07-19-2023, 09:12 PM
![[Image: F1a7-Ep-Xw-AAXx0f.jpg]](https://i.ibb.co/ZLNM5vs/F1a7-Ep-Xw-AAXx0f.jpg)
שוחרר פוסטר לעונה ה-2 של בלתי מנוצח, העונה תעלה בהמשך השנה.
הייפ ענק.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
07-19-2023, 09:21 PM
(07-19-2023, 05:29 PM)Jon_M0xley כתב: לדעתי זה תלוי אפליקציה, לבת דודה שלי יש אייפון ויש לה אפליקציה של מוזיקה וכשהיא נכנסת זה עושה לה פרסומות לפני שזה נכנס. סביר להניח שיש אפליקציות שמגיעות עם פרסומות. אני מדבר על מה שמגיע עם המכשיר. בתחילת הדרך שיאומי היתה ללא פרסומות בכלל. אחר כך המכשיר התחיל להיות מפוצץ בפרסומות, ברמה שכשאני נכנס אפילו למנהל הקבצים, יש לי פרסומות (חסמתי אותן על ידי מדריך כלשהו, אבל אתן יתרון למכשיר שמגיע מראש ללא פרסומות והתעסקות).
07-19-2023, 11:16 PM
(07-19-2023, 09:21 PM)wwehof כתב: סביר להניח שיש אפליקציות שמגיעות עם פרסומות. אני מדבר על מה שמגיע עם המכשיר. בתחילת הדרך שיאומי היתה ללא פרסומות בכלל. אחר כך המכשיר התחיל להיות מפוצץ בפרסומות, ברמה שכשאני נכנס אפילו למנהל הקבצים, יש לי פרסומות (חסמתי אותן על ידי מדריך כלשהו, אבל אתן יתרון למכשיר שמגיע מראש ללא פרסומות והתעסקות). אה אז אין בכלל. ![]()
07-19-2023, 11:16 PM
(07-19-2023, 09:12 PM)lidoradir כתב: זאת הסדרה המצויירת שדומה לדה בויז? ![]()
07-19-2023, 11:22 PM
(07-19-2023, 11:16 PM)Jon_M0xley כתב: זאת הסדרה המצויירת שדומה לדה בויז? כן. אחת מסדרות האנימציה הכי טובות שאני ראיתי אי פעם, ממליץ. אתה הולך להנות. ![]()
07-20-2023, 10:41 AM
(07-19-2023, 11:16 PM)Jon_M0xley כתב: זאת הסדרה המצויירת שדומה לדה בויז?סדרת "וואו זאת הסדרה הכי מדהימה" רק כי יש שם מלא דם והרג. בלי הדם וההרג והgore הסדרה לדעתי בינונית מינוס. כמו משחקי הדיונון. עקרונית העונה הראשונה זה הפרקים הראשונים בדרגון בול ז (עם גוקו וראדיץ) לגבי סלולר- האיחוד האירופי מחייב סוללה נשפלת. זה יתחיל בעוד 3-4 שנים. אז עידן הסוללה המודבקת נגמר סופית. רק בארה"ב המושחתת שיש לכל תאגיד שם לובי ששולט בהכל- זה לא ישתנה בקרוב
07-20-2023, 01:49 PM
אני משער שחלק מהסיבות של חוסר בסוללה נשלפת הן כל תקני האבק והמים.
אם יהיה לי זמן אבדוק היום באתר של ksp איזה פלאפונים מגיעים עם הטענה של 100w ומעלה. אני מקווה שיהיה איזה סמסונג/אסוס וכו' שמגיע במחיר סביר וכו'. שמתי עין על מכשיר שראיתי של רילמי (נדמה לי neo 3) אבל אני לא מכיר את החברה ואני לא יודע אם זה מגיע מפוצץ פרסומות כמו השיאומי (07-20-2023, 01:49 PM)wwehof כתב: אני משער שחלק מהסיבות של חוסר בסוללה נשלפת הן כל תקני האבק והמים.תקני האבק והמים הם חרטא ושקר גדול. עלות תיקון פלאפון היום היא כל כך גדולה בגלל שאי אפשר לפתוח את הפלאפון בלי השקעה רבה של זמן וציוד מיוחד. כמה זה כבר ישפיע? וגם זה לא אומר שאתה יכול לשלוף עם היד. זה אומר שכל אדם סביר עם כלים בבית יכול לעשות זאת עם ידע מינימאלי. זאת אומרת עדיין צריך מברג רגיל (אסור מברג מיוחד ד"א) כדי לפתוח, אז זה אמור להיות אטום.
07-20-2023, 07:06 PM
![]() ברבי - איזה הפתעה כיפית, אני לא מגזים זה פשוט היה סרט מושלם, אפשר לקרוא לזה המרענן של הקיץ. היה בסרט הזה הכל, הוא היה ילדותי ומצחיק, הוא היה רציני שצריך, הוא היה מרגש שצריך, היה פה שילוב של הכל מהכל. הסיפור של הסרט היה פשוט וטוב, הסט/תפאורה היה מצוין, הכל היה צבעוני ומגניב, מרגו רובי זאת הברבי הכי מושלמת שהיה אפשר ללהק לסרט הזה, אני זוכר שבהתחלה רצו שגל גדות תיהיה ברבי, אני מת על גל גדות... אבל התפקיד הזה פשוט יושב על מרגו רובי בול, היא הייתה אדירה פה, ראיין גוסלינג גם היה מושלם בדמות של קן, אני חושב שהם פגעו פה בול. אפילו הקינג ג'ון סינה קפץ לכמה סצנות קצרות והיה מצחיק. האולמות בארץ ובחול מפוצצים, יהיה מעניין לעקוב אחרי ההכנסות של הסרט הזה. אופנהיימר - הסרט החדש של כריסטופר נולאן, עוד אירוע קולנועי גדול שלו. הסרט היה 3 שעות, מאוד ארוך. סרט מעולה אך לא מהטופ של נולאן. אני צריך לשבח פה את הקאסט על משחק אדיר : קיליאן מרפי, אמילי בלאנט, מאט דיימון ורוברט דאוני ג'וניור. כל אחד פה הפציץ, סצנות גדולות, דיאלוגים פנטסטיים, סאונדטארק שהוסיף המון. למי שלא יודע נולאן לא השתמש ב-CGI בסרט הזה, הסצנות של פצצת האטום עוצרות נשימה, יש בנייה גדולה לרגע הזה וזה שווה כל רגע. זה ישמע מצחיק אבל אם ישאלו אותי מאיזה סרט נהניתי יותר אני אענה 'ברבי', כמובן שאין פה מקום להשוואה וכל סרט רחוק מהשני, הקטע שאנשים יעשו את ההשוואות האלה בגלל ש-2 הסרטים יצאו באותו יום ויש עליהם הייפ מפחיד. לסיכום : 2 סרטים מעולים ששווה לראות בקולנוע. ![]()
07-20-2023, 08:15 PM
תודה לאגדה שעוזב אותנו אחרי 12 שנים במועדון, וולקאם לרכש החדש בין הקורות. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|