(04-22-2023, 12:58 PM)wwehof כתב: אני מסכים שהמדינה במצב לא בריא כבר הרבה זמן (ננחש מי היה ראש הממשלה במעל 90% מהזמן).תור לבית חולים אתה יכול לקבוע מהמזכירות של הקופת חולים המקומית שלך שנותנת שירות ד"א. כי יש תיאום בית הקופה לבית החולים. אבל לא תמיד. סתם שתדע.
יכלו לפתור את זה בשתי דרכים שצריכות להשתלב אחת עם השניה:
1. להפנות תקציבים למקומות הנכונים
2. לפקח על העובדים שכן עובדים שיתנו תפוקה כמו שצריך. את דוגמה, הייתי צריך לקבוע תור לבית חולים. התקשרתי עשרות פעמים במשך לא מעט ימים ואף אחד לא עונה במחלקה. בסוף נשברתי והלכתי לשם פיזית. רוצה לנחש מה ראיתי במזכירות? יושבים וצוחקים שם. לענות לטלפון? לא בבית ספרנו.
ובנוגע לדרכונים- נראה לי שאתה לא מבין את ביבי. ביבי הוא אדם שיוצר בעיה כדי למכור פתרון. הוא יצר סגר כדי למכור חיסון שלא מתאים לכלל האוכלוסיה אלה רק לפלח קטן של אוכלוסיה בסיכון (6 חודשי יעילות בלבד. אני ניתחתי אקסלים של תחלואה ותמותה בבית חולים כל כמה חודשים עם נתונים חדשים, ואין לחיסון יעילות מול מחלים או אדם שחוסן לפני יותר מחצי שנה).
ועכשיו ביבי יוצר חוסר בדרכונים כדי למכור למדינה דרכונים ביומטרים במקום רגילים.
איך הבדיחה הישנה הולכת:
מישהו חוזר מהתיכון ואומר להורים שלו: "אבא, אמא... אני יוצא מהארון!"
ההורים: "מה?!?! ממתי ? איך ? "
הנער: "לא סתם... כולה נכשלתי במחבן במתמתיקה"
ההורים: "פיווו... נו שיהיה, כולה מבחן"
בקיצור- בחיים אל תגיבו למה שקורה ישר. תמיד תחפשו או תוכנית או מעבר.
לדוגמה אמרתי לכם ביום הראשון של וועדת הכנסת בנושא חוקה מה תהיה הטקטיקה של השמאל והימין. וחודש-חודשיים אחרי זה בדיוק קרה כמו שאמרתי.
חדשות 11 12 13 14 זה הכל תכנית שעשועון שמספרת סיפור, טוב נגד רע. כמו ראו, סמאקדאון ודינמייט
זה הכל היה כדי להשיג הון פוליטי, כי קמפיין הבחירות האחרון של השמאל היה מלחמת אזרחים בין מפלגות השמאל - כל מפלגות השמאל התחרו מי יותר שמאלני מהשני, והשמאל היה לא רלוונטי ופתטי בסוף הבחירות האחרונות. בלי הרפורמה וכל ההפגנות- הטוויטר של לפיד וגנץ היה מקבל פחות חשיפה מאושית רשת בתיכון מקומי.
ושאלת השאלות היא- כמה חוקים וכמה מהלכים מדיניים קרו במדינה בזמן הסאגה של הרפורמה המשפטית? אף אחד מהם לא קיבל סיקור.
והנה הוכחה למה שאני אומר: (חברי הלהקה יצרו טיק טוק)
סרט נחמד למשפחה/עם בת זוג . לא לראות טריילר לפני כן

![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)