05-06-2023, 06:50 PM
(05-06-2023, 06:22 PM)SwitchBlade כתב: אני דווקא חושב שהעניין הזה כרגע הוא יותר בכיוון אחד מאשר בשני הכיוונים.
WWE יותר סלקטיביים עם הטאלנט שהם מקדמים, לפחות ברמות הגבוהות (מידקארד ומעלה).
אם אתה טאלנט שמרגיש שהיחס שאתה מקבל בAEW לא תואם את הציפיות שלך - אתה לא בהכרח תקבל יחס טוב יותר בWWE. למעשה, כמעט אף פעם לא. אלא אם אתה מרשים פיזית ומתאים לשבלונה של WWE, או שאתה מציע משהו מיוחד (כמו קודי).
עדיין אין לנו חלוצים אמיתיים שברחו מAEW וקיבלו יחס הרבה יותר טוב בWWE. קודי הוא טיפוס מאוד מיוחד עם נסיבות מאוד ספציפיות, אני לא מצליח למצוא דוגמה טובה שבאמת יכולה לתת השראה למתאבקים בAEW לעבור לWWE.
טוני הוא כנראה איש עסקים מעולה, אבל על רכבת ההייפ של דרו גאלווי? הוא ככל הנראה הקטר. כל התמונות האלו שמסתובבות ברשת של Drew Galloway is ALL ELITE, לא יפתיע אותי אם זה כבר מעכשיו משפיע על טוני - לא ברמה העסקית, אלא ברמה הרגשית בתור מעריץ. זה למה טאלנטים נוספים ברמה של גאלווי יכולים להרגיש בנוח לרכב על ההייפ של עצמם ולקבל חוזה מספק בAEW. אני באמת לא יודע כמה זה הדדי.
אני כן מסכים חד משמעית שזה כיף גדול לכולם (חוץ מלהנהלה של WWE) שיש לנו עכשיו תעשייה דו-קוטבית.
זה תמיד מוזר עם WWE, כי הם בסוג של בועה משל עצמם.
אני חושב שהדבר הכי רע שקרה לAEW זה שהיה לטוני מונופול על פרו רסלינג ב2020-2021.
WWE החליטו שהם נוטשים את העסק הזה לגמרי, שמים פול גז על ספורטס אנטרטיינמנט וכל מי שלא מתאים לחזון הזה לא יהיה ברוסטר. הייתה זרימה חד צדדית לכיוון אחד, טוני ניפח לעצמו את הרוסטר. הרבה טוב לא יצא מזה בסופו של דבר. לא לWWE ולא לAEW לדעתי.
בשנה שעברה היה המעבר של קודי, ואז וינס גם עזב בשעה טובה ומוצלחת. פתאום WWE חזרו להיות חלק מעולם הרסלינג והייתה תחושה שהחלון הזה נפתח שוב. הייתה איזשהי מלחמת הצעות על בנדידו. מתאבקים כמו קארל פרדריקס ודרגון לי שיכלו להיות החתמות בטוחות לAEW ב2021 הגיעו לWWE.
עכשיו זו פשוט תקופה של אי וודאות מהצד הזה, ואני חושב שיש סיכוי טוב שהזרימה שוב תהיה חד צדדית בעיקר. ברור שמישהו כמו בריאן דניאלסון יכול לחזור בכל רגע שירצה, אבל אם זה וינס שמנהל את ההצגה - אני לא יודע מה הסיכויים של ריקי סטארקס, מלאכי בלאק או אנדראדה.

![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)