07-05-2023, 07:57 PM
(07-05-2023, 04:23 PM)Kamigoye כתב: כן בכיף
חד משמעית כן.
וחבילה שלמה - הייתי מגדיר מתאבק שהשלם שלו גדול מסך חלקיו. כמוני. גדול.
|
תגיד את האמת
|
|
07-05-2023, 07:57 PM
(07-05-2023, 04:23 PM)Kamigoye כתב: כן בכיף חד משמעית כן. וחבילה שלמה - הייתי מגדיר מתאבק שהשלם שלו גדול מסך חלקיו. כמוני. גדול.
07-05-2023, 11:17 PM
לא יודע אני חושב שאדי אלוף העולם בלייצר לעצמו הייפ שהוא פיזית לא יכול לעמוד בו, אין לו את החבילה השלמה יש לו רק את האריזה שלה.
אני נהנתי ממנו הרבה יותר בקרבות שלא הייתה דרמה שלמה מאחוריהם, קרבות כמו עם מירו, קודי, יישי, כאלה שהוא החוליה הרביעית או החמישית בהם או אפילו הקרב שלו עם קנטה היום הם כאלה שנהניתי מהם כי אף אחד לא הבטיח לי מנה עיקרית והביא לי קערית עם רביול אחד אלא קיבלתי אחלה אפטייזר שעשוי לגרום לי לחזור למסעדה עבורו אם שאר הארוחה עברה בשלום. מצד שני אם אני נזכר בפער בין מה שהופיע בתפריט לבין מה שקיבלתי בקרבות האחרונים שלו מול סזארו, ג'ריקו וג'יי וויט אני יכול לתבוע אותו על פרסום מטעה. אני מתעייף רק מלחשוב על לקבל אותו כל יומיים בG1 עכשיו, הוא לא האיש הנכון למשימה, אני רוצה אותו כשאני לא מוכן לו, כשמישהו מעצבן אותו והוא מגיע לסגור איתו את החשבון באותו הרגע ולא משאיר צ'ק פתוח, טורניר הזוגות העיוור למשל יכול היה להיות תפור עליו כרגע, אם מחר הוא יפגוש את טאקשטה או ווילר יוטה אני אתלהב ממש, אם הוא יודיע לי שבאול אין הוא מגיע לסתום את הגולל על הBCC או להיות אלוף העולם הכי טוב שהיה לROH אני אדע שהוא משקר לי. ![]()
07-06-2023, 09:40 AM
בואו נסגור על זה שמיין איבנטר / מישהו במיין איבנט הוא לא מישהו שחייב ליפול למשבצת של סינה / ריינס / מוקסלי / לסנר ולחנוק כן?
יש לא מעט מתאבקים שהיו בסטטוס של מיין איבנטרים אבל נתנו גיחות ואז זזו אחורה לאפר-קארד. זה לדעתי הסוויט ספוט בשבילו. ![]()
07-06-2023, 01:57 PM
אני חושב שאם יש הצדקה לג'ון מוקסלי בתור אלוף עולם, לחלוטין יש הצדקה לאדי קינגסטון בתור אלוף עולם. למוקסלי יש את הגימיק הכי אינפנטילי, רקוב, אנדרוולמינג, מזויף, לא אמין, עצלני שקיים היום ברסלינג. קינגסטון יותר טוב ממנו בפרומואים וכשהוא עושה קרבות נורמליים, יותר טוב ממוקסלי בזירה. מה גם שקינגסטון הרבה יותר אובר מבחינה טבעית מכל אחד ברוסטר. בכל הברולים 7 על 7 שטוני כל כך אוהב, לקהל אכפת רק מקינגסטון. כוח המיקרופון חזק בכמה חזקות יותר מ"יכולות זירה". לקינגסטון יש יכולות מיקרופון אדירות (הוא לא ניצח את פאנק בראמפייג', מי שצועק יותר חזק ומקלל לא אומר שניצח) ויכולות זירה ממוצעות שלחלוטין מספיקות לשים אותו בתמונת מיין איבנט ולתת לו ראן על האליפות מתישהו.
הרסתם.
![]() הכל.
07-06-2023, 03:14 PM
(07-06-2023, 01:57 PM)Roger כתב: (הוא לא ניצח את פאנק בראמפייג', מי שצועק יותר חזק ומקלל לא אומר שניצח) פאנק ניצח את קינגסטון בראמפייג' כמו שג'ון סינה ניצח את ברוק לסנר בסאמרסלאם 2014.
07-06-2023, 03:25 PM
(07-06-2023, 09:40 AM)NovemberMan כתב: בואו נסגור על זה שמיין איבנטר / מישהו במיין איבנט הוא לא מישהו שחייב ליפול למשבצת של סינה / ריינס / מוקסלי / לסנר ולחנוק כן? אני מסתכל עליך, סנאדה.
07-06-2023, 03:55 PM
(07-06-2023, 03:14 PM)SwitchBlade כתב: פאנק ניצח את קינגסטון בראמפייג' כמו שג'ון סינה ניצח את ברוק לסנר בסאמרסלאם 2014. ממש לא. אתה גם לא יכול לגבות את זה. הרסתם.
![]() הכל.
07-06-2023, 04:06 PM
(07-06-2023, 03:55 PM)Roger כתב: ממש לא. אתה גם לא יכול לגבות את זה.גם לדעתי קינגסטון "ניצח". כשניצח זה אומר "גרם לו להיראות רע והוציא את עצמו יותר אובר". ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
07-06-2023, 04:10 PM
(07-06-2023, 04:06 PM)WheelerYUTA כתב: גם לדעתי קינגסטון "ניצח". כשניצח זה אומר "גרם לו להיראות רע והוציא את עצמו יותר אובר". אני מסתכל יותר על התוכן ועל מה שנאמר. קינגסטון בא משום מקום והתבכיין על מר גורלו ועל זה שפאנק הוא רע כי הוא שפט אותו. דיי חלש. יכול להיות שקינגסטון הראה יותר כריזמה בנקודות מסוימות, אבל אם מסתכלים על התוכן, קינגסטון בא עם חומר דיי חלש. הרסתם.
![]() הכל.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|