Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 289 290 291 292 293 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,374
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,901
07-18-2023, 06:18 PM
(07-18-2023, 05:55 PM)Roger כתב:  אסור לשכוח שגם יש את הפקטור של אנדרטייקר עצמו ומה הוא היה מסכים לעשות ומה לא. אנדרטייקר היה בעל מדמע סופר בכיר וקרוב להנהלה, ולא סתם אחד שמשנים לו גימיק לסוכן דוגמניות ומכתיבים לו מה להגיד ומה לעשות. לא חושב בכלל שהוא היה מספיק להפסיד לפאנק או לכל יקיר אינדיז כמו מלאכי בלאק. הטיעון אז היה, וזה טיעון סופר נכון ולגיטימי שמגיע מעיניים קז'ואליות, שזה מה שה-WWE מתמקד: מי היה יכול לנצח את אנדרטייקר בקרב אמיתי וזה באמת יהיה אמין. CM פאנק?! אדג'?! רנדי אורטון?! לא. ברוק לסנר היה אלוף UFC ולג'יט נחשב לאחד האנשים הקשוחים בעולם. זה אחד שאנדרטייקר ירצה להפסיד לו. זה מארקי לחשוב שהחלטה נעשית רק משתי מילים של וינס. יש עוד שיקולים שבדר"כ מארקים עיוורים כלפיהם לחלוטין.

זה לא האישיו. אני דיברתי נטו מהסתכלות של בוקינג ומוצר. בכללי אני לא אוהב את הדיונים האלו על ״שיקולים חיצוניים״ כמו מה וינס אוהב ומה גודל האגו של טייקר. כצופה, הדברים האלו לא אמורים לעניין אותי. הם אלו שמקבלים את ההחלטות, אני רק זה שצורך את התוכן ומבקר אותו בהתאם. אלו יחסי הכוחות.

הדיונים האלו על הפוליטיקות והשיקולים של מאחורי הקלעים צריכים לתפוס נפח רק כשהמוצר רע. האגו של הוגאן רלוונטי כשרוצים לדבר על הנפילה של WCW. כש-AEW לא מתפקדים אז צריך לדבר על השגעונות של טוני קאהן, וכשה-WWE מפשלים, חשוב להמשיך ולהציף את הקבעונות של וינס ושות׳. אבל ברגע שהמוצר טוב, לצופים הרבה פחות מפריע אם הם לא קיבלו בדיוק את מה שהם רצו ולא מזיז להם כל כך למה זה קרה.

הדוגמה הכי קלה: חוץ מאנשים שקוראים להם באם באם, לא היה שום באקלאש על זה שסמי זיין הפסיד לריינס וקודי הלך במקומו למיין איבנט של רסלמניה. כלום. למה? כי אנשים אהבו את קודי ואת הסיפור הזה, אז הם בלעו בקלות את הלקרדה של ״זה לא יהיה סמי למרות שהוא המתאבק הכי אובר ברוסטר״, כי ה-WWE הציגו אלטרנטיבה שמבחינתם הייתה מספקת.

ברסלמניה 30 זה היה בדיוק להיפך. הקהל רצה מאוד מתאבק מסוים, אבל הדרך שה-WWE הלכו בה במקום הייתה כל כך גרועה שהקהל פשוט סרב לקבל את זה.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,902
07-18-2023, 06:29 PM
(07-18-2023, 06:18 PM)RM Punk כתב:  זה לא האישיו. אני דיברתי נטו מהסתכלות של בוקינג ומוצר. בכללי אני לא אוהב את הדיונים האלו על ״שיקולים חיצוניים״ כמו מה וינס אוהב ומה גודל האגו של טייקר. כצופה, הדברים האלו לא אמורים לעניין אותי. הם אלו שמקבלים את ההחלטות, אני רק זה שצורך את התוכן ומבקר אותו בהתאם. אלו יחסי הכוחות.

הדיונים האלו על הפוליטיקות והשיקולים של מאחורי הקלעים צריכים לתפוס נפח רק כשהמוצר רע. האגו של הוגאן רלוונטי כשרוצים לדבר על הנפילה של WCW. כש-AEW לא מתפקדים אז צריך לדבר על השגעונות של טוני קאהן, וכשה-WWE מפשלים, חשוב להמשיך ולהציף את הקבעונות של וינס ושות׳. אבל ברגע שהמוצר טוב, לצופים הרבה פחות מפריע אם הם לא קיבלו בדיוק את מה שהם רצו ולא מזיז להם כל כך למה זה קרה.

הדוגמה הכי קלה: חוץ מאנשים שקוראים להם באם באם, לא היה שום באקלאש על זה שסמי זיין הפסיד לריינס וקודי הלך במקומו למיין איבנט של רסלמניה. כלום. למה? כי אנשים אהבו את קודי ואת הסיפור הזה, אז הם בלעו בקלות את הלקרדה של ״זה לא יהיה סמי למרות שהוא המתאבק הכי אובר ברוסטר״, כי ה-WWE הציגו אלטרנטיבה שמבחינתם הייתה מספקת.

ברסלמניה 30 זה היה בדיוק להיפך. הקהל רצה מאוד מתאבק מסוים, אבל הדרך שה-WWE הלכו בה במקום הייתה כל כך גרועה שהקהל פשוט סרב לקבל את זה.

אולי זה לא אמור לעניין אותך ואותי בתור מעריצים, אבל זאת המציאות. אי אפשר להגיד "איזה טעות שתרחיש X קרה/לא קרה" ולהתעלם מפקטור כזה משמעותי. פאנטזי בוקינג אינטרנטי זה נחמד, אבל כמו שאמרתי, הדברים הרבה יותר מסובכים במציאות. כמו שנתנו לי דוגמא על למה WWE הרסו את דין אמברוס ע"י בוקינג גרוע וכו', וזה הרבה יותר מעוד אחד שקיבל בוקינג גרוע ונכשל. היום אפשר לראות מה אותו דין אמברוס מצפה שהחברה תיתן לו לעשות ומה בדיוק הוא חושב שרסלינג צריך להיות. בוא נגיד בעדינות, WWE לא הכי מעוניינים בתקיעת שישליקים על הראש בכוח - לכן זה היה אבוד מראש וקטסטרופה לכל הצדדים.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
#2,903
07-18-2023, 06:40 PM
(07-18-2023, 06:29 PM)Roger כתב:  אולי זה לא אמור לעניין אותך ואותי בתור מעריצים, אבל זאת המציאות. אי אפשר להגיד "איזה טעות שתרחיש X קרה/לא קרה" ולהתעלם מפקטור כזה משמעותי. פאנטזי בוקינג אינטרנטי זה נחמד, אבל כמו שאמרתי, הדברים הרבה יותר מסובכים במציאות. כמו שנתנו לי דוגמא על למה WWE הרסו את דין אמברוס ע"י בוקינג גרוע וכו', וזה הרבה יותר מעוד אחד שקיבל בוקינג גרוע ונכשל. היום אפשר לראות מה אותו דין אמברוס מצפה שהחברה תיתן לו לעשות ומה בדיוק הוא חושב שרסלינג צריך להיות. בוא נגיד בעדינות, WWE לא הכי מעוניינים בתקיעת שישליקים על הראש בכוח - לכן זה היה אבוד מראש וקטסטרופה לכל הצדדים.

אליסטר בלאק היה מצוין ב-NXT וג׳ון מוקסלי היה מתאבק טופ ב-2019-2020. מותר לטעון שהיה אפשר להוציא מהם יותר ב-WWE, ובו זמנית להכיר בזה שגם לתת להם חופש יצירתי מוחלט עם אפס פיקוח ואיזון זה לא טוב. זה לא הכל או כלום. בעולם בו ה-WWE היו נותנים לאמברוס ורולינס קצת יותר חופש יצירתי בפיוד שלהם בסוף 2018, אין לי ספק שהיינו מקבלים משהו הרבה יותר טוב מאשר הזוועה שקיבלנו בפועל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#2,904
07-18-2023, 07:00 PM
אני לא באמת מבדיל בין רוג'ר לרועי אז אני אתייחס לשתיהן.

זה שלסנר בעצמו הרוויח כמו מלך מהסטריק זה אחלה, אבל מבחינת עלות אלטרנטיבית כל המהלך עם לסנר צונח ישר על הפרצוף.

זו אנרגיה פוטנציאלית, ממש ממש עצומה, אולי האנרגיה הפוטנציאלית העצורה הגדולה ביותר בהיסטוריה של רסלינג. לסנר ללא ספק הרוויח ממנה ואנחנו ללא ספק קיבלנו מפלצת, ודראו, וקרבות מבדרים, ומישהו לג'יט, ומה לא. אבל ביחס לעלות של לשבור את הסטריק? 
שוב אני חופר, אבל ROI. ובמקרה של הסטריק ה-I הוא עצום, ענק, גדול, מפחיד. מספיק גדול כדי ליצור דור שלם של כוכבים, כדי להפוך מישהו לכוכב בן-לילה, כדי ליצור את ה-רגע ברסלינג ל20 השנים הקרובות. וה-R הוא גדול גם הוא, לסנר עשה עבודה טובה. אבל זה ביחס לזה? כנראה שזו אחת מהבחירות החלשות שהיו יכולות להתקבל ע"י WWE.

בסופו של דבר במבחן התוצאה WWE הצליחו לבנות על הריסות ההילה של טייקר את ההילה של לסנר, שהיא מעולה, אבל פחות גדולה. אף אחד אחר לא באמת הרוויח מהסטריק הזה חוץ מלסנר, והוא הרוויח פחות מאשר שWWE השקיעו בו עם הקרב הזה.

ושוב, לומר שלסנר הוא היחיד שטייקר יכל להפסיד לו זה טיעון מעגלי מעפן בגלל שבפועל זה בדיוק מה שקרה, אז ברור שזה לא יכול לקרות אחרת.
זה כמו לומר שריינס הוא היחיד שיכול לסחוב את הארגון כי ריינס הוא מי שבפועל סוחב כרגע את הארגון. זה לבנות קיר אבן באמצע שום מקום, זה לא באמת טיעון. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,905
07-18-2023, 07:21 PM
(07-18-2023, 06:40 PM)RM Punk כתב:  אליסטר בלאק היה מצוין ב-NXT וג׳ון מוקסלי היה מתאבק טופ ב-2019-2020. מותר לטעון שהיה אפשר להוציא מהם יותר ב-WWE, ובו זמנית להכיר בזה שגם לתת להם חופש יצירתי מוחלט עם אפס פיקוח ואיזון זה לא טוב. זה לא הכל או כלום. בעולם בו ה-WWE היו נותנים לאמברוס ורולינס קצת יותר חופש יצירתי בפיוד שלהם בסוף 2018, אין לי ספק שהיינו מקבלים משהו הרבה יותר טוב מאשר הזוועה שקיבלנו בפועל.

שים לב, הם היו מצוינים/מתאבקי טופ בNXT ובAEW - שונה בתכלית מהמיין רוסטר של WWE, במיוחד אז שרק וינס היה. למעשה, הקהל של NXT יותר דומה לקהל של AEW מבחינת העדפות ומה עושה לו את זה ברסלינג. אם הויז'ן שלהם לרסלינג הוא כמו שאנחנו רואים היום והם לא היו שלמים עם עצמם אם הם לא היו מביאים את זה לידי ביטוי אז חבל על הזמן של כולם. מוקסלי הוא המתאבק הכי UNDERWHELMING בהיסטוריה ומלאכי בלאק זה שיבוט מודרני של אנדרטייקר עם הפקה מאוד זולה וגרועה. אם זאת התוצאה כשיש להם חופש יצירתי והם ממשים את הויז'ן שלהם לפרו רסלינג כפי שהם רואים אותו, הם לא שווים את ההשקעה. לא שוינס או הכותבים היו מושלמים בקטע הזה, אבל חייבים להסתכל גם על הנפשות הפועלות.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
#2,906
07-18-2023, 07:35 PM
(07-18-2023, 07:00 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא באמת מבדיל בין רוג'ר לרועי אז אני אתייחס לשתיהן.

זה שלסנר בעצמו הרוויח כמו מלך מהסטריק זה אחלה, אבל מבחינת עלות אלטרנטיבית כל המהלך עם לסנר צונח ישר על הפרצוף.

זו אנרגיה פוטנציאלית, ממש ממש עצומה, אולי האנרגיה הפוטנציאלית העצורה הגדולה ביותר בהיסטוריה של רסלינג. לסנר ללא ספק הרוויח ממנה ואנחנו ללא ספק קיבלנו מפלצת, ודראו, וקרבות מבדרים, ומישהו לג'יט, ומה לא. אבל ביחס לעלות של לשבור את הסטריק? 
שוב אני חופר, אבל ROI. ובמקרה של הסטריק ה-I הוא עצום, ענק, גדול, מפחיד. מספיק גדול כדי ליצור דור שלם של כוכבים, כדי להפוך מישהו לכוכב בן-לילה, כדי ליצור את ה-רגע ברסלינג ל20 השנים הקרובות. וה-R הוא גדול גם הוא, לסנר עשה עבודה טובה. אבל זה ביחס לזה? כנראה שזו אחת מהבחירות החלשות שהיו יכולות להתקבל ע"י WWE.

בסופו של דבר במבחן התוצאה WWE הצליחו לבנות על הריסות ההילה של טייקר את ההילה של לסנר, שהיא מעולה, אבל פחות גדולה. אף אחד אחר לא באמת הרוויח מהסטריק הזה חוץ מלסנר, והוא הרוויח פחות מאשר שWWE השקיעו בו עם הקרב הזה.

ושוב, לומר שלסנר הוא היחיד שטייקר יכל להפסיד לו זה טיעון מעגלי מעפן בגלל שבפועל זה בדיוק מה שקרה, אז ברור שזה לא יכול לקרות אחרת.
זה כמו לומר שריינס הוא היחיד שיכול לסחוב את הארגון כי ריינס הוא מי שבפועל סוחב כרגע את הארגון. זה לבנות קיר אבן באמצע שום מקום, זה לא באמת טיעון. 

אני לא כל כך זורם עם הדימוי הזה. שבירת הסטריק היא לא אנרגיה פוטנציאלית שאפשר לחלק בין הרבה מתאבקים וליצור דור שלם של כוכבים. שבירת הסטריק היא הישג שנועד בטווח זמן המיידי למנף מתאבק אחד שאמור לרוץ עם זה. כל מה שמגיע לאחר מכן זה כבר נעלם בסדר גודל שאי אפשר באמת לחזות מראש. כמו שבדיוק לפני כמה עמודים אנשים דיברו על זה שלא רוצים לתת לג׳יי להצמיד את רומן, כי לא מספיק סומכים על זה שהוא יידע להישאר מעניין לאורך זמן.

לשבור את הסטריק זה באיזשהו מובן גם עול. נשמע מצחיק, נכון, אבל להיות זה ששובר את הסטריק אומר שאתה צריך לעמוד בציפיות כל כך גבוהות על כל פיפס שאתה עושה, שסביר מאוד להניח שהרבה מתאבקים אחרים היו כושלים במשימה הזו. יש אין ספור דוגמאות של מתאבקים שקיבלו את כל הפוש שאפשר לדמיין, ולא סיפקו את הסחורה. בין אם זה בגלל שהם פשוט לא מספיק טובים, לא היו בשלים לפוש הזה, או שהקהל פשוט החליט שהוא לא רוצה אותם.

אני לא יכול באמת להתעסק במה היה אם ומי היה יכול אולי להפיק מזה יותר. לנסות לטעון מה היה קורה אם פאנק היה שובר את הסטריק ב-2013, או קווין אוואנס ב-2017, או אם רוסב היה מקבל בוקינג של מונסטר היל ורץ עד הסוף - זה תלוש וחסר ביסוס הרבה יותר מאשר לטעון ״מה שקרה בפועל היה יותר טוב מכל דבר אחר״. בתרחיש השני לפחות יש משהו מוחשי להתבסס עליו.

כל מה שאני יכול לעשות זה להתייחס למה שקיבלנו בפועל, לשפוט את לסנר לגופו, ולסנר בעיניי עמד במשימה. להיות הדבר הכי מעניין בארגון במשך שנתיים+ זה לא מובן מאליו בשום צורה. הקרבות שלו בשנה שאחרי הסטריק היו הטובים ביותר בארגון. וכן, קל לי להגיד שהוא היה הבחירה האפשרית הכי טובה כשאני נזכר ברוסטר של ה-WWE בפועל בשנים האלו. להוציא את השילד, לא היה שום אקט מיוחד שהרגיש שיכול לרוץ עם פוש כזה, וגם במקרה של השילד אנחנו יודעים בדיעבד שלקחו עוד כמה שנים עד שהם ממש השתפשפו.

זה שריינס לא עמד בציפיות של ה-WWE ולא היה מספיק אובר כדי לנצח את לסנר, זה שהם בחרו כעבור שנה לתת לגולדברג את ההישג - אלו החלטות שצריך לבקר לגופן. זה לא קשור ללסנר עצמו ולמה שהוא פיזית עשה עם ההילה שהוא קיבל.
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • master of doom, Roger
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
#2,907
07-18-2023, 07:43 PM
(07-18-2023, 07:21 PM)Roger כתב:  שים לב, הם היו מצוינים/מתאבקי טופ בNXT ובAEW - שונה בתכלית מהמיין רוסטר של WWE, במיוחד אז שרק וינס היה. למעשה, הקהל של NXT יותר דומה לקהל של AEW מבחינת העדפות ומה עושה לו את זה ברסלינג. אם הויז'ן שלהם לרסלינג הוא כמו שאנחנו רואים היום והם לא היו שלמים עם עצמם אם הם לא היו מביאים את זה לידי ביטוי אז חבל על הזמן של כולם. מוקסלי הוא המתאבק הכי UNDERWHELMING בהיסטוריה ומלאכי בלאק זה שיבוט מודרני של אנדרטייקר עם הפקה מאוד זולה וגרועה. אם זאת התוצאה כשיש להם חופש יצירתי והם ממשים את הויז'ן שלהם לפרו רסלינג כפי שהם רואים אותו, הם לא שווים את ההשקעה. לא שוינס או הכותבים היו מושלמים בקטע הזה, אבל חייבים להסתכל גם על הנפשות הפועלות.

יודע מה? עזוב את מוקסלי, עזוב את AEW.

דין אמברוס היה המתאבק הכי אובר מבין שלישיית השילד בשנים הראשונות שאחרי הפירוק שלהם, והצליח לשמור על זה גם כשהוא היה זה שקיבל הכי פחות דחיפה מהארגון בתקופת הזמן הזו. MITB 2016 היה בטופ רגעים של הארגון באותה שנה.

אין ל-WWE שום הצדקה למה שקרה עם אמברוס בשנה האחרונה שלו בארגון אחרי שהם ראו במו עינייהם מה הוא יכול להיות. זה נטו עליהם.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,908
07-18-2023, 07:52 PM
(07-18-2023, 07:43 PM)RM Punk כתב:  יודע מה? עזוב את מוקסלי, עזוב את AEW.

דין אמברוס היה המתאבק הכי אובר מבין שלישיית השילד בשנים הראשונות שאחרי הפירוק שלהם, והצליח לשמור על זה גם כשהוא היה זה שקיבל הכי פחות דחיפה מהארגון בתקופת הזמן הזו. MITB 2016 היה בטופ רגעים של הארגון באותה שנה.

אין ל-WWE שום הצדקה למה שקרה עם אמברוס בשנה האחרונה שלו בארגון אחרי שהם ראו במו עינייהם מה הוא יכול להיות. זה נטו עליהם.

בכלל בכלל ובכלל לא מסכים. דין אמברוס גם הוא היה ממש UNDERWHELMING בכל דבר שעשה, בעיקר פרומואים שיותר מעניינים אותי אישית מקרבות. היה לו מומנטום אחרי ההתפרקות של השילד וב2016 אבל הוא לא סיפק את הסחורה וכמו שכבר אמרתי, אם באמת היה כל כך אובר, הקהל היה דוחף אותו ולא משאיר לחברה ברירה.

אני שוב אומר, בין WWE ולבין דין אמברוס הייתה חוסר התאמה פסיכית. כמובן שיש הצדקה שלמה שהם עשו כי WWE לא יכולים לתת לו מה שהוא עושה בAEW, זה לא קיים. הם רצו שהוא יעשה בדיחות לוני טונס והוא רצה לתקוע שישליקים למתאבקים על הראש - LOSE-LOSE. לא מדובר בAI שאין לו רצונות, רגשות, קפריזות וחשיבה משלו, מדובר בכל זאת בבנאדם, בנאדם שהיה קשה להם מאוד לעבוד איתו. אני בטוח שאם אני או אתה היינו באותו סיטואציה אז בדיוק אותו דבר היה קורה כי הסיטואציה מאחורי הקלעים הייתה פשוט בלתי אפשרית.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
#2,909
07-18-2023, 08:10 PM
(07-18-2023, 07:52 PM)Roger כתב:  אם באמת היה כל כך אובר, הקהל היה דוחף אותו ולא משאיר לחברה ברירה.

סורי, אבל זה כבר טיעון דטרמיניסטי. כמה מקרים חוץ מבריאן היו של קהל שנלחם על מתאבק לאורך זמן?

עובדתית, אמברוס היה אובר במשך יותר משנתיים ב-WWE, והיה אובר מחוץ ל-WWE אחרי שעזב. תאהב אותו או לא, זו המציאות. וכן, למוקסלי יש ויז׳ן מאוד ברור למה הרסלינג האידאלי בעיניו, אבל הוא לא איזה ילד קטן שאי אפשר להתנהל איתו בצורה רציונלית. גם לו יש שיקולים שהם מעבר ל״בא לי לדמם״. אחד הקרבות האהובים עליו היה הקרב בסגנון אולדסקול שלו עם טריפל אייץ׳, בלייב איבנט שהם עשו בקנדה בזמנו.

מה קרה בין 2016 ל-2018? למה מי שבמשך כמה שנים ברצף היה סוס העבודה הכי גדול של הארגון עם מספר הקרבות השנתי הגבוה ביותר, בסגנון שהוא לכאורה מנוגד לאופי שלו, פתאום החליט שלא מתאים יותר?

הוא בעצמו דיבר על זה בראיונות וגם כתב על זה בספר שלו - הוא ממש לא רצה לעזוב, כאב לו לוותר על כל כך הרבה כסף (בחוזה חדש שהם הציעו, כנראה לא היה להם כזה קשה איתו). בעיניי *עצמו* הזכייה באליפות ה-WWE היא פסגת הקריירה שלו והגשמת חלום ילדות. במילים שלו ״אם רק היו נותנים לי לחתוך פרומו אחד נורמלי, יש מצב שזה היה משכנע אותי להישאר״. יותר מזה, הוא מספר שהוא היה בחרדה לפני שהגיע ליפן ו-AEW ולא ידע אם הוא יצליח או לא. אבל הוא כל כך סבל מהבוקינג שלו שהוא פשוט לא היה יכול יותר להישאר ב-WWE. אין אף צופה שבאמת יכול להגן על הבוקינג שלו באותם ימים מנקודת מבט קריאטיבית, עם הזריקות בתחת והמסכת גז. זה נטו עליהם.
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,910
07-18-2023, 09:33 PM
(07-18-2023, 08:10 PM)RM Punk כתב:  סורי, אבל זה כבר טיעון דטרמיניסטי. כמה מקרים חוץ מבריאן היו של קהל שנלחם על מתאבק לאורך זמן?

עובדתית, אמברוס היה אובר במשך יותר משנתיים ב-WWE, והיה אובר מחוץ ל-WWE אחרי שעזב. תאהב אותו או לא, זו המציאות. וכן, למוקסלי יש ויז׳ן מאוד ברור למה הרסלינג האידאלי בעיניו, אבל הוא לא איזה ילד קטן שאי אפשר להתנהל איתו בצורה רציונלית. גם לו יש שיקולים שהם מעבר ל״בא לי לדמם״. אחד הקרבות האהובים עליו היה הקרב בסגנון אולדסקול שלו עם טריפל אייץ׳, בלייב איבנט שהם עשו בקנדה בזמנו.

מה קרה בין 2016 ל-2018? למה מי שבמשך כמה שנים ברצף היה סוס העבודה הכי גדול של הארגון עם מספר הקרבות השנתי הגבוה ביותר, בסגנון שהוא לכאורה מנוגד לאופי שלו, פתאום החליט שלא מתאים יותר?

הוא בעצמו דיבר על זה בראיונות וגם כתב על זה בספר שלו - הוא ממש לא רצה לעזוב, כאב לו לוותר על כל כך הרבה כסף (בחוזה חדש שהם הציעו, כנראה לא היה להם כזה קשה איתו). בעיניי *עצמו* הזכייה באליפות ה-WWE היא פסגת הקריירה שלו והגשמת חלום ילדות. במילים שלו ״אם רק היו נותנים לי לחתוך פרומו אחד נורמלי, יש מצב שזה היה משכנע אותי להישאר״. יותר מזה, הוא מספר שהוא היה בחרדה לפני שהגיע ליפן ו-AEW ולא ידע אם הוא יצליח או לא. אבל הוא כל כך סבל מהבוקינג שלו שהוא פשוט לא היה יכול יותר להישאר ב-WWE. אין אף צופה שבאמת יכול להגן על הבוקינג שלו באותם ימים מנקודת מבט קריאטיבית, עם הזריקות בתחת והמסכת גז. זה נטו עליהם.

שמע, אם אחרי הפירוק של שילד ריינס פצוע, ורולינס הוא ההיל, זה הופך את אמברוס לבייביפייס הפעיל היחיד שיצא מהסטייבל הכי חם באותה תקופה, אז כן תהיה לו איזושהי מידה של אובריות, אבל זה פשוט לא מספיק. אם הוא היה כזה מדהים כמו שהוט ומעריציו טוענים אז הקהל היה מראה איזושהי מידה של מלחמה עליו. אובריות לא נגמרת רק בפופים או בדירוגי קרבות ע"י כוכביות, זה הרבה יותר מזה. אני לא בטוח עד כמה הוא בנאדם יציב והגיוני. בכל זאת היו לו בעיות שתייה ובוא נגיד שהוא לא נשמע מדען אטום כשהוא מדבר (בזירה או מחוץ לה), לכן אי אפשר לסמוך על זה שלא יהיו לו קפריזות שונות פתאום או שהוא ירגיש שחוסמים אותו אומנותית מתי שלא יתנו לו את מה שהוא רוצה. האידיוט הזה רצה לעשות קרב סטייל ניק גייג' עם ברוק לסנר. צריך שמשהו יהיה מאוד לא בסדר אצלך בראש אם אתה חושב שברוק יזרום על דבר כזה. אם הפרומו ה"נורמלי" שהוא רצה לעשות זה "אני אמן שהזירה זה הלוח שלו ודם זה הכלי כתיבה שלו" או משהו סופר-דופר מטומטם ומדכא IQ שכזה, אז וואלה אני צופה שמעדיף את הסגמנטים של הזריקה בתחת והמסיכת גז (שגם היו זוועתיים ובלתי ניתנים לצפייה, אבל פחות ממה שהוא היום).

גם דולף זיגלר היה סוס עבודה, אז מה? מוקסלי הוא UNDERWHELMING, ואני שוב ושוב אומר את המילה הזאת. הוא נכנס, יש הייפ, פופים, מוזיקת טראש ברקע, צ'נטים של "מוקסלי מוסקלי"... ואז הוא פותח את הפה ופוף. הגיע זמן לישון. הוא אחד האקטים הכי חד גוניים, קרינג'יים, משעממים ורפטטיביים שיש. שים לב שזה קורה כל פעם. ככל שהוא אומר יותר משפטים, הקהל יותר ויותר נהיה שקט ופחות מגיב לפאנצ'ים שלו, עד שהוא מסיים את הפרומו בדרך לא ברורה ואז הקהל חוזר לשיר WILD THING.

זה שהם הציעו לו חוזה חדש לא אומר כלום כי זו הייתה תקופה שהם הציעו לכולם חוזים חדשים כדי לשריין אותם שלא יעברו לAEW. אחרי שזה היה עד כדי כך בלתי אפשרי איתו, הוא שוחרר. בקיצור, יש כאלה שלא מתאימים לחברה והחברה לא מתאימה להם. אני חושב שאתה תסכים איתי (לפחות חלקית) על זה שמי שנטו מאשים את הבוקינג בהכל ממש לא רואה את כל התמונה והוכלך לפי תבניות קבועות ומוטעות של: הנה כוכב צעיר עם קצת איכויות -> הוא מקודם לאיזשהו מעמד מסוים -> נכשל והקהל מאשים נטו את הבוקינג במקום להבין שהוא לא כזה טוב כמו שהם חשבו.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 289 290 291 292 293 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 11:14 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר