Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 670 671 672 673 674 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,711
06-12-2023, 01:57 PM
ממליץ לכולם לראות את התשובה של יאניס לשאלה האם העונה הזאת כשלון.

המרחק בין Goat ללוזר גמור הוא עצום. כי גואט יש רק אחד בכל ענף, ואחריו באים הגדולים ביותר בכל הזמנים, אחר כך הגדולים לפי תקופה, וכו וכו וכו. בסוף באים הלוזרים.

בספורט (ולמעשה בכל דבר בחיים) יש אלפי נצחונות קטנים. מישהו חושב שהנבחרת שלנו לוזרית כי היא הפסידה בחצי גמר? לא. זה הישג מדהים. והאם בטורניר הבא שתעוף בשלב הבתים זה יהיה כשלון? לא בהכרח.

דבר נוסף - במיוחד בספורט קבוצתי, הישג זה דבר קבוצתי. בריידי הוא ווינר עצום, אבל הוא היה במערכת המושלמת בשבילו ובבית חלש מהותית שגרם לו להגיע ברצץ לשבוע חופש + ביתיות. מאנינג לצורך הדוגמה פשוט היה קוסם עם הכדור האליפסי. זה שהוא הצליח לקחת שני ארגונים כושלים כל הדרך ללומברדי ועוד פעמיים לסופרבול זה מדהים.

מי שהיה צריך את הגביע למסי כדי לחפש חותמת פשוט לא ראה את מראדונה. כבר רשמתי פה בעבר, יש נסיון חזק מאוד לדחוף לנו את הכוכבים של היום למעמד גואט (מסי/רונלדו, לברון, בריידי, ריינס). והנסיון הזה לפעמים מגוחך שהטענות הם סטטיסטים שלא ניתנים להשוואה ו/או מתבססים על תארים שלא באותו מעמד ו/או מתבססים על היילייטס ואפקט האחרונות.
לטעמי, מסי נהנה לאורך כל הדרך מקבוצות זהב, והסיבה היחידה שהנבחרת הייתה חרא הייתה בגללו, בסוף מדובר בסרטן בחדר ההלבשה (לדוגמה פפ - שראה אותו שותה פחית קולה מול הפנים). אני למעשה לא בטוח שמסי יותר טוב מרונדלו, אז בטח שלא ממראדונה.
כנל לגבי פפ. להגיד שהוא יותר גדול מפרגוסון? מאמן שבאמת בנה קבוצה מאפס? (ודי אל תתנו את הדוגמה של ברצלונה - הייתה מועדון עצום גם לפניו).

אז כל הכבוד לפפ על הגביע. תמיד קשה לזכות בטורניר. ליגת האלופות זה אחלה תואר, ולא צריך להביא עוד תארים שלא קשורים.

ועכשיו נראה אותו בונה קבוצה בלי ארנק פתוח.
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,712
06-12-2023, 02:08 PM
(06-12-2023, 01:57 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ממליץ לכולם לראות את התשובה של יאניס לשאלה האם העונה הזאת כשלון.

המרחק בין Goat ללוזר גמור הוא עצום. כי גואט יש רק אחד בכל ענף, ואחריו באים הגדולים ביותר בכל הזמנים, אחר כך הגדולים לפי תקופה, וכו וכו וכו. בסוף באים הלוזרים.

בספורט (ולמעשה בכל דבר בחיים) יש אלפי נצחונות קטנים. מישהו חושב שהנבחרת שלנו לוזרית כי היא הפסידה בחצי גמר? לא. זה הישג מדהים. והאם בטורניר הבא שתעוף בשלב הבתים זה יהיה כשלון? לא בהכרח.

דבר נוסף - במיוחד בספורט קבוצתי, הישג זה דבר קבוצתי. בריידי הוא ווינר עצום, אבל הוא היה במערכת המושלמת בשבילו ובבית חלש מהותית שגרם לו להגיע ברצץ לשבוע חופש + ביתיות. מאנינג לצורך הדוגמה פשוט היה קוסם עם הכדור האליפסי. זה שהוא הצליח לקחת שני ארגונים כושלים כל הדרך ללומברדי ועוד פעמיים לסופרבול זה מדהים.

מי שהיה צריך את הגביע למסי כדי לחפש חותמת פשוט לא ראה את מראדונה. כבר רשמתי פה בעבר, יש נסיון חזק מאוד לדחוף לנו את הכוכבים של היום למעמד גואט (מסי/רונלדו, לברון, בריידי, ריינס). והנסיון הזה לפעמים מגוחך שהטענות הם סטטיסטים שלא ניתנים להשוואה ו/או מתבססים על תארים שלא באותו מעמד ו/או מתבססים על היילייטס ואפקט האחרונות.
לטעמי, מסי נהנה לאורך כל הדרך מקבוצות זהב, והסיבה היחידה שהנבחרת הייתה חרא הייתה בגללו, בסוף מדובר בסרטן בחדר ההלבשה (לדוגמה פפ - שראה אותו שותה פחית קולה מול הפנים). אני למעשה לא בטוח שמסי יותר טוב מרונדלו, אז בטח שלא ממראדונה.
כנל לגבי פפ. להגיד שהוא יותר גדול מפרגוסון? מאמן שבאמת בנה קבוצה מאפס? (ודי אל תתנו את הדוגמה של ברצלונה - הייתה מועדון עצום גם לפניו).

אז כל הכבוד לפפ על הגביע. תמיד קשה לזכות בטורניר. ליגת האלופות זה אחלה תואר, ולא צריך להביא עוד תארים שלא קשורים.

ועכשיו נראה אותו בונה קבוצה בלי ארנק פתוח.

אז בעצם אי אפשר להיות גואט בספורט קבוצתי אם לא היית בקבוצה בינונית?
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#6,713
06-12-2023, 02:34 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-12-2023, 03:17 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(06-12-2023, 02:08 PM)master of doom כתב:  אז בעצם אי אפשר להיות גואט בספורט קבוצתי אם לא היית בקבוצה בינונית?

אפשר.
ג׳ורדן.

עריכה: הסיבה שהוא הגדול מכולם היא לא 6 אליפויות, ואף אחד לא היה צריך את האליפות השישית לצורך העניין כדי להוכיח את זה.

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,714
06-12-2023, 04:16 PM
(06-12-2023, 02:34 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אפשר.
ג׳ורדן.

עריכה: הסיבה שהוא הגדול מכולם היא לא 6 אליפויות, ואף אחד לא היה צריך את האליפות השישית לצורך העניין כדי להוכיח את זה.

יש השקה בדעות שלנו על איך לתפוס גואט, אבל לא הסכמה מלאה. לפחות לא בעניין מסי. אני לא מסכים בכלל על זה שהוא "סרטן בחדר ההלבשה" וש-"הנבחרת הייתה גרועה בגללו", עובדתית ארגנטינה הגיעה ל-4 גמרים של קופה אמריקה ו-2 גמרים של מונדיאל כשמסי חלק מהסגל (נגיד 3 גמרים של קופה מאז שמסי הפך לשחקן הטוב בעולם, אם אתה לא רוצה להחשיב את 2007 למרות שמסי היה טוב מאוד בטורניר), ובסופו של דבר זכתה בתארים האלה כשהוא בורג משמעותי בשתי הזכיות.

חוץ מזה, כשאתה אומר "מסי היה צריך את המונדיאל כדי לעקוף את מראדונה" תלוי את מי אתה שואל. גם לפני המונדיאל היה קונצנזוס בעולם הכדורגל שמסי הוא ה-GOAT, המונדיאל היה המסמר האחרון בארון הקבורה, גם מבחינתי. קשה לשחקנים כמו מראדונה ופלה, למרות כל ההישגים שלהם לעמוד מול מכונה ששברה את הרוב המוחלט של השיאים שלהם ובמשך 15 שנה סיפקה כדורגל ברמה הכי גבוהה בעולם. וזה לא בגלל הישג כזה או אחר כמו שאמרת, אחרת דיון ה-GOAT לא היה קיים כי אף שחקן לא יזכה 4 פעמים במונדיאל (טוב, אולי אולי אמבפה).

אני לא מסכים על הפסילה של מסי כי הוא זכה לשחק רק בקבוצות זהב. אני יכול גם לומר את זה על כריסטיאנו, במיוחד אחרי שריאל מגיעה לשלבים האחרונים בצ'מפיונס בעונות האחרונות עם אותו שלד ששיחק איתו, אבל אני לא חושב שריאל סחבה את רונאלדו כמו שאני לא חושב שבארסה סחבה את מסי. אדרבה, ההישגים של בארסה בליגה רובם היו בזכות מסי, בין אם זה בגלל מעורבות בשערים ובין אם בגלל דברים אחרים שתרמו ליכולת של הקבוצה (אם עקבת אתה בטח יודע שכמות הפעמים שמסי פתח הגנה עם פס ענק והעמיד שני שחקנים במצב של רוחב לגול היא עצומה. בשלוף עולה לי נגד באיירן ב-2015 ואוסאסונה בחוץ ב16-17, אבל יש עוד הרבה פעמים שמסי סידר את הבישול לבישול במצב של 100% גול).

אני מחשיב את מסי כטוב בהיסטוריה בגלל הכדורגל בשילוב עם ההישגים שלו, זה הולך ביחד. זה דומה למה שהתכוונת עם ג'ורדן (תקן אותי אם טעיתי), שההישגים בספורט הקבוצתי משמעותיים אבל צריך את הערך המוסף בדמות היכולת וההשפעה על המגרש בנוסף להם. העובדה ששחקן מקבל סביבה אידיאלית להצליח בה כן גורעת מהמיקום ההיסטורי שלו, אבל במידה. אני יכול לטעון שבשנות ה-60 לא היו אמצעים טכנולוגיים כדי לעזור לשחקנים לשמור על עצמם, ושלפני כן לא הותרו חילופים ולא היו הרחקות ככה שיכולת לשבור לשחקן רגל והקבוצה היריבה הייתה נשארת ב-10 שחקנים כשאתה נשאר עם 11, ולכן אף אחד לא יעבור את פלה לעולם, כי אף אחד לא שיחק באותם תנאים שהוא שיחק בהם והגיע לכמות כזאת של הישגים. אני מניח ששנינו נשלול את הטענה הזאת.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#6,715
06-12-2023, 05:40 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-12-2023, 05:41 PM על ידי wwehof.)
וואו, פיספתי כאן מלא הודעות בשבועות האחרונים. אעבור בהזדמנות

שאלתי כאן בעבר והמליצו לי להתקין סדרות על הטלויזיה. מישהו הצליח להתקין? אני מוריד את ה-apk ואז זה רושם לי שאי אפשר להתקין מ-unknown source וצריך לשנות משהו בהגדרות (מנסה להתקין על כרום קאסט).

באותה הזדמנות, ניסיתי להשוות בין סדרה שראיתי בטלויזיה לבין אתר סדרות במחשב. ההבדל היה שמים וארץ. במחשב זה נראה חשוך ולא חד ביחס לטלויזיה.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#6,716
06-12-2023, 06:52 PM
(06-12-2023, 04:16 PM)master of doom כתב:  יש השקה בדעות שלנו על איך לתפוס גואט, אבל לא הסכמה מלאה. לפחות לא בעניין מסי. אני לא מסכים בכלל על זה שהוא "סרטן בחדר ההלבשה" וש-"הנבחרת הייתה גרועה בגללו", עובדתית ארגנטינה הגיעה ל-4 גמרים של קופה אמריקה ו-2 גמרים של מונדיאל כשמסי חלק מהסגל (נגיד 3 גמרים של קופה מאז שמסי הפך לשחקן הטוב בעולם, אם אתה לא רוצה להחשיב את 2007 למרות שמסי היה טוב מאוד בטורניר), ובסופו של דבר זכתה בתארים האלה כשהוא בורג משמעותי בשתי הזכיות.

חוץ מזה, כשאתה אומר "מסי היה צריך את המונדיאל כדי לעקוף את מראדונה" תלוי את מי אתה שואל. גם לפני המונדיאל היה קונצנזוס בעולם הכדורגל שמסי הוא ה-GOAT, המונדיאל היה המסמר האחרון בארון הקבורה, גם מבחינתי. קשה לשחקנים כמו מראדונה ופלה, למרות כל ההישגים שלהם לעמוד מול מכונה ששברה את הרוב המוחלט של השיאים שלהם ובמשך 15 שנה סיפקה כדורגל ברמה הכי גבוהה בעולם. וזה לא בגלל הישג כזה או אחר כמו שאמרת, אחרת דיון ה-GOAT לא היה קיים כי אף שחקן לא יזכה 4 פעמים במונדיאל (טוב, אולי אולי אמבפה).

אני לא מסכים על הפסילה של מסי כי הוא זכה לשחק רק בקבוצות זהב. אני יכול גם לומר את זה על כריסטיאנו, במיוחד אחרי שריאל מגיעה לשלבים האחרונים בצ'מפיונס בעונות האחרונות עם אותו שלד ששיחק איתו, אבל אני לא חושב שריאל סחבה את רונאלדו כמו שאני לא חושב שבארסה סחבה את מסי. אדרבה, ההישגים של בארסה בליגה רובם היו בזכות מסי, בין אם זה בגלל מעורבות בשערים ובין אם בגלל דברים אחרים שתרמו ליכולת של הקבוצה (אם עקבת אתה בטח יודע שכמות הפעמים שמסי פתח הגנה עם פס ענק והעמיד שני שחקנים במצב של רוחב לגול היא עצומה. בשלוף עולה לי נגד באיירן ב-2015 ואוסאסונה בחוץ ב16-17, אבל יש עוד הרבה פעמים שמסי סידר את הבישול לבישול במצב של 100% גול).

אני מחשיב את מסי כטוב בהיסטוריה בגלל הכדורגל בשילוב עם ההישגים שלו, זה הולך ביחד. זה דומה למה שהתכוונת עם ג'ורדן (תקן אותי אם טעיתי), שההישגים בספורט הקבוצתי משמעותיים אבל צריך את הערך המוסף בדמות היכולת וההשפעה על המגרש בנוסף להם. העובדה ששחקן מקבל סביבה אידיאלית להצליח בה כן גורעת מהמיקום ההיסטורי שלו, אבל במידה. אני יכול לטעון שבשנות ה-60 לא היו אמצעים טכנולוגיים כדי לעזור לשחקנים לשמור על עצמם, ושלפני כן לא הותרו חילופים ולא היו הרחקות ככה שיכולת לשבור לשחקן רגל והקבוצה היריבה הייתה נשארת ב-10 שחקנים כשאתה נשאר עם 11, ולכן אף אחד לא יעבור את פלה לעולם, כי אף אחד לא שיחק באותם תנאים שהוא שיחק בהם והגיע לכמות כזאת של הישגים. אני מניח ששנינו נשלול את הטענה הזאת.

חלקית.
ג׳ורדן היה חרא של בן אדם. הוא התעלל בשחקנים משיקגו, אבל המטרה שלו הייתה לעשות אותם טובים יותר. בדומה ללארי בירד, הוא היה מגיע ראשון, והולך אחרון. הוא גם לקח אחריות.
מסי לחלוטין היה סרטן בחדר ההלבשה, לדוגמה "מסי השפיל את גווארדיולה לעיני שחקני ברצלונה" (רשמתי בגוגל מסי קולה פפ), אני זוכר (ויכול להיות שאני טועה) שהוא היה מעורב בבחירת הסגלים בטורנירים השונים, והוציא שחקנים שמאיימים עליו.
עכשיו שוב, ג׳ורדן היה חרא של בן אדם. אין שום סיבה בעולם להציק לרוקים בליגה. אבל איפה זה ואיפה להשפיל את המאמן.

ואם אנחנו נכנסים שוב להשוואה ביניהם - ג׳ורדן בנה את הקבוצה סביבו. מסי בתחילת הקריירה היה נחמד. הוא נכנס למכונה משומנת שבנה אותה פפ, ולאט לאט הפך להיות לשחקן הגדול שהוא היום. אכן שחקן גדול. אחד (או שני) בדור. ראה, שוב - אין פה קונצנזוס. יש מספיק אנשים שאומרים שרונלדו הוא הגדול מכולם. הם גם טועים לדעתי, אבל זאת דעתי. בכל אופן אין קונצנזוס שמסי הוא הגדול מכולם, לא לפני המונדיאל ולא אחרי המונדיאל.
אני לא טוען שבארסה סחבה את מסי, אני טוען שמסי הגיע לקבוצה גדולה, ולסביבה עוטפת שדאגה להוציא ממנו את המירב (זה לא סיבה לשלול אותו מהדיון על הגדול מכולם, זה סיבה לדעתי שמורידה המון נקודות). בנוסף לזה שמסי היה בליגה של 2 קבוצות וחצי, ששתיהן דאגו לרמוס ולהוציא כל תחרות, ועל כן אני מתייחס להרבה מהשיאים שלו בזלזול (גם של רונלדו). קל לטעמי להיות בקבוצה סופר חזקה ולהבקיע הרבה שערים מול קבוצות סופר חלשות. חוזק לו״ז משחקים הוא פרמטר שלדעתי מאוד חשוב להתייחס אליו, ולא מתייחסים אליו מספיק בכדורגל.

לסיום, אני באמת חושב שמסי, לברון ורונלדו אינם הגדולים מכולם, כי בסופו של דבר - אין קונצנזוס על זה. על בריידי (איכס, טפו, איכס, לא מאמין שאני כותב את זה) - יש קונצנזוס. על ג׳ורדן היה קונצנזוס, ולדעתי הוא עדיין מספיק חזק.

רוצה הגדרה טובה לגדול מכולם? אתה לא צריך לרשום פסקאות שאומרות מדוע הוא הגדול מכולם. פשוט יודעים את זה.

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,717
06-12-2023, 07:03 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-12-2023, 07:11 PM על ידי karusi.)
(06-12-2023, 05:40 PM)wwehof כתב:  וואו, פיספתי כאן מלא הודעות בשבועות האחרונים. אעבור בהזדמנות
שאלתי כאן בעבר והמליצו לי להתקין סדרות על הטלויזיה. מישהו הצליח להתקין? אני מוריד את ה-apk ואז זה רושם לי שאי אפשר להתקין מ-unknown source וצריך לשנות משהו בהגדרות (מנסה להתקין על כרום קאסט).

באותה הזדמנות, ניסיתי להשוות בין סדרה שראיתי בטלויזיה לבין אתר סדרות במחשב. ההבדל היה שמים וארץ. במחשב זה נראה חשוך ולא חד ביחס לטלויזיה.
תשנה בהגדרות של הכרום קאסט אפשרות להתקין ממקור לא ידוע. יוטוב קצר יעזור
-------------------------------------------------

ראיתי ספיידרמן מולטיוורס והסרט סבבה אבל אני מרגיש שזה בזבוז זמן נוראי. הסרט היה אמור להיות 50-60 דקות בלחץ. אפילו ב40 הייתי סוגר הכל.
* סרט של 135 דקות שמתוכם 90 דקות לפחות זה פילר לא מעניין שלא מוסיף שום דבר לעלילה.
* קו העלילה הראשי חלש ולא מובן
* הנבל משעמם ולא מתפתח, אין הסבר לגמרי למניעים שלו או מה התוכנית שלו
* הגיבור הוא נרקיסיסט שאכפת לו רק מעצמו ולא אכפת לו שהעולם יהרס. הוא מטיל על הכל מטבע כי הוא מאמין שהוא יצליח.
* רוב הסרט זה שואוקייס של ספיידרמנים אחרים כדי לעשות להם ספין אוף בעתיד, אבל לא תורמים ממש לסרט עצמו.
האקשן אומנותי אבל חסר הגיון ברמה של מהיר ועצבני.

לא עובר את "מבחן המוניטור" שלי- שם את זה במסך השני שלי בזמן שעושה משהו אחר, ואם הסרט מעניין אותי מספיק בשמיעה וראייה צדדית, אני רואה את השאר. מי שרוצה להגן על הסרט, שיקשיב לו ויראה את זה במסך צדדי ותראו שאפשר לדלג על הכל. ה40-60 דקות שכן היו טובות- היו נהדרות. נהנתי מאוד. כל השאר- מיותר! להעלות ליוטוב כתוכן כקידום שיווקי.

הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#6,718
06-12-2023, 07:45 PM
בסופו של דבר כל דיון על מי הוא ה-GOAT זה עניין של העדפה אישית. בדרך כלל כל הדעות לגיטימיות ורציונליות עם מהילה של העדפה אישית.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Yovel מנותק
Joober
**
תגובות: 408
אשכולות: 1
Likes Given: 190
הצטרף בתאריך: Aug 2022
#6,719
06-12-2023, 08:28 PM
אני לא חושב שאפשר להגדיר מי GOAT ומי לא כשמדובר בתקופות שונות כמו בכדורסל ובכדורגל, יש יותר מדי משתנים שאנחנו לא יכולים לדעת מה היה קורה אם היו תקפים/לא תקפים על ספורטאי כזה או אחר, אף אחד לא יודע מה היה קורה אם מסי היה משחק בתקופה של פלה ומארדונה או הפוך. לעומת זאת אני חושב שאם לוקחים נגיד את הדור הנוכחי אז באמת אפשר לדון אם מסי גדול יותר מרונאלדו או לברון טוב מקובי לדוגמא
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#6,720
06-12-2023, 09:18 PM
(06-12-2023, 07:03 PM)karusi כתב:  תשנה בהגדרות של הכרום קאסט אפשרות להתקין ממקור לא ידוע. יוטוב קצר יעזור
-------------------------------------------------

ראיתי ספיידרמן מולטיוורס והסרט סבבה אבל אני מרגיש שזה בזבוז זמן נוראי. הסרט היה אמור להיות 50-60 דקות בלחץ. אפילו ב40 הייתי סוגר הכל.
* סרט של 135 דקות שמתוכם 90 דקות לפחות זה פילר לא מעניין שלא מוסיף שום דבר לעלילה.
* קו העלילה הראשי חלש ולא מובן
* הנבל משעמם ולא מתפתח, אין הסבר לגמרי למניעים שלו או מה התוכנית שלו
* הגיבור הוא נרקיסיסט שאכפת לו רק מעצמו ולא אכפת לו שהעולם יהרס. הוא מטיל על הכל מטבע כי הוא מאמין שהוא יצליח.
* רוב הסרט זה שואוקייס של ספיידרמנים אחרים כדי לעשות להם ספין אוף בעתיד, אבל לא תורמים ממש לסרט עצמו.
האקשן אומנותי אבל חסר הגיון ברמה של מהיר ועצבני.

לא עובר את "מבחן המוניטור" שלי- שם את זה במסך השני שלי בזמן שעושה משהו אחר, ואם הסרט מעניין אותי מספיק בשמיעה וראייה צדדית, אני רואה את השאר. מי שרוצה להגן על הסרט, שיקשיב לו ויראה את זה במסך צדדי ותראו שאפשר לדלג על הכל. ה40-60 דקות שכן היו טובות- היו נהדרות. נהנתי מאוד. כל השאר- מיותר! להעלות ליוטוב כתוכן כקידום שיווקי.

טוב, מסתבר שצריך לפתוח את מצב מפתחים בשביל. מצאתי בסוף.
אני אבדוק עד כמה ההבדל משמעותי בימים הקרובים.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 670 671 672 673 674 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-18-2026, 05:40 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר