנו לא מקבלים מספיק קרבות יחידים גדולים של קני, וחבל. הוא לא יהיה כאן לנצח, ואני חושב שיש בו אפילו עוד ריין טוב כאלוף עולם (אבל בתור פייס הפעם).
עדיין, נורא שמח שקיבלנו את האחד הזה. כמו ריקי סטארקס ודניאלסון, קני בא לקדם את טאקשטה והוא גם עשה את הג'וב. נקי. 

קרב הרביעיות היה הקרב שבו הקהל פרק והוציא מהמערכת, וגם שם זה לא הרגיש לי כמו קהל שבא לחרבן על הקרב ולהרוס. הצ'אנט של "Oh Cry Me a River" היה הרגע שבו הבנתי שהם פשוט משתעשעים עם זה ולא באמת אכפת להם. 
זה נראה שהם לא כל כך ידעו איך לאכול את הבאקס. הם קיבלו פופ, ואז היט, ואז צ'אנטים לשם שלהם. גם בלי קשר לפאנק, אני יכול להבין את זה. הבאקס הם הטאג הכי טוב בהיסטוריה בעיניי, אבל אני לא נהנה מהם כבר תקופה דיי ארוכה. 
הניצחון של בולט קלאב גולד מוצדק והכרחי, אבל הם דיי היו כאן על תקן ההילים התורנים. הסיפור היה הבאקס וFTR. 
ג'יי ווייט צריך להיות בקרב יחידים באירוע הבא. חלאס עם הבולשיט הזה. 

המאין אבנט סיפק את הסחורה. לא קרב הערב שלי, אבל מאוד קרוב. אני לא הכי מסכים עם התוצאה. הפאנטזי בוקינג שלי היה ניצחון של קאסדי במאין אבנט, ואז הוא מפיל את האליפות לטאקשטה בדיינמייט.
אבל הקרב השיג את המטרה שלו - אורנג' קאסדי הוא מאין אבנטר והאליפות הבינלאומית היא האליפות השניה בחשיבותה בAEW. אני חושב שהם יכולים להשתמש בה בתור האליפות המרכזית של קוליז'ן בהיעדר חגורת הצעצוע של פאנק.
מוקס תותח. הוא מישהו שנהנה מסגנון רסלינג שלא מדבר לכל אחד, והוא אוהב לדמם גם כשהקרב לא מצדיק את זה לפעמים, אבל ברגע האמת כשהוא צריך להתייצב ולהיות מאין אבנטר - הוא שם. קצת מבאס אותי שהאירוע הסתיים כשהוא עדיין עם BCC. הייתה לי תקווה קטנה שאולי הסטייבל פשוט יתפרק בשקט ובלי איזה סטוריליין וכל אחד יילך לדרכו. זה לא עובד כבר תקופה, השם לא רלוונטי בלי ריגל, הקהל לא ממש מקבל אותם בתור הילים. זה הרגיש כמו אקט שעשה את שלו. אני מקווה שהם לא ישארו ביחד לעוד הרבה זמן.
כבר המון זמן שאני מרגיש שאורנג' קאסדי ראוי לתואר "פילאר" יותר מג'ק פרי או סמי גווארה. אני חושב שאחרי הקרב הזה אפשר רשמית להכניס אותו לשם במקום ג'ק. זה פילאר אמיתי, Cry me a river.

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • DarkArts, NoamRR, RoeeHardy
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
09-04-2023, 10:08 AM
(09-04-2023, 09:06 AM)Jon_M0xley כתב:  אצפה כנראה מחר.
מקריאה ראשונה יש פה חזרה על העבר בין ג'ו לפרידמן מnxt שג'ו הלך עם מאבטחים כשפרידמן אחד מהם וג'ו פשוט דחף אותו והמשיך. הפעם פרידמן לא שתק והלך להחזיר.

האנגמן פייג' עם עקיצה לפאנק, מצחיק שגם עם מעשה כביכול טוב של לתרום הם מצליחים לעשות מזה רע.

זה צ'יפ פופ, לא עקיצה לפאנק.

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
09-04-2023, 10:12 AM
(09-04-2023, 10:08 AM)KillSwitch כתב:  זה צ'יפ פופ, לא עקיצה לפאנק.

כן, בדעות שלך נזכרתי שהאירוע בשיקגו ואז הבנתי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מחובר
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
09-04-2023, 10:21 AM
גיא אחרי שג׳יי וייט לא מקבל פוש סינגלס:

[Image: 8-F1902-A5-11-BA-49-D2-8-D60-60-D2-EB78-...0-1-50.jpg]

גיא אחרי ש-CM פאנק מפוטר בגלל ג׳ק פרי:

[Image: FCF9-EFBB-5-B65-4301-9867-AFDA5-ADE8-D66.jpg]

גיא אחרי שאורנג׳ קאסידי מפסיד את האליפות שלו לג׳ון מוקסלי:

[Image: DBC7-B609-BE51-4445-BC8-B-6-F794-AE1677-F-50.jpg]
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 5 users Like RoeeHardy's post:
  • ANYS, DarkArts, Jon_M0xley, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,549
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
09-04-2023, 10:24 AM
אהבתי את התזמון של AEW, לעשות את הדיביוט של לנה דווקא ברוסב דיי
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
09-04-2023, 10:32 AM
סלאביק בלי שום מילה על כריסטיאן קייג' במדיה סקראם?
"How's everybody's father feeling today?"
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
09-04-2023, 10:39 AM
(09-04-2023, 10:32 AM)WheelerYUTA כתב:  סלאביק בלי שום מילה על כריסטיאן קייג' במדיה סקראם?
"How's everybody's father feeling today?"

עדיין לא ראיתי.
הייתי צריך לצאת לסידורים והחלטתי שאני מעדיף לשם שינוי להוציא אשכול חדשות בבוקר, וגם הייתי באיזשהו היי מהאירוע ורציתי לפרוק דעות. יצא שדילגתי על הסקראם.

כריסטיאן הוא גאון כמובן.

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • Coquina Clutch
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 06:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר