Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 112 113 114 115 116 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.7.2021

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 16.7.2021
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
אשכולות: 0
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-17-2021, 03:15 PM
איזה תוכנית אש

רומן האגדי ריינס מקבל פופים הכניסה שלו פשוט אדירה
אדג' וואו איזה פופים מטורפים

קרב מעולה אדג' היה מדהים בקרב נתן פשוט את הנשמה שלו בקרב הזה
שאפו ענק לדומניק מסטריו

רומן האגדי ריינס מקבל היטים וואו כמה שזה היה טוב שמח שהם ניצחו אבל חבל שברולאפ יכלו בקלות להצמיד את דומניק יום ראשון אנחנו נהיה עדים להיסטוריה וכל המשפחה תכוסה בזהב טהור

הסגמנט של הערב רולינס עם הצחוק האדיר שלו ואדג' וואו וזאת רק ההתחלה לפיוד הזה זה הולך להיות מלחמת עולם וואו רק לחשוב ששתי פיודים של סמאקדון יהיו אדג' רולינס ורומן האגדי ריינס נגד הגדול מכולם זה נשמע פסיכי מקווה שרולינס יזכה ובסוף הקרב של אדג' כמובן שהוא יפסיד הוא יתן לאדג' סטופ על המזוודה

פין באלור חוזר שזה מעולה אבל הוא חייב לחזור לטופ ולא למידיקארד

אפשר להגיד בקרוב אלופות זוגות חדשות שוצי ונוקס מעולות
טמינה ונטליה בילתי נסבלות מה היה הקטע לדחוף אותם לקרב mitb יכלו בקלות להכניס את שוצי בלאקארט היא הייתה נותנת ספוטים מטורפים וחבל שהיא לא בקרב

קרב מעולה ואין מילה אחרת של ביאנקה וכרמלה ביאנקה שומרת ואני לא מצליח להבין איך סשה לא חזרה התגובות של הקהל לביאנקה פשוט מגיעות לה

טוני סטורם שבוע הבא יאללה תנו לה פוש בבקשה

סוזארו חחחחחחח זה פשוט מביך לאיפה הוא הולך מקרב נגד רולינס ורומן האגדי ריינס לקרב נגד אוטיס

ושאפו ענק לאוטיס על השינוי המדהים שהוא עבר פשוט הפכו אותו למפלצת

היימן בפרומו מאחורי הקלאים שרק ימשיך לדבר הוא פשוט זהב

קורבין וואו איזה מעולה הוא זה פשוט תפור עליו הדמות הזאת
באמת שהוא היה זהב בכל הפרומו הזה

המאיין איבנט היה פסיכי וקצר סת' רולינס מנצח וטוב שהוא ניצח אבל ההצמדה של ביג איי רק גורמת לי לחשוב שהוא הולך לזכות ואני מקווה שעם הוא זוכה אז שהוא יפדה כמה שיותר מהר על הבדיחה העלובה בובי לאשלי
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
glebgal מנותק
Rookie
*
תגובות: 121
אשכולות: 3
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-17-2021, 03:24 PM
לא מבין מה אתם אוהבים בדמות החדשה של אוטיס
לפני זה הוא היה מבדר טקיייייייייייי
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,805
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
07-17-2021, 03:49 PM
(07-17-2021, 02:32 PM)RoeeHardy כתב:  אפרופו רולינס, אחד הניואנסים האהובים עליי אצלו בתקופה האחרונה זה הזלזול המוחלט בריינס, בדרך כלל בעקיצות קטנות ועקיפות. רולינס הוא כנראה היחיד שלא רק שלא מפחד מריינס, אלא אפילו מרשה לעצמו להסתכל עליו מלמעלה בלי טיפה של רגשי נחיתות. מבחינתו ריינס הוא לא ראש השבט, הוא לא אלוהים, הוא מכיר אותו הכי מקרוב שאשפשר, הוא זוכר את כל הפעמים שהוא יצא עליו אובר, הוא זוכר שהוא זכה באליפות הראשונה שלו לפניו (ועל חשבונו). מבחינתו של רולינס, הסיבה היחידה שריינס אלוף היא כי הוא (רולינס) מאפשר לו. מעניין יהיה לראות בעתיד כיצד ריינס יגיב אליו חזרה, האם הוא יתייחס אליו כמו סתם עוד שם יומרני ונחות, או שלראשונה יתגלו חששות וסדקים בפוזה הבטוחה והמתנשאת שלו.

לא רק שאתה צודק, אלא גם שיש למה שאתה אומר תמיכה חזקה מההיסטוריה.
רולינס זכה באליפות הראשונה שלו עם הצמדה על ריינס, ובכך סימל את הכישלון הגדול של ריינס בתור פרויקט (אז). 

כשרולינס חזר מפציעה ב2016 - הוא חזר עם פדיגרי על ריינס (האלוף אז), וטען בדיוק את אותה הטענה - שריינס אלוף רק בגלל שהוא (רולינס) לא היה בסביבה. הוא אפילו הוכיח את זה עם ניצחון נקי על ריינס בMITB 2016 וזכה גם באליפות השנייה שלו עם הצמדה על ריינס, כאשר הוא היחיד בערך שהצליח לנצח את ריינס בצורה נקייה לגמרי בתקופת הסופרמן שלו.

רולינס וריינס נפגשו שוב בדצמבר 19' בקרב בגאונטלט, בו רולינס ניצח את ריינס ואפילו המשיך לנצח את סינה אחריו.

לפי הרקורד בניהם - לרולינס יש כל סיבה שבעולם לחשוב שהוא מוצלח וטוב יותר מריינס. מהצד השני - לריינס יש כל סיבה שבעולם להניח שהשמש תזרח בבוקר ושרולינס ינצח אותו שוב בקרב 1 על 1. ברגע שרולינס יחליט להפסיק לעשות מעצמו צחוק, יתחיל להתפכח מהתקופה החשוכה שהוא עבר, וישים את המטרה שלו על ריינס - הוא כנראה יהיה (בקייפייב) מאתגר לגיטימי יותר מאדג', סינה וכל אדם אחר. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • GuyN98, Jon_M0xley, RoeeHardy
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,629
אשכולות: 19
Likes Given: 1,248
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-17-2021, 04:26 PM
הפרק התחיל בצורה מדהימה, אחר כך הייתה רגרסיה אבל זה טבעי כשהמיינאבנט בפועל מקבל את הספוט בתחילת התכנית (ובצדק, הקהל היה חם וחבל היה לבזבז את זה).

התגובות לריינס בהתחלה היו פשוט מדהימות בעיניי. המוזיקה נשמעת, מרגישים פופ עצום מהקהל ומיד לאחר מכן הקהל מתעשת ומתחיל לתת את ההיטים שהוא צריך לקבל. זה כאילו מראה לשינוי של ריינס - מאחד שהיה מקבל היטים על עיוור מעצם היותו ריינס, היום ההיטים שהוא מקבל הרבה יותר "בריאים" ואין שום ספק שהקהל מעריך את העבודה שלו בשנה האחרונה.

לא הכי התחברתי לסיום. קודם כל קיוויתי שזה יסתיים בספיר של ריינס על אחד המיסטריוס, ואז אם כבר להוציא את אדג' אובר שוב, שזה בסדר, לפחות לא לתת לריינס להכנע. זה לא פוגע לו יותר מדי בדמות כי הוא פשוט אדיר, אבל עדיין - צריך להמעיט את כמות הפעמים שהוא כביכול מסיים עם ידו על התחתונה (בשקט בשקט כבר שבוע שלישי רצוף כזה. שוב, זה רחוק שנות אור מאלוף חלש, אבל יכלו לאזן טיפה את התמונה).

החזרה של באלור הייתה רגע טוב, אבל למרות שהוא מיצה את עצמו ב-NXT אני רואה אותו חוזר לחלטר ברוסטר הראשי בלי יותר מדי כיוון. לפחות הוא סתם לזיין את הפה עם הסטוריליין הזה שכבר שנה לא מתקדם לשומקום.

ביאנקה-כרמלה היה קרב טוב, ביאנקה שומרת מן הסתם, אין טעם לקחת ממנה את החגורה כרגע כי היא עושה עבודה מצוינת.

אוטיס מעולה. לא כואב לי על סזארו כי אני לא מאמין שהוא יקבל פוש מסוים בחיים, תקרת הברזל שלו היא פיוד מעבר לאליפות עולם ולא יותר.

קורבין מגיע ואוכל שוב את הראש על הבעיות הכלכליות שלו... בסדר. מה שכן, הפרומו הועבר בצורה לא רעה ואהבתי גם את הירידה על החולצה של אואנס. המרובע היה טוב, אואנס כרגיל עם הבאמפים המטורפים שלו, רולינס מנצח כמו שצריך.

הייפ ל-MITB, תודה לאל שזה עוד יומיים. תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
07-17-2021, 09:03 PM
זה מדהים כמה היאבקות עם קהל זה טוב. באמת מדהים.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
07-17-2021, 09:31 PM
הווווווו בייביייי איזה תוכנית אש, גם ככה היה כיף לראות את סמאק אבל עם הקהל ועוד שהוא רותח היה חוויה הזכיר לי נשכחות. לא אשקר היו לי צמרמורות ברגעים בתוכנית.
- קלאסיק וינס לצאת ראשון, אני יחד עם כל הקהל שר את השיר של מקמהן. אחלה וינס שואל איפה הייתם משתחווה והולך. לא צריך למשוך את זה למה הם היו חמים בטירוף שלא היו מקררים.
- הקרב הפותח הייתה ההחלטה הנכונה להכות בברזל כל עוד האוהדים בטירוף. הינה הגיע מבחן השעה ורומן ריינס יוצא ראשון ובום איזה פופים שהכו להיטים חחח לשנייה פחדתי ואז שמחתי לשמוע את הפופ הופך להיט. ריינס יוצא עם פוקר פייס כי הרי בפנים הוא נמס כמו גלידה בשמש אבל מבחוץ הוא הולך עם מבט לזירה לא מסתכל לא ימינה ולא שמאלה, חדור מטרה ואפילו לא חייך חיוך קטן- מושלם.
חייב לציין שכל עוד אדג' מתאבק אני מקווה שיהיה קהל כי אחרי מה שעבר לא מגיע לו להתאבק בלי קהל, אז לא משנה לי אם הוא מפסיד או מנצח כל עוד הוא מקבל את הפופ האדיר מהקבל אני שמח בלב. הפופ שאדג' קיבל היה מפלצתי, ואו. קרב קצר ולעניין לא צריך להגזים פה וגם לא אכפת לי שנגמר ברול אפ כי העיקר פה זה לקדם את הפיוד, המאני טיים זה מחר. אחרי הקרב היה מעולה והופ ריינס נכנע, לא אשקר היה לי כל כך כיף לראות את אדג' מניף אליפות אבל לצערו הוא בזמן של ריינס.
- הסגמנט של רולינס- אדג היה אדיר, רולינס ממשיך את התזכורת ללפני 7 שנים. שמח שהם מזכירים את זה ולא מתעלמים. רולינס כמו שסוויצבלייד אמר בא עם קבלות על ריינס והוא לא מסתכל עליו. מעניין לראות את הדינאמיקה בפיוד בניהם.
- שמחתי לראות שהם לא זרמו עם הצדק לסמי והם לא זרמו איתו. ידעתי שמשהו יכנס כי לא היה פואנטה בפרומו של זיין והינה הואא הנסיך, הבאדאסס שנתן ריין אדיר בnxt פין פאקינג באלור חוזר. שמח לראות שהוא כביכול נשאר אותו דמות מnxt חוץ מזה שהוא לא עשה את האקדחים בכניסה אבל כן עשה אחרי שפירק את זיין. עוד יותר היה כיף לראות איזה פופ ענק הוא קיבל, ומקווה שהוא יצליח כמו בnxt ויותר מהראן הקודם שלו(שלא היה גרוע אבל מגיע לו יותר).
- ליב מורגן אחחח הקהל מאחוריה איזה כיף אמן וגם תזכה.
- בלייר נגד כרמלה היה קרב טוב, כרמלה השתפרה קצת בזירה ועשתה עבודה טובה. בלייר כרגיל לא מאכזבת.
- סזארו גם קיבל תגובה טובה מהאוהדים, מעניין אם הקטע עם אוטיס זה חד פעמי כזה או שזה יהפוך לפיוד. לא אתנגד לאיזה קרב או 2 בין סזארו לגייבל. לשמוע את אוטיס מדבר רגיל ולא בקול של טאקייייייייייייי זה מעולה. נראה שהם בונים את אוטיס כמפלצת ונראה איך זה יתקדם שם.
- חחחחחחחחחחחחח הסגמנט של קורבין שבר אותי, כולו יוצא כמו הומלס עם כתם בחולצה והקהל כולו בהיטים. קורבין זה בול הדמות לדברים כאלה עם הקהל, הקטע שהוא מספר כמה רע לו ומה הוא עובר בבית והקהל כולו u deserve it חחחחחח חזק. אואנס יוצא ופה קצת היה לי עצוב שהוא לא קיבל את הפופ שחשבתי שהוא יקבל, היה צפוי הסטאנר אבל הניסיון של קורבין לשכנע אותו לתרום כי הקהל ילך אחריו כמו עדר ואז יורד על הביגוד שלו חחח הסטאנר בא בזמן. אם באמת מנסים להפוך את קורבין לפייס יש להם עבודה קשה לעשות.
- המאיין איבנט, לשמוע את הקהל שר את השיר של נקאמורה אחחחח. קרב טוב בלי מריחות, אחלה ספוטים אחלה קצב. הקפיצה של אואנס על נקאמורה היה אדיר, הסטומפ של רולינס על ביג אי עם הסולם היה הולי שיטטטט. מקווה שרולינס לא יזכה במזוודה.
- פאט מקאפי הוא נכס, הוא אדיר. כל כך כיף לשמוע אותו? האקדחים שהוא עשה עם באלור וגם שנקאמורה נכנס הוא קם והשתגע שם. אין הוא אדיר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
07-17-2021, 09:34 PM
(07-17-2021, 03:49 PM)SwitchBlade כתב:  
(07-17-2021, 02:32 PM)RoeeHardy כתב:  אפרופו רולינס, אחד הניואנסים האהובים עליי אצלו בתקופה האחרונה זה הזלזול המוחלט בריינס, בדרך כלל בעקיצות קטנות ועקיפות. רולינס הוא כנראה היחיד שלא רק שלא מפחד מריינס, אלא אפילו מרשה לעצמו להסתכל עליו מלמעלה בלי טיפה של רגשי נחיתות. מבחינתו ריינס הוא לא ראש השבט, הוא לא אלוהים, הוא מכיר אותו הכי מקרוב שאשפשר, הוא זוכר את כל הפעמים שהוא יצא עליו אובר, הוא זוכר שהוא זכה באליפות הראשונה שלו לפניו (ועל חשבונו). מבחינתו של רולינס, הסיבה היחידה שריינס אלוף היא כי הוא (רולינס) מאפשר לו. מעניין יהיה לראות בעתיד כיצד ריינס יגיב אליו חזרה, האם הוא יתייחס אליו כמו סתם עוד שם יומרני ונחות, או שלראשונה יתגלו חששות וסדקים בפוזה הבטוחה והמתנשאת שלו.

לא רק שאתה צודק, אלא גם שיש למה שאתה אומר תמיכה חזקה מההיסטוריה.
רולינס זכה באליפות הראשונה שלו עם הצמדה על ריינס, ובכך סימל את הכישלון הגדול של ריינס בתור פרויקט (אז). 

כשרולינס חזר מפציעה ב2016 - הוא חזר עם פדיגרי על ריינס (האלוף אז), וטען בדיוק את אותה הטענה - שריינס אלוף רק בגלל שהוא (רולינס) לא היה בסביבה. הוא אפילו הוכיח את זה עם ניצחון נקי על ריינס בMITB 2016 וזכה גם באליפות השנייה שלו עם הצמדה על ריינס, כאשר הוא היחיד בערך שהצליח לנצח את ריינס בצורה נקייה לגמרי בתקופת הסופרמן שלו.

רולינס וריינס נפגשו שוב בדצמבר 19' בקרב בגאונטלט, בו רולינס ניצח את ריינס ואפילו המשיך לנצח את סינה אחריו.

לפי הרקורד בניהם - לרולינס יש כל סיבה שבעולם לחשוב שהוא מוצלח וטוב יותר מריינס. מהצד השני - לריינס יש כל סיבה שבעולם להניח שהשמש תזרח בבוקר ושרולינס ינצח אותו שוב בקרב 1 על 1. ברגע שרולינס יחליט להפסיק לעשות מעצמו צחוק, יתחיל להתפכח מהתקופה החשוכה שהוא עבר, וישים את המטרה שלו על ריינס - הוא כנראה יהיה (בקייפייב) מאתגר לגיטימי יותר מאדג', סינה וכל אדם אחר. 

מלך.

מפחיד אותי שרולינס יזכה ואז שוב יהפוך את הקרב למשולש וינסו לעשות כמו פעם שעברה אבל הפעם ריינס יתגבר עליו. שיביאו את המזוודה לרידל או אואנס או באלור אם יכניסו אותו איכשהו.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,132
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,953
07-18-2021, 05:10 PM
2.2 מיליון צופים.
מחר יהיה מספר סופי, עליה של 300-400 אלף צופים משבוע שעבר.

הרייטינג הכי גבוה מאז ה-29 בינואר.

[Image: giphy.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
07-18-2021, 05:12 PM
(07-18-2021, 05:10 PM)lidoradir כתב:  2.2 מיליון צופים.
מחר יהיה מספר סופי, עליה של 300-400 אלף צופים משבוע שעבר.

הרייטינג הכי גבוה מאז ה-29 בינואר.

[Image: giphy.gif]

וואלה מגיע להם, כבר כמעט חצי שנה שהם נותנים את התוכנית רסלינג הכי טובה הידוע גם כA שואו. מקווה בשבילם שזה רק יעלה או ישאר ככה מעל 2 מיליון.
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,132
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,953
07-18-2021, 05:14 PM
(07-18-2021, 05:12 PM)Jon_M0xley כתב:  וואלה מגיע להם, כבר כמעט חצי שנה שהם נותנים את התוכנית רסלינג הכי טובה הידוע גם כA שואו. מקווה בשבילם שזה רק יעלה או ישאר ככה מעל 2 מיליון.

לגמרי.
תוכנית הרסלינג הכי טובה בעולם... בפער.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 05:10 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר