08-19-2023, 11:40 PM
(08-19-2023, 05:03 PM)Shalev_the rock כתב: יותר כיוון 2000-2001 עד הפציעה. ב99 הוא עדיין הרגיש פחות גדול, רק בתחילת 2000 הוא נהיה באמת מיין איוונטר לגיטימי, כזה שפותח כל תוכנית בערך ושיש לו משקל אמיתי. העבודה שלו עם סטף זהב שם. כמובן שמיק פולי הוציא אותו אובר בשביל זה.
בתקופה הזו הוא היה ההיל הכי טוב שראיתי אי פעם. גם בזירה, הוא ידע לעבוד כל כך טוב והוא נראה מיליון דולר.
אגב הדגשתי את החלק של פולי בעניין הזה כי טריפל H מסוף 99 עד בערך לא יודע מתי היה המתאבק הכי שמור בחברה. בטח בעידן האטטיוד, רק על אוסטין שמרו יותר מבחינת בוקינג.
החצי השני של שנת 99 נכלל בפיק שלו מבחינתי כי סיפור העלייה שלו בעיניי היה מדהים, כנראה התקופה שהכי נהניתי ממנו. התחושה שקיבלתי ממנו באותה תקופה היא "אני עכשיו שם את עצמי בפרונט, זאת עובדה ואתם תתמודדו איתה כי אני באמת כזה טוב" (גם היה לו קאצ'פרייז כזה פעם), והוא באמת היה כזה טוב. זה נכון שהוא קיבל בוקינג חזק, הוא ניצח את אוסטין בנו מרסי על האליפות כשהוא מוריד גם את אוסטין וגם את רוק (שהגיע לעזור לאוסטין ופגע בו בטעות), זה הוציא אותו מיליון דולר. מצד שני, לא היו חסרות סיבות לגרום לו להפוך לליצן. הבוקינג מסביבו היה מחריד, ואם היה מדובר במתאבק עם יכולות פחות טובות אין לי ספק שהוא לא היה מחזיק. האנגל עם סטפני היה גועלי וזה החליק לנו בגרון, ההפסד לוינס לדעתי גרם לו להיראות כמו נקניק למרות הניצחון באנפורגיבן שבוע אחר כך, וכמובן - הוא נאלץ לעמוד מול אוסטין ורוק בשיאם, כשהם היו אוכלים מתאבקים על המיק כמו לחמניות. להאנטר עדיין לא היה רזומה כדי לקרוא לעצמו אלוף עולם, אבל הוא עמד במבחן הזה כמו גדול.
אני תוחם את זה בערך מהתקופה שלפני פולי לואודד, כשבקורפורייט מיניסטרי הייתה מיני יריבות בין טייקר להאנטר לגבי מי צריך להילחם מול אוסטין. חודש וחצי אחר כך האנטר הפך לאלוף, ולמרות שזה לא היה ריין ראשון קלאסי וארוך והיה בוקינג קצת הזוי מסביב, הוא שם את עצמו על מפת המיינאבנט. לאורך כל התקופה הזאת הוא עשה כל מיני דברים כדי לדחוף את עצמו קדימה, ממש כמו הילד הדוחף המעצבן מהבצפר שלא קשור לדברים שקורים אבל מכניס את עצמו בכל זאת, והוא גרם לזה לעבוד. ככה אני לפחות תופס את זה, ולכן החצי השני של שנת 99 נכנס עבורי לפיק שלו.

![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)