07-27-2023, 09:56 AM
(07-27-2023, 02:13 AM)Shalev_the rock כתב: סאבו הוא ההייפלייר הכי טוב, בפער.טייק לא רע, חוץ מה"בפער". סאבו היה מהפכן שלא מקבל את הקרדיט שמגיע לו
![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
|
|
|
07-27-2023, 09:56 AM
(07-27-2023, 02:13 AM)Shalev_the rock כתב: סאבו הוא ההייפלייר הכי טוב, בפער.טייק לא רע, חוץ מה"בפער". סאבו היה מהפכן שלא מקבל את הקרדיט שמגיע לו ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
07-27-2023, 11:01 AM
הפיוד של הוואן אריקים נגד הפריבירדס אנדרייטד. בעיניי טופ 20 פיודים, אם לא טופ 10
07-27-2023, 01:50 PM
(07-27-2023, 09:56 AM)WheelerYUTA כתב: טייק לא רע, חוץ מה"בפער". סאבו היה מהפכן שלא מקבל את הקרדיט שמגיע לובעיקר אהבתי את זה שהוא היה עושה בוצ'ים בכוונה. ![]() ?Do You Smell It
07-27-2023, 03:18 PM
![]() ![]() בוצ׳רים בסדר יורד לעולה. לא נוגד את זה שסאבו באמת מהפכן שלא מקבל מספיק קרדיט. ![]()
07-27-2023, 03:28 PM
סולו סיקואה הוא כוכב. הרבה יותר מרשים אותי מדומיניק שניזון מהרבה רעשי רקע של ריי\אדי\ריה\JD ולא היה שורד בלעדיהם. סולו נמצא במרכז של הבלאדליין אבל אני מרגיש שהוא סוחב את עצמו. העתיד של WWE בידיים לא רעות בכלל עם קבוצה עם עתיד מזהיר - סיקואה, הייז, דרגונוב, ברייקר, פיט דאן (אם איי פעם יקבל פוש) ועוד כמה שבטח שכחתי.
בנוסף, כל אחד מהמתאבקים שציינתי > אוסטין ת'אורי. הוא מיד. הוא לא משכנע על המיק, הוא שחקן גרוע, הוא יכול למשוך צ'יפ היט במקרה הטוב ודממה במקרה הרע. אם WWE ימשיכו עם הבולשיט שלהם איתו במקום לתת לנו הפסקה ולרענן את הדמות שלו ביחד עם עבודה רצינית על יכולות המשחק שלו הוא יגמור כמו רומן ריינס בשני שליש הראשונים של הקריירה שלו. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
07-27-2023, 03:39 PM
(07-27-2023, 03:28 PM)WheelerYUTA כתב: סולו סיקואה הוא כוכב. הרבה יותר מרשים אותי מדומיניק שניזון מהרבה רעשי רקע של ריי\אדי\ריה\JD ולא היה שורד בלעדיהם. סולו נמצא במרכז של הבלאדליין אבל אני מרגיש שהוא סוחב את עצמו. העתיד של WWE בידיים לא רעות בכלל עם קבוצה עם עתיד מזהיר - סיקואה, הייז, דרגונוב, ברייקר, פיט דאן (אם איי פעם יקבל פוש) ועוד כמה שבטח שכחתי. ת'אורי נחשב בתור אורטון אבל בעיניי יסיים במקסימום כמו זיגלר. מסכים ב100%, הוא איכזב לגמרי בראן שלו וקיבל הזדמנויות שמבוססות נטו על דמיון ויזואלי לאורטון/סינה. בפועל הוא פשוט לא מספיק מיוחד וחדשני ואפילו מצוין בשביל לממש חמישית ממה שייעדו לו. האכילו את סינה ואת אדג' לת'אורי והוא עדיין לא מצליח להיות אובר. הם לא יאכילו לו מישהו גדול יותר מזה. בנוסף, הוא כבר קיבל ריבוט לפני שנה, כי הם הבינו שהוא לא עובד. אז נגמרו הפתרונות הקלים כדי להציל את הפרויקט הכושל הזה. לדעתי לא משנה כמה חופש יצירתי יתנו לו, יש אנשים שהם לא מספיק מיוחדים ומעניינים כדי לבלוט בWWE. אני לא באמת מרגיש שלת'אורי יש מה להציע, גם אם תתן לו חופש יצירתי כמו שבריי וויאט לא יכול לדמיין לעצמו. בעיניי מלחמת האחים של הבלאדליין הייתה קרב הפריצה של סולו. מבחינת יכולת משחק ומבטים? 10/10. העברת רגש? 10/10. מתאבקים לרוב צריכים מילים, אבל סולו לא צריך כלום. אפילו לא מנג'ר. הוא יכול לבד, הוא רק צריך משפט או שניים ואת כל השאר הוא יכול להעביר בזירה. לדעתי גרייסון וולר הוא הבחור המבטיח ביותר בWWE כרגע. ברייקר טיפש, הייז נמוך, דרגונוב לא אמריקאי, דאן נמוך. יש דברים שלא ישתנו.
07-27-2023, 03:44 PM
(07-27-2023, 03:39 PM)SwitchBlade כתב: ת'אורי נחשב בתור אורטון אבל בעיניי יסיים במקסימום כמו זיגלר. אני כנראה אופטימי מדיי אבל אני חושב שהייז ודאן יצליחו תחת טריפל H. הם לא יהיו THE GUY אבל הם יקבלו את הרגעים שלהם כל עוד פיט דאן יחליף את השם הכי גרוע בחברה. ברייקר יצליח. אין מה לעשות. טיפש? כן. כוכב? גם כן. הוא זז מעולה בזירה. הוא מביא כריזמה אינטנסיבית (אפילו נקרא לזה, ruthless aggression) שלא מוצאים בכל יום בWWE. הטיפשות שלו יכולה להיות אחלה גימיק. מבחינתי הוא יכול להיות גולדברג מוצלח יותר וקצת פחות מסוכן בזירה. גרייסון וולר אני לגמרי שכחתי. לגמרי בדרך לשם. ברמה האישית הוא לא מהטאלנטים האהובים עליי אבל את האיכויות שלו אני לא אוכל להכחיש. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
07-27-2023, 04:09 PM
ת'אורי אחלה טאלנט. הוא עדיין לא חומר למיינאבנט, אבל אני מזכיר לכם שלמרות הטבילה המוקדמת שלו הוא יותר צעיר מכל השמות שהזכרתם חוץ מברייקר ויש לו זמן להתבשל. אני יודע שרסלינג זה תחום שלרוב או יש לך את זה או שאין לך את זה, אבל לדעתי יש מה לעבוד עם ת'אורי. הוא צריך להתנהל נכון, להקשיב לאנשים הנכונים ובעיקר להוציא יותר אופי מהדמות שלו, שמרגישה גנרית מדי.
מסכים עם הדעה שברייקר יצליח. הבנאדם מפלצת, לדעתי הוא לא טיפש (על מה ביססתם את זה? על יכולות המיק שלו? או שפספסתי משהו שהוא עשה בטוויטר), יש לו כריזמה, אם לא יתקעו לו מקלות בגלגלים הוא יהיה מתאבק מוצלח מאוד.
07-27-2023, 11:13 PM
לת'אורי יש את כל הכלים להצליח, יש לו ביטחון על המיק הוא טוב זירה והוא יכול לבדר כשצריך(בway).
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|