Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1975): « הקודם 1 ... 668 669 670 671 672 ... 1975 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,691
06-11-2023, 08:05 AM
(06-10-2023, 11:01 PM)RM Punk כתב:  סיטי עם טראבל
ברצלונה אלופה
בית״ר מחזיקת גביע
ארגנטינה אלופת עולם
שנה טובה מאוד שאני לא אשכח הרבה זמן.
האלנד זוכה בליגת אלופות לפני אמפבה, פפ ודה ברויינה זוכים באלופות.

ברצלונה זוכים באליפות שוב בלי מסי למרות כל מה שעברו.

בית"ר סוף סוף מביאה תואר, מ2008-2009 אני מחכה. את הגמר האחרון שראיתי היה שם בגמר מול הפועל שניצחנו בפנדלים.

הדובדבן שבקצפת זה ארגנטינה זוכה במונדיאל, לא זכור לי טורניר שכולם היו שקועים כל כך. לראות את מסי במונדיאל האחרון שלו סוף סוף מביא את הגביע אחרי משחק של התקף לב מול צרפת היה אושר.

היה רק חסר שמכבי תזכה ביורוליג וזהו עונה מושלמת.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • master of doom
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#6,692
06-11-2023, 08:40 AM
(06-11-2023, 08:05 AM)Jon_M0xley כתב:  שנה טובה מאוד שאני לא אשכח הרבה זמן.
האלנד זוכה בליגת אלופות לפני אמפבה, פפ ודה ברויינה זוכים באלופות.

ברצלונה זוכים באליפות שוב בלי מסי למרות כל מה שעברו.

בית"ר סוף סוף מביאה תואר, מ2008-2009 אני מחכה. את הגמר האחרון שראיתי היה שם בגמר מול הפועל שניצחנו בפנדלים.

הדובדבן שבקצפת זה ארגנטינה זוכה במונדיאל, לא זכור לי טורניר שכולם היו שקועים כל כך. לראות את מסי במונדיאל האחרון שלו סוף סוף מביא את הגביע אחרי משחק של התקף לב מול צרפת היה אושר.

מברוק אח.
שונא אותך.
כלב.
תמות בייסורים.
סתם נו הכל באהבה.
זבל.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
#6,693
06-11-2023, 09:02 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-11-2023, 09:10 AM על ידי Agent O22.)
(06-10-2023, 11:03 PM)RM Punk כתב:  בשולי הדברים, אין צפוי בעולם כמו לוקאקו מציל שער של אינטר ואז מחמיץ מארבעה מטרים.

פיירו***

אני רוצה להוסיף שהעונה הזאת חתומה על מראדונה בכל כך הרבה מובנים:
ברצלונה- אליפות
נאפולי- אליפות
סביליה- ליגה אירופית
בוקה- אליפות
ארגנטינה- מונדיאל
האופי אמנם לא שיחק תפקיד אצל הבן אדם, אבל אין ספק שהנשמה שלו שיחקה תפקיד העונה בכל רחבי העולם שחיפשו איך להוקיר לו תודה.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#6,694
06-11-2023, 09:24 AM
(06-11-2023, 08:05 AM)Jon_M0xley כתב:  הדובדבן שבקצפת זה ארגנטינה זוכה במונדיאל, לא זכור לי טורניר שכולם היו שקועים כל כך. לראות את מסי במונדיאל האחרון שלו סוף סוף מביא את הגביע אחרי משחק של התקף לב מול צרפת היה אושר.

לגבי ארגנטינה אני מחזיק בדעה שונה. מסי הקטן, סיפורי סינדרלה ואווירה דרום אמריקאית נשמע טוב על הנייר.
בפועל מדובר במדינה שונאת יהודים. לגמרי ירד לי מהם אחרי ששמעתי מהרבה יהודים משם.

מכבי היית אמורה להיות בגמר בקלות. אבל .....
[Image: 1672633.webp?width=700]
ריאל ממש לא היית אמורה לזכות. היורוליג מפעל אבוד שאין בו טעם יותר. פשוט מפעל פח
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Yovel מנותק
Joober
**
תגובות: 408
אשכולות: 1
Likes Given: 190
הצטרף בתאריך: Aug 2022
#6,695
06-11-2023, 11:11 AM
לגבי המימ שרץ עכשיו עם סיטי שהוציאו יותר ממיליארד יורו בשש שנים, ממליץ לכם לבדוק כי חוץ מבאיירן וריאל מדריד לא חסר קבוצות שהוציאו סכומים אפילו גדולים יותר (תתפלאו אפילו ברצלונה) הכדורגל השתנה וכל המועדונים מתחילים לפזר סכומים, ממש לא רק סיטי
הגב

•
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,696
06-11-2023, 11:22 AM
(06-11-2023, 09:24 AM)karusi כתב:  לגבי ארגנטינה אני מחזיק בדעה שונה. מסי הקטן, סיפורי סינדרלה ואווירה דרום אמריקאית נשמע טוב על הנייר.
בפועל מדובר במדינה שונאת יהודים. לגמרי ירד לי מהם אחרי ששמעתי מהרבה יהודים משם.

נדמה לי שרוב המדינות במונדיאל לא הכי סימפטיות ליהודים בלשון המעטה. גם שאר העולות לחצי הגמר לא מתות עלינו. מה לעשות. ואגב, יש לי משפחה בארגנטינה והם אומרים שאחלה להם שם. יש קהילה יהודית ממש גדולה, בין הגדולות מחוץ לישראל, וחיים את החיים די ברגוע. האנטישמיות אמנם בעלייה, אבל זה קורה בכל העולם, וחד משמעית עדיף להיות יהודי בבואנוס איירס מאשר יהודי בפריז בכל הקשור באנטישמיות
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב
The following 1 user Likes ParadigmShift's post:
  • karusi
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#6,697
06-11-2023, 12:16 PM
(06-11-2023, 11:22 AM)ParadigmShift כתב:  נדמה לי שרוב המדינות במונדיאל לא הכי סימפטיות ליהודים בלשון המעטה. גם שאר העולות לחצי הגמר לא מתות עלינו. מה לעשות. ואגב, יש לי משפחה בארגנטינה והם אומרים שאחלה להם שם. יש קהילה יהודית ממש גדולה, בין הגדולות מחוץ לישראל, וחיים את החיים די ברגוע. האנטישמיות אמנם בעלייה, אבל זה קורה בכל העולם, וחד משמעית עדיף להיות יהודי בבואנוס איירס מאשר יהודי בפריז בכל הקשור באנטישמיות

עצוב שבמקום שזה ירד זה בעלייה, כאילו לשנוא יהודים הופך להיות מגניב לאט לאט.
העיקר כשיש את ערב יום השואה בינלאומי כל מדינה אומרת לא שוב וכל זה אבל תכלס זה סתם לצאת טוב כי לרוב לא אכפת להם ואין אכיפה.

אפילו בארץ יש את הסחלה האלה שמניפים דגל של מדינה שלא קיימת שהאנשים שרוצים להקים אותה רוצים לחסל אותנו(ואומרים את זה בפומבי ועדיין תומכים בהם).

טפי
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • karusi
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,698
06-11-2023, 01:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-11-2023, 01:31 PM על ידי master of doom.)
(06-11-2023, 07:31 AM)RM Punk כתב:  ממשיך עוד קצת להתמרמר על הזכייה של סיטי.

[Image: DF5568-C0-7-F83-4023-AC0-A-8-DFEBD7-F9-BD4.jpg]

מה שאני אוהב בתמונה הזו הוא הדיסוננס בין הפוזה של פפ (״איזה תותח אני״) לבין הכיתוב למטה. אני חושב שרוב הקבוצות הגדולות באירופה, גם ההכי עשירות שיש, לא הוציאו אפילו חצי מהסכום הזה בתקופת הזמן הזו. 1.24 מיליארד דולר. באמת חכמה גדולה לזכות בצ׳מפיונס כשיש לך מספיק תקציב בשביל שהספסל שלך לבד יהיה קבוצת טופ בפריימרליג. עם כל הכבוד לפפ, ובאמת שיש כבוד (האיש יודע כדורגל, אני לא מנסה להמעיט בערכו, גם כסף צריך לדעת איך להשקיע) אני מעריך הרבה יותר מאמנים שהגיעו לפסגה בתנאים הרבה יותר קשים. סתם דוגמה, אנצ׳לוטי בשנה שעברה לקח צ׳מפיונס כשההרכב שלו היה בנוי משחקנים בגילאי פרישה (בנזמה, מודריץ׳, קרוס) וכמה צעירים בני 23 ומטה שלפני שנתיים היו רק על תקן פוטנציאל, ואף אחד לא באמת ספר אותם בתור שחקנים מהטופ העולמי (ויניסיוס, רודריגו, קאמבינגה, וולורדה, מיליטאו). הרכש הרציני היחיד שלו באותה עונה אם אני לא טועה היה דויד אלבה שהגיע בחינם מבאיירן, כי הם חשבו שהוא כבר לא ברמה המתאימה. פי 100 יותר מרשים.

מצטער אבל זה בולשיט מה שאתה כותב.

קודם כל, נכון מאוד שסיטי בזבזה המון כסף. וזה כנראה נכון שזה נעשה מעבר לחוקי הפיירפליי עם כל מיני ספונסרים שהם חברות קש של הבעלים (אגב, מאמין שעוד הרבה קבוצות עושות את זה, צריך לבדוק כמה זה משמעותי). יונייטד בזבזה 1.17 מיליארד, צ'לסי בזבזה 1.673 מיליארד, פאריס בזבזה 1.03 מיליארד וגם בארסה שחררה יותר כסף עם כל הכאב (מבחינת הפסדים נטו על העברות - בארסה בזבזה 426 מיליון יורו בטוטאל, צ'לסי 855 מיליון, סיטי 655 מיליון, יונייטד 933 מיליון, פאריס 574.7 מיליון). ריאל שכביכול לא הוציאה יותר מדי בזבזה 844 מיליון יורו בתקופה הזאת (כללתי את בלינגהאם ואנדריק), שזה סכום לא מבוטל בהתחשב בזה שהיה להם שלד מצליח ביותר כבר מאותה תקופת זמן (מה שכן צריך להגיד זה שהיא הפסידה נטו 126 מיליון יורו בתקופה הזאת על העברות, הרבה בזכות מכירות גבוהות של כריסטיאנו וקאסמירו. בכל מקרה, הרבה מזה נובע מכך שהקבוצה נבנתה לפני העונה הזאת). הנקודה היא שהפערים לא כאלה גדולים. אתה מדבר כאילו זה לא חוכמה לשחק כמו שהם משחקים עם כזאת כמות של כסף, מעבר לזכייה בצ'מפיונס שברור שיגמרו עליה. תראה כמה שחקנים פפ קיבל ועשה מהם יותר טובים, שחקנים כמו סטונס, אקאנג'י, קנסלו, רודרי, פודן. יש כאלה שהוא קיבל מוכנים ושדרג אותם, שחקנים כמו מחרז, גונדואן, דה בריינה, ברנרדו סילבה, ווקר, אפילו רובן דיאש וג'ק גריליש (גריליש עם כוכבית כי הוא צריך עוד עונה טובה כדי שאגיד שהוא שודרג). יש סיבה לגמירה הזאת, ובצדק, גם אם הגמר היה חלש מנצ'סטר סיטי קבוצת כדורגל על גבול המושלם, ואם היה דבר שנקרא צדק בכדורגל היא הייתה אלופת אירופה 4 פעמים. באמת, לך אחורה ותחשוב כל השנים האחרונות איפה היית ממקם את סיטי ביחס לשאר אריות אירופה בהתחשב ביכולת העקבית שלהם, הם פשוט היו לוזרים באלופות.

אין בעיה עם זה שאתה מעריך את אנצ'לוטי יותר, הדוגמה שהבאת היא פשוט אבסורד. "הוא לקח צ'מפיונס עם קבוצה שמורכבת מקשישים ומצעירים שלא מימשו את הפוטנציאל" זה תיאור קצת גונב דעת. מודריץ', קרוס ובנזמה הם לא רונאלדו של גיל 37 שכבר לא עומד בקצב, כולם היו שחקני טופ שדווקא היו בעלייה בשנים האחרונות (הנפילה המוחלטת הגיעה בעונת 18-19 שם ריאל כולה הסריחה את הדשא, ומעונת 19-20 היה גרף עלייה עקבי ביכולת של ריאל, גם אם היא איבדה את האליפות בעונת 20-21). ויניסיוס שהושקע בו כל כך הרבה סוף סוף נכנס לקצב (אפשר לזקוף לקרלו), בנזמה שנכנס לזון בשנים שאחרי רונאלדו התפוצץ, זה תרם לזכייה, אבל אפילו זה לא טיעון המחץ שלי.
אתה באמת חושב שריאל הייתה ראויה על המגרש לאליפות אירופה בשנה שעברה? אין מפגש נוקאאוט אחד שבאוברול היא הייתה יותר טובה מהיריבה שלה (אולי אולי נגד צ'לסי, אבל גם זה גבולי). זה לא שאנצ'לוטי לקח סגל פח שהראה דומיננטיות על כל אירופה, אנצ'לוטי קיבל סגל לא רע וזכה איתו בליגת האלופות בעזרת יעילות הזויה והרבה מזל, וגם אתה אמרת את זה לפני המשחקים מול סיטי. לעומתו, מנצ'סטר סיטי פירקה את כל אירופה בדרך לזכייה באלופות, עם כדורגל יותר טוב מכל היריבות שלה.

לטיעון שלך הייתי לוקח אחד כמו מוריניו, שלקח קבוצות שבאמת אף אחד לא ספר לליגת אלופות. כנראה שלא נסכים בסופו של דבר, אבל זה נשמע יותר טוב מלהגיד שאנצ'לוטי שנה שעברה אימן את ריאל יותר טוב מפפ את סיטי העונה.

עריכה: כל הנתונים שהבאתי למעלה מגיעים מטרנספרמרקט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • Jon_M0xley, Roger
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,699
06-11-2023, 04:35 PM
(06-11-2023, 01:24 PM)master of doom כתב:  מצטער אבל זה בולשיט מה שאתה כותב.

קודם כל, נכון מאוד שסיטי בזבזה המון כסף. וזה כנראה נכון שזה נעשה מעבר לחוקי הפיירפליי עם כל מיני ספונסרים שהם חברות קש של הבעלים (אגב, מאמין שעוד הרבה קבוצות עושות את זה, צריך לבדוק כמה זה משמעותי). יונייטד בזבזה 1.17 מיליארד, צ'לסי בזבזה 1.673 מיליארד, פאריס בזבזה 1.03 מיליארד וגם בארסה שחררה יותר כסף עם כל הכאב (מבחינת הפסדים נטו על העברות - בארסה בזבזה 426 מיליון יורו בטוטאל, צ'לסי 855 מיליון, סיטי 655 מיליון, יונייטד 933 מיליון, פאריס 574.7 מיליון). ריאל שכביכול לא הוציאה יותר מדי בזבזה 844 מיליון יורו בתקופה הזאת (כללתי את בלינגהאם ואנדריק), שזה סכום לא מבוטל בהתחשב בזה שהיה להם שלד מצליח ביותר כבר מאותה תקופת זמן (מה שכן צריך להגיד זה שהיא הפסידה נטו 126 מיליון יורו בתקופה הזאת על העברות, הרבה בזכות מכירות גבוהות של כריסטיאנו וקאסמירו. בכל מקרה, הרבה מזה נובע מכך שהקבוצה נבנתה לפני העונה הזאת). הנקודה היא שהפערים לא כאלה גדולים. אתה מדבר כאילו זה לא חוכמה לשחק כמו שהם משחקים עם כזאת כמות של כסף, מעבר לזכייה בצ'מפיונס שברור שיגמרו עליה. תראה כמה שחקנים פפ קיבל ועשה מהם יותר טובים, שחקנים כמו סטונס, אקאנג'י, קנסלו, רודרי, פודן. יש כאלה שהוא קיבל מוכנים ושדרג אותם, שחקנים כמו מחרז, גונדואן, דה בריינה, ברנרדו סילבה, ווקר, אפילו רובן דיאש וג'ק גריליש (גריליש עם כוכבית כי הוא צריך עוד עונה טובה כדי שאגיד שהוא שודרג). יש סיבה לגמירה הזאת, ובצדק, גם אם הגמר היה חלש מנצ'סטר סיטי קבוצת כדורגל על גבול המושלם, ואם היה דבר שנקרא צדק בכדורגל היא הייתה אלופת אירופה 4 פעמים. באמת, לך אחורה ותחשוב כל השנים האחרונות איפה היית ממקם את סיטי ביחס לשאר אריות אירופה בהתחשב ביכולת העקבית שלהם, הם פשוט היו לוזרים באלופות.

אין בעיה עם זה שאתה מעריך את אנצ'לוטי יותר, הדוגמה שהבאת היא פשוט אבסורד. "הוא לקח צ'מפיונס עם קבוצה שמורכבת מקשישים ומצעירים שלא מימשו את הפוטנציאל" זה תיאור קצת גונב דעת. מודריץ', קרוס ובנזמה הם לא רונאלדו של גיל 37 שכבר לא עומד בקצב, כולם היו שחקני טופ שדווקא היו בעלייה בשנים האחרונות (הנפילה המוחלטת הגיעה בעונת 18-19 שם ריאל כולה הסריחה את הדשא, ומעונת 19-20 היה גרף עלייה עקבי ביכולת של ריאל, גם אם היא איבדה את האליפות בעונת 20-21). ויניסיוס שהושקע בו כל כך הרבה סוף סוף נכנס לקצב (אפשר לזקוף לקרלו), בנזמה שנכנס לזון בשנים שאחרי רונאלדו התפוצץ, זה תרם לזכייה, אבל אפילו זה לא טיעון המחץ שלי.
אתה באמת חושב שריאל הייתה ראויה על המגרש לאליפות אירופה בשנה שעברה? אין מפגש נוקאאוט אחד שבאוברול היא הייתה יותר טובה מהיריבה שלה (אולי אולי נגד צ'לסי, אבל גם זה גבולי). זה לא שאנצ'לוטי לקח סגל פח שהראה דומיננטיות על כל אירופה, אנצ'לוטי קיבל סגל לא רע וזכה איתו בליגת האלופות בעזרת יעילות הזויה והרבה מזל, וגם אתה אמרת את זה לפני המשחקים מול סיטי. לעומתו, מנצ'סטר סיטי פירקה את כל אירופה בדרך לזכייה באלופות, עם כדורגל יותר טוב מכל היריבות שלה.

לטיעון שלך הייתי לוקח אחד כמו מוריניו, שלקח קבוצות שבאמת אף אחד לא ספר לליגת אלופות. כנראה שלא נסכים בסופו של דבר, אבל זה נשמע יותר טוב מלהגיד שאנצ'לוטי שנה שעברה אימן את ריאל יותר טוב מפפ את סיטי העונה.

עריכה: כל הנתונים שהבאתי למעלה מגיעים מטרנספרמרקט.

כבר במשפט הראשון שלך אתה סותר את עצמך:
קודם כל, נכון מאוד שסיטי בזבזה המון כסף. וזה כנראה נכון שזה נעשה מעבר לחוקי הפיירפליי עם כל מיני ספונסרים שהם חברות קש של הבעלים

ועל כן כל השאר לא משנה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#6,700
06-11-2023, 04:58 PM
(06-11-2023, 01:24 PM)master of doom כתב:  מצטער אבל זה בולשיט מה שאתה כותב.

הכל טוב, מכבד אותך.

נכון, יש קבוצות שהוציאו יותר מסיטי על רכש. אבל, וזה אבל גדול, צריך להסתכל על הכנסות מרכש פחות הוצאות על רכש. כל קבוצה שקונה לרוב גם מוכרת. אני לא בא בתלונות לקבוצות שמייצרות הכנסה גבוהה ומשתמשות בה, אלא לכאלו שיש להן מקורות בלתי נגמרים שלא תלויים בכמה כסף הן מייצרות. זה מצב שונה בעליל. צ׳לסי קנתה המון, אבל גם מכרה המון והכניסה לעצמה המון כסף. אם בוחנים את השנים מאז שהסעודים נכנסו לתמונה, סיטי היא במקום הראשון מבחינת הפרש שלילי בין הוצאות והכנסות מרכש, ובפער גדול. אם מסתכלים נטו על התקופה של גווארדיולה, רק שתי קבוצות נמצאות במצב רע יותר - צ׳לסי ויונייטד. ריאל מדריד אגב? נמצאת ברווח, כלומר, ב-7 השנים האחרונות היא מכרה יותר ממה שהיא קנתה, ובכל זאת זכתה ביותר אליפויות אירופה מסיטי.

מה זה אומר - שסיטי נהנית מכך שהיא יכולה לשפוך כספים בלי לדפוק חשבון. היא לא צריכה לעשות חושבים על האם היא יכולה לעמוד בסכום מסוים או מה המשמעות של הוצאה גדולה מהכיוון ההפוך. התוצאה של זה היא ספסל עמוק יותר ותחרות קלה על שחקנים מבוקשים (100 מיליון על גריליש כדוגמה). זה יתרון מהותי על פני רוב המועדונים הגדולים שלא יכולים להרשות לעצמם התנהלות כזו.

אני אומר זאת שוב - אני מעריך את פפ כמאמן. הדוגמאות שהבאתי עם צ׳לסי ויונייטד מראות שרק לשפוך הרבה כסף זה לא מספיק. צריך גם להיות חכם. אבל האם זה אומר שאני מעריך את פפ יותר ממאמנים שזכו בצ׳מפיונס בתנאים פחות קלים? לא. אפשר לתת לפפ כבוד על ההישגים שלו, ובו זמנית להכיר בכך שהוא קיבל את סביבת העבודה הכי אידאלית שאפשר כדי להצליח, זכה להזדמנות להביא בכל רגע נתון את השחקנים שהכי התאימו לו, וזה בכל זאת לקח לו 7 שנים עד שזה התחבר. אני מעריך יותר את מה שקלופ עשה בליברפול מאשר את מה שפפ עשה בסיטי, כשבוחנים נטו את הדלתא בין תנאי הפתיחה שלהם להישגים בפועל. זו כנראה הפואנטה העיקרית שלי.

ומילה על ריאל כי אני חייב - ריאל לא קבוצה מסכנה והיא לא גירדה את הכוכבים שלה מהרחוב, אבל לקחת שלד שחקנים שנמצאים שם עשור (תחשוב על איזה אתגר זה כשמדובר בשחקנים שכבר זכו בהכל), להלביש עליו שחקנים שהיו עד הגעת אנצ׳לוטי פרוספקט בלבד, ולהצעיד קבוצה כזו לאליפות אירופה - כן, זה מרשים. ואין מגיע בכדורגל, המילה הזו לא קיימת בלקסיקון שלי. מי שניצח הוא מי שהגיע לו. בכל משחק.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1975): « הקודם 1 ... 668 669 670 671 672 ... 1975 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 05:05 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר