Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1980): « הקודם 1 ... 606 607 608 609 610 ... 1980 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,071
04-23-2023, 02:39 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-23-2023, 03:01 PM על ידי karusi.)
(04-22-2023, 12:58 PM)wwehof כתב:  אני מסכים שהמדינה במצב לא בריא כבר הרבה זמן (ננחש מי היה ראש הממשלה במעל 90% מהזמן).
יכלו לפתור את זה בשתי דרכים שצריכות להשתלב אחת עם השניה:
1. להפנות תקציבים למקומות הנכונים
2. לפקח על העובדים שכן עובדים שיתנו תפוקה כמו שצריך. את דוגמה, הייתי צריך לקבוע תור לבית חולים. התקשרתי עשרות פעמים במשך לא מעט ימים ואף אחד לא עונה במחלקה. בסוף נשברתי והלכתי לשם פיזית. רוצה לנחש מה ראיתי במזכירות? יושבים וצוחקים שם. לענות לטלפון? לא בבית ספרנו.
תור לבית חולים אתה יכול לקבוע מהמזכירות של הקופת חולים המקומית שלך שנותנת שירות ד"א. כי יש תיאום בית הקופה לבית החולים. אבל לא תמיד. סתם שתדע.

ובנוגע לדרכונים- נראה לי שאתה לא מבין את ביבי. ביבי הוא אדם שיוצר בעיה כדי למכור פתרון. הוא יצר סגר כדי למכור חיסון שלא מתאים לכלל האוכלוסיה אלה רק לפלח קטן של אוכלוסיה בסיכון (6 חודשי יעילות בלבד. אני ניתחתי אקסלים של תחלואה ותמותה בבית חולים כל כמה חודשים עם נתונים חדשים, ואין לחיסון יעילות מול מחלים או אדם שחוסן לפני יותר מחצי שנה).
ועכשיו ביבי יוצר חוסר בדרכונים כדי למכור למדינה דרכונים ביומטרים במקום רגילים.
איך הבדיחה הישנה הולכת:
מישהו חוזר מהתיכון ואומר להורים שלו: "אבא, אמא... אני יוצא מהארון!"
ההורים: "מה?!?! ממתי ? איך ? "
הנער: "לא סתם... כולה נכשלתי במחבן במתמתיקה"
ההורים: "פיווו... נו שיהיה, כולה מבחן"
בקיצור- בחיים אל תגיבו למה שקורה ישר. תמיד תחפשו או תוכנית או מעבר.

לדוגמה אמרתי לכם ביום הראשון של וועדת הכנסת בנושא חוקה מה תהיה הטקטיקה של השמאל והימין. וחודש-חודשיים אחרי זה בדיוק קרה כמו שאמרתי.
חדשות 11 12 13 14 זה הכל תכנית שעשועון שמספרת סיפור, טוב נגד רע. כמו ראו, סמאקדאון ודינמייט
זה הכל היה כדי להשיג הון פוליטי, כי קמפיין הבחירות האחרון של השמאל היה מלחמת אזרחים בין מפלגות השמאל - כל מפלגות השמאל התחרו מי יותר שמאלני מהשני, והשמאל היה לא רלוונטי ופתטי בסוף הבחירות האחרונות. בלי הרפורמה וכל ההפגנות- הטוויטר של לפיד וגנץ היה מקבל פחות חשיפה מאושית רשת בתיכון מקומי.
ושאלת השאלות היא- כמה חוקים וכמה מהלכים מדיניים קרו במדינה בזמן הסאגה של הרפורמה המשפטית? אף אחד מהם לא קיבל סיקור.
והנה הוכחה למה שאני אומר: (חברי הלהקה יצרו טיק טוק)

סרט נחמד למשפחה/עם בת זוג . לא לראות טריילר לפני כן
[Image: rGrmDVo.png]
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,060
אשכולות: 14
Likes Given: 1,301
#6,072
04-23-2023, 03:46 PM
איזה ביזיון של טוטנהאם מול ניוקאסל.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,073
04-23-2023, 04:14 PM
יצא למטאליקה אלבום חדש.

באם באם לא מחבב אותו, הוא פחות טוב משני האלבומים הקודמים.
מצד שני, הוא יותר טוב מהכעס הקדוש ולולו.

מצד שלישי, באם באם היום עשה קולות מהבית שחי שהיו יותר טובים מלולו.

בכל אופן, אלבום סביר, שעם קצת קיצוץ ב3-4 שירים היה אפילו יותר טוב.
מטאליקה חזרו לנגן טראש (שזה טוב) מלודי (שזה מעולה). זה לא ברמה של שלושת האלבומים הגדולים (רייד,מאסטר וג׳סטיס), אבל בהרבה מקומות זה נשמע כמו האלבום הראשון באיכות טובה. בנוסף - ג׳יימס נשמע פה מעולה.

הקטעים הפחות מוצלחים הם שאר חברי הלהקה - ראשית כנראה שהצד היצירתי בלהקה אבד עם אובדנו של בארטון. אין פה קטעים מורכבים כמו בארבעת הגדולים, ואין גם נסיונות לייצר כאלה. לארס לא גרוע כמו שעושים ממנו, אבל אין פה תיפוף יוצא דופן. קירק פחות גרוע ממה שעושים ממנו, אבל הוא עצלן ואין פה איזה סולו יוצא דופן. למעשה כל קטעי הגיטרה/תופים/באס טובים, אבל נשמעים כאילו AI של מטאליקה ייצר אותם - כולם טובים מאוד ואת כולם באם באם שכח אחרי האזנה.
למעשה - זאת הבעייה של מאטליקה - מרבייעה שזועמת על כל העולם הם הפכו לרביעיה דשנה שרק רוצה עוד קצת מזומנים. ואנחנו יודעים כשהתותחים דשניםֿ, המוזות שותקות.

לסיכום, למרות שההימורים שבאם באם ירכוש את האלבום - באם באם יתאפק.

אם קראתם עד כאן - תקבלו שי לחג,
הבלדה הטובה ביותר של מטאליקה, בהרכב הטוב ביותר של מטאליקה, ובאיכות (סאונד, לא תמונה) נהדרת.

תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,906
אשכולות: 19
Likes Given: 1,299
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#6,074
04-23-2023, 04:38 PM
ה5-0 של ניוקאסל על טוטנהאם זה ה5-0 הכי מהיר שראיתי בחיים. יותר מהיר ב-8 דקות מה5-0 של גרמניה על ברזיל בחצי גמר המונדיאל.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#6,075
04-23-2023, 04:58 PM
(04-23-2023, 04:38 PM)master of doom כתב:  ה5-0 של ניוקאסל על טוטנהאם זה ה5-0 הכי מהיר שראיתי בחיים. יותר מהיר ב-8 דקות מה5-0 של גרמניה על ברזיל בחצי גמר המונדיאל.

אם אתה מחשיב לא מתחילת משחק, אז לבנדובסקי שם 5 לבדו ב9 דקות.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#6,076
04-23-2023, 05:47 PM
(04-23-2023, 04:14 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  יצא למטאליקה אלבום חדש.

באם באם לא מחבב אותו, הוא פחות טוב משני האלבומים הקודמים.
מצד שני, הוא יותר טוב מהכעס הקדוש ולולו.

מצד שלישי, באם באם היום עשה קולות מהבית שחי שהיו יותר טובים מלולו.

בכל אופן, אלבום סביר, שעם קצת קיצוץ ב3-4 שירים היה אפילו יותר טוב.
מטאליקה חזרו לנגן טראש (שזה טוב) מלודי (שזה מעולה). זה לא ברמה של שלושת האלבומים הגדולים (רייד,מאסטר וג׳סטיס), אבל בהרבה מקומות זה נשמע כמו האלבום הראשון באיכות טובה. בנוסף - ג׳יימס נשמע פה מעולה.

הקטעים הפחות מוצלחים הם שאר חברי הלהקה - ראשית כנראה שהצד היצירתי בלהקה אבד עם אובדנו של בארטון. אין פה קטעים מורכבים כמו בארבעת הגדולים, ואין גם נסיונות לייצר כאלה. לארס לא גרוע כמו שעושים ממנו, אבל אין פה תיפוף יוצא דופן. קירק פחות גרוע ממה שעושים ממנו, אבל הוא עצלן ואין פה איזה סולו יוצא דופן. למעשה כל קטעי הגיטרה/תופים/באס טובים, אבל נשמעים כאילו AI של מטאליקה ייצר אותם - כולם טובים מאוד ואת כולם באם באם שכח אחרי האזנה.
למעשה - זאת הבעייה של מאטליקה - מרבייעה שזועמת על כל העולם הם הפכו לרביעיה דשנה שרק רוצה עוד קצת מזומנים. ואנחנו יודעים כשהתותחים דשניםֿ, המוזות שותקות.

לסיכום, למרות שההימורים שבאם באם ירכוש את האלבום - באם באם יתאפק.

אם קראתם עד כאן - תקבלו שי לחג,
הבלדה הטובה ביותר של מטאליקה, בהרכב הטוב ביותר של מטאליקה, ובאיכות (סאונד, לא תמונה) נהדרת.

בינינו, על איזו להקת מטאל אתה יכול להגיד כיום שהיא בשיאה? לכל אחת יש את ה-2-4 אלבומים המובילים שלה, ואז כל השאר זה נספחים עם התואר ״נחמד״, שבמקרה הטוב תמצא בהם איזה שיר או שניים שבאמת יחקקו לך בראש.

לפני שנתיים Gojira הוציאו אלבום מעולה (אם זה הסגנון שלך), ואם אני הולך לכיוון אחר לגמרי, Ghost בשנה שעברה הוציאו את האלבום הכי טוב שלהם בעיניי, אבל זה בערך כל מה שעולה לי לראש. אצל רוב הלהקות זה More of the same.

אם מסתכלים על הגדולות, מטאליקה כמו שאמרת כבר מוציאים אלבומים על אוטומט, מיידן הם עד היום אחת ההופעות הכי טובות שיש בעולם, אבל להקשיב לאלבומים האחרונים שלהם זה בעיקר אחלה גלולת שינה. רמשטיין הם כיום אולי הלהקה הכי גדולה מבחינת כמות הקהל שהם מביאים להופעות שלהם, ושני האלבומים האחרונים שלהם נחמדים פלוס אפילו, אבל גם הם נמצאים בערך 20 שנה אחרי הפיק האומנותי שלהם.

בקיצור, המטאל לצערי היום חזק בעיקר בהופעות, פחות בשירים חדשים.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#6,077
04-23-2023, 09:50 PM
(04-23-2023, 02:39 PM)karusi כתב:  תור לבית חולים אתה יכול לקבוע מהמזכירות של הקופת חולים המקומית שלך שנותנת שירות ד"א. כי יש תיאום בית הקופה לבית החולים. אבל לא תמיד. סתם שתדע.

ובנוגע לדרכונים- נראה לי שאתה לא מבין את ביבי. ביבי הוא אדם שיוצר בעיה כדי למכור פתרון. הוא יצר סגר כדי למכור חיסון שלא מתאים לכלל האוכלוסיה אלה רק לפלח קטן של אוכלוסיה בסיכון (6 חודשי יעילות בלבד. אני ניתחתי אקסלים של תחלואה ותמותה בבית חולים כל כמה חודשים עם נתונים חדשים, ואין לחיסון יעילות מול מחלים או אדם שחוסן לפני יותר מחצי שנה).
ועכשיו ביבי יוצר חוסר בדרכונים כדי למכור למדינה דרכונים ביומטרים במקום רגילים.
איך הבדיחה הישנה הולכת:
מישהו חוזר מהתיכון ואומר להורים שלו: "אבא, אמא... אני יוצא מהארון!"
ההורים: "מה?!?! ממתי ? איך ? "
הנער: "לא סתם... כולה נכשלתי במחבן במתמתיקה"
ההורים: "פיווו... נו שיהיה, כולה מבחן"
בקיצור- בחיים אל תגיבו למה שקורה ישר. תמיד תחפשו או תוכנית או מעבר.

לדוגמה אמרתי לכם ביום הראשון של וועדת הכנסת בנושא חוקה מה תהיה הטקטיקה של השמאל והימין. וחודש-חודשיים אחרי זה בדיוק קרה כמו שאמרתי.
חדשות 11 12 13 14 זה הכל תכנית שעשועון שמספרת סיפור, טוב נגד רע. כמו ראו, סמאקדאון ודינמייט
זה הכל היה כדי להשיג הון פוליטי, כי קמפיין הבחירות האחרון של השמאל היה מלחמת אזרחים בין מפלגות השמאל - כל מפלגות השמאל התחרו מי יותר שמאלני מהשני, והשמאל היה לא רלוונטי ופתטי בסוף הבחירות האחרונות. בלי הרפורמה וכל ההפגנות- הטוויטר של לפיד וגנץ היה מקבל פחות חשיפה מאושית רשת בתיכון מקומי.
ושאלת השאלות היא- כמה חוקים וכמה מהלכים מדיניים קרו במדינה בזמן הסאגה של הרפורמה המשפטית? אף אחד מהם לא קיבל סיקור.
והנה הוכחה למה שאני אומר: (חברי הלהקה יצרו טיק טוק)

סרט נחמד למשפחה/עם בת זוג . לא לראות טריילר לפני כן
[Image: rGrmDVo.png]

קארוסי, אני מדמיין או שאתה יורד על ביבי?
בנוגע לשמאל - אני עדיין לא מבין. אתה יכול להסביר מה ההגדרה של לשמאל? האם מי שלא מעריץ ביבי מוגדר שמאל?
בנוגע לחוקין וכו' - דיברו לא מעט על חוקי ה____ (תשלים לבד איך שנוח לך) שביבי והחרדים מעבירים
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#6,078
04-23-2023, 09:55 PM
טרי מ-24 השעות האחרונות (וואו, כמה שחיתות יש בממשלה הזו):

יוסף (סורי חא יכול לקרוא לו רב) אומר לאחד מחברי הכנסת שלהם (ארבל) שיאמר לעיריות שהוא יתן להם תקציבים תמורת בניית בתי כנסת ואומר לו שלא יגיד מפורשות כי זה בלתי חוקי

"קבינט יוקר המחיה" - על מה דנים על הרכבת. סמוטריץ מוכן למממן את ההפרש בין עבודות בשבת ליום חול. אולי קצת התבלבל, אבל אם הוא רוצה למממן, אז מכספו הפרטי ולא מכספי מדינה.

יוקר המחיה - דיבורים על העלאת המע"מ / מס עזבון / היתה עוד הצעה לפני כמה ימים של לתת גישה לחשבונות עו"ש של אנשים העומדים במאפיינים מסויימים. מעניין עם מכלוף דרעי יעמוד בקריטריונים.
לדעתי מס עזבון הוא מס מושחת ביותר. בושה שמציעים את זה
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#6,079
04-23-2023, 10:05 PM
(04-23-2023, 05:47 PM)RM Punk כתב:  בינינו, על איזו להקת מטאל אתה יכול להגיד כיום שהיא בשיאה? לכל אחת יש את ה-2-4 אלבומים המובילים שלה, ואז כל השאר זה נספחים עם התואר ״נחמד״, שבמקרה הטוב תמצא בהם איזה שיר או שניים שבאמת יחקקו לך בראש.

לפני שנתיים Gojira הוציאו אלבום מעולה (אם זה הסגנון שלך), ואם אני הולך לכיוון אחר לגמרי, Ghost בשנה שעברה הוציאו את האלבום הכי טוב שלהם בעיניי, אבל זה בערך כל מה שעולה לי לראש. אצל רוב הלהקות זה More of the same.

אם מסתכלים על הגדולות, מטאליקה כמו שאמרת כבר מוציאים אלבומים על אוטומט, מיידן הם עד היום אחת ההופעות הכי טובות שיש בעולם, אבל להקשיב לאלבומים האחרונים שלהם זה בעיקר אחלה גלולת שינה. רמשטיין הם כיום אולי הלהקה הכי גדולה מבחינת כמות הקהל שהם מביאים להופעות שלהם, ושני האלבומים האחרונים שלהם נחמדים פלוס אפילו, אבל גם הם נמצאים בערך 20 שנה אחרי הפיק האומנותי שלהם.

בקיצור, המטאל לצערי היום חזק בעיקר בהופעות, פחות בשירים חדשים.

בשנה האחרונה בליינד גארדיאן הוציאו את האלבום הכי טוב שלהם מאז נייטפול, דיסילושיין הוציאו אלבום שבאם באם לא מחבב אבל הוא הנמכר ביותר שלהם, סטאר 1 הוציאו אלבום חבל על הזמן, ג׳ון רומירו כנ״ל, ואם אנחנו הולכים לכיוון מינסטרים יש את אלקטריק קאובוי שהם נהדרים ונוראים במקביל.
באגף הכבד יותר יש פריחה נהדרת של בלאקאנד, של המלודיק דת׳ ושל כל גווני הcore למיניהם.

ההאבי מאטל אכן נתקע במקום (למרות שגם כאן יש קצת להקות לא רעות, אבל המבחר אכן קטן).

ודרך אגב - אם נגענו בפרוג - יד את סאבטריאן מסקוור שהם פשוט מעולים, והם בתקופה הטובה ביותר שלהם.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
Main-Event
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
#6,080
04-23-2023, 10:05 PM
(04-23-2023, 05:47 PM)RM Punk כתב:  בינינו, על איזו להקת מטאל אתה יכול להגיד כיום שהיא בשיאה? לכל אחת יש את ה-2-4 אלבומים המובילים שלה, ואז כל השאר זה נספחים עם התואר ״נחמד״, שבמקרה הטוב תמצא בהם איזה שיר או שניים שבאמת יחקקו לך בראש.

אני חושב ש-Ghost בשיאם כרגע.
שני אלבומים חזקים ברצף, EPs מעולים. ההופעות החיות נראות כמו משהו שאני חייב לחוות לפחות פעם אחת.
נראה איך אלבום הקאברים הקטן שלהם יהיה, אבל הם לא מפספסים כבר תקופה.

האלבום האחרון של Lamb of God גם לא נופל לדעתי מהקלאסיקות שלהם. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1980): « הקודם 1 ... 606 607 608 609 610 ... 1980 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-25-2026, 10:55 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר