Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1980): « הקודם 1 ... 654 655 656 657 658 ... 1980 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,470
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,551
05-31-2023, 09:23 AM
מתי הנבחרת הבוגרת תעשה טורניר כזה, שכל המדינה תשאב לזה. באלי את התחושה הזאת לשבת עם אח שלי לאאות משחק של הנברת בטורניר גדול עם תחושה שאפשר לנצח אבל גם עם הצעירים זה משהו טוב.

חבורה של גברים, מעניין אם ישימו עליהם עין ויקחו אותם עכשיו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#6,552
05-31-2023, 10:21 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-31-2023, 10:22 AM על ידי karusi.)
(05-30-2023, 10:00 PM)master of doom כתב:  גר ליד מרום נווה אם אתה מכיר את רמת גן. בית הקברות ששם אדלשטיין נקבר הוא 4 דקות הליכה מהבית שלי.

ההפגנות לרוב לא בעייתיות לי כי אני בנוהל לא מתקרב לתל אביב במוצש (באופן כללי נדיר שאני יוצא מהבית בזמן הזה, שבת אני נח בבית). היו כמה פעמים שהייתי צריך לעבוד מוצש והמסעדה שאני עובד בה נמצאת ליד ההפגנות, זה היה זוועה. המפגינים חנו בחניון החינמי שיש ליד המסעדה, יצא לי יום אחד לצאת מהבית, לחפש חנייה 40 דקות אחרי נסיעה לעבודה 40 דקות (ובלילה כשהכבישים ריקים לוקח לי 10 דקות להגיע), ואז התקשרתי למנהל ואמרתי לו שאני חותך הביתה כי אני לא אצליח להגיע. חוץ מזה אנשים לא מגיעים למסעדה במוצשים כי אין גישה רוב הזמן לאזורים שקרובים למסעדה, אז אני כבר לא מגיע לעבוד בימים האלה. גם אין כסף וגם זה טרטור של השמחות להגיע, חבל על הזמן.

בכל מקרה, בגלל שזה גלש לנושא שלא קשור למה שהגבתי מלכתחילה... אני אגיב גם לשטויות שנאמרו פה מצידו של קארוסי. אם יש פה איזה נקניק שחושב שהוא יודע מה הדעה הפוליטית שלי או לאיזה מחנה אני שייך ( Confused ) לפי תגובה כזאת או אחרת (טוב, חוץ מהתגובה שם למעלה Wink ), דעתו ממש לא מעניינת אותי בלשון המעטה. אני לא סתם נמנע מויכוחים פוליטיים באינטרנט, מיציתי אותם בפייסבוק בגיל 13.
אני לא רואה אותך רושם את זה על שמאלנים כאן בפורום:
ציטוט:ברברים זאת מילה קטנה ביחס למה שהם עושים, משוגעים, פסיכים, הזויים, נגמרו לי המילים.

וואו ממש מסכן חסמו לך קצת את החניה ואבא שלך לא חנה כמו שצריך ונכנס ברכב אחר ואתה כזה קורבן שמותר לך לרשום על מישהו שחובש כיפה שהוא משוגע, פסיכי, הזוי וברברי. ממש מוצדק.
נמנע מויכוחים פוליטים, רק כשזה מגיע לצד אחד במפה. איך רוג'ר אומר: כותב דעה פופולארית בפורום בשביל לייקים
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,901
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,553
05-31-2023, 12:19 PM
(05-31-2023, 10:21 AM)karusi כתב:  ואתה כזה תותח שמותר לך לרשום על מישהו שחובש כיפה שהוא משוגע, פסיכי, הזוי וברברי. ממש מוצדק.

הייתי חם מאוד אתמול. כתבתי מילים קשות בלי ספק, אם אתה נפגעת או מישהו אחר אני מתנצל למרות שלא מגיע לך עם הדיבור הזה. אני עדיין חושב שאין הצדקה להתנהגות אתמול בלוויה.

(05-31-2023, 10:21 AM)karusi כתב:  נמנע מויכוחים פוליטים, רק כשזה מגיע לצד אחד במפה. איך רוג'ר אומר: כותב דעה פופולארית בפורום בשביל לייקים

[Image: smile-laughing.gif]

בוא נבהיר משהו. אם אני רוצה לייקים אני לא צריך לכתוב למען השמאל או למען הימין, אני צריך פשוט לכתוב "תנו לי לייקים". לא תפסתי "צד", כתבתי משהו נקודתי שנובע מהתנהלות מסוימת של קבוצה שגרה לידי. זה לא בעיה שלי שאתה משייך כל דבר לפוליטיקה ומנסה להישמע צודק וקורבן שמתאכזרים אליו.

(05-31-2023, 10:21 AM)karusi כתב:  אני לא רואה אותך רושם את זה על שמאלנים כאן בפורום:

מי אתה בכלל? לא זוכר מתי התחייבתי לכתוב כאן דברים לפי בקשתך.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#6,554
05-31-2023, 12:34 PM
לא מבין את הקטע שסוגרים עיר שלמה ואת כל הסביבה המיידית שלה כי איש אחד נפטר. גם אם הוא היה רמטכל. גם אם הוא היה ראש ממשלה. גם אם הוא היה נשיא. גם אם הוא היה רב גדול. הוא עדיין איש. וה"לכבד" הזה לא מתעלה על לתקוע את כל הסביבה המיידית.
זה תקע את אח שלי הגדול מלחזור הביתה בזמן, אז אני הייתי צריך להוציא את האחיין שלי מהגן ובכך דפק לי חצי יום עבודה.
בת הזוג שלי ביטלה שיעורים פרטיים, כי לא יכלה פיזית להגיע ובכל פגעו לה בהכנסה.
ולמה?
כי בחור נפטר.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#6,555
05-31-2023, 01:02 PM
(05-31-2023, 12:34 PM)WheelerYUTA כתב:  לא מבין את הקטע שסוגרים עיר שלמה ואת כל הסביבה המיידית שלה כי איש אחד נפטר. גם אם הוא היה רמטכל. גם אם הוא היה ראש ממשלה. גם אם הוא היה נשיא. גם אם הוא היה רב גדול. הוא עדיין איש. וה"לכבד" הזה לא מתעלה על לתקוע את כל הסביבה המיידית.
זה תקע את אח שלי הגדול מלחזור הביתה בזמן, אז אני הייתי צריך להוציא את האחיין שלי מהגן ובכך דפק לי חצי יום עבודה.
בת הזוג שלי ביטלה שיעורים פרטיים, כי לא יכלה פיזית להגיע ובכל פגעו לה בהכנסה.
ולמה?
כי בחור נפטר.
יש כאן בעיה במדינה הזאת מהבחינה הזאת. ההלכה היהודית והמוסלמית דוגלות בקבורה באותו היום. זה אומר שכל ההלוויות הם מהיום להיום ומאוד כאוטיות.
קח לדוגמה את הנוצרים - הם יכולים לקחת כמה ימים עם זה- ואין דבר כזה שיעצרו הכל במדינות אחרות.

ציטוט: הייתי חם מאוד אתמול. כתבתי מילים קשות בלי ספק, אם אתה נפגעת או מישהו אחר אני מתנצל למרות שלא מגיע לך עם הדיבור הזה. אני עדיין חושב שאין הצדקה להתנהגות אתמול בלוויה.
תודה.
מסכים איתך שלא צריך להתנהל ככה.
בפועל במדינה שלנו קורה משהו ואז עושים וועדת משכורת למקורבים (נקראת וועדת חקירה) ואת המסקנות שמים בפח עד לאירוע הבא.
זוכר שהיה את האסון במירון והמציאו מאה וועדות וחוקים וכנסת ובלה בלה בזמן שכולם ראו שהמשטרה המפגרת לא נתנה להם לצאת ובכך המשטרה הרגה עשרות אנשים?

הרב של הישיבה/כולל מחליט שהולכים להלוויה, ואז כולם הולכים. המשטרה צריכה להיות בקשר עם הרבנים ולעשות תיאום איתם, לנסות להסדיר את הכאוס.
מספיק שהיו קובעים שיגיעו אך ורק באוטובוסים ויפנו אותם לחניון אוטובוסים, זה כבר היה חוסך את כל עומסי התנועה.
תחשוב על צי אוטובוסים למי שמגיע להלוויה עם תיאום על ראשי הקהילה. להכריז על תשלום בחניונים פרטיים בחינם ככה שלא יחפשו לחנות אצל שכונות מגורים וזהו הכל נפתר.
וגם להדריך את רבני הישיבות להגיד למי שמגיע - שלא יחסום חניות או יפריע להתנהלות השוטפת.

המדינה שלנו מדינת חלם. ויצא שאתה סבלת מזה ועוד רבים. החרדים לא עשו את זה מרוע, אבל כן יש בעשייה שלהם לפעמים משהו משיחי שהם מרגישים שהם חייבים לעשות את זה ובכך מצדיקים את ההתנהלות שלהם.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,470
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#6,556
05-31-2023, 03:10 PM
רייטינג:
רשת - האח הגדול 19.1%,
קשת - רוקדים עם כוכבים" 15%.

מלחמת יום שלישי #התחלנו
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#6,557
05-31-2023, 04:59 PM
"זוכר שהיה את האסון במירון והמציאו מאה וועדות וחוקים וכנסת ובלה בלה בזמן שכולם ראו שהמשטרה המפגרת לא נתנה להם לצאת ובכך המשטרה הרגה עשרות אנשים?"

הכי קל להפנות את הזרקור למישהו אחר. אזכיר שרצו להגביל את המשתתפים אבל החברי כנסת החרדים לא הסכימו.
בנוסף, בן אדם שעיניו בראשו לא מתקרב למקום עם עומס כזה. אין שום אחריות לאנשים שמגיעים כשהם יודעים שתהיה צפיפות מטורפת?

יש לי אנשים ממשפחתי שהיו נוסעים לשם ואמרו שזה היה רק שאלה של זמן. הם אמרו שכל שנה שזה עבר בשלום, זה היה נס. נדמה לי שהם היו הולכים יום לפני כדי להימנע מהעומס.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#6,558
05-31-2023, 05:59 PM
לא לא לא, אין מצב שאתה מאשים את המשטרה באסון מירון. יש להם מידה מסוימת של אחריות אבל זה ברור כשמש שהיו דוחות מפורטים שהזהירו מהאסון הנוראי הזה והממשלה בחרה לא לטפל בזה ויותר מכך, החכים החרדים דרשו (!) שלא יהיו מגבלות בכמות האנשים, למרות האזהרות. הם חד משמעית ידעו שמשהו כזה עלול לקרות ודרשו שלא יעצרו או ימנעו את זה. הם כמעט אשמים ברצח האנשים האלה בעיניי. הריגה ברשלנות זה אפילו "לייט" מידי לאור הדרישות שלהם.
לממשלה הזאת יש המון מגרעות, אבל הגרועה ביותר ביניהן היא חוסר היכולת לקחת אחריות, להתנצל, לקבל ביקורת ולהשתפר. הם מתנהגים ומדברים כאילו הם מושלמים, לא עושים שום טעות אף פעם (מלבד שניסו להעביר את הרפורמה במכה אחת במקום שיטת הסלאמי הידועה), וכל ביקורת שהם מקבלים היא פוזיציה פוליטית שמאלנית עוכרת ישראל שונאת יהדות. כאילו הם המציאו מה זה יהודי והם יחליטו מה זה יהודי. שיזדיינו הם וקהל הבוחרים שלהם שנשאר שם (כי תודה לאל, לא מעט התחילו להתנדנד ואפילו לעזוב).
ראבק, נתנו ואפילו גרמו (!) ל40+ איש למות. לא לקחו טיפת אחריות. לא מדברים על זה היום אפילו. כי כמו שאמרתי, הם מושלמים ומי שרוצה שהם יקחו אחריות הוא סמולנאצי צאצא של גרמנים.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#6,559
05-31-2023, 06:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-31-2023, 06:35 PM על ידי karusi.)
(05-31-2023, 05:59 PM)WheelerYUTA כתב:  לא לא לא, אין מצב שאתה מאשים את המשטרה באסון מירון. יש להם מידה מסוימת של אחריות אבל זה ברור כשמש שהיו דוחות מפורטים שהזהירו מהאסון הנוראי הזה והממשלה בחרה לא לטפל בזה ויותר מכך, החכים החרדים דרשו (!) שלא יהיו מגבלות בכמות האנשים, למרות האזהרות. הם חד משמעית ידעו שמשהו כזה עלול לקרות ודרשו שלא יעצרו או ימנעו את זה. הם כמעט אשמים ברצח האנשים האלה בעיניי. הריגה ברשלנות זה אפילו "לייט" מידי לאור הדרישות שלהם.
לממשלה הזאת יש המון מגרעות, אבל הגרועה ביותר ביניהן היא חוסר היכולת לקחת אחריות, להתנצל, לקבל ביקורת ולהשתפר. הם מתנהגים ומדברים כאילו הם מושלמים, לא עושים שום טעות אף פעם (מלבד שניסו להעביר את הרפורמה במכה אחת במקום שיטת הסלאמי הידועה), וכל ביקורת שהם מקבלים היא פוזיציה פוליטית שמאלנית עוכרת ישראל שונאת יהדות. כאילו הם המציאו מה זה יהודי והם יחליטו מה זה יהודי. שיזדיינו הם וקהל הבוחרים שלהם שנשאר שם (כי תודה לאל, לא מעט התחילו להתנדנד ואפילו לעזוב).
ראבק, נתנו ואפילו גרמו (!) ל40+ איש למות. לא לקחו טיפת אחריות. לא מדברים על זה היום אפילו. כי כמו שאמרתי, הם מושלמים ומי שרוצה שהם יקחו אחריות הוא סמולנאצי צאצא של גרמנים.
אבל השוטרים לא נתנו לאנשים לצאת . הווידאו שהיה אז מראה בבירור.
נכון ההכנות היו בעיתיות והיו מלא כשלים, אבל ברגע שהאירוע התחיל - המשטרה היא זו שגרמה למוות של האנשים בהתנהלות שלה. תסתכל בסרטונים של האירוע- רואים בבירור שהשוטרים עם המחסומים לא משחררים את הלחץ. וגם השוטרים לא היו צריכים לתת לכל כך הרבה להכנס
וכמובן מארגני האירוע אשמים העיקריים, אבל המשטרה שם היית כמו שהיא רגילה- לא התפקיד שלה. אם זה לא דוח, לא מעניין
ומה שאמרתי זה שהמדינה שלנו לא יודעת להתנהל ורק רוצה לעשות וועדות טיוח שדואגות שמי שאשם לא יהיה אשם. גם אז חברי הכנסת שהכשירו את האסון - במקום לקחת אחריות או שאחרים יצביעו עליהם- עושים וועדת טיוח, וגם חברי הוועדה והמומחים יקבלו כסף על ההשתתפות ולטייח. ממשלמי המיסים, כרגיל
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
#6,560
05-31-2023, 08:40 PM
יש דיווחים שה-WWE מתכוונים להחזיר את הדמות של הפינד מכיוון שהם לא אהבו את הכיוון של הדמות האחרונה של וייאט.
וייאט אמר בראיון לפני כמה חודשים שהוא לא רוצה לעשות יותר את הדמות של הפינד.
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1980): « הקודם 1 ... 654 655 656 657 658 ... 1980 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-23-2026, 08:33 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר