Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1982): « הקודם 1 ... 135 136 137 138 139 ... 1982 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,361
05-12-2023, 09:21 PM
אוספריי מספיק מטומטם ומטורף בשביל לעבוד חצי שעה עם שינגו ברב פרו ואז עוד 45 דקות עם קני בוומבלי.
הוא וזאק השרידים היחידים מהתקופה שהסצנה הבריטית הייתה לוהטת לפני כמה שנים, לדעתי זה יהיה סופ"ש גדול לשניהם.

זה נחמד שדברים מתחילים להעורר מחדש בבריטניה.
ICW הביאו 11 אלף איש להיידרו לפני 6 שנים בסך הכל. זה היה הישג ענק, אבל זה גם העיר את הענק ותוך כמה חודשים WWE נכנסו לשם עם NXT UK וחיסלו כל מה שהיה שם.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,362
05-13-2023, 02:06 AM
(05-12-2023, 08:03 PM)DarkArts כתב:  טייקר ושון מייקלס, לא?

תשמע,
שון ברמת העיקרון גמר את הקריירה וישב 4 שנים בחוץ. אפשר להגיד שהוא סיים בתנאים שלו אבל הגוף שלו מפורק.
טייקר לא סיים בגלל פציעות זה נכון, אבל הגוף שלו עבר כל כך הרבה במהלך 30 שנה. הוא נפצע המון בקריירה, אני מאמין שהוא גמור פיזית, קל לראות את זה מאז 2010 למעשה. בערך בתקופה האחרונה שטייקר היה מופיע קבוע, שהוא עוד היה אלוף ואז הלך לפיוד עם שון, שם הוא היה בפיק הגופני שלו לדעתי. אם היה פורש אז, הוא היה יוצא גדול. אפילו ברסלמניה 28 כזה נניח.
בשלב שבו הוא פרש כולם ראו שהגוף שלו בוגד בו, כולל הוא. לדעתי הוא סובל מכאבים עד היום.

אגב, אפילו אם תלך אחורה, היו לו המון פציעות והמון ניתוחים, להרבה זמן. זה בדיוק הקטע, אני לא מצליח למצוא מישהו שהצליח לשמור על עצמו.

אל תלכו להיות מתאבקים זה חרא של עסק.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#1,363
05-13-2023, 02:16 AM
(05-13-2023, 02:06 AM)Shalev_the rock כתב:  תשמע,
שון ברמת העיקרון גמר את הקריירה וישב 4 שנים בחוץ. אפשר להגיד שהוא סיים בתנאים שלו אבל הגוף שלו מפורק.
טייקר לא סיים בגלל פציעות זה נכון, אבל הגוף שלו עבר כל כך הרבה במהלך 30 שנה. הוא נפצע המון בקריירה, אני מאמין שהוא גמור פיזית, קל לראות את זה מאז 2010 למעשה. בערך בתקופה האחרונה שטייקר היה מופיע קבוע, שהוא עוד היה אלוף ואז הלך לפיוד עם שון, שם הוא היה בפיק הגופני שלו לדעתי. אם היה פורש אז, הוא היה יוצא גדול. אפילו ברסלמניה 28 כזה נניח.
בשלב שבו הוא פרש כולם ראו שהגוף שלו בוגד בו, כולל הוא. לדעתי הוא סובל מכאבים עד היום.

אגב, אפילו אם תלך אחורה, היו לו המון פציעות והמון ניתוחים, להרבה זמן. זה בדיוק הקטע, אני לא מצליח למצוא מישהו שהצליח לשמור על עצמו.

אל תלכו להיות מתאבקים זה חרא של עסק.

אני חושב שיש מלא מתאבקים שפרשו בזמן הנכון ובתנאים שלהם - פשוט מעולם לא שמעת עליהם או שהם עשו את זה לפני שהגיעו לסטטוס גבוה. אנשים שנכנסו לביזנס, שברו עצם והבינו שזה לא בריא, אנשים שנשחקו מהר עוד לפני שהם הספיקו להתפרסם, אנשים ששמרו על עצמם עד שהגיעו ללואוקארד בWWE והחליטו לפרוש. 

אני מרגיש שרוב המתאבקים שהפכו להיות מספיק מפורסמים כדי שהפרישה שלהם תיחרט בזיכרון שלנו - הם כאלה שכבר עברו סלקציה כלשהי והגיעו עם גוף שחוק ושבור. בנוסף - כשמישהו הוא מפורסם ברמה של מייקלס או סינה, עצם שבורה או שתיים זה לא מספיק כדי לסיים קריירה. הם מושקעים בדרך הזו, ובהתאם הם נכונים יותר לשבור את הגוף שלהם כדי שזה ימשיך ככה. 

מעבר לכך - קשה לדעת בזמן אמת מתי תיכנס לפיק הגופני שלך. אתה יודע את זה לרוב אך ורק אחרי שעברת אותו, ככה שכל מתאבק שמחפש לפרוש בפיק הולך לפרוש כשהוא כבר בירידה. 

אני מגדיר פרישה בתנאים שלך בצורה קצת יותר מקלה - פרישה במצב גופני שמאפשר לך לחיות חיים מלאים ללא סימני נכות, ועדיין לעשות ספורט קל-בינוני כמו ריצות. בהגדרה הזאת יש הרבה מתאבקים שהצליחו לפרוש בתנאים שלהם, ואני חושב שזו הגדרה שהיא מתאימה למציאות. ד.א - מישהו כמו טריפל H בעיניי לא נכנס בהגדרה הזאת, למרות שהוא נראה בסדר גמור.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,364
05-13-2023, 02:27 AM
(05-13-2023, 02:16 AM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שיש מלא מתאבקים שפרשו בזמן הנכון ובתנאים שלהם - פשוט מעולם לא שמעת עליהם או שהם עשו את זה לפני שהגיעו לסטטוס גבוה. אנשים שנכנסו לביזנס, שברו עצם והבינו שזה לא בריא, אנשים שנשחקו מהר עוד לפני שהם הספיקו להתפרסם, אנשים ששמרו על עצמם עד שהגיעו ללואוקארד בWWE והחליטו לפרוש. 

אני מרגיש שרוב המתאבקים שהפכו להיות מספיק מפורסמים כדי שהפרישה שלהם תיחרט בזיכרון שלנו - הם כאלה שכבר עברו סלקציה כלשהי והגיעו עם גוף שחוק ושבור. בנוסף - כשמישהו הוא מפורסם ברמה של מייקלס או סינה, עצם שבורה או שתיים זה לא מספיק כדי לסיים קריירה. הם מושקעים בדרך הזו, ובהתאם הם נכונים יותר לשבור את הגוף שלהם כדי שזה ימשיך ככה. 

מעבר לכך - קשה לדעת בזמן אמת מתי תיכנס לפיק הגופני שלך. אתה יודע את זה לרוב אך ורק אחרי שעברת אותו, ככה שכל מתאבק שמחפש לפרוש בפיק הולך לפרוש כשהוא כבר בירידה. 

אני מגדיר פרישה בתנאים שלך בצורה קצת יותר מקלה - פרישה במצב גופני שמאפשר לך לחיות חיים מלאים ללא סימני נכות, ועדיין לעשות ספורט קל-בינוני כמו ריצות. בהגדרה הזאת יש הרבה מתאבקים שהצליחו לפרוש בתנאים שלהם, ואני חושב שזו הגדרה שהיא מתאימה למציאות. ד.א - מישהו כמו טריפל H בעיניי לא נכנס בהגדרה הזאת, למרות שהוא נראה בסדר גמור.  
קודם כל הדיבור על מתאבקים בטופ, או אפילו אפר-מיד קארד. מי שבא והלך לא כזה מעניין אותנו כי..הוא בא והלך.

עכשיו, אני מבין את הרציונל שאתה כותב עליו, זה משחק של ציפיות בסופו של דבר, אבל לדעתי זה לא אמור להיות המצב. אם זה בשנות התשעים בוודאי זה היה ככה, עד סוף העשור הראשון של האלפיים בטח, אבל למה זה המצב היום? מתאבקים היום אמורים להיות פי מאה יותר מודעים לסיכון. ראבק רק תסתכלו בגוגל על גיל מוות ממוצע של מתאבק או סתם תשאלו את סינה או בריאן כמה הליכים רפואיים הם עברו. האמת היא שהמגמה אפילו הפוכה, מתאבקים מתחילים להתאבק מוקדם יותר ולקחת יותר סיכונים, כדיון עקרוני זה הזוי בעיניי.

אתה מדבר על עצם שבורה אבל אנשים כמו בריאן או אדג או אנג'ל הם הזויים בעיניי. אני לא יודע איך הם מתפקדים כמו שצריך אם בכלל. לא מדבר על סינה או אורטון אפילו, שעברו פציעות ארוכות למשל אבל לא מסיימת קריירה.

לפי ההגדרה שלך לא הייתי מהמר על הרבה מתאבקים שמסוגלים לעשות את זה. שוב, בטופ 15-20, מי היה מסוגל לרוץ אחרי הפרישה שלו? אשכרה אני מצליח לחשוב רק על רוקי. היחיד שפרש בזמן אחרי שהשיג מה שרצה, כל השאר או מתו, או התבזו, או מצולקים לכל החיים.

לא התחלתי לדבר על השפעות מנטליות כן? מי נורמלי בעסק הזה? קשה לי למצוא. ואני אומר נורמלי בכוונה של: פלייר אלכוהוליסט, אוסטין מכה נשים, הוגאן הוא הוגאן וכו'. שאני חושב על נורמלי ישר אני חושב על DDP שגם התחיל מאוחר וגם ידע לשמור על עצמו, מעבר לזה קשה לי למצוא יותר מידי אנשים כאלה
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#1,365
05-13-2023, 02:41 AM
(05-13-2023, 02:27 AM)Shalev_the rock כתב:  קודם כל הדיבור על מתאבקים בטופ, או אפילו אפר-מיד קארד. מי שבא והלך לא כזה מעניין אותנו כי..הוא בא והלך.

עכשיו, אני מבין את הרציונל שאתה כותב עליו, זה משחק של ציפיות בסופו של דבר, אבל לדעתי זה לא אמור להיות המצב. אם זה בשנות התשעים בוודאי זה היה ככה, עד סוף העשור הראשון של האלפיים בטח, אבל למה זה המצב היום? מתאבקים היום אמורים להיות פי מאה יותר מודעים לסיכון. ראבק רק תסתכלו בגוגל על גיל מוות ממוצע של מתאבק או סתם תשאלו את סינה או בריאן כמה הליכים רפואיים הם עברו. האמת היא שהמגמה אפילו הפוכה, מתאבקים מתחילים להתאבק מוקדם יותר ולקחת יותר סיכונים, כדיון עקרוני זה הזוי בעיניי.

אתה מדבר על עצם שבורה אבל אנשים כמו בריאן או אדג או אנג'ל הם הזויים בעיניי. אני לא יודע איך הם מתפקדים כמו שצריך אם בכלל. לא מדבר על סינה או אורטון אפילו, שעברו פציעות ארוכות למשל אבל לא מסיימת קריירה.

לפי ההגדרה שלך לא הייתי מהמר על הרבה מתאבקים שמסוגלים לעשות את זה. שוב, בטופ 15-20, מי היה מסוגל לרוץ אחרי הפרישה שלו? אשכרה אני מצליח לחשוב רק על רוקי. היחיד שפרש בזמן אחרי שהשיג מה שרצה, כל השאר או מתו, או התבזו, או מצולקים לכל החיים.

לא התחלתי לדבר על השפעות מנטליות כן? מי נורמלי בעסק הזה? קשה לי למצוא. ואני אומר נורמלי בכוונה של: פלייר אלכוהוליסט, אוסטין מכה נשים, הוגאן הוא הוגאן וכו'. שאני חושב על נורמלי ישר אני חושב על DDP שגם התחיל מאוחר וגם ידע לשמור על עצמו, מעבר לזה קשה לי למצוא יותר מידי אנשים כאלה

אני מסכים איתך בנוגע לכל תרבות הwellness סביב רסלינג. מבחינת מודעות, היום כולם יודעים מה העסק הזה עושה לאנשים. הוא שובר אותם, יורק אותם ומשאיר להם 10-20 שנה של חיים באיכות מאוד נמוכה. גם אני הייתי מצפה לראות השפעה של המודעות הזו על המתאבקים המודרניים. 

מצד שני - המוטיבציה נשארה אותה מוטיבציה. אתה תמיד תמצא אנשים שיהיו מוכנים להקריב את הגוף שלהם כדי להתפרסם ולהצליח בתור מתאבקים. הדיל הוא אותו דיל: גוף תמורת הצלחה. והוא עדיין משתלם לחלק מהאנשים. כשאני שומע על MJF בהקשר אפשרי לכאורה של חומרים משפרי ביצועים אני תופס את הראש ולא מבין איך בן אדם בגיל שלי בדיוק לא קולט שהוא אולי לכאורה מכניס רעל איום ונורא לגוף שלו. אבל אז אני חושב קצת על הלחץ בו הוא נתון ועל הגזר שרסלינג תולה ומנדנד לו מול העיניים - קריירה בינלאומית של עשרות מיליונים, מורשת של שנים, פרסום גלובאלי.. תמורת הגוף שלו. ואני מבין שאולי מנק' המבט של MJF או גווארה הדברים נראים אחרת לגמרי. 

מישהו כמו דנטה מרטין הוא קורבן של האינפלציה המטורפת שקרתה ברסלינג במונחים של הארדקור ושל אתלטיקה. תרבות האינדיז ששלטה בכל מה שהוא לא WWE הכריעה שכדי לתפוס את תשומת הלב של קהל שלא מכיר אותך - אתה חייב להיות קליט ומשוגע. זה למה מהלכים כמו 630, SSP, קנדיאן דסטרויר שגשגו באינדיז, כשבWWE הדברים האלה יכלו להיות תחת שליטה. מישהו כמו אוספריי לא היה מצליח בחיים לולא היה אתלטי באופן טבעי ונכון לעשות דברים הזויים. זו אבולוציה בסופו של דבר.

בנוסף - אני חושב שבריאן, אדג' ואנגל הם אנשים הזויים מלכתחילה. אלה לא אנשים עם מנטליות של בן אדם ממוצע. אולי רסלינג דורש ממך הקרבות שמשאירות רק את ההזויים מראש בטופ. אני נותן פופ כשבריאן חוזר לרסלינג אחרי זעזועי מוח איומים, אבל אני יודע שאני בעצמי בחיים לא הייתי מקבל החלטה כל כך טיפשית ותלושה מהמציאות. אולי הוא נולד כזה, אולי רסלינג זה באמת חיידק. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,366
05-13-2023, 04:36 AM
(05-13-2023, 02:27 AM)Shalev_the rock כתב:  קודם כל הדיבור על מתאבקים בטופ, או אפילו אפר-מיד קארד. מי שבא והלך לא כזה מעניין אותנו כי..הוא בא והלך.

אני חושב שכל מתאבק שעושה את זה ברמה גבוהה לפרק זמן ממושך הולך לסחוב איתו פציעות וכאבים שנים קדימה. בזה אין ספק.
לאף אחד גם אין סיפור קריירה מושלם באמת, כי זה רסלינג ואין מושלם בעסק הזה. 

אם מדברים על אנשים שסיימו עם קרב פרישה מכובד, כשהמתאבק עדיין עומד בסטנדרט שהוא הציב וזה לא עצוב לצפיה, יש מעטים כאלה. 
אני מחשיב את מייקלס לאחד שסיים ככה. כן הייתה לו את הפרישה הזמנית לפני זה, אבל הוא חזר, נתן עוד 7 שנים וסיים כשהוא בקלות יכל למשוך עוד 2-3 שנים באותה רמה לדעתי.
בטיסטה קיבל את קרב הפרישה שלו ברסלמניה, מול היריב שהוא רצה. זה לא היה קרב מדהים, אבל הייתי מחשיב אותו למישהו שסיים לגמרי בתנאים שלו ועשה מעבר מושלם לחיים אחרי רסלינג. 
סטינג גם בדרך לסיים בצורה מאוד מכובדת. גם לו הייתה פרישה מוקדמת, אבל הוא חזר, נתן אחלה של ראן בAEW וכנראה יסיים השנה עם קרב פרישה גדול שיהיה חותמת יפה על הקריירה שלו. 
זה נדיר. מאוד נדיר. אבל יש כאלה שמקבלים את הכבוד והבמה. 

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
DvirTal מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 360
אשכולות: 1
Likes Given: 233
#1,367
05-13-2023, 05:41 PM
אני מתלבט אם לנסוע לMITB
בדקתי והאפשרות היחידה זה לקנות חבילה לסמאקדאון + MITB, שזה יוצא קצת יקר אבל לא נורא
חשבתי על יציע 111 - מהניסיון שלכם, זה טוב?
ואיך תכננתם את הטיול למי מביניכם שטס רק בשביל האירוע?

[Image: 20250922-103641.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#1,368
05-13-2023, 06:02 PM
(05-13-2023, 05:41 PM)DvirTal כתב:  אני מתלבט אם לנסוע לMITB
בדקתי והאפשרות היחידה זה לקנות חבילה לסמאקדאון + MITB, שזה יוצא קצת יקר אבל לא נורא

111 זה בערך המקום הכי טוב שאתה יכול לבקש. ביציע שבאמצע מול הזירה, בצד שמול המצלמה.
אני אישית המטרה שלי הייתה לצמצם עלויות כמה שאפשר, אז אני טס בלילה שבין חמישי לשישי לפני סמאקדאון וחוזר בשני אחרי האירוע. כבר אמצא איך למלא את הזמן בין לבין
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
#1,369
05-13-2023, 06:12 PM
(05-13-2023, 05:41 PM)DvirTal כתב:  אני מתלבט אם לנסוע לMITB

רוב הכרטיסים שמכרו הם כרטיסים משולבים לסמאקדאון ו-MITB.
111 נראה כמו מיקום נהדר באמצע ואתה גם ביציע ככה שלא אמורים להסתיר לך.
בגדול לא חסר מה לעשות בלונדון, אם תרשום מה הדברים שמעניינים אותך אני בטוח שיש פה מספיק משתמשים שיתנו לך המלצות.
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DvirTal מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 360
אשכולות: 1
Likes Given: 233
#1,370
05-13-2023, 06:32 PM
(05-13-2023, 06:12 PM)KB24 כתב:  רוב הכרטיסים שמכרו הם כרטיסים משולבים לסמאקדאון ו-MITB.
111 נראה כמו מיקום נהדר באמצע ואתה גם ביציע ככה שלא אמורים להסתיר לך.
בגדול לא חסר מה לעשות בלונדון, אם תרשום מה הדברים שמעניינים אותך אני בטוח שיש פה מספיק משתמשים שיתנו לך המלצות.

האמת שלונדון זה היעד הבא שאני רוצה לטייל בו, אבל הטיסה תהיה לאירוע בלבד כרגע... פעם הבאה כבר אטוס לטייל חחחחח
[Image: 20250922-103641.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1982): « הקודם 1 ... 135 136 137 138 139 ... 1982 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 12:47 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר