05-20-2023, 09:51 PM
מרקו רויס מניף צלחת ומסיים את הרצף המסריח של באיירן יהיה אחד הדברים הכי מספקים שיש.
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
05-20-2023, 09:51 PM
מרקו רויס מניף צלחת ומסיים את הרצף המסריח של באיירן יהיה אחד הדברים הכי מספקים שיש.
05-20-2023, 10:12 PM
(05-20-2023, 08:11 PM)master of doom כתב: מצד שני, אם יש מועדון שהמהות שלו הוא לבעוט בדלי זה דורטמונד. יהיה מעניין. ארסנל אחי, ארסנל. ![]() (05-20-2023, 08:11 PM)master of doom כתב: מצד שני, אם יש מועדון שהמהות שלו הוא לבעוט בדלי זה דורטמונד. יהיה מעניין. בינתיים הדלי מתמלא במים לקראת הבעיטה של דורטמונד בו. 0-0 במחצית. עריכה (19:49): הדלי מתרוקן לאט לאט. דורטמונד עלתה ליתרון. עריכה 2: דורטמונד עושים את העבודה היום, בדם יזע ודמעות. מאמא מיה איזה מחזור סיום מחכה לנו בשבת.
05-21-2023, 07:27 PM
מדבדב מפתיע ולוקח את רומא, רז מה התקרה שלו ברולאן גארוס?
במקביל אולימפיאקוס נראית נהדר מול ריאל ואני מאחל לסשה וזנקוב לסיים עם תואר לפני המעבר הצפוי לסקרמנטו בקיץ, יהיה תוספת כוח משמעותית עבורם. מזכיר לכולם שב-9 ישראל פותחת את המונדיאליטו מול קולומביה בכאן11 ![]()
05-21-2023, 08:24 PM
(05-21-2023, 07:27 PM)orgibor כתב: מדבדב מפתיע ולוקח את רומא, רז מה התקרה שלו ברולאן גארוס? תודה על התזכורת, לא ידעתי שהמשחק של ישראל בכאן 11 אז לא תכננתי לצפות כי אין לי כבלים אבל טוב לדעת שמשדרים בערוץ שיש לי. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
05-21-2023, 10:13 PM
פספוס גדול של הנוער. הפסד אכזרי.
היינו שווים יותר במשחק הזה.
05-21-2023, 10:36 PM
![]() עשר דקות באוויר, מעל מאה אלף לייקים. איכשהו ב-2023 זה ברור לכל העולם שגזענות זה דבר רע, אופ״א כבר שנים מקדמים את זה כקמפיין הדגל שלהם, אבל בליגה הספרדית משום מה ויניסיוס הוא האיש הרע. שיהיה ברור, לא שונאים אותו כי הוא פרובוקטור או כי הוא שחצן, שונאים אותו פשוט כי הוא טוב, אז מנסים בכל דרך להוציא אותו מהכלים. וזו נטו תופעה ספרדית. יש לויניסיוס העונה 15 כרטיסים צהובים ואדום אחד במסגרת משחקים בספרד (ליגה וגביע) לצד כרטיס צהוב אחד בלבד במסגרות בינלאומיות (ליגת האלופות, אליפות העולם לקבוצות, סופר קופה וכו׳). אין איך לסובב סטטיסטיקה כל כך מובהקת. זה כלפי חוץ. כלפי פנים, אם הוא רוצה להיות הכוכב שהוא מסוגל וצריך להיות, עם כל הכאב, הוא צריך לדעת לפתח עור של פיל ולא לתת לדברים האלו לנצח אותו. זה בדיוק מה שהמטונפים ביציע ועל הדשא מחפשים. שחקנים גדולים צריכים לדעת להתמודד גם עם מטבח לוהט. געגועיי לראמוס שלפחות היה דואג שכמה משחקני ולנסיה היו מסיימים את הערב בכאבים. ![]()
05-21-2023, 11:59 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-22-2023, 12:12 PM על ידי master of doom.)
(05-21-2023, 07:27 PM)orgibor כתב: מדבדב מפתיע ולוקח את רומא, רז מה התקרה שלו ברולאן גארוס? אתה באמת לא יודע כמה צחקתי כשראיתי את התוצאה הזאת. אני חולה על מדבדב, מכיר את כל הסרטונים האיכותיים שלו מתמרמר על החימר, לראות אותו זוכה ברומא זה פשוט סוריאליסטי. אלוהי החימר, דניל מדבדב. לא ייאמן. אני חושב שהוא מתברג במקום טוב באמצע השורה השנייה של הפייבוריטים לרולאן גארוס. ביחד עם רונה, סינר, רוד, רובלב וציציפאס. בשורה הראשונה נמצאים כמובן אלקרז וג'וקוביץ'. לנצח משחק הטוב מ-3 בחימר זה שונה מהטוב מ-5, צריך הרבה סבלנות וקרדיו, למרות שב-2021 הוא הגיע לרבע הגמר. נראה מה תהיה ההגרלה שלו, עם הגרלה נוחה הוא יכול להגיע לגמר כמו רוד בשנה שעברה. אני בעדו. (05-21-2023, 10:36 PM)RM Punk כתב: עשר דקות באוויר, מעל מאה אלף לייקים. איכשהו ב-2023 זה ברור לכל העולם שגזענות זה דבר רע, אופ״א כבר שנים מקדמים את זה כקמפיין הדגל שלהם, אבל בליגה הספרדית משום מה ויניסיוס הוא האיש הרע. קודם כל אין לך מה להיות מופתע. זאת הליגה הספרדית. בליגה הזאת אתה יכול לגלוש עם הפקקים לברך של שחקן ולהיות מורחק למשחק אחד, ועל נגיעה באף להיות מורחק ל-3. דבר שני, אני מתעלם מהקריאות הגזעניות כי השופט לא יכול לעשות כלום עם זה מלבד לבקש להפסיק (אני חושב שצריך להיות חוק שברגע שאוהד של קבוצה קורא קריאות גזעניות מיד הקבוצות יורדות מהדשא עד שאותו אוהד מורחק על ידי האבטחה. אבל כרגע זה לא רלוונטי), ויניסיוס הרבה פעמים נופל לפרובוקציות ואת חלקן הוא מייצר. לא מגיע לו גזענות מן הסתם, על המגרש האגרסיביות יתר נובעת מזה שהוא טוב, אבל במקום שיעבדו איתו על לנשום אוויר ולנסות להמשיך הוא רק מתדלק את היריבים עוד יותר. הוא כמו ניימאר, שבתקופה שלו בבארסה הייתה לו כמות צהובים מרשימה שאת רובם הוא קיבל בגלל ויכוחים עם יריבים או שהוא היה נותן להם עבירות לא פרופורציונליות אחרי שהיו נכנסים בו. ויני שרף את עצמו מבחינתי בקלאסיקו בשנה שעברה, כשהוא היה צריך לסתום את הפה הוא לא סתם אז שיתבגר ואם לא אז שיזדיין. באופן כללי ריאל מדריד זה מועדון שידוע בפרובוקציות שהוא מייצר על המגרש, כל מיני שחקנים כמו קאסמירו או קרבאחל שהיו ידועים בהצגות ההזויות שלהם והפרצוף התמים כאילו הם לא עשו כלום ואז היו מורידים שחקנים אחר כך (ובמקרה של קאסמירו, גם בספרד וגם באירופה הוא לא נענש). אז חוץ מהגזענות שום דבר לא מפריע לי פה. **שחקן שבועט כדור שני על שחקן כדי לדפוק התקפה צריך להיות מורחק. גם אם זה לא מצב לגול (למרות שויניסיוס היה במצב טוב), נטו על חוסר ספורטיביות.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|