Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 614 615 616 617 618 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,113
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,126
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,151
04-29-2023, 12:52 AM
(04-28-2023, 10:06 PM)master of doom כתב:  איפה קנית את הכרטיסים? ואיך קנית כרטיס מועדון שלהם? איך זה עובד

הכל דרך האתר הרשמי של מנצ'סטר סיטי.
כמעט אצל כל המועדונים בעולם קודם כל המכירות נפתחות למנויים והם מקבלים 48 שעות לקנות כרטיס, אחר כך המכירה נפתחת לחברי מועדון כאשר כל חבר מועדון יכול לקנות כרטיס אחד על השם שלו.
היום הכל מסודר ואתה מקבל את התאריכים של כל המכירות, הנה דוגמא מהמכירת כרטיסים של ריאל-סיטי בברנבאו :
[Image: 123.png]

אתה רואה לפי התאריכים - קודם כל המנויים והקלאב ממברס, אחר כך מדרידיסטה פרמיום שזה החבר מועדון שאני ואתה נצטרך לעשות במידה ונרצה לקנות כרטיס, מדרידיסטה פרמיום עולה 35 יורו ואחר כך אתה נכנס בתאריך הזה ומקווה להשיג כרטיס(כמובן מחיר עלות, הכל מהאתר הרשמי). בסוף בסוף אם נשאר משהו אז הולכים למכירה הכללית שפתוחה לכולם.

* כמו שאמרתי לבן דוד שלי, זה שיש לך כרטיס מועדון לא מבטיח לך שתצליח לתפוס כרטיס, אני יכול להגיד שבכל המקרים כן הצלחתי, אבל עדיין חשוב לי להגיד שיכול לקרות מצב שמישהו יעשה כרטיס מועדון ב-30/40 יורו ולא יצליח לקנות.

הדבר הכי חשוב שצריך לדעת - לעשות חבר מועדון + לקנות כרטיס = יותר זול מלקנות כרטיס דרך סוכן/אתרים אחרים באינטרנט.
מה גם שאתה מגיע למשחק בראש שקט שאתה יודע שיש לך כרטיס רשמי דרך האתר הרשמי, אין לך את הפחד שאולי לא תכנס למגרש.

אני בעבר עשיתי חבר מועדון לפאקינג קריסטל פאלאס כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ארסנל.
עשיתי חבר מועדון לפריז כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ליל.
עשיתי חבר מועדון לטוטנהאם כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ריאל מדריד(אלופות) וקריסטל פאלאס(ליגה).

ובכללי היו לי הרבה משחקים בחול שפשוט נכנסתי לאתר הרשמי וקניתי כרטיסים במכירה הכללית, למשל בטיול האחרון שלי הייתי ב : יונייטד-ארסנל, פריז-יובנטוס, אינטר-באיירן. כל הכרטיסים קניתי דרך האתרים הרשמיים של הקבוצות במכירות הכלליות.

אם באמת רוצים אפשר להשיג להכל במחירים משתלמים. אני רואה בקבוצות בפייסבוק אנשים מוכרים במחירים מוגזמים, פי 4-5 ממחיר עלות ואנשים פשוט קונים כי הם לא יודעים, באסה רצינית.

(04-28-2023, 10:15 PM)Jon_M0xley כתב:  תשמע פעם היה לי משעמם אז דיברתי עם אחד שיש לו חבילה לגמר ליגת אלופות לזוג. טיסה כולל כרטיסים(לא זוכר איפה אבל לא משהו מיוחד) כולל מלון באיזה 20 ומשהו אלף שח.

ימח שמם, גניבה.

--

דרך אגב פורסמו המחירים הרשמיים לגמר ליגת אלופות :

[Image: Screenshot-1.png]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,152
04-29-2023, 03:23 AM
(04-29-2023, 12:52 AM)lidoradir כתב:  הכל דרך האתר הרשמי של מנצ'סטר סיטי.
כמעט אצל כל המועדונים בעולם קודם כל המכירות נפתחות למנויים והם מקבלים 48 שעות לקנות כרטיס, אחר כך המכירה נפתחת לחברי מועדון כאשר כל חבר מועדון יכול לקנות כרטיס אחד על השם שלו.
היום הכל מסודר ואתה מקבל את התאריכים של כל המכירות, הנה דוגמא מהמכירת כרטיסים של ריאל-סיטי בברנבאו :

אתה רואה לפי התאריכים - קודם כל המנויים והקלאב ממברס, אחר כך מדרידיסטה פרמיום שזה החבר מועדון שאני ואתה נצטרך לעשות במידה ונרצה לקנות כרטיס, מדרידיסטה פרמיום עולה 35 יורו ואחר כך אתה נכנס בתאריך הזה ומקווה להשיג כרטיס(כמובן מחיר עלות, הכל מהאתר הרשמי). בסוף בסוף אם נשאר משהו אז הולכים למכירה הכללית שפתוחה לכולם.

* כמו שאמרתי לבן דוד שלי, זה שיש לך כרטיס מועדון לא מבטיח לך שתצליח לתפוס כרטיס, אני יכול להגיד שבכל המקרים כן הצלחתי, אבל עדיין חשוב לי להגיד שיכול לקרות מצב שמישהו יעשה כרטיס מועדון ב-30/40 יורו ולא יצליח לקנות.

הדבר הכי חשוב שצריך לדעת - לעשות חבר מועדון + לקנות כרטיס = יותר זול מלקנות כרטיס דרך סוכן/אתרים אחרים באינטרנט.
מה גם שאתה מגיע למשחק בראש שקט שאתה יודע שיש לך כרטיס רשמי דרך האתר הרשמי, אין לך את הפחד שאולי לא תכנס למגרש.

אני בעבר עשיתי חבר מועדון לפאקינג קריסטל פאלאס כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ארסנל.
עשיתי חבר מועדון לטוטנהאם כדי לקנות כרטיס למשחק בית נגד ריאל מדריד(אלופות) וקריסטל פאלאס(ליגה).

ובכללי היו לי הרבה משחקים בחול שפשוט נכנסתי לאתר הרשמי וקניתי כרטיסים במכירה הכללית, למשל בטיול האחרון שלי הייתי ב : יונייטד-ארסנל, פריז-יובנטוס, אינטר-באיירן. כל הכרטיסים קניתי דרך האתרים הרשמיים של הקבוצות במכירות הכלליות.

אם באמת רוצים אפשר להשיג להכל במחירים משתלמים. אני רואה בקבוצות בפייסבוק אנשים מוכרים במחירים מוגזמים, פי 4-5 ממחיר עלות ואנשים פשוט קונים כי הם לא יודעים, באסה רצינית.

קודם כל תודה תותח. דבר שני, הכרטיס חבר מועדון הזה הוא חד פעמי? ופשוט מופיעה לי אופציה לעשות באתר הרשמי וזהו, כדי לקנות כרטיס במחיר הגיוני?

480 שקל כרטיס למשחק ענק כמו סיטי-ריאל, במסגרת של חצי גמר ליגת אלופות זה מחיר ברצפה. לא יודע איך לא קנית גם לעצמך חחח
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,113
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,126
#6,153
04-29-2023, 04:23 AM
(04-29-2023, 03:23 AM)master of doom כתב:  קודם כל תודה תותח. דבר שני, הכרטיס חבר מועדון הזה הוא חד פעמי? ופשוט מופיעה לי אופציה לעשות באתר הרשמי וזהו, כדי לקנות כרטיס במחיר הגיוני?

480 שקל כרטיס למשחק ענק כמו סיטי-ריאל, במסגרת של חצי גמר ליגת אלופות זה מחיר ברצפה. לא יודע איך לא קנית גם לעצמך חחח

עכשיו נזכרתי שעשיתי חבר מועדון גם למנצ'סטר יונייטד ודרך זה קניתי כרטיס למשחק נגד ארסנל.
וגם חבר מועדון לווסטהאם בשביל משחק נגד ליברפול.

Big Grin

--

הכרטיס חבר מועדון זה לשנה. (על הדרך אתה מקבל גם לבית חבילה כזאת מהמועדון של צעיף וכל מיני שטויות שזה מגניב)
וכן, כמעט כל קבוצה עובדת על מכירת כרטיסים דרך מנויים ואז חברי מועדון. (כל הליגה האנגלית ככה)
לא משנה מתי אם אתה מתכנן לטוס לאיזה משחק כדורגל בחול... דבר איתי נבדוק מה אפשר לארגן. (כל משתמש באתר... בכיף)

--

אתה חושב שלא בדקתי תדיל של סיטי-ריאל ? וואלה אם לא הייתי טס ל-MITB הייתי הולך על זה קל.
ממה שבדקתי טיול כזה קליל של 2-3 לילות אמור לעלות 3 אלף שקל.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • master of doom
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
#6,154
04-29-2023, 09:30 AM
(04-29-2023, 04:23 AM)lidoradir כתב:  עכשיו נזכרתי שעשיתי חבר מועדון גם למנצ'סטר יונייטד ודרך זה קניתי כרטיס למשחק נגד ארסנל.

Big Grin

--

הכרטיס חבר מועדון זה לשנה. (על הדרך אתה מקבל גם לבית חבילה כזאת מהמועדון של צעיף וכל מיני שטויות שזה מגניב)
וכן, כמעט כל קבוצה עובדת על מכירת כרטיסים דרך מנויים ואז חברי מועדון. (כל הליגה האנגלית ככה)
לא משנה מתי אם אתה מתכנן לטוס לאיזה משחק כדורגל בחול... דבר איתי נבדוק מה אפשר לארגן. (כל משתמש באתר... בכיף)

--

אתה חושב שלא בדקתי תדיל של סיטי-ריאל ? וואלה אם לא הייתי טס ל-MITB הייתי הולך על זה קל.

ספציפית למנצ'סטר יונייטד קשה להשיג כרטיסים גם עם חבר מועדון בטח למשחקים הגדולים, קשה לומר את זה היום אבל מדובר באחד המועדונים הכי תיירותיים בעולם. מה שהולך במזרח לגבי הקבוצה הזאת יש רק בודדות שיכולות להתחרות איתם מבחינה תיירותית.
הגב
The following 1 user Likes Agent O22's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#6,155
04-29-2023, 09:49 AM
(04-29-2023, 12:52 AM)lidoradir כתב:  הכל דרך האתר הרשמי של מנצ'סטר סיטי.

ימח שמם, גניבה.

--

דרך אגב פורסמו המחירים הרשמיים לגמר ליגת אלופות :

[Image: Screenshot-1.png]

לידור אתה מעליב אותי. כל הבלאגן הזה ולא חשבת לדבר איתי כשאתה יודע שאני אוהד סיטי שנים ויש לי את המאטצ'דיי ממבר ויכולתי לארגן אותך בכרטיס בלי שתוציא 40 יורו?
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#6,156
04-29-2023, 09:50 AM
(04-29-2023, 09:30 AM)Agent O22 כתב:  ספציפית למנצ'סטר יונייטד קשה להשיג כרטיסים גם עם חבר מועדון בטח למשחקים הגדולים, קשה לומר את זה היום אבל מדובר באחד המועדונים הכי תיירותיים בעולם. מה שהולך במזרח לגבי הקבוצה הזאת יש רק בודדות שיכולות להתחרות איתם מבחינה תיירותית.

בשנתיים האחרונות זה לא היה ככה כל הזמן, טאן האח נתן להם עוד בוסט של תקווה אבל כבר כמה שנים יש מגמה שיותר קל להשיג ליונייטד מאשר לליברפול/סיטי באנגליה.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#6,157
04-29-2023, 09:55 AM
(04-28-2023, 06:55 PM)master of doom כתב:  אין פיקוח על כרטיסי חוץ שמונפקים לקבוצה היריבה? 150 כרטיסים זה מביך. השאלה היא גם אם יש ביקוש, אבל זה משהו שאפשר לאלתר איתו ולכן לפחות 5% צריכים ללכת לקבוצת חוץ.
ז'לגריס. היו שמים 10 אלף כרטיסים היו קונים
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
#6,158
04-29-2023, 09:57 AM
(04-29-2023, 09:50 AM)ser duncan the tall כתב:  בשנתיים האחרונות זה לא היה ככה כל הזמן, טאן האח נתן להם עוד בוסט של תקווה אבל כבר כמה שנים יש מגמה שיותר קל להשיג ליונייטד מאשר לליברפול/סיטי באנגליה.

השנה ניסיתי להשיג כרטיס לדרבי וגם לליברפול, יש מצב שאתה באמת צודק והמגמה השתנתה וסתם נפלתי על המשחקים הספציפיים הכי קשים.
בכל מקרה גמר הגביע הולך להיות לוהט מאוד.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#6,159
04-29-2023, 10:17 AM
(04-29-2023, 09:57 AM)Agent O22 כתב:  השנה ניסיתי להשיג כרטיס לדרבי וגם לליברפול, יש מצב שאתה באמת צודק והמגמה השתנתה וסתם נפלתי על המשחקים הספציפיים הכי קשים.
בכל מקרה גמר הגביע הולך להיות לוהט מאוד.

דרבי וליברפול מי שלא מנוי / בעל ותק כחבר מועדון יהיה לו קשה מאוד להשיג בכל מקרה. את העניין האמיתי רואים במשחקים מול יתר הטופ 6 ואפילו הטופ 10.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,160
04-29-2023, 03:55 PM
(04-29-2023, 04:23 AM)lidoradir כתב:  עכשיו נזכרתי שעשיתי חבר מועדון גם למנצ'סטר יונייטד ודרך זה קניתי כרטיס למשחק נגד ארסנל.

Big Grin

--

--

זאת אחלה של עסקה, לא ידעתי שדבר כזה קיים בכלל. 3 אלף על 3 לילות במדריד/מנצ'סטר כולל טיסות ומלון ומשחק אחד ענק זה מחיר מצוין. ספציפית השנה סיטי-ריאל זה משחק יותר גדול מסתם חצי גמר, אחרי הקרב שנה שעברה וההצטרפות של הולאנד.

(04-29-2023, 09:55 AM)karusi כתב:  ז'לגריס. היו שמים 10 אלף כרטיסים היו קונים

זה פאק של היורוליג גם. חייבים להקצות מספר מסוים של כרטיסים לקבוצת חוץ, לא יכול להיות שקבוצות יתנו כמות מביכה כזאת של כרטיסים. כמובן כמו בארץ אם אין ביקוש אצל אחת הקבוצות אין סיבה לא לפתוח את האפשרות למכור כרטיסים ליריבה (בהסכמת שתי הקבוצות), אבל פחות מ-2% הקצאה ליריב זה מוגזם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 614 615 616 617 618 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-21-2026, 12:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר