06-07-2023, 11:32 AM
(06-07-2023, 11:21 AM)WheelerYUTA כתב: נ.ב ווילר יוטה צריך לקחת את החגורה מאורנג' קאסידי ולהגן עליה מול כל אחד מהבסט פרנדס לאורך סטוריליין ארוך.
וואלה, תן שיחה לטוני ותגיד לו לעשות את זה.
|
תגיד את האמת
|
|
06-07-2023, 11:32 AM
(06-07-2023, 11:21 AM)WheelerYUTA כתב: נ.ב ווילר יוטה צריך לקחת את החגורה מאורנג' קאסידי ולהגן עליה מול כל אחד מהבסט פרנדס לאורך סטוריליין ארוך. וואלה, תן שיחה לטוני ותגיד לו לעשות את זה.
06-07-2023, 01:05 PM
(06-06-2023, 09:54 AM)NovemberMan כתב: אני חושב שההבדל הכי גדול הוא שמקנטייר הבין שהוא לא טוב מספיק והשתנה - ברמת הגימיק, ברמת המובסט, ברמת הביצועים שלו, ברמת הנראות שלו, הכוח והכושר שלו.... תשמע, אני מסכים ב100% עם ההבחנה הזאת, דייקת אותי מאוד. אני תוהה מה בדיוק היה קורה לEC3 אם היה משאיל את הגישה של מקנטייר. אולי הוא היה מוריד את רמת העקשנות ומשנה גימיק, אולי היה נמצא במקום דומה לזה של מאט קארדונה היום? אולי היה בAEW? בדיוק כפי שניתן לקחת השראה ממקנטייר, גם המקרה של EC3 הוא משהו חשוב ללמוד ממנו. הוא נפל לתוך בור מנטלי שאני חושב שהוא לא מאוד קיצוני, אני מבין כיצד בן אדם יכול לקבל את התפיסה שלו ולתת לזה להשתלט עליו. (06-07-2023, 11:21 AM)WheelerYUTA כתב: בסט פרנדס הם מאוד אנדרייטד. הם כריזמטיים, מצחיקים (בעיקר צ'אק טיילור) ו-וורקרים טובים. אם יקבלו בוקינג הוגן וטוב אני הייתי בכיף שם עליהם את החגורות. אני אוהב את BF (במיוחד את צ'אקי טי), אבל הם לא כוכבים. צ'אקי טי כבר לא 100% מתאבק מבחינה מנטלית. הוא מבוגר והוא משייט. טרנט קצת יותר נוכח ורואים עליו. בכל אופן אני לא רואה מקום גבוה יותר עבורם בקארד מהמקום בו הם כרגע - טרנט מקבל מידי פעם קרבות של עצמו בלבד, מידי פעם גם טיילור נכנס למיקס, הם כמעט תמיד מפסידים אחרי אנגל מסוים שקל לזכור, הם מקדמים את קאסידי או את יוטה ובעתיד גם טאלנטים אחרים. אני חושב שהם רייטד כשורה, הערך הנקוב שלהם בAEW הוא בדיוק הערך שלהם בפועל. נ.ב - סוורב צריך את האליפות יותר. יוטה מקבל וואחד במה עם הג'ון מוקסלים, וכשהוא יסיים עם הג'ון מוקסלים הוא יהיה מעל לאליפות מידקארד בכל מקרה.
06-07-2023, 01:23 PM
(06-07-2023, 11:21 AM)WheelerYUTA כתב: בסט פרנדס הם מאוד אנדרייטד. הם כריזמטיים, מצחיקים (בעיקר צ'אק טיילור) ו-וורקרים טובים. אם יקבלו בוקינג הוגן וטוב אני הייתי בכיף שם עליהם את החגורות. יש בעייה מאוד גדולה במרבית הסטייבלים של AEW, והיא - בוא נשים כמה חברה מסביב לכוכב גדול כדי להעצים אותו. ובמקרה הזה, אדון תפוזי לא שונה כל כך מג׳ריקו. הבסט פרינדס יכלו להיות אחלה טאג, אבל הם נועדו לחטוף מכות כדי שאורנג׳ קאסידי יציל אותם.
06-07-2023, 01:29 PM
אם אנחנו כבר אומרים אמיתות על אורנג' קאסידי, לדעתי AEW טיפשים גמורים בכך שהם מפחדים לתת לו לחתוך פרומו מלא בTV. המחויבות שלהם לגימיק שלו בתור מישהו שאמור, על הנייר, לשתוק - זו מחויבות שפשוט כובלת אותו ומונעת ממנו להיות כוכב על מלא. דווקא החבילות שהם משחררים לפני כל דינמייט (לרוב זה טוב יותר מהתכנית, והתוכן יותר איכותי, וזה משלים את כל חוויית הצפייה) עם הפרומו המלא של קאסידי - מסדר את כל הבלגאן ונותן (סוף סוף) להרגיש אמפתיה כלפי גרסה יותר אנושית של הדמות של קאסידי. קאסידי שחותך פרומואים (לא לפחד, טוני) זה קאסידי שיכול לשים את הפרצוף שלו מול MJF (ולהפסיד, כמובן).
06-07-2023, 01:33 PM
(06-07-2023, 01:29 PM)SwitchBlade כתב: ממש נכון. וממש רלוונטי גם להוק שמדשדש במקום כבר שנה ומשהו.
06-07-2023, 01:42 PM
(06-07-2023, 01:33 PM)Bam Bam Bigelow כתב: וממש רלוונטי גם להוק שמדשדש במקום כבר שנה ומשהו. התייחסת בדיוק לנקודה הבאה שתהיתי אם לציין, הוק נמצא כרגע במקום המתסכל בו קאסידי היה ב2020 (לפני הדיבייט מול ג'ריקו).
06-07-2023, 05:42 PM
(06-07-2023, 01:29 PM)SwitchBlade כתב: טוני משום מה מאוד אלרגי לפרומואים בTV באופן כללי. יש לו קבוצה קטנה של אנשים שהוא סומך עליהם. לאחרים יהיה מזל אם הם יוכלו להשחיל כמה שורות בראיון מאחורי הקלעים. חלק מהאנשים ברוסטר באמת לא טובים, אבל הם גם לא ישתפרו בצורה הזאת. אני לא מדבר על סגמנט פותח של חצי שעה בתחילת התוכנית בשביל לקבוע את המאין אבנט, אני שונא את זה וחושב שזו קלישאה מטופשת, אבל זה מעצבן שסטוריליין עם ג'יי ווייט, ג'וס רובינסון וריקי סטארקס קיבל מספר חד ספרתי של דקות פרומו.
06-08-2023, 10:24 PM
MJF הרבה יותר מוצלח על המיק׳ בראיונות חיצוניים מאשר בפרומואים בתוכניות השבועיות. כשהוא בזירה זה לפעמים די בולט שהוא שינן את הפאנצ׳ים מראש, ובכללי הוא מרגיש הרבה יותר כמו מישהו שמגלם דמות מאשר בנאדם אותנטי. דמות מצוינת כמובן, אבל עדיין דמות. דווקא בסיטואציות שהוא צריך לאלתר ולהגיב על המקום כמו ראיונות לכל מיני ערוצי יוטיוב, מפגשי מעריצים וכו׳ הוא נשמע הרבה יותר טבעי ונינוח. שם באמת קשה לשים לב איפה נגמר הבנאדם ומתחילה הדמות.
![]()
06-10-2023, 10:32 AM
האלק הוגאן הוא המתאבק המשפיע ביותר בהיסטוריה של הרסלינג. הוא שם את הרסלינג על המפה ברמה העולמית, ו-8 שנים אחר כך במחי לג דרופ הוא שינה את המוצר ואת איך שאנחנו מסתכלים על הביזנס בשנות אור.
06-10-2023, 02:48 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-10-2023, 02:48 PM על ידי master of doom.)
(06-10-2023, 10:32 AM)ParadigmShift כתב: האלק הוגאן הוא המתאבק המשפיע ביותר בהיסטוריה של הרסלינג. הוא שם את הרסלינג על המפה ברמה העולמית, ו-8 שנים אחר כך במחי לג דרופ הוא שינה את המוצר ואת איך שאנחנו מסתכלים על הביזנס בשנות אור. אני לא חושב שזאת דעה לא פופולרית. אפשר להגיד שיש רסלינג לפני הוגאן ורסלינג אחרי הוגאן, והוא הצליח להמציא את עצמו מחדש בגיל 43 ולהמשיך להוביל את הסצנה במשך עוד כמה שנים. זה שהוא חרא של בנאדם, שלקח ספוט באופן עקבי על חשבון אחרים ותמיד ניסה להקטין אותם בהשוואה אליו, לא ישנה את זה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|