Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1974): « הקודם 1 ... 721 722 723 724 725 ... 1974 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#7,221
08-19-2023, 03:05 PM
יש לנו חצאי גמר בסינסינטי, ושניהם יהיו מרתקים.

חצי הגמר הראשון יפגיש שני יריבים ותיקים יחסית, נובאק ג'וקוביץ' ישחק מול אלכסנדר זברב. המאזן שלהם בראש בראש הוא 7-4 לג'וקוביץ', בסה"כ צמוד. המשחק האחרון ביניהם התקיים לפני כמעט שנתיים במסגרת חצי גמר טורניר גמר הסבב (ATP FINALS) 2021, שם זברב ניצח ב-3 מערכות והמשיך לזכייה בטורניר.

זברב מגיע למשחק אחרי תקופה יחסית טובה שלו, הוא הגיע לחצי גמר הרולאן גארוס ואפילו זכה בטורניר ראשון מאז החזרה מהפציעה (טורניר המבורג), נראה שהוא מתחיל להיכנס לקצב לקראת הישורת האחרונה של העונה. בדרך לחצי הגמר הוא הדיח את דניל מדבדב המדורג שלישי בעולם ב-3 מערכות ונראה טוב מולו, זה כמובן סימן מצוין עבורו. אין לו נקודות להגן עליהן בשלב הזה של העונה כיוון שהוא לא שיחק בשנה שעברה, אז הוא יתקדם בדירוג לקראת ה-US OPEN ואולי יצליח להשתחל לטורניר גמר הסבב (שאליו מגיעים רק 8 השחקנים הטובים ביותר של השנה). ברבע הגמר הוא הדיח את אדריאן מנארינו הצרפתי בשתי מערכות קלילות.

לעומתו, ג'וקוביץ' אולי בן 36, אולי כבר לא בלתי מנוצח בווימבלדון, חשבו שנגמר הסוס, אבל הוא ממשיך לטייל ולהתקדם בטורנירים החשובים של השנה. הקורבן האחרון הוא טיילור פריץ האמריקאי המדורג 9 בעולם, שספג ממנו בייגל בטורניר ביתי שלו. ג'וקוביץ' כמובן לא הפסיד מערכה עדיין בטורניר, ונראה שהוא לא מתקשה. לא סתם מדובר בשחקן המשטח הקשה המוצלח בהיסטוריה, עם 13 גראנד סלאמים ו-27 טורנירי מאסטרס 1000 על המשטח בנוסף ל-6 זכיות בטורניר גמר הסבב שנערך במשטח קשה באולם. בדרך לגמר ג'וקוביץ' נעזר בפציעה של דוידוביץ' פוקינה שפרש אחרי פיגור 1-0 במערכות, וניצח את גאל מונפיס הצרפתי ב-2 מערכות קלילות בנוסף לניצחון על פריץ.

ההימור שלי: זברב חוזר לעצמו, אבל ג'וקוביץ' ינצח ב-2 מערכות.

חצי הגמר השני יפגיש בין הוברט הורקאץ' הפולני לקרלוס אלקרז המדורג ראשון בעולם. השניים נפגשו לפני שבוע במונטריאול במשחק ענק שבו אלקרז ניצח ב-3 מערכות 6-7, 6-7, 6-3 כשהוא חוזר מפיגור מערכה וניצל מקאמבק עצום של הורקאץ' במערכה השלישית. חוץ מהמפגש הזה היה להם עוד משחק במיאמי ב-2022, שם אלקרז שוב ניצח ב-2 מערכות של שוברי שיוויון. הורקאץ' שחקן די יציב עם הגשות נהדרות ומדויקות, גם ג'וקוביץ' הודה בווימבלדון השנה שהוא סבל בכל רגע במשחק מולו. ברזומה שלו יש זכייה בטורניר מאסטרס 1000 (מיאמי 2021) והוא הגיע לגמר טורניר קנדה שנערך בטורונטו בשנה שעברה (כל שנה טורניר קנדה משתנה במיקום בין טורונטו למונטריאול, שנה במונטריאול ושנה אחר כך בטורונטו וחוזר חלילה) שם הפסיד לפבלו קארנו בוסטה. צריך לציין שהורקאץ' הדיח בטורניר את זוכה השנה שעברה בורנה צ'וריץ' ב-3 מערכות, וגם את המדורג 4 בעולם סטפנוס ציציפאס בשתי מערכות די קלילות.

אלקרז התקשה מאוד בסיבוב הקודם מול מקס פורצל האוסטרלי המדורג 70 בעולם (מי שהדיח את קספר רוד המדורג שביעי ואת סטן ואוורינקה), וניצח אחרי שחזר מפיגור מערכה והשיג שבירה במשחקון במצב של 4-4 בסט האחרון. נראה שהרוחות בסינסינטי מפריעות לו, מקשות עליו לנהל את המשחק הרגיל שלו ובעיקר מקשות עליו לבצע ביעילות את הדרופ שוטס המפורסמים שלו, אבל הוא ממשיך להתקדם. כל 5 המשחקים האחרונים שלו הסתיימו ב-3 מערכות, אני חושב שגם במשחק הזה נקבל 3 מערכות של טניס משובח.

ההימור שלי: הורקאץ' הוא יריב קשוח עם הגשות יציבות, והוא סחט את אלקרז לפני שבוע לקצה גבול היכולת. לדעתי תהיה כאן הפתעה. הורקאץ' ב-3.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,222
08-19-2023, 03:06 PM
(08-19-2023, 12:56 PM)wwehof כתב:  תודה. סעמק עם ישראל. למה המדינה הזאת כזאת מסריחה בכל דבר.
אין HBO, למרות שיש אותו אפילו במדינות כמו אנדורה
אין דיסני פלוס נורמלי למרות שאנחנו משלמים יותר מארה"ב.
אין שירות סטרימינג ישראל שמשדר ב-4k.
וגם במה שיש, תמיד יש חוסרים ביחס לעולם למרות שאנחנו משלמים הכי הרבה.
יש לך 5G בכל הארץ עם סיבים 1GBPS ברוב המקומות והאתרים הפיראטים פתוחים לשימוש, ומחירי האינטרנט ברצפה. מה שנשאר לך זה רק לשים כובע פיראט

5CENTS שלי על סדרת הסרטים: מהיר ועצבני זה סרט הודי עם כוכבים מארצות הברית
זה הגיע לרמה שעד שלא שורפים מישהו ותוך כדי עורפים לו את הראש ומפזרים את האפר באטמוספרה- הוא לא מת
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#7,223
08-19-2023, 03:32 PM
(08-19-2023, 12:56 PM)wwehof כתב:  תודה. סעמק עם ישראל. למה המדינה הזאת כזאת מסריחה בכל דבר.
אין HBO, למרות שיש אותו אפילו במדינות כמו אנדורה
אין דיסני פלוס נורמלי למרות שאנחנו משלמים יותר מארה"ב.
אין שירות סטרימינג ישראל שמשדר ב-4k.

וגם במה שיש, תמיד יש חוסרים ביחס לעולם למרות שאנחנו משלמים הכי הרבה.

- HBO MAX אמור להגיע לישראל ב-2024. בינתיים התכנים שלהם משודרים ביס/הוט ושאר החברות שיש אצלינו.
- דיסני פלוס עובד לי מושלם.
- נטפליקס, דיסני פלוס ואפל TV אצלי משדרים ב-4K, בעבר היה לי גם אמאזון פלוס וגם שם משודר ב-4K.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#7,224
08-19-2023, 03:41 PM
(08-19-2023, 03:06 PM)karusi כתב:  יש לך 5G בכל הארץ עם סיבים 1GBPS ברוב המקומות והאתרים הפיראטים פתוחים לשימוש, ומחירי האינטרנט ברצפה. מה שנשאר לך זה רק לשים כובע פיראט

5CENTS שלי על סדרת הסרטים: מהיר ועצבני זה סרט הודי עם כוכבים מארצות הברית
זה הגיע לרמה שעד שלא שורפים מישהו ותוך כדי עורפים לו את הראש ומפזרים את האפר באטמוספרה- הוא לא מת

עשיתי בדיקה לפני איזה שבועיים-שלושה עם פלקס וקודי (עם תוכן חוקי). זה לא עבד טוב. חלק נתקעו, הפעלתי גם בחלק את אותו תוכן, באחד קופץ דולבי וייז'יין (נדמה לי בפלקס) בתוכנה השניה לא. Hdr בכלל לא עבד.

אני צריך לבדוק אם התקיעות קשורות למרחק מהראוטר וכרגע אין לי ראש לזה (ידרוש מגדיל טווח או לעבור באופן זמני לנחושת ואז לשים את הראוטר קרוב יותר). בנוגע לדולבי וייז'יין / hdr צריך להתחיל לחפש למה זה לא עובד. בקיצור הרבה כאב ראש שכרגע אין לי ראש אליו.

בלי קשר, מגיע בן אדם ומוכן לשלם מחיר סביר עבור סטרימינג (נטפליקס, אני מדבר אליכם כשאני אומר סביר. תנו תוכנית למי שלא רואה הרבה במחיר סביר). למה השירותים בישראל כל כך בחוסר ביחס לעולם? יש כאן ממש מעט שירותים בינלאומיים במחירים מנופחים ביחס לעולם. הבעיה שגם התכנים אפילו בשירותי סטרימינג בינלאומיים מגיעים באיכות ירודה. אם יש את רוקי ב-4k למכירה באמאזון וטורנטים, למה אני צריך לשלם ולקבל איכות נמוכה יותר בפריים וידאו?

בנוגע למהיר ועצבני - רשמתי בעבר את דעתי. הסרט הראשון היה נפלא. בערך כשדה רוק הצטרף הסרטים די התחילו לההרס והפוקוס עבר ממירוצי מכוניות מחתרתיים לאקשן.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#7,225
08-19-2023, 03:48 PM
(08-19-2023, 03:32 PM)lidoradir כתב:  - דיסני פלוס עובד לי מושלם.
- נטפליקס, דיסני פלוס ואפל TV אצלי משדרים ב-4K, בעבר היה לי גם אמאזון פלוס וגם שם משודר ב-4K.

יש המון תלונות על דיסני פלוס ועל האפליקציה שלהם. אני כבר כמה חודשים לא מנוי אצלם, כך שאני לא יודע מה השתנה. האפליקציה של ארה"ב מציעה הרבה יותר אפשרויות. לדוגמה, צבע של הטקסט, האם יהיה רקע לכתוביות או לא וכו'.
הם גם הורידו את האיכות שהיתה במחשב. היה בהתחלה 1080p והורידו ל-720p. אני זוכר שרציתי לראות את הסרט על יאניס וזה היה לא נעים לצפיה ברמה שחתכתי אחרי איזה רבע שעה.

אפל - אכן 4k אבל מעט תכנים. אין שם תכנים וואו.

פריים וידאו - יש מעט מאוד תוכן ב-4k. יש שם את סרטי שר הטבעות וההוביט. למיטב זכרוני, רק אחת מהן מגיעה ב-4k. שלא נדבר על hdr שאף פעם לא עובד ומיעוט של תכנים עם דולבי וייז'יין.

הייתי מאוד רוצה לראות בישראל את hbo והולו, אבל גם הם העלו מחירים לכמה לא זולה.

לידור, אתה מכיר את חסרת הסטרימינג itv? שאלתי אותך בזמנו על סרטי הארי פוטר, ונראה שהם משדרים אותם (עם פרסומות). צריך vpn אליהם כי הם בריטים (נראה לי). לא יצא לי לנסות אותם.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#7,226
08-19-2023, 04:15 PM
(08-19-2023, 03:48 PM)wwehof כתב:  יש המון תלונות על דיסני פלוס ועל האפליקציה שלהם. אני כבר כמה חודשים לא מנוי אצלם, כך שאני לא יודע מה השתנה. האפליקציה של ארה"ב מציעה הרבה יותר אפשרויות. לדוגמה, צבע של הטקסט, האם יהיה רקע לכתוביות או לא וכו'.
הם גם הורידו את האיכות שהיתה במחשב. היה בהתחלה 1080p והורידו ל-720p. אני זוכר שרציתי לראות את הסרט על יאניס וזה היה לא נעים לצפיה ברמה שחתכתי אחרי איזה רבע שעה.

אפל - אכן 4k אבל מעט תכנים. אין שם תכנים וואו.

פריים וידאו - יש מעט מאוד תוכן ב-4k. יש שם את סרטי שר הטבעות וההוביט. למיטב זכרוני, רק אחת מהן מגיעה ב-4k. שלא נדבר על hdr שאף פעם לא עובד ומיעוט של תכנים עם דולבי וייז'יין.

הייתי מאוד רוצה לראות בישראל את hbo והולו, אבל גם הם העלו מחירים לכמה לא זולה.

לידור, אתה מכיר את חסרת הסטרימינג itv? שאלתי אותך בזמנו על סרטי הארי פוטר, ונראה שהם משדרים אותם (עם פרסומות). צריך vpn אליהם כי הם בריטים (נראה לי). לא יצא לי לנסות אותם.

אני לא יודע איך זה אצל אחרים, אני מדבר על איך זה עובד אצלי, יש לי דיסני פלוס מתאריך ההשקה וחידשתי לשנה נוספת עד יוני 2024, הכל עובד אצלי חלק, הממשק רץ כמו שצריך, אין בעיות, אין תקיעות, איכות 4K לכל התכנים החדשים שיוצאים, השאר באיכות 1080p, נהנה מהתוכן שעולה לשם והם עושים אחלה עבודה, סדרות אחרונות שראיתי שם : הדוב עונה 2, רק רוצחים בבניין עונה 3.

לא מסכים לגבי אפל TV, כאילו יש הרבה תכנים... לגבי ה'ואוו' זה כבר כל אחד ודעתו. כמו שרשמתי פה בעבר עשיתי את המנוי לחצי שנה חינם ואני נהנה מהם חבל על הזמן, כל סדרה שלהם בצבע, איכותית. סדרות אחרונות שראיתי שם : חטיפה, אפלטוני, אפטר פארטי עונה 1. יש עוד רשימה ארוכה בדרך שאני מקווה לסיים בחצי שנה הזאת...

אמאזון פריים היה המנוי היחיד שביטלתי בגלל שלא היה לי באמת מה לראות שם, הסיבה היחידה שעשיתי תמנוי זה בשביל לראות שני גברים וחצי, סדרת הקומדיה האהובה עליי בכל הזמנים, סדרה שתמיד אני אוהב לראות לפני שאני נרדם, אם אחדש שוב ביום מן הימים תמנוי... זה יהיה אך ורק בגלל זה.

לגבי itv שמעתי עליהם אבל כמו שרשמת הם בריטים וצריך VPN וכל השיט הזה... לא מתעסק בזה.

אנצל את הפוסט הזה כדי להמליץ על הסדרה אימפריית הכאב של נטפליקס. סדרת דרמה. מקורם של משברי האופיואידים בארצות הברית, כפי שזה נראה דרך עיניהם של פושעים, קורבנות ושוחרי אמת. 6 פרקים בלבד, דפקתי לזה בינג' מהיר ביותר, אי אפשר להפסיק לצפות בזה. ממכר.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#7,227
08-19-2023, 04:30 PM
(08-19-2023, 04:15 PM)lidoradir כתב:  אני לא יודע איך זה אצל אחרים, אני מדבר על איך זה עובד אצלי, יש לי דיסני פלוס מתאריך ההשקה וחידשתי לשנה נוספת עד יוני 2024, הכל עובד אצלי חלק, הממשק רץ כמו שצריך, אין בעיות, אין תקיעות, איכות 4K לכל התכנים החדשים שיוצאים, השאר באיכות 1080p, נהנה מהתוכן שעולה לשם והם עושים אחלה עבודה, סדרות אחרונות שראיתי שם : הדוב עונה 2, רק רוצחים בבניין עונה 3.

לא מסכים לגבי אפל TV, כאילו יש הרבה תכנים... לגבי ה'ואוו' זה כבר כל אחד ודעתו. כמו שרשמתי פה בעבר עשיתי את המנוי לחצי שנה חינם ואני נהנה מהם חבל על הזמן, כל סדרה שלהם בצבע, איכותית. סדרות אחרונות שראיתי שם : חטיפה, אפלטוני, אפטר פארטי עונה 1. יש עוד רשימה ארוכה בדרך שאני מקווה לסיים בחצי שנה הזאת...

אמאזון פריים היה המנוי היחיד שביטלתי בגלל שלא היה לי באמת מה לראות שם, הסיבה היחידה שעשיתי תמנוי זה בשביל לראות שני גברים וחצי, סדרת הקומדיה האהובה עליי בכל הזמנים, סדרה שתמיד אני אוהב לראות לפני שאני נרדם, אם אחדש שוב ביום מן הימים תמנוי... זה יהיה אך ורק בגלל זה.

לגבי itv שמעתי עליהם אבל כמו שרשמת הם בריטים וצריך VPN וכל השיט הזה... לא מתעסק בזה.

אנצל את הפוסט הזה כדי להמליץ על הסדרה אימפריית הכאב של נטפליקס. סדרת דרמה. מקורם של משברי האופיואידים בארצות הברית, כפי שזה נראה דרך עיניהם של פושעים, קורבנות ושוחרי אמת. 6 פרקים בלבד, דפקתי לזה בינג' מהיר ביותר, אי אפשר להפסיק לצפות בזה. ממכר.

מה שאני רוצה לראות באפל מסתכם בערך בטד לאסו (הלך ונחלש בפרקים שראיתי), סוואגר, הסרט על סטף קארי וזהו בערך Smile
ראיתי עוד שלוש סדרות דוקומנטריות.

אולי אראה בעתיד גם את הייג'ק או סילו.

אני חושב שפריים וידאו טוב יותר - היה שם איזה 6-7 סרטי מהיר ועצבני (למה הורדתם?), קריד 3, air, שרלוק, יומני ערפד, שר הטבעות וההוביט ועוד.
אלה בטוח שמות יותר מפוצצים מתכני אפל.

בנוגע לדיסני - איך אתה יודע מה האיכות אם זה לא 4k? אני זוכר שהסתכלתי באנג'ל והאיכות היתה זוועת עולם. אין מצב שזה היה 1080p.
מה הקטע של שירותי סטרמינג לא לציין מה האיכות אם זה לא 4k? יש תכנים שנראים בסדר ויש כאלה שנראים ממש רע ולא ניתן לדעת מה האיכות.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#7,228
08-19-2023, 04:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-19-2023, 04:55 PM על ידי karusi.)
(08-19-2023, 03:41 PM)wwehof כתב:  עשיתי בדיקה לפני איזה שבועיים-שלושה עם פלקס וקודי (עם תוכן חוקי). זה לא עבד טוב. חלק נתקעו, הפעלתי גם בחלק את אותו תוכן, באחד קופץ דולבי וייז'יין (נדמה לי בפלקס) בתוכנה השניה לא. Hdr בכלל לא עבד.

בלי קשר, מגיע בן אדם ומוכן לשלם מחיר סביר עבור סטרימינג (נטפליקס, אני מדבר אליכם כשאני אומר סביר. תנו תוכנית למי שלא רואה הרבה במחיר סביר). למה השירותים בישראל כל כך בחוסר ביחס לעולם? יש כאן ממש מעט שירותים בינלאומיים במחירים מנופחים ביחס לעולם. הבעיה שגם התכנים אפילו בשירותי סטרימינג בינלאומיים מגיעים באיכות ירודה. אם יש את רוקי ב-4k למכירה באמאזון וטורנטים, למה אני צריך לשלם ולקבל איכות נמוכה יותר בפריים וידאו?
תחבר כבל ארוך

ובנוגע לתכנים- ידידי כאן הבעיה. מעל גיל 20 פחות אוהבים טלויזיה או צריך אותה. מי שיותר דורש טלויזיה זה ילדים קטנים שצריכים דיבוב לרוב ולפעמים כתוביות.
כשאתה מדבר על פלטפורמות תוכן בין לאומיות- נדיר שידובבו משהו.
אז בגלל שאין דיבוב, אין מה למכור לקטנטנים שהם נפח השוק המרכזי שימגנט את המנויים. ומשם כדור השלג מתגלגל ופחות משקיעים בישראלי.

יש שלושה מרכזי R&D שלש אפל בארץ אבל אפילו אין אתר בעברית
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#7,229
08-19-2023, 06:04 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-19-2023, 06:06 PM על ידי wwehof.)
(08-19-2023, 04:48 PM)karusi כתב:  תחבר כבל ארוך

ובנוגע לתכנים- ידידי כאן הבעיה. מעל גיל 20 פחות אוהבים טלויזיה או צריך אותה. מי שיותר דורש טלויזיה זה ילדים קטנים שצריכים דיבוב לרוב ולפעמים כתוביות.
כשאתה מדבר על פלטפורמות תוכן בין לאומיות- נדיר שידובבו משהו.
אז בגלל שאין דיבוב, אין מה למכור לקטנטנים שהם נפח השוק המרכזי שימגנט את המנויים. ומשם כדור השלג מתגלגל ופחות משקיעים בישראלי.

יש שלושה מרכזי R&D שלש אפל בארץ אבל אפילו אין אתר בעברית

אין לי אופציה לחבר כבל. כשמכרו לי את הטלויזיה, "שכחו" לספר שחלק מהחיבורים הם מאחורי הטלויזיה במטרה לדחוף מתקן בעלות של מאות שקלים.

דיבוב - אני לא צריך. למרות שיכול להיות נחמד מדי פעם לראות את התוכניות שראיתי כשהייתי קטן (אני לא בטוחים שיש).
הרבה יותר נוח לי לראות עם כתוביות בעברית, אבל אני משתדל בזמן האחרון לצפות יותר עם כתוביות באנגלית כדי לשפר אנגלית.

אני מאוד מצטער על זה שלא השקעתי באנגלית ולא היה מישהו שיאמר לי כמה זה חשוב כשהייתי צעיר. אני גם מצטער שלא חשבתי על דרכון פורטוגלי. לא היתה לי מחשבה לשניה לעזוב את הארץ בעבר והבנתי שסגרו את הפרצה הזאת (שוב תודות למגזר שאני אוהב שספסר בזה לצורך עשיית רווחים).

לא חסרים תכנים. יש לי רשימה די ארוכה של תכנים שהייתי רוצה לראות.

עריכה: אפרופו אפל. כשהתקשתי לתמיכה של השירות סטרימינג, מי שעונה שם הוא לא עם מבטא ישראלי למרות שהם דוברים עברית. אחד מהם אמר לי שהם לא יושבים בארץ.
הגב
The following 1 user Likes wwehof's post:
  • karusi
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#7,230
08-19-2023, 06:52 PM
(08-19-2023, 06:04 PM)wwehof כתב:  אין לי אופציה לחבר כבל. כשמכרו לי את הטלויזיה, "שכחו" לספר שחלק מהחיבורים הם מאחורי הטלויזיה במטרה לדחוף מתקן בעלות של מאות שקלים.

דיבוב - אני לא צריך. למרות שיכול להיות נחמד מדי פעם לראות את התוכניות שראיתי כשהייתי קטן (אני לא בטוחים שיש).
הרבה יותר נוח לי לראות עם כתוביות בעברית, אבל אני משתדל בזמן האחרון לצפות יותר עם כתוביות באנגלית כדי לשפר אנגלית.

אני מאוד מצטער על זה שלא השקעתי באנגלית ולא היה מישהו שיאמר לי כמה זה חשוב כשהייתי צעיר. אני גם מצטער שלא חשבתי על דרכון פורטוגלי. לא היתה לי מחשבה לשניה לעזוב את הארץ בעבר והבנתי שסגרו את הפרצה הזאת (שוב תודות למגזר שאני אוהב שספסר בזה לצורך עשיית רווחים).

לא חסרים תכנים. יש לי רשימה די ארוכה של תכנים שהייתי רוצה לראות.

עריכה: אפרופו אפל. כשהתקשתי לתמיכה של השירות סטרימינג, מי שעונה שם הוא לא עם מבטא ישראלי למרות שהם דוברים עברית. אחד מהם אמר לי שהם לא יושבים בארץ.
איך הוא יודע עברית אז?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1974): « הקודם 1 ... 721 722 723 724 725 ... 1974 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 06:26 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר