06-14-2023, 11:47 PM
אוקיי בא לי לשחק בזה עכשיו
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
06-15-2023, 04:45 AM
(06-14-2023, 11:47 PM)RM Punk כתב: אתה יודע שהמשחק ממש ממש מגניב כשהוא מאפיל על כך שהאנשים שמשחקים אותו ממש לא מגניבים (חוץ מבלמפיד ואולי).
06-15-2023, 06:17 AM
הוכרז הקארד לאירוע הבא של סטארדום ב25 ביוני ויש 2 קרבות כלוב שאלה גם הקרבות המעניינים ביותר הקארד:
קרב על אליפות השלשות בין האלופות ג'וליה, מאי סקוראי וטקלה לבין האזוקי, קוגומה ומאיו איוואטני. קרב שעל הנייר הקבוצה של מאיו פייבוריטית לנצח אבל זה קרב שבו צריך לברוח מהכלוב אז הכל פתוח, אני מקווה שהקבוצה של ג'וליה תשמור רק כי הן בדיוק זכו באליפות וזה מאוד יוזיל מערך האליפות אם הן יפסידו אותה עכשיו. הקרב הגדול ביותר בקארד לדעתי הוא הקרב כלוב בין אודיי טאי(מומו וואטטנבה, סטארלייט קיד, נטסוקו טורה, סאקי קשימה, רינה ורואקה) נגד קווין קווסט(אוטאמי היאשישיטה, סאיה קאמיטני, AZM, ליידי C, מיו אמאסקי והינה) כי גיליתי שהקרב הזה קיבל טוויסט מאוד מעניין. כמו בקרב על אליפות השלשות הקבוצה המנצחת היא זאת שכל המשתתפות בה יצאו מהכלוב אבל מי שתשאר בכלוב מהקבוצה המפסידה תיאלץ לעזוב אותה. אני לא רואה את אודיי טאי מפסידות עם הסטיפולציה הזאת וכרגע אני מהמר על אוטאמי או קאמיטני שיעזבו את קווין קווסט, בכל מקרה זה יהיה קרב שמעניין לעקוב אחריו. בקרבות נוספים מסקרנים מיראי ואמי סוריי יגנו על אליפות הזוגות שלהן נגד מריה מיי ומינה שיראקווה והולך בנוסף להיות קרב שלשות בין השלשה שאני עדיין לא בטוח מה אני חושב עליה של מאיקה, סוזו סוזוי ומיי סיירה מגד נאטסופוי, קאירי והאלופה הכפולה של סטארדום טאם נקאנו. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
06-15-2023, 02:00 PM
בלי ספוילרים אבל יש שמועה/חדשה שאדון באם באם יהנה ממנה.
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
06-15-2023, 02:39 PM
(06-15-2023, 02:00 PM)WheelerYUTA כתב: בלי ספוילרים אבל יש שמועה/חדשה שאדון באם באם יהנה ממנה. אתה יכול לרשום אותה בלבן? ![]()
06-15-2023, 03:05 PM
(06-15-2023, 02:39 PM)The Tribal FISH כתב: אתה יכול לרשום אותה בלבן? ארגון אינדי היה אמור להביא את קרליטו להופעה אצלו אבל קרליטו ביטל איתם בטענה שהוא חתם בWWE. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
06-15-2023, 10:57 PM
רייטינג : מאנדיי נייט ראו - 1.595 מיליון צופים. דיס איז אינדיז - 832 אלף צופים. כריס ג'ריקו, ספטמבר 2021 : Sooner or later, we’re going to start beating RAW. It’s not going to be every week, but I bet you over the next 2-4 months, maybe 4-6, we’re going to start beating RAW, and that’s my prediction
![]()
06-16-2023, 11:21 AM
(06-16-2023, 10:45 AM)lidoradir כתב: 699 אלף צופים זה cherry-picking וגם צירפת את הנתונים כדי שנדע שבחרת את הנתון הכי גרוע נותן לך ציון של 1.7/10 על התגובה הזאת. הרושם שאני מקבל מהתמונה הזאת (רועי, אל תתקן אותי אם אני טועה): - MJF הוא דראו בדמו. - לAEW היו פתיחות של מיליון+ אפילו בתקופה האחרונה, אבל הצופים של 8:00-8:30 כנראה מראש יודעים לא לצפות במוצר. - השעה הראשונה של התכנית הייתה מעל למגמה בדמו ממש עד לקרב 4 על 4. - ג'ק סוואגר ריסק את הרייטינג וגם את הדמו ביחד והתכנית לא החלימה אחרי קרב הסינגלס שלו. - אורנג' קאסידי לא דראו. - לרוב מי שמצליח לשרוד על 9:45 נשאר עד לסוף, אבל היאנג באקס והג'ון מוקסלים שיכנעו אותם לא לעשות את זה. הקרב הסוגר הכי מאכזב ביחס לציפיות. נראה כאילו קרב השלשות היה רע לרייטינג, וג'ק סוואגר היה רע גם לרייטינג וגם לדמו. אני לא יודע עד כמה קני אומגה הוא דראו או לא, כי הוא לא היה מפורסם לקרב, אבל אין ספק שהיאנג באקס בקרב שלשות גורם לאנשים לא לרצות להישאר. מעבר לזה, MJF הוא דראו ומי שטוען אחרת כנראה מבצע סופרקיקס למחייתו. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|