Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 269 270 271 272 273 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,701
06-10-2023, 05:31 PM
(06-10-2023, 02:48 PM)master of doom כתב:  אני לא חושב שזאת דעה לא פופולרית. אפשר להגיד שיש רסלינג לפני הוגאן ורסלינג אחרי הוגאן, והוא הצליח להמציא את עצמו מחדש בגיל 43 ולהמשיך להוביל את הסצנה במשך עוד כמה שנים.

זה שהוא חרא של בנאדם, שלקח ספוט באופן עקבי על חשבון אחרים ותמיד ניסה להקטין אותם בהשוואה אליו, לא ישנה את זה.
משנות ה80 עד בערך 2005-2007, אפשר לספור על כף יד אחת את המיינאיבנטרים בסטטוס של הוגאן שלא עשו את הטריקים שלו.
זה היה האופי של הביזנס שהיה מלא באנשים אגרסיבים ופרנואידים שחששו למיקום שלהם בקארד ובעיקר חשבו על כסף ופחות על הדירוגים של מלצר וצ'אנטים של פייט פוראבר.

אצל הוגאן הכל מועצם כי בעשור האחרון נהיה מגניב לשנוא אותו וגם כי באופן טבעי הוא צבר לעצמו המון שונאים בדרך לפסגה.
בתחילת העשור הקודם היה קונצזוס מוזר שסינה אשם בבוקינג שלו ושהוא חונק את הרוסטר. אם היו לו עוד כמה שנים בטופ בדומה להוגאן אז גם עליו היו מדברים בצורה דומה.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 2 users Like WhoIsYourHero's post:
  • karusi, NoamRR
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,702
06-11-2023, 04:02 PM
(06-10-2023, 05:31 PM)WhoIsYourHero כתב:  משנות ה80 עד בערך 2005-2007, אפשר לספור על כף יד אחת את המיינאיבנטרים בסטטוס של הוגאן שלא עשו את הטריקים שלו.
זה היה האופי של הביזנס שהיה מלא באנשים אגרסיבים ופרנואידים שחששו למיקום שלהם בקארד ובעיקר חשבו על כסף ופחות על הדירוגים של מלצר וצ'אנטים של פייט פוראבר.

אצל הוגאן הכל מועצם כי בעשור האחרון נהיה מגניב לשנוא אותו וגם כי באופן טבעי הוא צבר לעצמו המון שונאים בדרך לפסגה.
בתחילת העשור הקודם היה קונצזוס מוזר שסינה אשם בבוקינג שלו ושהוא חונק את הרוסטר. אם היו לו עוד כמה שנים בטופ בדומה להוגאן אז גם עליו היו מדברים בצורה דומה.

אני מדבר עליו בצורה לא כזאת רחוקה ממה שתיארת גם בלי עוד כמה שנים בטופ אבל זה רק אני Angel
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#2,703
06-16-2023, 07:02 AM
[Image: crs_422447_7.jpg] [Image: zsac30qhbn5b1.jpg]

אני הולך לצאת פה מגה חנון, אבל הטאונט של יוטה סטוג'י נתפס אצלי חזק מאז הקרב שלו מול סנאדה בדומיניון.
אני חושב שזה הטאונט הכי טוב כרגע ברסלינג, אולי.

העניין הוא שהחיוך בהקשר של רסלינג יכול להיתפס בכמה צורות. 
הוא יכול להופיע בתור סימן חברי, אבל אם מסתכלים על החיוך של סטוג'י באופן ספציפי, הוא דווקא מופיע בהקשר מאיים. קראתי פעם מחקר על חיוך אצל שימפנזות בו תיארו את החיוך כאמצעי של שימפנזות פחות דומיננטיות כלפי שימפנזות יותר דומיננטיות באמצעותו הן מפגינות אגרסיביות (כן, חנון, לא מתנצל). אני חושב שהטאונט הזה הוא יותר חשיפת שיניים מאשר חיוך אמיתי, אבל ההבדל הוא ממש קטן. 

בכל אופן, טאונט מגניב לאללה. מפחיד ויחסית סמוי, ובקרב עצמו הוא נותן תחושה מאוד משונה. 
זה לא חיוך תחרותי של "וואלה אחלה מהלך חבוב" או החיוך הזה שג'ון סינה יעשה כשמישהו חותך עליו פרומו והוא לא רוצה למכור, אלא חיוך רע ומאיים.  
סטוג'י מפגין חיוך ב100% ביטחון מול אלוף הIWGP (יותר דומיננטי ממנו) זה מגניב, ואלה הם הדברים שאני אוהב ברסלינג. זה ממש סמוי ועדין וקל לפספס, אבל זה היופי ברסלינג נקי, שהוא נותן לך להינות מהדברים שלא דוחפים לך לפרצוף. 

אני אנצל את ההזדמנות הזו כדי לצחוק על שוטה אומינו.

[Image: new-japan-pro-wrestling.jpg?s=612x612&am...gLxpkiKH4=]

שוטה אומינו חשב שאם הוא ייראה בדיוק (בערך, לא באמת) כמו טנהאשי הוא איכשהו יהפוך לאייס של הדור שלו,
אבל טקאשטה וסטוג'י כנראה הולכים לקחת אותו בסיבוב. 
הצ'אנס היחיד שלו להגיע לטופ יהיה איכשהו לדחוף חזק נרטיב של 'שלושת המוסקטרים' שגם הוא לא באמת הולך לעבוד.
באסה טילים בשביל שוטה אומינו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
#2,704
06-16-2023, 12:48 PM
(06-16-2023, 07:02 AM)SwitchBlade כתב:  [Image: zsac30qhbn5b1.jpg]

אתה בטוח שזה אותו בחור?

הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
#2,705
06-16-2023, 01:18 PM
(06-16-2023, 07:02 AM)SwitchBlade כתב:  [Image: crs_422447_7.jpg] [Image: zsac30qhbn5b1.jpg]

אני הולך לצאת פה מגה חנון, אבל הטאונט של יוטה סטוג'י נתפס אצלי חזק מאז הקרב שלו מול סנאדה בדומיניון.
אני חושב שזה הטאונט הכי טוב כרגע ברסלינג, אולי.

העניין הוא שהחיוך בהקשר של רסלינג יכול להיתפס בכמה צורות. 
הוא יכול להופיע בתור סימן חברי, אבל אם מסתכלים על החיוך של סטוג'י באופן ספציפי, הוא דווקא מופיע בהקשר מאיים. קראתי פעם מחקר על חיוך אצל שימפנזות בו תיארו את החיוך כאמצעי של שימפנזות פחות דומיננטיות כלפי שימפנזות יותר דומיננטיות באמצעותו הן מפגינות אגרסיביות (כן, חנון, לא מתנצל). אני חושב שהטאונט הזה הוא יותר חשיפת שיניים מאשר חיוך אמיתי, אבל ההבדל הוא ממש קטן. 

בכל אופן, טאונט מגניב לאללה. מפחיד ויחסית סמוי, ובקרב עצמו הוא נותן תחושה מאוד משונה. 
זה לא חיוך תחרותי של "וואלה אחלה מהלך חבוב" או החיוך הזה שג'ון סינה יעשה כשמישהו חותך עליו פרומו והוא לא רוצה למכור, אלא חיוך רע ומאיים.  
סטוג'י מפגין חיוך ב100% ביטחון מול אלוף הIWGP (יותר דומיננטי ממנו) זה מגניב, ואלה הם הדברים שאני אוהב ברסלינג. זה ממש סמוי ועדין וקל לפספס, אבל זה היופי ברסלינג נקי, שהוא נותן לך להינות מהדברים שלא דוחפים לך לפרצוף. 

אני אנצל את ההזדמנות הזו כדי לצחוק על שוטה אומינו.

[Image: new-japan-pro-wrestling.jpg?s=612x612&am...gLxpkiKH4=]

שוטה אומינו חשב שאם הוא ייראה בדיוק (בערך, לא באמת) כמו טנהאשי הוא איכשהו יהפוך לאייס של הדור שלו,
אבל טקאשטה וסטוג'י כנראה הולכים לקחת אותו בסיבוב. 
הצ'אנס היחיד שלו להגיע לטופ יהיה איכשהו לדחוף חזק נרטיב של 'שלושת המוסקטרים' שגם הוא לא באמת הולך לעבוד.
באסה טילים בשביל שוטה אומינו. 

פתאום נזכרתי שראיתי את שוטה ויוטה בקרב זוגות בלייב.
שוטה הגיע ממש אחרי שהוא הופיע ב-AEW אז הוא הרגיש כמו ביג דיל (באירוע של REVPRO אבל עדיין), ושוטה התאבק עם רטייה אחרי שהוא מכר את הכדור אש שג'ריקו זרק לו לפנים בדיינמייט לפני.
יוטה קיבל פחות תגובות מהקהל אבל זה בעיקר בגלל שהוא היה היל.
הקרב עצמו היה עם דינמיקה מוזרה כי שוטה היה פייס ויוטה היה היל אבל שניהם נתנו הופעה טובה.
יוטה התהפך על שוטה בסוף הקרב והטאג טים שלהם התפרק, באירוע לאחר מכן הוא גם ניצח את שוטה בקרב סינגלס.

קצת פחות משנה אחר כך ויוטה מקבל ספוט במאיין איבנט בדומיניון על אליפות העולם במשקל כבד של IWGP, הזוי...

[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,706
06-18-2023, 05:06 PM
קרבות שמסתיימים אחרי 3 דקות ברולאפ כמו שהיה בסמאק האחרון פוגעים בשני המתאבקים. לא רלוונטי מי ניצח, שני המתאבקים נראים לי כמו ליצנים אחרי קרב כזה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,707
06-20-2023, 05:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-20-2023, 05:29 PM על ידי master of doom.)
כדי למקסם את מיז ה-WWE חייבים לתת לו כמה ניצחונות. יש לו עדיין ערך בגלל הקריירה המצוינת שלו, אבל כבר יותר מ-3 שנים הוא לא מפסיק להפסיד וניצחונות עליו נראים כמובנים מאליהם. חוץ מזה, אפשר להוציא ממנו יותר מאשר משטח למתאבקים, הוא נתן קרבות טובים נגד רולינס וצ'אמפה (ספויילר מראו האחרון) לאחרונה, יש לו כמה שנים בקנה ומבחינה פיזית הוא עדיין לא רע. יכולים להשקיע בו יותר.

לגבי צ'אד גייבל - אני נהנה ממנו מאוד ומקווה שהוא יופיע ב-MITB. הוא מתאבק מצוין ובדרן מצוין. הוא אשכרה גורם לי ליהנות ממקסין דופרי, מקווה לראות אותו רץ לאליפות משנית בקרוב. וולטר-גייבל זה שילוב מעולה פוטנציאלית, תלוי כמה כימיה תהיה להם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,432
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#2,708
06-20-2023, 06:55 PM
(06-20-2023, 05:29 PM)master of doom כתב:  כדי למקסם את מיז ה-WWE חייבים לתת לו כמה ניצחונות. יש לו עדיין ערך בגלל הקריירה המצוינת שלו, אבל כבר יותר מ-3 שנים הוא לא מפסיק להפסיד וניצחונות עליו נראים כמובנים מאליהם. חוץ מזה, אפשר להוציא ממנו יותר מאשר משטח למתאבקים, הוא נתן קרבות טובים נגד רולינס וצ'אמפה (ספויילר מראו האחרון) לאחרונה, יש לו כמה שנים בקנה ומבחינה פיזית הוא עדיין לא רע. יכולים להשקיע בו יותר.

עזוב ניצחונות, קודם כל שמיז יגיע עם מרצ' אחר שיפסיק להגיע עם היש לי ביצים ענקיות חלאס זה פוגע בו יותר ממה שזה מצחיק. גם כל אחד שבא מולו מזכיר את זה וזה קובר אותו עוד יותר. אחרי שהוא יפסיק ללבוש דברים שפוגעים בו אז אפשר להתחיל לתת לו אמינות.

(06-20-2023, 05:29 PM)master of doom כתב:  לגבי צ'אד גייבל - אני נהנה ממנו מאוד ומקווה שהוא יופיע ב-MITB. הוא מתאבק מצוין ובדרן מצוין. הוא אשכרה גורם לי ליהנות ממקסין דופרי, מקווה לראות אותו רץ לאליפות משנית בקרוב. וולטר-גייבל זה שילוב מעולה פוטנציאלית, תלוי כמה כימיה תהיה להם.

האמת הייתי בהתחלה בעד שאוטיס ילך לMMM אבל זה שמקסין באה אליהם נראה לי יותר טוב. גייבל פשוט מצויין וזה גם מרענן אותם אחרי שהם היו צמד איזה שנתיים שלוש. גונת'ר- גייבל יהיה קרב חזק, למרות שגייבל יפסיד אבל הוא יצא מהקרב הזה כמו כוכב.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#2,709
06-25-2023, 11:52 AM
נקודה שקצת התחדדה לי בשנה האחרונה: אין באמת דבר כזה ״ליצור כוכבים חדשים״ כשמסתכלים על זה נטו מפרספקטיבה של ארגון.

תהליך ההפיכה של מתאבק לכוכב צריך לעבור שני שלבים: הראשון תלוי לחלוטין במתאבק עצמו. הוא חייב להראות איזשהו ניצוץ, פן ייחודי כלשהו שיגרום לקהל לרצות לראות ממנו יותר. רק אחרי זה, ורק בתנאי שהדבר הזה קורה, אז נכנסת לתמונה היכולת של הארגון לפתח את חומר הגלם ולהפוך אותו למוצר צריכה ראוי, בין אם זה אומר לתת לו יותר במה וספוטלייט, או לפעמים פשוט ״לא להפריע״ ולתת לזה להמשיך לצמוח לבד.

ניסיון של הארגון לדחוף בכוח מתאבק שלא עומד בתנאי הראשון פשוט לא יעבוד. אנחנו רואים את זה עם ת׳יאורי, עם ג׳אנגל בוי, ועד לפני כמה שנים גם עם רומן ריינס. אפשר לתת למתאבק כלשהו מאה ניצחונות גדולים על שמות בכירים, אבל זה לא מבטיח בשום צורה שהוא יהיה אובר או מעניין לצפייה. זה חייב להתחיל מאיזשהו אקס פקטור שיצור את ההוק הראשוני, וזה אך ורק על המתאבקים עצמם.

אל איי נייט לדוגמה הוא מתאבק שנהיה אובר לגמרי בכוחות עצמו, בזמן שהוא היה מתאבק מדרג שלישי ברוסטר שעושה ג׳ובים לפטישים של בריי וויאט בקרב על שם משקה אנרגיה. מרגע שהוא נהיה כזה, הארגון לא צריך לעבוד קשה ופשוט לתת לו להמשיך לעשות את מה שהוא עושה. אדי קינגסטון לא הופיע תקופה ארוכה, ולפני כן סחב חודשים של פיוד מתיש עם ג׳ריקו, אבל תוך פרומו וחצי הוא חזר להיות מהמתאבקים המעניינים ברוסטר. אלו אנשים שפשוט יש להם את זה.

לצורך הדוגמה ההפוכה, רוסב/מירו נהיה אובר פעמיים בשני ארגונים שונים, ובכל אחד מהם במקום למנף את זה, הארגון רק דיכא אותו, שם לו מקלות בגלגלים ולא נתן לו את הבמה שהגיעה לו. פה אני כבר יכול להפנות אצבע מאשימה לאנשים שמעל המתאבק ולהגיד - פישלתם.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#2,710
06-25-2023, 02:10 PM
(06-25-2023, 11:52 AM)RM Punk כתב:  נקודה שקצת התחדדה לי בשנה האחרונה: אין באמת דבר כזה ״ליצור כוכבים חדשים״ כשמסתכלים על זה נטו מפרספקטיבה של ארגון.
................
....
אני אוסיף דוגמאות קטנות:
אייקוניקס- הפרידו רוסטרים ופיטרו. למה? הם היו אובר
איידן אנגליש עם רוסב היה זהב. למה הפרידו ביניהם?
וייד בארט עם באד ניוז בארט- היה זהב. עד שנתנו לו סגמנט מוזר של תוכנית באד ניוז וזה הרג לו את הפוש וגם לא נתנו לו לנצח.
זב קולטר עם סוואגר וסזארו הופרדו למרות שהם היו חמים
אנזו וקאס
סזארו וטייסון קיד
יש עוד מקרים. מאוד מוזר כל הקטע הזה של הפרדת זוג
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 269 270 271 272 273 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 09:06 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר