05-28-2023, 11:41 AM
הזמנתי כריטיסים לALL IN
הולך להיות מעולה
הולך להיות מעולה
|
|
|
05-28-2023, 11:41 AM
הזמנתי כריטיסים לALL IN
הולך להיות מעולה
The following 10 users Like TheRedScarf's post:
• Asaf, Bam Bam Bigelow, Breakker, KB24, Mad King, master of doom, NoamRR, orgibor, RoeeHardy, SwitchBlade
05-28-2023, 06:44 PM
בקטנה על גמר הBOSJ:
הקרב היה מדהים ומתחרה על תואר הקרב הטוב ביותר בטורניר, חתיכת רכבת הרים עברתי פה. ראיתי הרבה שיוצאים מגדרם ומכנים את הקרב MOTYC, לא יודע אם הייתי מרחיק לכת עד כדי כך ובכל זאת מדובר בפינאלה מהסרטים. אני סאקר של טיטאן וההכנעה שלו היא המהלך שתמיד דמיינתי בתור הפינישר שלי אם לחזירים היו כנפיים אז אוטומטית נהפכתי למארק שלו, מנגד, אני לא נמנה עם הפאן-בייס של מאסטר וואטו אז מודה שקצת התאכזבתי מהתוצאה אבל אני בכל זאת מלא הערכה כלפיו על טורניר יוצא מן הכלל וגמר יוצא דופן. בהערת שוליים אציין למי שמעוניין שנקבע לדומיניון בשבוע הבא קרב על אליפות השלשות בין אוקדה, יישי וטאנהאשי לאומינו, מוקסלי וקלאודיו קסטאניולי יכול להיות שזאת רק הכנה לקרב שיפגיש את אוקדה עם מוקסלי או דניאלסון ב-FD. ![]()
05-28-2023, 06:55 PM
אפשר
בבקשה בלי ספוילרים בחתימות יום אחרי אירוע כי עדיין אשמח לקרוא תוצאות לראו משבוע שעבר לפני צפייה באירוע מבלי שיהרסו לי בבקשה? בבקשה?? ![]()
05-28-2023, 07:26 PM
(05-28-2023, 06:55 PM)NovemberMan כתב: אפשר חיפשתי חתימות עם ספוילרים והורדתי מה שיכול להרוס, אם יש דברים נוספים תשלחו לי הודעה. זה הזמן להזכיר לכולם שנהוג לחכות יומיים מאז האירוע כדי לעדכן חתימות שמכילות ספוילרים.
05-28-2023, 09:16 PM
(05-28-2023, 06:44 PM)orgibor כתב: בקטנה על גמר הBOSJ:
05-29-2023, 10:22 AM
(05-28-2023, 07:26 PM)SwitchBlade כתב: חיפשתי חתימות עם ספוילרים והורדתי מה שיכול להרוס, אם יש דברים נוספים תשלחו לי הודעה. 1. תודה אין עליך אבל זה היה בעיקר למשתמשים ופחות למנהלים. 2. החתימה שלך מצוינת. 3. גיא היה פה זה כל כך אפריל 23, אולי בתקופה ההיא פעם זו הייתה יציאה יצירתית אבל לא יודע... ![]()
05-29-2023, 02:44 PM
לקח לי זמן להגיב על זה ואני לא מרגיש כמו לפתוח אשכול על אירוע שברובו הרגיש לי פילר אבל סטארדום עם אירוע שלמעט המיין אבנט הנהדר היה לא שווה במיוחד לצפייה.
קודם כל אתחיל בטוב שזה הניצחון הגדול של טאם נקאנו במיין אבנט והיא אלופת העולם של סטארדום וגם אלופת הוונדר אוף סטארדום. בחלק נוסף מעניין נראה שמיראי משתמשת בזכייה שלה בטורניר הסינדרלה כדי לאתגר טת טאם לקרב על החגורה הלבנה אז זה קרב שמצפה לנו בהמשך ונראה עם מיראי תפתיע פה. קרב משולש על אליפות ההיי ספיד היה גרוע מאוד ולצערי גם צפוי אבל זה היה ברור מהרגע שדחפו את פויגן דת' לקרב מה יקרה. הקרב עצמו נרגיש כמו קרב שהוא מי תנצח ראשונה עם רולאפ, רוב הקרה הזה היה רולאפ אחרי רולאפ אחרי רולאפ וממשיך ככה עד שנגמר. שמח בשביל סאקי קשימה שזכתה פה וזאת אליפות יחידים ראשונה שלה בסטארדום אבל זה יכל להיות מבוצע הרבה יותר טוב מזה, ראיתי את סאקי מנצחת כבר את שיורי בצורה יותר משכנעת מזה אז זאת לא אמורה להיות בעיה נגד AZM. הבעיה העיקרית כמו שכבר ציינתי שכל הקרב היה רולאפים אז זה לא הרגיש שאף אחת ספגה נזק רציני בקרב ולכן גם אף אחת לא הרגישה שיכלה להיות מוצמדת פה. בכל אופן מזל טוב סאקי והלאה. קרב אליפות הזוגות היה טוב בסך הכל, מומו וואטאנבה מצויינת כרגיל וגם נטסוקו טורה עם הופעה טובה. אני קצת חלוק על ההחלטה לתת למיראי ואמי סוריי לשמור על האליפות אבל אם הן היו מפסידות אז הייתי מתלונן שהן הפסידו מהר מדי אז אני מניח שזה בסדר. במהלך הבנייה לקרב מומו ונטסוקו טורה חזרו על משהו שאני די מסכים איתו שהן אמרו שמיראי ואמי סוריי אלופות משעממות, אני אוהב את אמי אבל אין לה אופי כרגע וזאת בעיה וגם מיראי שלמרות שהיא נהדרת היא לא מעניינת אז קיוויתי שיפסידו לטאג ההרבה יותר מעניין שהיה נגדן. מה שכן מעניין קרה דווקא אחרי הקרב שקווין קווסט באו להתעמת עם אודיי טאי ונראה שנקבע קרב כלוב בין הקבוצות. יש לא מעט היסטוריה בין הקבוצות שמהדברים האחרונים שאני זוכר זה הבגידה של מומו וואטאנבה בקווין קווסט וסדרת הטוב מ-5 ביניהן שנגמרה בתיקו ונראה שזה הולך להיות עוד פרק ביריבות הזאת. כרגע יותר מעניין אותי הסטוריליין של אוטאמי היאשישיטה וסאיה קמיטאני שנראה שפשוט לא מצליחות לעבוד יחד ואני מחכה לראות איך זה יתבטא בקרב הזה. אני לא אגיב בנוגע לקרב שלשות עצמו אלא רק על ההחלטה הרעה מאוד בעיניי לגרום לרסטארט להפסיד את אליפות השלשות כי פשוט... למה? הן רק זכו באליפות באירוע האחרון של סטארדום והן כבר מפסידות בלי להגן בכלל?! אני מאוד אוהב את ג'וליה בצד השני וגם את טקלה למרות שהיא לא במקום טוב בקארד של סטארדום אבל אני לא רוצה לראות את מאי סקוראי אלופה וזה מרגיש כמו חלק מהפוש שלה למקום שבו הימקה הייתה והיא לא קרובה למה הזאת וזה בלי קשר לזה שמאוד מפריע לי שג'וליה בדיוק הפסידה את אליפות העולם שלה אחרי ריין חלש ובשביל מה? בשביל ריין על אליפות השלשות שמזמן קטנה עליה? בכל אופן לא משנה כמה הקרב היה טוב ההחלטה הזאת פשוט הזויה בעיניי. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
05-29-2023, 04:14 PM
![]() רשמי : האירוע הבא של NXT יהיה הגרייט אמריקן באש ב-30 ביולי, האירוע יערך בסידר פארק, טקסס ב H-E-B סנטר. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|