07-06-2023, 06:11 PM
![[Image: image.jpg]](https://i.ibb.co/FHdmXWn/image.jpg)
עוברות את הגבול - סרט קומדיה חמוד וקליל, מאוד מצחיק וקצר. מומלץ.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
07-06-2023, 07:21 PM
לידור, קרוסי וכל מי שמוכן לאתגר - לבאם באם יש אתגר.
לפני יותר מדי זמן יצא הסרט The Heat עם השם העברי הנהדר ״עצבניות אשֿ״, שהוא אחד הסרטים היותר מצחיקים שיש. האם יש סרט שמזכיר אותו?
07-06-2023, 08:29 PM
(07-06-2023, 01:26 PM)Jon_M0xley כתב: טוב אז הנשיא של psg אמר שיש לאמבפה שבועיים לחתום על חוזה חדש או שילך. הוא כל הזמן מדבר על זה שהוא רוצה להשלים את העונה האחרונה שלו בפאריס, שזה מן הסתם כדי לסחוט מהם את ה-100 מיליון יורו לעונה וכדי שריאל מדריד לא תצטרך לשלם דמי העברה ותוכל להעביר לו יותר כסף מענק חתימה. אני רוצה ללכלך על החמדנות שלו, אבל זאת מפלצת שפאריס יצרה. לשלם לו כאלה סכומים תוך כדי ששולחים את נשיא צרפת ואמיר קטאר לשכנע אותו להישאר, ברור שהוא יתחיל לחשוב שהוא מלך העולם. אם הוא חותם במדריד זה יהיה צעד איום ונורא. ויני ואמבפה בהתקפה ביחד עם הקישור האיכותי והצעיר של ריאל זה מתכון לאסון. יהיו להם הרבה כאבי ראש חיוביים ומעט כאבי ראש מקצועיים כדי לשפר את הקבוצה לאורך תקופה ארוכה. שילך לליברפול או יונייטד.
07-06-2023, 11:59 PM
פאריז לא תשאיר את אמבפה לעוד עונה בשביל גם לשלם לו סכומי עתק וגם לאבד אותו בחינם. אמבפה מצידו בטח לא יחתום בקבוצה שמשחקת העונה בליגה האירופית.
בכלל, לא צריך להתייחס להודעות של אמבפה כלשונן, זה הכל חלק ממאבקי המו״מ כדי להפעיל לחץ על פאריז. איך שאני רואה את זה, יש כאן רק שתי אופציות: 1. אמבפה חותם על חוזה חדש בפאריז תמורת גזיליארד דולר בעונה. 2. אמבפה עובר לריאל שתשלם עליו גזיליארד דולר לפאריז. ![]()
07-07-2023, 04:31 PM
(07-06-2023, 11:59 PM)RM Punk כתב: פאריז לא תשאיר את אמבפה לעוד עונה בשביל גם לשלם לו סכומי עתק וגם לאבד אותו בחינם. אמבפה מצידו בטח לא יחתום בקבוצה שמשחקת העונה בליגה האירופית. אבל יש כאן משהו אחר. הרי אמבפה מחזיק בחוזה ויכול להגיד "זדיינו אני לא חותם בקבוצה אחרת, תשלמו עליי את כל החוזה." פריז יכולים לתת סקנציות של לא להתאמן עם הקבוצה אבל לא תהיה לו בעיה למצוא מאמן אישי וכל הצוות הנלווה. טכנית אם אמבפה מוכן לשבת בצד בשביל הכסף הוא מסוגל, וזה ממש הולך לפגוע בתדמית של פסז. ![]()
טוב, אז עברת על התכנים של אמאזון כדי לעשות לי קצת סדר כי יש שם מלא זבל הודי ומלא סרטים שחוזרים על עצמם בכמה קטגוריות וכל הזמן הם משנים את הקטגוריות. לטובת הכלל, אלה התכנים הבולטים בסרטים:
מבחינת חדשים: איר - על מייקל ג'ורדן קריד 3 טום קלנסי בלי רחמים יש את ספיידרמן 1 ו-2, הומקימינג ואמזינג ספיידרמן 2. אני לא סגור מה הסדר וכמה חסרים. אם מישהו יודע, אשמח שישתף כי ראיתי בזמנו רק את הראשונים באופן כללי (יש המון קלאסיקות אבל הכל ישן): אססן קריג בלייד ראנר 2049 המלאכיות של צ'רלי הישן והחדש עם נעומי סקוט (לא יודע אם יש עוד סרטים) דרדויל - משהו ישן שנראה לא קשור לסדרה E.T. כל מיני סרטים של 50 גוונים של אפור כל מיני סרטים שקשורים ל-Jason Bourne מלתעות כל מיני ג'ומנג'י (חלק עם דה רוק) מיליון סרטים של פארק היורה קינג קונג כל מיני סרטי קומדיה שקמרון דיאז משתתפת בהם יש איזה סרט על ה-ksi הזה שלידור מדבר עליו. אין לי מושג מי זה גברים בשחור 1-3 ואינטרנטשיונל פיטץ' פרפט 1-3 סקארפייס רשימת שינדלר שרק 1-2 סקייסקרפטר - דה רוק דה ביג לבוסקי דה ביג שורט שר הטבעות שלושה סרטים ההוביט שלושה סרטים True Story - ג'ונה היל וורקראפט בקיצור די מאכזב מבחינת כמות ומבחינת חדשים. אציין שאלה לא כל הסרטים אלה בעיקר שמות בולטים בפוסט הזה ארשום את הסדרות
07-07-2023, 09:28 PM
אמזון סדרות - יתכן שאין את כל העונות:
הכל או כלום - קשור לכדורגל שיקאגו פייר, מד, pd סיטאדל - שהיא בעלת תקציב ענק קומיוניטי שהזכירו כאן ומאוד המליצו ולא ראיתי. דוסון קריק - מישהו ראה? קיבלתי המלצות עליה אבל היא די ישנה. כולם אוהבים את ריימונד Fear of the walking dead - לא סגור אם זאת הסדרה עם הזומבים שמלא דיברו עליה אני יודע מה עשית בקיץ האחרון דה בויס ועוד שתי סדרות קשורות ג'ק ראיין חוק וסדר מד מן שרלוק - צפיה חובה סמולויל - לא ראיתי. הבנתי שמומלצת אבל היא די ישנה סטאר טרק פיקארד ולואר דק סופרנאטורל - מישהו ראה? מגרש השדים? (לא סגור שזה זה) הרופא הטוב - ראיתי חלק. סדרה חמודה דה גוד פייט - אני חושב שבישראל תרגמו לטובות לקרב הסדרה של שר הטבעות שהושקעו בה הוו עתק דה מרוולוס מיז מייזל המנטליסט דה אופיס דה פריפריאל יומני ערפד - לא ראיתי כל העונות. מומלץ. סדרה חמודה דה ויל אוף טיים ורוניקה מארס הנהדרת וינלנד סאגה שהזכירו כאן הרבה. עונה ראשונה
07-07-2023, 09:32 PM
לסיכום, הכמות דלה. יש כמה תכנים חדשים שאמורים להיות טובים. יש בעיקר שמות גדולים של סדרות ותוכניות ישנות. המחיר שלהם באזור השישה דולר. זו אופציה טובה למי שרוצה לראות חלק מתכני ספיידרמן שכנראה לא יהיו בשירותים אחרים. כנ"ל בנוגע לשר הטבעות.
בחו"ל יש להם תכנים מאוד יפים בחלק מהמדינות (כל סרטי רוקי וקריד, יומנה של שפחה ועוד כנראה לא הגיעו בגלל זכויות יוצרים). עדיין הייתי שם אותם מעל אפל. אפרופו אפל - למי שאוהב כדורסל, אמורה לצאת תוכנית על סטף קארי.
07-07-2023, 09:33 PM
@wwehof
![]() הסדרה הזאת זמינה באמאזון אצלינו בארץ כולל תרגום ? אני יודע שהיא משודרת ב-Adult Swim ולמחרת ב-HBO MAX, אך ראיתי שחרורים בטורנטים שהמקור שלהם הוא אמאזון. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|