Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 276 277 278 279 280 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,771
07-06-2023, 05:24 PM
(07-06-2023, 05:13 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שאתה מפספס את הפואנטה בדמות של קינגסטון. 
חלק מהמהות בדמות הזו זו הפגיעות הקיימת בבן אדם. הוא ללא ספק פגיע, הוא ללא ספק יכול ליפול. הוא לא איזה רומן ריינס שלא מסוגל להיות מוצמד, הוא אנדרדוג נצחי וטבעי שנלחם מלמטה. הלמטה זה המקום הטבעי בו הוא מתקיים, איפה שמסתכלים למעלה וכועסים, ומקנאים. גם אנזו אמורה הוא גנגסטר ניו-יורקי, זה לא מה שהופך את אדי קינגסטון לאדי קינגסטון.

בנוסף - כל הקטע בדמות עגולה היא שהדמות יכולה להיות קשוחה ופגיעה בו זמנית, באמצעות זוויות שונות. 

אני לא מסכים. זה טיפה סאותפארק לתת לגנגסטר מניו-יורק עם תלבושת של ראפר שנראה כמו אסיר משוחרר להיות פתאום PC. זה שני קצוות שממש לא אמורים להתחבר. קצת אבסורד ומצחיק שהוא פתאום אומר את המילים "FAT SHAMING" למשל.

הפגיעות הזאת שאתה מדבר עליה מוגשת יותר בצורה של המראה שלו והדיבור שלו. הוא נראה כמו שלוח מהרחוב שאף אחד באמת לא היה רוצה להתחלף איתו והאנטיתזה המושלמת לסופרסטאר של רסלינג, והקהל מת על אנדרדוגים שלא הולך להם, ולקינגסטון יש את הכריזמה ואת היכולת דיבור כדי למנף את זה בצורה ענקית.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,772
07-06-2023, 05:31 PM
(07-06-2023, 05:17 PM)WheelerYUTA כתב:  הגימיק של קינגסטון אף פעם לא היה גנגסטר ניו יורקים קשוח מהרחוב. זה תמיד היה הילד המגודל עם החלום ובעיות הכעס. הוא אנדרדוג בכל רמח איבריו למרות המעטפת הקשוחה. האנדרדוג עם האגו השברירי. לכן זה כל כך מפריע לו ויש משהו נפלא באדי קינגסטון שאתה פשוט רוצה בטובתו של הבחור הדפוק הזה.
לפאנק אף פעם לא היה את זה ככה מבחינתי. הוא היה המורד שאומר את האמת שאף אחד לא מעז לומר. אדי קינגסטון הוא זה שגורם לך להרגיש ולכן זה מרגיש (לי לפחות) שהוא ניצח את פאנק, כי בדרמה, רגש מתעלה על היגיון.

פאנק ליטרלי גרם לאנשים להזיל דמעות בחזרה שלו. אם זה לא לגרום לאנשים להרגיש אני לא יודע מה.
כל מי שיראה AEW ואת אדי קינגסטון בפעם הראשונה יבין שמודבר בגנגסטר מהרחוב (קינגסטון גם אומר את הדברים האלה לפעמים). הוא לא רומן ריינס ולא אחד שינצח. הדמות שלו זה לוזר בן 40 מהרחוב שעדיין מנסה להיות ראפר. בלי קשר, מישהו עם חזות כמו שלו שמתלונן על זה ששפטו אותו או על FAT SHAMING זה פשוט סאותפארקי מדי. מבחינת החזות שלו והקול שלו ואיך שהוא מגיש את עצמו, להתלונן על זה שקראו לו שמן או על זה ששפטו אותו עושה קצת כאב במוח.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,773
07-06-2023, 06:02 PM
(07-06-2023, 05:31 PM)Roger כתב:  פאנק ליטרלי גרם לאנשים להזיל דמעות בחזרה שלו. אם זה לא לגרום לאנשים להרגיש אני לא יודע מה.
כל מי שיראה AEW ואת אדי קינגסטון בפעם הראשונה יבין שמודבר בגנגסטר מהרחוב (קינגסטון גם אומר את הדברים האלה לפעמים). הוא לא רומן ריינס ולא אחד שינצח. הדמות שלו זה לוזר בן 40 מהרחוב שעדיין מנסה להיות ראפר. בלי קשר, מישהו עם חזות כמו שלו שמתלונן על זה ששפטו אותו או על FAT SHAMING זה פשוט סאותפארקי מדי. מבחינת החזות שלו והקול שלו ואיך שהוא מגיש את עצמו, להתלונן על זה שקראו לו שמן או על זה ששפטו אותו עושה קצת כאב במוח.

אני לא מהאנשים שהזיל דמעה בחזרה של פאנק, התייחסו לזה בתור שובו של המשיח וזה היה לי ברור שזה לא הסיפור. קיוויתי לטוב אבל לא לגמרי הופתעתי שהראן שלו החזיק כל כך קצת זמן עד שיתפוצץ. אין לי סיבה להסתכל על החזרה של פאנק ולחשוב שזה יותר ממשהו ארעי, ואני לא מזלזל בפאנק, הוא מעולה על המיקרופון אבל רגש אף פעם לא היה הקטע שלו, כמו שציינתי, זה היה להגיד את האמת. וזה אפקטיבי.
מרגיש לי שאתה לוקח הכל בface value. גם לי היה קרינג'י אם מישהו היה חותך פרומו על fat shaming. אבל אדי קינגסטון לא עשה את זה. הוא חתך פרומו על זה שהוא שונא את פאנק. וגרם לרובנו להבין למה. וגרם לי גם קצת לשנוא את פאנק. זה ניצחון בפרומו בעיניי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,774
07-06-2023, 06:12 PM
(07-06-2023, 06:02 PM)WheelerYUTA כתב:  אני לא מהאנשים שהזיל דמעה בחזרה של פאנק, התייחסו לזה בתור שובו של המשיח וזה היה לי ברור שזה לא הסיפור. קיוויתי לטוב אבל לא לגמרי הופתעתי שהראן שלו החזיק כל כך קצת זמן עד שיתפוצץ. אין לי סיבה להסתכל על החזרה של פאנק ולחשוב שזה יותר ממשהו ארעי, ואני לא מזלזל בפאנק, הוא מעולה על המיקרופון אבל רגש אף פעם לא היה הקטע שלו, כמו שציינתי, זה היה להגיד את האמת. וזה אפקטיבי.
מרגיש לי שאתה לוקח הכל בface value. גם לי היה קרינג'י אם מישהו היה חותך פרומו על fat shaming. אבל אדי קינגסטון לא עשה את זה. הוא חתך פרומו על זה שהוא שונא את פאנק. וגרם לרובנו להבין למה. וגרם לי גם קצת לשנוא את פאנק. זה ניצחון בפרומו בעיניי.

בפרומו הספציפי עם פאנק הוא לא אמר על פאט-שיימינג אבל בקטעים שהיו לו עם סאמי גאוורה הוא אמר, וגם היה סיפור מאחורי הקלעים על זה.
זה נשמע כאילו יש לך מטען נגד פאנק ואת לא הכי מחבב אותו גם ככה. תחשוב עליו מה שתחשוב אבל אם אתה חושב שהוא לא מוציא רגש מאנשים אז זו טעות עובדתית שסתם נובעת מהייטריות. להגיד אמת ולדבר כמו שהוא מדבר ולגרום לאנשים לחשוב כמעט רק עליו מאז שהגיע לחברה כשאתה האתלט הכי גרוע ברוסטר, זה להוציא המון רגש מאנשים.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#2,775
07-06-2023, 06:59 PM
(07-06-2023, 06:12 PM)Roger כתב:  בפרומו הספציפי עם פאנק הוא לא אמר על פאט-שיימינג אבל בקטעים שהיו לו עם סאמי גאוורה הוא אמר, וגם היה סיפור מאחורי הקלעים על זה.
זה נשמע כאילו יש לך מטען נגד פאנק ואת לא הכי מחבב אותו גם ככה. תחשוב עליו מה שתחשוב אבל אם אתה חושב שהוא לא מוציא רגש מאנשים אז זו טעות עובדתית שסתם נובעת מהייטריות. להגיד אמת ולדבר כמו שהוא מדבר ולגרום לאנשים לחשוב כמעט רק עליו מאז שהגיע לחברה כשאתה האתלט הכי גרוע ברוסטר, זה להוציא המון רגש מאנשים.
יש לי מטען נגד פאנק בגלל בראול אאוט, לפני כן ממש חשבתי שהוא הפרומו הכי טוב של הדור שלו. זה גם לא ממש השתנה כן? פשוט חשבתי שקינגסטון גרם לי לשנוא את פאנק קצת (מזכיר, לפני בראול אאוט) ולהיות לגמרי בעדו. ופאנק לא הגיע אפילו היל לסיטואציה. זה ניצחון
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#2,776
07-06-2023, 07:14 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-06-2023, 07:15 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
הסיפור של אדי עם הfat shaming פשוט מראה כמה המתאבק הזה אנושי.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,777
07-06-2023, 09:30 PM
שורה תחתונה לדעתי: אדי קינגסטון יכול להיות מיין איבנטר אמיתי וכוכב גדול בתנאי שהוא מקבל בוקינג אחר (לא טוני) ובתנאי שהוא קצת יוצא מהבועה המארקית שלו עם עצמו להיאבקות עם יפנים בני 50+ והופך את עצמו לאחד שלא לוקח שיט מאף אחד.
הרסתם.
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#2,778
07-07-2023, 11:52 AM
יש משהו מאוד הולסום בזה שסולו החייה מחדש את כל המובסט של אומאגה ז״ל. זה לא מקרה של חיקוי זול בניסיון לרכב על ההייפ של מישהו אחר, אלא מעין המשכת השושלת והשארת הלפיד בוער עבור קרוב משפחה שהקריירה שלו נקטעה יותר מדי מוקדם.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
#2,779
07-07-2023, 02:09 PM
MJF זה עוד מישהו שהחופש הקרייאטיבי מתחיל לעשות לו רק נזק.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
#2,780
07-07-2023, 11:11 PM
ROH מציגה את Death Before Dishonor בעוד שבועיים וזה חושף מחדש את כל החולשות של הקונספט הנוכחי של התוכנית, המון קרבות ואפס תוכן, בפרק של אתמול הוכרז הקרב הראשון לאירוע: קלאודיו נגד מארק בריסקו על אליפות העולם אבל גם הוא נוצר מכלום ושום דבר ומוכיח את המחסור בסטארפאוור כשהאלוף הראשי שלה הוא בכלל הצלע הרביעית ביקום של דיינמיט, והאלוף המשני, שללא ספק מוצג כמאיים יותר מהראשי, בעיקר מקדם את הבייבי החדש של TK וזונח את הזירה של ROH.
על שיבאטה והלוצ'ה ברוס, אלופי הפיור והזוגות בהתאמה, בכלל אין מה לדבר, לשיבאטה היו רק 2 אינטראקציות שלא כללו מתאבקים אחרים מNJPW מאז הזכייה שלו: עם מוריארטי בסוף מאי ועם כריסטופר דניאלס בתחילת אפריל. ללוצ'ה ברוס לא היה אפילו קרב זוגות אחד(!) בROH.
המתאבק שנראה שמקבל את הפוש לאחרונה הוא בכלל בריאן קייג' אבל אליפות השלשות שלו כובלת אותו להתעסק בזוטות והוא כנראה לא יקבל ספוט גבוה בקארד של DBD.
את'נה עושה עבודה מדהימה בתור אלופה, הצליחה להמיר אותי מאויב לאוהב, אבל אין לה אף אחת שיכולה לאתגר אותה כרגע ברוסטר וכנראה שוב תצטרך לקבל חיזוק מבחוץ כדי להשיג יריבה לגיטימית ל-PPV. האופציה היחידה מבפנים תהיה אולי ווילו פעם נוספת אחרי שכבר ניצחה אותה בעבר והולכת לפגוש אותה שוב בקוליז'ן הקרוב אז אני ממש לא תומך בזה.
עכשיו זה לא שהקרבות בתוכניות השבועיות רעים, הם מרימים דווקא קארדים מעולים בשבועות האחרונים, אתמול היה משושה של קייג', ווילי מאק, דלטון קאסל, ג'וש וודס, שיין טיילור וטרנס סבן, בשבוע שעבר עוד רכבו על האדים מFD עם LIJ שאיתגרו על אליפות השלשות ואל דספראדו מול ווילי מאק, שבוע לפני כן את'נה הגנה בשיקגו סטריט פייט מול קיירה הוגאן ו-DG נתן אחלה קרב פיור מול רוקי רומרו אבל הכל עובר מתחת לרדאר כשאין שום מרווח נשימה בין קרב לקרב ובונים הכל באמצעות מקלות ואבנים במקום מלט ולבנים, כרגע זה נראה כמו PPV של דארק.
התגובה הזאת יועדה במקור בכלל לשבח את דלטון קאסל שהוא המתאבק שאני הכי נהנה ממנו כרגע ברוסטר של ROH אבל היה חסר לי בשר אז הפכתי את זה לדיס כללי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 276 277 278 279 280 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:42 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר