08-03-2023, 01:19 AM
![[Image: Screenshot-1.png]](https://i.ibb.co/HYsLLCg/Screenshot-1.png)
אלופי הזוגות החדשים של NXT טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו מגיעים לאולם, הם יוצאים מהרכב שלהם ומיד גאלוס תוקפים ומחסלים אותם.
ליירה ואלקיריה ניצחה את ג'ייסי ג'יין, ליירה הצמידה את ג'ייסי לניצחון אחרי ספינינג קיק וספלאש מהטופ רופ.
אלוף AEW כרמלו הייז וטריק ויליאמס מאחורי הקלעים, הם מדברים על GAB והניצחון של הייז על דרגונוב, טריק אומר לכרמלו שאחרי שהוא סיים את דרגונוב... הוא צריך להתחיל לעשות את זה בשבילו. טריק אומר לכרמלו שהם תמיד יהיו ביחד אבל הוא לא סיידקיק, כרמלו עונה לו שהוא לא ראה אותו ככה, טריק עונה שהוא יודע אבל השאר לא. טריק אומר שהוא לא אלוף, טריק אומר שהוא צריך להראות לדרגונוב ממה הוא עשוי. טריק אומר שזאת לא פרידה, הוא צריך להיות אדם לעצמו, כרמלו אומר לו שהוא תמיד ישמור עליו.
אלופי הזוגות של NXT טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו נבדקים בחדר של הרופא, מקנזי מיטשל מגיעה לראיין אותם, דאנג'לו אומר שגאלוס מתים מהלכים, דאנג'לו אומר שגאלוס צריכים לחזור כי הם רוצים אותם הערב, לורנזו אומר שזה 3 נגד 2, דאנג'לו אומר שהוא יעשה שיחה ונראה אם הוא יענה.
אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו ואלופת העולם לנשים ריה ריפלי יוצאים החוצה, הם מדברים על הניצחון של דומיניק ב-GAB, דומיניק אומר שהוא הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים, ריפלי אומרת שזאת עובדה. דרגון לי יוצא החוצה, לי אומר לדומיניק שהוא לא יתן לו לזלזל בקהל או במסורת שלו, ריפלי יורדת על דרגון לי וקוראת לו ריי מיסטריו ג'וניור. לי אומר שהלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים זה ריי מיסטריו. דומיניק אומר שהוא עשה את השם מיסטריו רלוונטי, הוא האלוף. לי אומר לו שהוא אלוף רק בגלל מאמי, לי לא מבין איך ריפלי לקחה לדומיניק את הביצים, ריפלי אומרת שהביצים של דומיניק יותר גדולות משל דרגון לי. לי אומר לדומיניק שיוכיח את זה נגדו על אליפות צפון אמריקה בשבוע הבא, דומיניק אומר שהוא פייטינג צ'מפיון אז נראה מה יהיה. ריפלי אומרת שהיא תיהיה בפינה של דומיניק. לי אומר שהוא לא יגיע לבד... ריי מיסטריו מופיע על המסך, ריי פונה לדומיניק ואומר שבשבוע הבא הוא יגיע ל-NXT להיות בפינה של מישהו שהוא מכבד, ריי אומר שהעתיד של לוצ'ה ליברה זה דרגון לי. ריי אומר שהוא לא יכול לחכות ולראות את דרגון לי קורע את דומיניק וזוכה באליפות צפון אמריקה.
![[Image: 010-NXT-08012023-EJ-19779-22b1d9ea2dfe89...9de92c.jpg]](https://i.ibb.co/bsHvTJB/010-NXT-08012023-EJ-19779-22b1d9ea2dfe897b02d004e22a9de92c.jpg)
אלוף NXT כרמלו הייז בלוקר רום, ווס לי מגיע עצבני, הייז שואל אותו מה קורה, ווס לי עונה לו שיהיה מודאג מהתאוששות שלו אחרי דרגונוב. הייז אומר לווס לי שיפסיק לרחם על עצמו, ווס לי עצבני ואומר שהוא מפסיד 3 שבועות ברציפות, לי אומר להייז שהוא אלוף NXT והוא נלחם על החיים שלו ושלא ינסה להתנהג כאילו הוא יודע מה הוא עובר. הייז אומר ללי שהוא לא מבין מזה להיות אלוף NXT, השניים ממשיכים להתווכח עד שמטה פור מגיעים, מטה פור יורדים עליהם, ווס לי נותן אגרוף לאורו מנסה שניסה לדחוף אותו, מפרידים אותם ובהמשך נקבע להם קרב זוגות.
מקנזי מיטשל מראיינת את צ'ייס U מאחורי הקלעים, ת'יאה אומרת שהיא נתנה הכל והשאירה הכל בזירה ב-GAB עד שאנדרה צ'ייס זרק את המגבת, היא אומרת שהיא לא נכנעה, צ'ייס אומר שלא הייתה לו ברירה, ת'יאה צורחת שהוא לא היה חייב לעשות זאת. בארון קורבין מגיע, קורבין יורד על ת'יאה הייל ואומר לה ללכת, צ'ייס יורד על קורבין והקרב שלו נגד גייבל סטיבסון, קורבין אומר שאם הוא יופיע שוב הוא יסיים את זה. קורבין ממשיך לרדת על ת'יאה עד שצ'ייס מתערב וזה מוביל לכך שנקבע להם קרב.
דייג'אק ניצח את אדי ת'ורפ, דייג'אק הצמיד את ת'ורפ לניצחון אחרי ספינינג קיק.
טוני דאנג'לו מדבר בפלאפון מאחורי הקלעים, צ'נינג לורנזו מגיע, דאנג'לו אומר בשיחה שאם הוא יעשה זאת בשבילו הם שווים, לורנזו שואל אם הוא בפנים... דאנג'לו אומר שהוא בדרך.
דנה ברוק וקלאני ג'ורדן מאחורי הקלעים, הן מדברות על הניצחון של דנה ברוק על קורה ג'ייד, דנה ברוק אומרת שהיא אהבה את מה שעשתה, ג'ורדן אומרת לה שהיא באדאס. דנה ברוק אומרת לקלאני ג'ורדן שהיא צריכה למצוא את הקילר אינסטינקט שלה.
אלקטרה לופז ולולה וייס ניצחו את ולנטינה פרוז ויוליסה ליאון, לולה וייס הצמידה את יוליסה ליאון לניצחון אחרי נוקאוט קיק.
משודר סרטון של אלופת הנשים של NXT טיפאני סטראטון מחשבון הטיקטוק שלה, היא מדברת על הניצחון שלה על ת'יאה הייל ב-GAB ועל כך שהיא שמרה על אליפות הנשים של NXT, היא אומרת שהיו הרבה רגעים בקרב שהיא רצתה לוותר אך זה מאחוריה, היא אומרת שהיא תחזור בשבוע הבא ומי יודע מה היא תעשה... אולי תבחר את היריבה הבאה שלה ? אולי תחגוג ? או שתעשה מה שבאלה.
מטה פור(נועם דר ואורו מנסה) ניצחו את אלוף NXT כרמלו הייז וווס לי, לקראת סוף הקרב ווס לי מנסה לתת קארדיאק קיק לנועם דר אך בטעות פוגע בכרמלו הייז, אורו מנסה נתן סופרקיק לווס לי, נועם דר הצמיד את ווס לי לניצחון אחרי נובה רולר. אחרי הקרב ווס לי וכרמלו הייז מתווכחים, כרמלו הייז עוזב את הזירה לפני שזה מחמיר.
![[Image: Screenshot-2.png]](https://i.ibb.co/3ymKmm5/Screenshot-2.png)
משודר סרטון על ברון ברייקר, ברייקר שואל את ואן ואגנר איך הוא מרגיש אחרי הספיר שנתן לו, ברייקר אומר שהוא צפה בסיפור של ואן ואגנר בשבועות האחרונים. ברייקר אומר בציניות שזה מרגש, ברייקר אומר לואגנר שהוא כלום בדיוק כמו אבא שלו, ברייקר אומר שאם ואגנר לא אוהב את הדברים שהוא אומר... שימצא אותו. ברייקר מבטיח שאם זה יקרה... התמונה מהילדות שלו עם הצלקות על הראש... אם הוא חושב שזה היה רע... שיחכה אחרי שהוא יסיים איתו.
אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו ואלופת העולם לנשים ריה ריפלי מחוץ לאולם מדברים, אקסיום מגיע לדבר איתו ואומר לו שהוא טפיל, דומיניק אומר לאקסיום שהוא כבר דיבר איתו מוקדם יותר. אקסיום עונה שזה היה דרגון לי. דומיניק שואל את אקסיום מי הוא. מוסטפה עלי מגיע ואומר לדומיניק שהוא צריך לדבר איתו, אקסיום מתעצבן, עלי אומר שהוא לא זה שהפסיד ב-GAB. אקסיום מסובב את עלי, דומיניק וריפלי הולכים. אקסיום מתעצבן על זה שעלי מזלזל בו, עלי אומר לאקסיום שידאג לגביע המסורת או סקריפטס כי אליפות צפון אמריקה שלו.
בארון קורבין ניצח את אנדרה צ'ייס, לקראת סוף הקרב קורבין ניסה להכניע את צ'ייס, מחוץ לזירה ת'יאה הייל זרקה מגבת פנימה, קורבין תפס את המגבת והעיף אותה החוצה, ת'יאה הייל תופסת את המגבת והולכת. קורבין הצמיד את צ'ייס לניצחון אחרי EOD.
משודר סרטון על רוקסן פרז לצד המשפחה שלה והניצחון על בלייר דבנפורט ב-GAB.
מטה פור מדברים מאחורי הקלעים, טיילר בייט מגיע, זה מוביל לכך שנקבע לבייט ודר קרב על גביע המסורת שלו.
חקירה של הסקיזם - ג'ו גייסי מדבר על הסקיזם ואומר שיש 2 אנשים ביניהם שמאיימים על העתיד שלהם, הם אומרים שהם יודעים שאלה האחים קריד, הם מתחילים לחשוף את כולם עד שמגיעים ל-2 האנשים האחרונים, הם מורידים את המסיכות מהם וזה לא האחים קריד. האחים קריד מופיעים על המסך, הם צוחקים על כך שהם חשבו שזה הם, הם אומרים שהם יותר לא ב-NXT אבל הם נהנים מהחיים שלהם, דרך מסך ירוק הם מחליפים את הרקע לגבי מקומות שונים. האחים קריד יורדים על הסקיזם ומרימים לחיים. גייסי שולח הודעה לכל הסקיזם ואומר שימצאו את האחים קריד ויביאו להם אותם.
משודר סרטון משבוע שעבר מהלוקר רום של הנשים, קורה ג'ייד אומרת שהיא הפסידה לדנה ברוק מכל הנשים... קורה אומרת שהיא עוזבת ונמאס לה מהמקום הזה. קורה מאחלת לכולן בהצלחה בלעדיה כי הן יצטרכו את זה.
אלופי הזוגות של NXT טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו והשותף המיסתורי סאנטוס אסקובר ניצחו את גאלוס, טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו הצמידו את מארק קופי לניצחון אחרי באדה בינג באדה בום.
![[Image: 055_NXT_08012023AK_17384--091c84d98225e8...28bbd6.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/all/2023/08/055_NXT_08012023AK_17384--091c84d98225e8527e9649966128bbd6.jpg)
התוכנית מסתיימת כאשר משודר סרטון של איליה דרגונוב, דרגונוב צופה בספוט שלו ב-GAB שהוא נגח בטריק ויליאמס ואליפות NXT, דרגונוב אומר שטריק ויליאמס הוא הסיבה היחידה שהוא לא אלוף NXT, דרגונוב אומר שטריק אמר שהוא לא סיים איתו... דרגונוב אומר שגם הוא לא סיים איתו, דרגונוב אומר לטריק שיסתכל לו בעיניים ושעכשיו הוא ירגיש את הזעם שלו, דרגונוב אומר שבשבוע הבא הגמול שלו יתחיל והוא לא יעצור עד שהוא(טריק) יהיה גמור.
![[Image: Screenshot-3.png]](https://i.ibb.co/3CYmGp3/Screenshot-3.png)
מוכרז לשבוע הבא :
- איליה דרגונוב נגד טריק ויליאמס.
- קרב על אליפות צפון אמריקה : דרגון לי לצד ריי מיסטריו נגד דומיניק מיסטריו לצד ריה ריפלי.
- ואן ואגנר נגד ברון ברייקר.
- קרב על גביע המסורת של נועם דר : נועם דר נגד טיילר בייט.
- אקסיום נגד מוסטפה עלי.
![[Image: ezgif-61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/GQbcStvt/ezgif-61272c614dca8f92.gif)
תבכו

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)