07-01-2023, 08:53 PM
איזה פער מטורף בין הנבחרות הצעירות לבוגרת לא יאומן
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
07-01-2023, 08:53 PM
איזה פער מטורף בין הנבחרות הצעירות לבוגרת לא יאומן
07-01-2023, 09:32 PM
ישראל עלתה לאולימפיאדה רשמית
פעם ראשונה אי פעם מאירופה. לדעתי אין בכלל מה להשוות, עם כל הכבוד לדרום אמריקה ויש כבוד, אירופה הם המפלצות הכי גדולות וחזקות בכדורגל העולמי. הכסף באירופה זה משהו שאין לו תחרות. היחידים שיכולים להתחרות זה האמריקאים אבל הם שופכים את כל הכסף על הNFL במקום זה השחקנים האלו צריכים כולם לפטר את הסוכנים שלהם ולצאת לאירופה כמה שיותר מהר לדעתי. אין להם עתיד כאן. בארץ עד גיל 24 לא מקבלים דקות משחק. הליגה שלנו זה ליגה של סוכני שחקנים שרוצים לעשות עמלות על עסקאות אז אין כאן שחקנים צעירים בליגות כי זה לא מכניס כסף לאף אחד חוץ מהשחקן. לדעתי עדיין מבחינת הספורטאי הישראלי הפעיל המוצלח ביותר בעולם כרגע זה ארטיום דולגופיאט שמתאמן ארבע שעות ביום לפחות מגיל 11 (זהב אולימפיאדה ובאליפות העולם לפני כמו חודשים ועוד המוני מדליות) והוא גם לא קיבל שכל ונשאר בארץ בשביל בוטנים כמו הנבחרת הצעירה -_- אני במקומו משנה אזרחות כמה שיותר מהר
07-03-2023, 08:39 PM
(07-03-2023, 05:53 PM)The Tribal FISH כתב: אף אחד פה לא דיבר על זה אז מה אתם חושבים על זה שמנור עובר לטוטנהאם? לא יודע אם זה המועדון שמתאים לו מבחינת כדורגל, מבחינה אישית זה טוב כי הוא לא צריך לעזוב את לונדון. ![]() (07-03-2023, 05:53 PM)The Tribal FISH כתב: אף אחד פה לא דיבר על זה אז מה אתם חושבים על זה שמנור עובר לטוטנהאם? מעדיף אותו בקבוצה ווינרית. הרסתם.
![]() הכל.
07-04-2023, 09:04 AM
התחרות שלו על החולצה היא מול סון, בספק שהוא ייראה דקות בזמן הקרוב. הוא שם לטווח המאוד ארוך ככל הנראה ואני מקווה שיצליח לשמור על רמה גבוהה בזמן הזה.
07-05-2023, 01:59 AM
יולי סרטים & קולנוע & סטרימינג :
חודש יולי תענוג של סרטים : - עוברות את הגבול - הרוע שבפנים: הדלת האדומה - משימה בלתי אפשרית: נקמת מוות – חלק ראשון - ברבי - אופנהיימר - טירה רדופה(דיסני) - נגעת נרצחת - הם שיבטו את טיירון(נטפליקס, ג'יימי פוקס) - קופסת הציפורים: ברצלונה(נטפליקס, פריקוול לסרט מ-2018 של סנדרה בולוק)
![]()
07-05-2023, 02:26 AM
(07-05-2023, 01:59 AM)lidoradir כתב: יולי סרטים & קולנוע & סטרימינג : יש פה משהו שווה? יש לי שאלה אליך. בזמנו ששלחת לי לאתרי טורנט, עשיתי ניסיון והורדתי את רוקי הראשון שהיה בגרסת 4k. הסרט מ-1976. בדקתי באמזון ויש להם אותו בבריטניה (אם אינני טועה) וזה לא היה באיכות 4k. חשבתי שזה אולי משתמש ביתי עשה את זה וחיפשתי באמאזון את רוקי ומסתבר שבם מוכרים ב-4k. שלוש שאלות: 1. איך הופכים סרט שצולם ב-1976 ל-4k? 2. למה אמאזון המעפנים לא שמים את הגרסה ב-4k אם הם מוכרים באתר שלהם גרסת 4k. 3. מה היית מעדיף לראות? באיכות המקורית או ב-4k שכנראה הוספו לו כל מיני דברים שלאו דווקא היו בעת הצילומים? (אני משער שהם עוברים על הסרט ומתקנים היכן שצריך כדי לעלות את האיכות) |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|