04-29-2023, 12:52 AM
(04-28-2023, 10:06 PM)master of doom כתב: איפה קנית את הכרטיסים? ואיך קנית כרטיס מועדון שלהם? איך זה עובד
הכל דרך האתר הרשמי של מנצ'סטר סיטי.
כמעט אצל כל המועדונים בעולם קודם כל המכירות נפתחות למנויים והם מקבלים 48 שעות לקנות כרטיס, אחר כך המכירה נפתחת לחברי מועדון כאשר כל חבר מועדון יכול לקנות כרטיס אחד על השם שלו.
היום הכל מסודר ואתה מקבל את התאריכים של כל המכירות, הנה דוגמא מהמכירת כרטיסים של ריאל-סיטי בברנבאו :
![[Image: 123.png]](https://i.ibb.co/LJvTkyq/123.png)
אתה רואה לפי התאריכים - קודם כל המנויים והקלאב ממברס, אחר כך מדרידיסטה פרמיום שזה החבר מועדון שאני ואתה נצטרך לעשות במידה ונרצה לקנות כרטיס, מדרידיסטה פרמיום עולה 35 יורו ואחר כך אתה נכנס בתאריך הזה ומקווה להשיג כרטיס(כמובן מחיר עלות, הכל מהאתר הרשמי). בסוף בסוף אם נשאר משהו אז הולכים למכירה הכללית שפתוחה לכולם.
* כמו שאמרתי לבן דוד שלי, זה שיש לך כרטיס מועדון לא מבטיח לך שתצליח לתפוס כרטיס, אני יכול להגיד שבכל המקרים כן הצלחתי, אבל עדיין חשוב לי להגיד שיכול לקרות מצב שמישהו יעשה כרטיס מועדון ב-30/40 יורו ולא יצליח לקנות.
הדבר הכי חשוב שצריך לדעת - לעשות חבר מועדון + לקנות כרטיס = יותר זול מלקנות כרטיס דרך סוכן/אתרים אחרים באינטרנט.
מה גם שאתה מגיע למשחק בראש שקט שאתה יודע שיש לך כרטיס רשמי דרך האתר הרשמי, אין לך את הפחד שאולי לא תכנס למגרש.
אני בעבר עשיתי חבר מועדון לפאקינג קריסטל פאלאס כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ארסנל.
עשיתי חבר מועדון לפריז כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ליל.
עשיתי חבר מועדון לטוטנהאם כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ריאל מדריד(אלופות) וקריסטל פאלאס(ליגה).
ובכללי היו לי הרבה משחקים בחול שפשוט נכנסתי לאתר הרשמי וקניתי כרטיסים במכירה הכללית, למשל בטיול האחרון שלי הייתי ב : יונייטד-ארסנל, פריז-יובנטוס, אינטר-באיירן. כל הכרטיסים קניתי דרך האתרים הרשמיים של הקבוצות במכירות הכלליות.
אם באמת רוצים אפשר להשיג להכל במחירים משתלמים. אני רואה בקבוצות בפייסבוק אנשים מוכרים במחירים מוגזמים, פי 4-5 ממחיר עלות ואנשים פשוט קונים כי הם לא יודעים, באסה רצינית.
(04-28-2023, 10:15 PM)Jon_M0xley כתב: תשמע פעם היה לי משעמם אז דיברתי עם אחד שיש לו חבילה לגמר ליגת אלופות לזוג. טיסה כולל כרטיסים(לא זוכר איפה אבל לא משהו מיוחד) כולל מלון באיזה 20 ומשהו אלף שח.
ימח שמם, גניבה.
--
דרך אגב פורסמו המחירים הרשמיים לגמר ליגת אלופות :
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)