Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 290 291 292 293 294 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#2,911
07-18-2023, 09:44 PM
רועי, באם באם הוא כמו קנדימן. אתה קורא לו והוא בא לחסום את הצומת.

מה משותף לסטרייק של טייקר, לריין של ריינס ולכך שרועי מרוצה מקודי?

כולם התחילו מדחיפה של וינס.
חלקם החליקו לקהל טוב יותר, חלקם החליקו פחות, כולם עצבנו את באם באם (כזה באם באם. אוהב אנדרדוגים. לא אוהב אנשים מצליחים. בגלל זה אני אוהב את רועי).

ואם נחזור לדיון המקורי - גם ג׳יי יכול להיות אחלה בחלה אם ינצח את ריינס.

הכל שאלה של איך ימנפו את זה.
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,912
07-18-2023, 09:47 PM
(07-18-2023, 09:44 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ואם נחזור לדיון המקורי - גם ג׳יי יכול להיות אחלה בחלה אם ינצח את ריינס.

הכל שאלה של איך ימנפו את זה.

אם הוא זוכה ותחליט להתהפך עליו, מה הסיכוי שתאשים אותו ולא את הבוקינג?
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,913
07-18-2023, 09:51 PM
(07-18-2023, 07:35 PM)RM Punk כתב:  אני לא כל כך זורם עם הדימוי הזה. שבירת הסטריק היא לא אנרגיה פוטנציאלית שאפשר לחלק בין הרבה מתאבקים וליצור דור שלם של כוכבים. שבירת הסטריק היא הישג שנועד בטווח זמן המיידי למנף מתאבק אחד שאמור לרוץ עם זה. כל מה שמגיע לאחר מכן זה כבר נעלם בסדר גודל שאי אפשר באמת לחזות מראש. כמו שבדיוק לפני כמה עמודים אנשים דיברו על זה שלא רוצים לתת לג׳יי להצמיד את רומן, כי לא מספיק סומכים על זה שהוא יידע להישאר מעניין לאורך זמן.

לשבור את הסטריק זה באיזשהו מובן גם עול. נשמע מצחיק, נכון, אבל להיות זה ששובר את הסטריק אומר שאתה צריך לעמוד בציפיות כל כך גבוהות על כל פיפס שאתה עושה, שסביר מאוד להניח שהרבה מתאבקים אחרים היו כושלים במשימה הזו. יש אין ספור דוגמאות של מתאבקים שקיבלו את כל הפוש שאפשר לדמיין, ולא סיפקו את הסחורה. בין אם זה בגלל שהם פשוט לא מספיק טובים, לא היו בשלים לפוש הזה, או שהקהל פשוט החליט שהוא לא רוצה אותם.

אני לא יכול באמת להתעסק במה היה אם ומי היה יכול אולי להפיק מזה יותר. לנסות לטעון מה היה קורה אם פאנק היה שובר את הסטריק ב-2013, או קווין אוואנס ב-2017, או אם רוסב היה מקבל בוקינג של מונסטר היל ורץ עד הסוף - זה תלוש וחסר ביסוס הרבה יותר מאשר לטעון ״מה שקרה בפועל היה יותר טוב מכל דבר אחר״. בתרחיש השני לפחות יש משהו מוחשי להתבסס עליו.

כל מה שאני יכול לעשות זה להתייחס למה שקיבלנו בפועל, לשפוט את לסנר לגופו, ולסנר בעיניי עמד במשימה. להיות הדבר הכי מעניין בארגון במשך שנתיים+ זה לא מובן מאליו בשום צורה. הקרבות שלו בשנה שאחרי הסטריק היו הטובים ביותר בארגון. וכן, קל לי להגיד שהוא היה הבחירה האפשרית הכי טובה כשאני נזכר ברוסטר של ה-WWE בפועל בשנים האלו. להוציא את השילד, לא היה שום אקט מיוחד שהרגיש שיכול לרוץ עם פוש כזה, וגם במקרה של השילד אנחנו יודעים בדיעבד שלקחו עוד כמה שנים עד שהם ממש השתפשפו.

זה שריינס לא עמד בציפיות של ה-WWE ולא היה מספיק אובר כדי לנצח את לסנר, זה שהם בחרו כעבור שנה לתת לגולדברג את ההישג - אלו החלטות שצריך לבקר לגופן. זה לא קשור ללסנר עצמו ולמה שהוא פיזית עשה עם ההילה שהוא קיבל.

גם אני וגם WWE לא מסכימים איתך בנוגע לאנרגיה פוטנציאלית. 
WWE התייחסו לזה בתור אנרגיה פוטנציאלית פרופר, כשהם תכננו מסלול מיוחד עבור הסטריק של טייקר עד לריינס. 
אני מאמין שאנרגיה פוטנציאלית היא דבר שניתן להעביר ברסלינג אם מבצעים אותו נכון, מתוקף העובדה שלרוב כדי לבנות מתאבק אתה צריך להשתמש במתאבק נוסף. אוקדה עזר לבנייה של אומגה, אוספריי וסוויצ'בלייד. אוקדה קיבל חלק ניכר מתשומת הלב שלו בגלל שהוא היה הבחור שהחליף את טנהאשי. ככה בעיניי רסלינג צריך לעבוד. 

אומגה-סוויצ'בלייד ב2018 היה השיא של אנרגיה פוטנציאלית, ויצירה של תשומת לב יש מאין. עד היום סוויצ'בלייד סוחב את ההילה הזו, יותר מכל מתאבק אחר שניצח את אומגה נקי.

בעיניי הניתוח שלך הוא מאוד לסנר-צנטרי, כאילו הוא היה המהות מאחורי שבירת הסטריק. 
בעיניי, אתה לא בהכרח לוקח את הסטריק ומקריב אותו ללסנר, אלא לוקח את הסטריק ממישהו אחר שיכל לרוץ איתו אחרת ונותן ללסנר. ההקרבה היא ע"ח מתאבקים אחרים בקארד. 
אני מאמין שהמיקוד העיקש מידי ביצירה של ריינס בתור גיבור, דרך לסנר כמפלצת שהוא אמור לנצח, עלה לנו בכך שבפועל לא נוצרו כוכבים חדשים בכוונת תחילה. הם רצו ליצור אחד מעולה, ונכשלו ביצירה שלו. אני בהכרח חייב לשקול מציאויות שלא קיימות כשאני מדבר על עלות אלטרנטיבית בצורה הזאת, אבל לתחושתי היו אופציות יותר טובות בנמצא. 
אני גם חושב שמציאות אלטרנטיבית מעניינת למדי היא שבירת הסטריק ע"י לסנר - אבל כשמהות כל המהלך היא פשוט ליצור את ברוק לסנר. לדעתי הבוקינג הזה הוא עדיף וגם נראה אחרת לגמרי. בפועל זה לא מה שקרה ובעיניי האכזבה הקולקטיבית מריינס עד 2020 (6 שנים אחרי הסטריק, ואחרי ניצחון מאכזב נוסף על טייקר) היא טיעון מוצלח למדי (ובפועל גם פופולרי) ללמה זו הייתה החלטה שבסופו של דבר לא השתלמה. 

(07-18-2023, 09:33 PM)Roger כתב:  שמע, אם אחרי הפירוק של שילד ריינס פצוע, ורולינס הוא ההיל, זה הופך את אמברוס לבייביפייס הפעיל היחיד שיצא מהסטייבל הכי חם באותה תקופה, אז כן תהיה לו איזושהי מידה של אובריות, אבל זה פשוט לא מספיק. אם הוא היה כזה מדהים כמו שהוט ומעריציו טוענים אז הקהל היה מראה איזושהי מידה של מלחמה עליו. אובריות לא נגמרת רק בפופים או בדירוגי קרבות ע"י כוכביות, זה הרבה יותר מזה. אני לא בטוח עד כמה הוא בנאדם יציב והגיוני. 

אני לא מבין מה יש להתווכח על "דין אמברוס".
ב2016 הוא היה מגה אובר בזכות עצמו (היי, השילד לא היו המתאבקים היחידים בWWE. אם סת' הוא היל וריינס הוא פצוע, יש עוד עשרות מתאבקים שניתן לאהוד במקום אמברוס).
ב2019-2020 הוא היה אובר בצורה פראית. 
וזה ללא כל הקרבות והכוכבים והמלצר. הוא פשוט היה אובר. 
אני באמת תוהה מה אתה חושב על מוקסלי. כאילו - אתה באמת חושב שהוא טיפש גמור שבמקרה נהיה מולטי-מיליונר בלי טיפה של תכונות חיוביות? הוא פרחח, אבל הוא בחור הגיוני למדי, אינטליגנט, פרומו מעולה. יש לו נטיות טבעיות שצריך לפעמים לרסן מאוד, אבל לכולנו כנראה יש כאלה.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,914
07-18-2023, 09:53 PM
(07-18-2023, 09:51 PM)SwitchBlade כתב:  הוא בחור הגיוני למדי, אינטליגנט, פרומו מעולה. יש לו נטיות טבעיות שצריך לפעמים לרסן מאוד, אבל לכולנו כנראה יש כאלה.

אנחנו לא רואים את אותו הבנאדם.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#2,915
07-18-2023, 09:58 PM
(07-18-2023, 09:53 PM)Roger כתב:  אנחנו לא רואים את אותו הבנאדם.

אני רואה את הבן אדם, אתה כנראה רואה וריאציה מאוד מסוימת שלו ששוללת ממנו תכונות מפתח. 
מוקסלי לא אינטליגנט? הבחור היה class act בדרך בה הוא עזב את WWE. במיוחד בתקופה בה מתאבקים מתוסכלים החליטו להקריב את שמם הטוב ולצאת עם התסכול שלהם לטוויטר. למוקסלי יש פרומואים בעיניי שמכריחים כל בן אדם להסכים שהוא אינטליגנט. הוא יותר חכם מריינס. הוא יותר חכם מסת'. מצטער. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#2,916
07-18-2023, 09:59 PM
(07-18-2023, 09:47 PM)Roger כתב:  אם הוא זוכה ותחליט להתהפך עליו, מה הסיכוי שתאשים אותו ולא את הבוקינג?

א. באם באם לא מחליט יום אחד להתהפך. אם זה טוב - באם באם אוהב. אם זה רע - באם באם לא אוהב. מספיק יש לבאם באם אשה וילדים כדי לעבוד על הזוגיות והמשפחה גם בתקופות פחות מוצלחות. למה לדחוף לזה גם מתאבקים?

ב. ולמישור הפילוסופי, אם ג׳יי זוכה וזה לא עובד. אם זה לא עובד על אף בוקינג טוב - האשמה על ג׳יי.
אם זה לא עובד בגלל בוקינג גרוע - אשמת הבוקינג.
מאוד קל.

יכול להיות יותר טוב
הגב
The following 3 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • NoamRR, NovemberMan, SwitchBlade
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,917
07-18-2023, 10:00 PM
(07-18-2023, 09:58 PM)SwitchBlade כתב:  אני רואה את הבן אדם, אתה כנראה רואה וריאציה מאוד מסוימת שלו ששוללת ממנו תכונות מפתח. 
מוקסלי לא אינטליגנט? הבחור היה class act בדרך בה הוא עזב את WWE. במיוחד בתקופה בה מתאבקים מתוסכלים החליטו להקריב את שמם הטוב ולצאת עם התסכול שלהם לטוויטר. למוקסלי יש פרומואים בעיניי שמכריחים כל בן אדם להסכים שהוא אינטליגנט. הוא יותר חכם מריינס. הוא יותר חכם מסת'. מצטער. 

אני חושב שגם אחרי 200 תחרויות הימורים שתמשיך באותה מגמה לא יהיה L יותר גדול ממה שאמרת עכשיו. מצטער.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#2,918
07-18-2023, 10:02 PM
(07-18-2023, 10:00 PM)Roger כתב:  אני חושב שגם אחרי 200 תחרויות הימורים שתמשיך באותה מגמה לא יהיה L יותר גדול ממה שאמרת עכשיו. מצטער.

אני חושב שבאמצעות הגישה הזאת אפשר לפספס המון אנשים טובים. 
זה שהוא מדמם ושהוא פרחח לא אומר שהוא טיפש. זה לא אותו דבר. זה שאני לא אוהב את הרסלינג שלו לא מוריד ממנו נקודות IQ. 
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,919
07-18-2023, 10:04 PM
(07-18-2023, 09:59 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ב. ולמישור הפילוסופי, אם ג׳יי זוכה וזה לא עובד. אם זה לא עובד על אף בוקינג טוב - האשמה על ג׳יי.
אם זה לא עובד בגלל בוקינג גרוע - אשמת הבוקינג.
מאוד קל.

האשמות האלה הן נטו סובייקטיביות. בוקינג טוב זה לא דבר דטרמיניסטי. אם יתנו לו אחרי הזכייה לעשות פיודים עם סאמי/קודי ולנצח ולהפסיד לריינס/לסנר לקראת רסלמניה, זה בוקינג לא טוב בעינייך? אתה תאשים את ג'יי או את החברה?
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#2,920
07-18-2023, 10:11 PM
ברור שזה סובייקטיבי, מדברים עלי לא?

גם איכות של הקרב זה דבר סובייקטיבי, ולא דטרמיניסטי, לא ככה?

אם ג׳יי יפסיד ללסנר את האליפות לפני רסלמניה וזה יהיה אחלה פיוד שיוציא את שניהם על הכיפאק - באם באם ימחא כפיים.

אם ג׳יי לא יסחוב מול סאמי וקודי ובגלל זה יקחו לו את הצ׳אנס והוא יפסיד לריינס - האשמה על ג׳יי.

אם ג׳יי יהיה נהדר ויהיה פה בוקינג מעפן ופחדני - אשמת הבוקר.

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 290 291 292 293 294 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 07:39 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר