05-05-2023, 09:34 AM
מתקרב בצעדי ענק לגיל 30, לצערי מסכים עם כל מה שכתבו פה לפני
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
05-05-2023, 10:16 AM
![]()
05-05-2023, 10:17 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-05-2023, 10:18 AM על ידי Jon_M0xley.)
(05-05-2023, 08:19 AM)ParadigmShift כתב: האמת שעוד שנה כי אני דוחף שנת שירות באמצע. שמעתי שהביקורופא ממש חארות בקטע שאתה מתאר אני הייתי בביקור רופא פעמיים בשירות שלי. הייתי לוחם, פתאום אחרי השדאות(שבועיים בשטח) התחילו לי עיניים אדומות. הלכתי לביקור רופא פעם אחת אמרו יש לי דלקת בגלל רגישות לאבק והביאו לי משחה. אחרי שהמשחה נגמרה שוב התחילו לי העיניים האדומות והיינו לפני תרגיל בצפון של 5 ימים, הלכתי לביקור רופא. הייתי אצל אותה רופאה שחתמה לי שיש לי דלקת בעיניים בביקור הקודם ואז היא מסתכל עליי ואומרת לי אין לך כלום. אמרתי לה מה כלום? אז למה העיניים אדומות? הן באותו מצב כמו פעם קודם(המצב היה על הפנים, היו גירודים, בבוקר הן היו דבוקות כזה בגלל הפרשות קיצר סיוט) ואז היא אומרת הכל טוב אתה יכול ללכת לשטח. יצאתי משם עצבני ואמרתי שאני יותר בחיים לא חוזר לפה, גם אם אני אהיה גוסס. כך קרה, מאז אותו יום אני לא דרכתי בביקור רופא יותר. בקשר לעיניים דיברתי עם החובש והוא הפנה אותי לרופא של הבסיס שהביא לי הפניה לרופא מומחה לעיניים. הרופא נתן לי טיפות לעיניים וזהו עבר. ![]()
05-05-2023, 10:22 AM
(05-05-2023, 08:40 AM)RM Punk כתב: הנה סוד שמגלים רק כשמתקרבים לגיל 30: הפיק שלך מבחינה פיזית כנראה מגיע איפשהו בגיל 20-24. זה לא אומר שמגיל 25 אתה נהיה שבר כלי, ועם אורח חיים נכון אתה בכיף יכול להמשיך לתפקד ברמה גבוהה גם שנים ארוכות אחר כך, אבל בוא נגיד שאם עד הגיל הזה אתה כל הזמן מרגיש במגמת עלייה ונדמה לך שזה יימשך ככה לנצח, משלב מסוים אתה מתחיל להרגיש ירידה מאוד מתונה, אבל עקבית. פתאום פציעות קלות שבעבר היית מתאושש מהן תוך כלום זמן נגררות לתקופה, פתאום קצת קשה יותר להוריד איזה שני קילו מיותרים שהצטברו, איכות השינה שלך משתנה, המטבוליזם שלך משתנה. סתם לדוגמה, לצאת לבלות עד השעות הקטנות של הלילה הופך למבצע צבאי שצריך להתכונן אליו פיזית ונפשית שבועות ארוכים. וזה באמת רק על קצה הקרחון. כיום אני בן 30, יכול לומר לך בלב שלם שחוץ מעייפות (עקב עומס רציני בעבודה - מנהל עבודה בבניין ובניה הנדסית), אני לא מסכים לפחות כרגע עם שום דבר ממה שרשמת. איכות השינה מעולה, כמובן עם ילדים קצת קשה יותר אבל עדיין, אם הילדה ישנה אז גם אני ישן מצויין, עבודה פיזית יומיומית, אוכל כרגיל (חובב בשר), אנרגיה לא חסר וכו׳. אני חושב שהשינוי אמור להתחיל מגיל 28(שהגוף מתחיל ״להירקב״), בתכלס זה משתנה מאדם לאדם: אני אישית עדיין עם בייביפייס, לא מכיר בהזדקנות מבחינת כל מה שנרשם ומצד שני יש לי חברים שהתחילו בגיל 25 ״להזדקן״ לסיכום: משתנה מאדם לאדם אבל לטעמי יותר מורגש דווקא מכיוון אמצע ה 30 ל 40
The Future Is Here !
![]()
05-05-2023, 10:23 AM
(05-05-2023, 08:24 AM)Mad King כתב: ביקורופא זה רפואה "דחופה" בהגדרתה, כלומר רפואה מהרגע להרגע כדי להגיע לפתרון זמני כדי שהרופא ביחידה ייתן טיפול לטווח ארוך. בפועל אתה תגיע ותראה תור מטורף בגלל שיש רצון של מלא חיילים לגימלים "בקלות" שלא באמת חולים. הפתרון האמיתי הוא להגיע לרופא ביחידה שלך. ולחפור על זה. כל החארות האלה שמציפים את ביקור רופא בשביל גימלים שסתם ישארו בבית זה דבר מגעיל. בגללם הרופאים שם מאבדים סבלנות וכתוצאה אנשים שבאמת סובלים לא מקבלים טיפול(כמוני). כל השירות שלי לא היה לי ג אחד. ![]()
05-05-2023, 10:30 AM
קניתי כרטיסים לאול אין, לא יודע עד כמה המיקום טוב.
בא בעיקר בשביל החוויה.
05-05-2023, 10:32 AM
(05-05-2023, 10:30 AM)DarkArts כתב: קניתי כרטיסים לאול אין, לא יודע עד כמה המיקום טוב. תהנה אלוף כיף לראות שהרבה משתמשים טסים לאירועים הקרובים ![]()
05-05-2023, 10:42 AM
(05-05-2023, 10:30 AM)DarkArts כתב: קניתי כרטיסים לאול אין, לא יודע עד כמה המיקום טוב. מלך. לאיפה? ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|