07-18-2023, 12:12 AM
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
07-18-2023, 12:12 AM
![]()
07-18-2023, 12:39 AM
(07-18-2023, 12:12 AM)Jon_M0xley כתב: לא כשיש לך את הקודי קאטר הלידורים משתפים פעולה ומעניקים לגיא עוד L לרשימה הלא נגמרת שלו.
![]()
07-18-2023, 10:19 AM
הסטרייק של טייקר היה אוברייטד ברמות. טייקר היה דמות מספיק חזקה ואפלה בלי הסטרייק הזה - שהיה ראוי להשבר עוד הרבה לפני.
בהנתן בזה שהוא לא נשבר - לסנר היה בחירה מצויינת לשבור אותו. גיא (שבדרך כלל באם באם תומך בדעותך, כל עוד הם לא ״היי, באם באם פתח אשכול תוצאות הרבה יותר מוצלח, אני אנעל אותו״) אבל אף על כך שלסנדר הפסיד בסוף לגולדברג (היהודים האלה...) - זה לא גורע מהזכייה. הזכייה הקפיצה את לסנר קדימה. כמו שנצחון על ריינס יקפיץ את הזוכה קדימה למיין אבנט (ג׳יי אוסו?). עכשיו אפשר לתת את הנצחון לקודי (אפשר גם לתת את כל הכסף שיש לבאם באם בבנק למישהו אחר - אין שום סיבה הגיונית לעשות את זה) - אבל קודי לא צריך את הנצחון הזה. צריך לתת את הנצחון הזה כדי לבנות את המיין אבנט הבא. כי איך אמר מופסה? אריות אוכלים את הצבאים, ובסוף מתים והופכים לדשא. את הדשא אוכלים הצבאים, וזהו גלגל החיים.
07-18-2023, 10:27 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-18-2023, 10:28 AM על ידי NovemberMan.)
זורק פצצות ובורח
הסטריק של טייקר היה פרה קדושה וכדי לשחוט אותה התמורה הייתה צריכה להיות אדירה בפועל היא הייתה מזערית מאוד ועם איך שזה קרה היה עדיף למנוע את שני ההפסדים בעשור הזה - וויל אוספריי > רנדי אורטון ![]() ![]() קופי לא היה נחשב לבדיחה אם לא ההפסד ללסנר, זה שנתנו להם קרב בכלל זו ההחלטה הלא נכונה כי ברור שקופי לא יכול לנצח אותו ריינס לא צריך להפסיד את האליפות עכשיו הוא היה אמור להפסיד אותה אתמול אם לא שלשום ![]()
07-18-2023, 11:04 AM
(07-18-2023, 10:27 AM)NovemberMan כתב: בעשור הזה - וויל אוספריי > רנדי אורטון מסכים ומוסיף פצצה משלי : בעשור הזה - אדי קינגסטון > אדי גררו אדי קינגסטון זה העתיד של עולם ההאבקות, ככה נראה מתאבק, הוא מרגש אותי כל פעם מחדש שהוא יוצא לזירה, התשוקה על הפנים שלו זה משהו שגם לאדי גררו לא היה וכנראה גם לא יהיה.
![]()
07-18-2023, 12:23 PM
(07-18-2023, 11:04 AM)lidoradir כתב: מסכים ומוסיף פצצה משלי : והתייחסות עניינית לגבי אוספריי או אורטון, יש? ![]()
07-18-2023, 12:45 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-18-2023, 12:47 PM על ידי master of doom.)
(07-18-2023, 10:19 AM)Bam Bam Bigelow כתב: הסטרייק של טייקר היה אוברייטד ברמות. טייקר היה דמות מספיק חזקה ואפלה בלי הסטרייק הזה - שהיה ראוי להשבר עוד הרבה לפני. לא מסכים עם צורת ההסתכלות שלך על הסטריק. זה לא "טייקר היה דמות חזקה ולא היה צריך את הסטריק", הסטריק לא היה משהו מתוכנן ובכל מקרה ה-WWE לא הקריבו כמעט כלום כדי לקדם אותו. בכל קרב מתחילתו ואולי עד הקרב עם אדג' המנצח היה חייב להיות טייקר. היחיד שאני מסויג כלפיו זה קיין במניה 14, שנבנה כמפלצת מטורפת מאז הדביוט שלו, אבל חוץ מזה על כל הקרבות היה כתוב טייקר. גם רנדי לא היה צריך לנצח את טייקר, בגילו זה סתם היה שם משקל על הכתפיים שלו ומאלץ אותו לרוץ ללא הפסד תקופה, וזה מיותר בעיניי. הוא הצליח להתקדם גם בלי הסטריק ולדעתי עצם הקרב קידם אותו, כי זה אנדרטייקר שהוא התמודד מולו. בקיצור, אני חושב שההחלטה לתת משקל לסטריק הייתה נכונה, אבל גם בלעדיו את רוב הקרבות היה עדיף שטייקר היה מנצח. הסטריק לא פגע באף אנגל ובאף מתאבק שהפסיד לטייקר, אדרבה - הוא נתן עוד עניין לקרבות ובסוף הפך להיות ה-עניין עד שנשבר.
07-18-2023, 01:23 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-18-2023, 01:27 PM על ידי NovemberMan.)
המתאבק שהיה הכי ״מתאים״ שינצח את טייקר והרוויח את זה ברמת הפיוד וברמת הבוקינג היה מייקלס.
אם מייקלס היה מנצח זה לא היה תורם לו בכלום כי היה ברור שזה לקראת פרישה. ריינס רק הוריד מהסטריק ולא הרוויח מהניצחון כלום, להפך, בתור פייס הקהל רק שנא אותו יותר. לסנר לדעתי יכל להגיע לאותו סטטוס גם בלי הסטריק, אם צריך לתאר מי זה לסנר - שבירת הסטריק זה עוד בולט פוינט בהישגים שלו. אורטון בזמנו לא היה מוכן. אדג׳ יכל להיות בחירה מעולה שהייתי עומד מאחוריה במידה ולא היה נפצע ופורש מאוחר יותר אלא ממשיך באותה דרך. יכל לתת לו הייפ בתור ההיל השנוא בעולם וההקרבה הייתה שווה את הרווח כי משם (למרות שכבר היה מיין איבנטר) היה עולה 3 רמות למעלה. וזה יכל להיות שיא הקריירה שלו ולא ״סתם עוד הישג״. מסכים עם זה שהניצחון של לסנר על סינה היה משמעותי לקריירה שלו באותה צורה כמו הניצחון על טייקר, והניצחון על סינה היה עם הקרבה קטנה יותר בצורה משמעותית. ![]()
07-18-2023, 01:37 PM
(07-18-2023, 12:45 PM)master of doom כתב: לא מסכים עם צורת ההסתכלות שלך על הסטריק. זה לא "טייקר היה דמות חזקה ולא היה צריך את הסטריק", הסטריק לא היה משהו מתוכנן ובכל מקרה ה-WWE לא הקריבו כמעט כלום כדי לקדם אותו. בכל קרב מתחילתו ואולי עד הקרב עם אדג' המנצח היה חייב להיות טייקר. היחיד שאני מסויג כלפיו זה קיין במניה 14, שנבנה כמפלצת מטורפת מאז הדביוט שלו, אבל חוץ מזה על כל הקרבות היה כתוב טייקר. גם רנדי לא היה צריך לנצח את טייקר, בגילו זה סתם היה שם משקל על הכתפיים שלו ומאלץ אותו לרוץ ללא הפסד תקופה, וזה מיותר בעיניי. הוא הצליח להתקדם גם בלי הסטריק ולדעתי עצם הקרב קידם אותו, כי זה אנדרטייקר שהוא התמודד מולו. זה כבר התפלפלות, אבל, א. בדיוק מה שאתה אומר: ״על כל הקרבות היה כתוב טייקר״ לקחת מתאבק סופר מעניין והוצאת את העוקץ מהקרבות. יותר מזה - חוץ מקרב הפרישה של מייקלס (וגם עליו רק בגלל שזה היה פרישה) - על כל קרב היה ברור שטייקר לוקח. ובקרב שאתה יודע מי המנצח - יש פחות עניין. ב. אני לא מדבר על בדיעבד, אני מדבר על התחושה האינדיבידואלית שלי באותו זמן. לטעמי - אורטון יכל לנצח את טייקר, כי לשבור סטרייק של 12-0 זה יותר מ21-0 (לצורך העניין). בנוסף - לא רק אורטון היה יכול להיות מולו, היית יכול למצוא יריבים נורמלים הרבה יותר מוקדם כדי לא ליצור את הסטרייק. ג. סטרייק זה נחמד. לתת לסטרייק משקל זה פחות נחמד. לקדש את הסטרייק זה הייתה טעות בעיני.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|