(04-30-2023, 02:13 PM)Bam Bam Bigelow כתב: גיא נוחת בנוריסלק כדי לקחת משם רכבת לאירוע של AEW בלונדון:
אני רואה אותו נוחת בפריז, ומשם לוקח אוטובוס שייקח אותו למספנה. מנקודת היציאה של המספנה הוא לוקח מעבורת לאנגליה, ומשם אוטובוס עד ללונדון.
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
(04-30-2023, 02:13 PM)Bam Bam Bigelow כתב: גיא נוחת בנוריסלק כדי לקחת משם רכבת לאירוע של AEW בלונדון: אני רואה אותו נוחת בפריז, ומשם לוקח אוטובוס שייקח אותו למספנה. מנקודת היציאה של המספנה הוא לוקח מעבורת לאנגליה, ומשם אוטובוס עד ללונדון.
04-30-2023, 06:28 PM
(04-30-2023, 02:13 PM)Bam Bam Bigelow כתב: והפעם בפינתנו, באם באם כותב על אינדיז, יופי באם באם, עוד הופעה שאצטרך לטוס לראות ![]()
04-30-2023, 08:08 PM
@באם באם
מסתבר שכבר היה לי שיר שלהם בספוטיפיי שנתקלתי בו איפשהו (Arrow of Love). הולך להוסיף עוד כמה עכשיו.
04-30-2023, 08:41 PM
(04-30-2023, 05:12 PM)karusi כתב: תשמע שמעתי שם דברים... גועל נפש. נראה לי בגלל שהבעלים של מונאקו הוא הספונסר השני הגדול של היורוליג אז זה מחליק אבל גועל נפש. ![]()
04-30-2023, 08:56 PM
(04-30-2023, 06:02 PM)DarkArts כתב: אני רואה אותו נוחת בפריז, ומשם לוקח אוטובוס שייקח אותו למספנה. מנקודת היציאה של המספנה הוא לוקח מעבורת לאנגליה, ומשם אוטובוס עד ללונדון. זה 1 ל1 מה שחשבתי. אבל ביררתי מזמן ורכבת או אמצעי תחבורה שעובר את התעלה זה יקר כמו טיסה. אם כבר עדיף לעשות ככה: אתה לוקח טיסה לדבלין או בלפסט, משם אתה לוקח אוטובוסים עד לנמל כלשהו בצד המזרחי של אירלנד (כשנוחתים בדבלין זה יותר פשוט כי זה שם), משם אתה לוקח מעבורת לוויילס, משם אוטובוס לקארדיף, אתה הולך להתנצל בפני אנשי העיר על כך שלידור ביקר אותם, אתה לא אוכל בפיצה דומינוס כמו לידור כי מה לעזאזל אני בחו"ל למה שאוכל ברשת מזון? משם אתה שוכר רכב (כי הנופים של וויילס יפים לאללה) ונוסע עד ללונדון. קלי קלות.
04-30-2023, 09:19 PM
(04-30-2023, 08:41 PM)Jon_M0xley כתב: תשמע שמעתי שם דברים... גועל נפש.בולדווין עשה להם סימן של שוחד אבל אחר כך הוא ומכבי אמרו שזה סימון של מהלך חחחחחח איזה גאוני זה
04-30-2023, 09:20 PM
(04-30-2023, 08:56 PM)SwitchBlade כתב: זה 1 ל1 מה שחשבתי. שתדע לך שהייתי בברזיל עם חבר, הסתובבנו רעבים וחיפשנו מה לאכול ופתאום ראינו 2 מסתובבים עם ספגטי מוקרם. כמובן שמיד הלכנו אליהם לשאול מאיפה זה, אך בברזיל לא יודעים אנגלית(משום מה הם חושבים שמי שיודע אנגלית שם הוא מתנשא והם מדברים רק בשפה שלהם, חוץ ממקומות תיירות ששם מדברים איתך עברית ומצטטים לך שורות מצ'ארלי וחצי וסרטי בורקס) והם כמובן לא ידעו מה אנחנו רוצים אז עברנו לדבר עם הידיים והצבענו על האוכל שלהם ועשינו מאיפה. הם הצביעו על חנות והופ נכנסו ואז גילינו להפתעתנו שנכנסנו לרשת של דומינוס, כן כן. שם בדומינוס יש לך גם פסטות, סלטים ומוקרמים ואתה יכול גם לבנות לעצמך את המוקרם. בגלל שהם לא ידעו אנגלית ואנחנו לא ידענו מה הם אומרים אז ניחשנו וקיווינו לטוב, אני הלכתי על דברים בטוחים כמו רוטב עגבניות ויצא טעים וחבר שלי סתם ניחש והתבאס חחחחחחח. אגב בריו דה ג'ניירו ביום האחרון שם הלכנו לרשת של פיצה האט סתם לקטע כי בארץ הם יקירים ושם לא. גיליתי להפתעתי שהם גם מסעדה בשרית וגם פיצרייה אז כמובן שהזמנתי מלא כנפיים ואז בסוף גם הזמנו פיצה ככה לקינוח. ![]()
04-30-2023, 09:23 PM
(04-30-2023, 09:19 PM)karusi כתב: בולדווין עשה להם סימן של שוחד אבל אחר כך הוא ומכבי אמרו שזה סימון של מהלך חחחחחח איזה גאוני זה אם לא היו מרחיקים אותו יש מצב היינו מנצחים אותם. לא יודע אם הם מתנהגים ככה(בכללי מבחינת קהל) כי מכבי מישראל או כי ככה מתייחסים שם לכל אורחת שמגיעה אבל איכס. ![]()
04-30-2023, 11:20 PM
גועל נפש.
בעל בית קפה אסר על נטלי דדון וחבריה להיכנס כי "אני לא מכניס אנשים כאלה למקום שלי".(יש סרטון עם שלל מילים יפות אחרות) התנהגות מגעילה, מאחל לו רק רע בחיים ושיקרוס לו העסק. הלוואי והיא תלך איתו למשפט ותוציא מימנו מלא כסף. ![]()
04-30-2023, 11:50 PM
(04-30-2023, 09:20 PM)Jon_M0xley כתב: שתדע לך שהייתי בברזיל עם חבר, הסתובבנו רעבים וחיפשנו מה לאכול ופתאום ראינו 2 מסתובבים עם ספגטי מוקרם. האמת אני לא מבין איך אפשר ללכת למקום אחר ולרצות לאכול אותו דבר, אבל וואלה.. ספגטי מוקרם? כנראה זה היה מפיל גם אותי. אני עכשיו בצום וראיתי פשוט סרטונים של איך להכין אוכל במשך שעה והדיון הזה + סיפור הספגטי מוקרם + פיצה האט מסעדה בשרית כל זה עושה אותי חלש. הייפ ללידור נוסע ללונדון שוב ואוכל במקדונלדס. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|