08-09-2023, 08:49 PM
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
08-10-2023, 02:16 PM
פציעה קשה מאוד לקורטואה ב-ACL, אותו שריר שסוניה דוויל קרעה. בהודעה הרשמית של ריאל אמרו שקורטואה יעבור ניתוח בימים הקרובים ככה שגם מי שקיווה שמדובר בקרע קטן וזמן החלמה נמוך יחסית התבדה מהר מאוד. קורטואה לא יחזור לשחק ב-2023, בתסריט אופטימלי הוא יחזור בפברואר, בתסריט השחור בסביבות מאי.
הערכה שלי - כנראה בירח הדבש מישל נתנה עבודה יותר מדי טובה... תמיד ידעתי שהיא בלאוגראנה בלב.
08-10-2023, 02:43 PM
כבר אין מילים, KSI ולוגאן פול וממשיכים בשלהם ואחרי שהם נותנים חסות לארסנל, UFC, ברצלונה... עכשיו באיירן מינכן. ואוו. ![]()
08-10-2023, 02:49 PM
(08-10-2023, 02:44 PM)RM Punk כתב: ו…… העונה בספרד נגמרה עוד לפני שהתחילה. אתה מגזים. ריאל לא כזאת חזקה, אבל לא בטוח בכלל שבארסה מספיק חזקה כדי לקחת. איבדנו את דמבלה, אלבה ובוסקטס, במקום זה קיבלנו את גונדואן, רומאו ואולי ויטור רוקה. לא יודע אם נוכל בכלל לרשום עוד רכש, זה עדיין רחוק ויש רק 3 שבועות לחלון. לא מספק בכלל.
08-10-2023, 02:56 PM
(08-10-2023, 02:49 PM)master of doom כתב: אתה מגזים. ריאל לא כזאת חזקה, אבל לא בטוח בכלל שבארסה מספיק חזקה כדי לקחת. איבדנו את דמבלה, אלבה ובוסקטס, במקום זה קיבלנו את גונדואן, רומאו ואולי ויטור רוקה. לא יודע אם נוכל בכלל לרשום עוד רכש, זה עדיין רחוק ויש רק 3 שבועות לחלון. לא מספק בכלל. ברצלונה לקחה בעונה שעברה אליפות בזכות ההגנה שלה, שסידרה לה המון שערים נקיים שהפכו ל-1-0 ו-3 נקודות. זו השורה התחתונה. ריאל (כרגע) נחלשה משמעותית בהגנה (שגם ככה לא נתנה עונה טובה) ולא התחזקה מספיק בהתקפה כדי לפצות על זה. ![]()
08-10-2023, 03:02 PM
(08-10-2023, 02:56 PM)RM Punk כתב: ברצלונה לקחה בעונה שעברה אליפות בזכות ההגנה שלה, שסידרה לה המון שערים נקיים שהפכו ל-1-0 ו-3 נקודות. זו השורה התחתונה. ריאל (כרגע) נחלשה משמעותית בהגנה (שגם ככה לא נתנה עונה טובה) ולא התחזקה מספיק בהתקפה כדי לפצות על זה. אני חותם על זה שאין מצב שבארסה סופגת 9 שערים ב-30 המשחקים הראשונים של העונה בליגה. אני חושב שגם אנחנו נחלשנו, טבאס עומד לנו כמו עצם בגרון ולא מאפשר לנו להביא רכש נורמלי ואמנם ריאל ספגה מכות עם בנזמה וקורטואה אבל היא התחזקה בבלינגהאם, ו-ויניסיוס הוא השחקן הטוב ביותר בספרד. אני חושב שיהיה מאוזן, ואולי לאתלטיקו יש סיכוי להפתיע.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|