04-14-2023, 12:04 AM
זרקו את פאנק לROH ושלום על ישראל
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
04-14-2023, 12:21 AM
(04-13-2023, 10:58 PM)Jon_M0xley כתב: וואלה למרות שג'יי ווייט עשה דיביוט שבוע שעבר הרייטינג שלהם לא עלה.דביוט הכי גרוע שיש. לקחו טאלנט ששווה הכל וזרקו אותו בצורה מעפנה. יכלו לבנות פיוד פי מליון יותר טוב.הנה דוגמה ממציא בריאן אומר שהערב יש לו הכרזה חשובה. בסוף הפרק יוצא ואומר שאחרי הקרב עם MJF קרו כמה דברים - הוא ספג כמה פציעות - זה גרם לו להעריך את הקריירה שלו מחדש - ברי בלה יוצאת לרמפה - בריאן מתחיל להגיד לקהל שהוא יתגעגע אליהם ולפני שהוא מסיים את המשפט... סוויטצ'בלייד יוצא החוצה - אומר שהוא שמע שבריאן יוצא בהכרזה גדולה, והוא לא ייתן לו לפרוש ככה, לא לפני שהוא ישתמש בו כדי לעשות שם לעצמו. אז הוא חתם חוזה בAEW ובא להילחם בדניאל בריאן לפני שהוא פורש ברי בלה אומרת לו שזה לא מתאים ושיפסיק, ואומרת לו "מי אתה בכלל?". הוא מתעצבן ודוחף אותה בבטן והיא נופלת בריאן רץ לרמפה, סוויטצ'בלייד מתקרב אליו לתקוף ובריאן בכלל לא מנסה לתקוף אותו אלה רץ לברי בלה ומחזיק לה את הבטן. ברי מתחילה לדמם מאיזור החלציים על הרצפה, ובריאן שואל אותה אם היא עדיין מרגישה את התינוק סוויטצ'בלייד נראה המום וממש מצטער על מה שקרה. הוא אומר לו שהוא לא ידע שהיא בהריון. ג'יי אומר שהוא חשב שההודעה שהוא פורש, ובריאן אומר שהוא לו שההכרזה שלו היית שהוא גילה שברי בהריון ולקח פסק זמן להיות עם המשפחה שלו ג'יי מנסה לעזור עם האלונקה ונראה מבוהל ומבולבל, בריאן מעיף אותו לרצפה, וממשיך ללוות אותה לאמבולנס וככה בונים פיוד ארוך, שגורר הרבה סגמנטים והמשכיות. ג'יי יכול להגיע לבית חולים לבקר, הוא יכול להכנס למצב שהוא מבקש סליחה מבריאן... בריאן תוקף אותו כל הזמן, עד שג'יי מחליט שנמאס לו יותר ומתהפך על בריאן ותוקף אותו. ואם אני ממציא את זה מהראש ב10 דקות, דמיינו מה כותבים טובים יכולים לעשות בצוות לאורך זמן אבל לא...... טוני צועק במקרופון "תצוותו אותו עם הומלס דוש ושהם יתקפו את החשפן במסיבת רווקות, זה good shit"
04-14-2023, 12:35 AM
![]()
04-14-2023, 12:56 AM
(04-13-2023, 11:25 PM)DarkArts כתב: קודם כל צריך סלביק קלאב אליט, ואז כמה שנים טובות עד שמפצלים להאוס אוף סלביק, סלביק קלאב, וסלביק קלאב גולד. הגיע הזמן שיהיה כבר תומר קלאב
04-14-2023, 12:58 AM
(04-14-2023, 12:56 AM)SwitchBlade כתב: הגיע הזמן שיהיה כבר תומר קלאב אני לא מנהיג, אני מעדיך להיות ברקע.
04-14-2023, 12:59 AM
(04-13-2023, 11:16 PM)lidoradir כתב: ההחלטה הכי חכמה בהיסטוריה של טוני קאהן. הוא מקבל פופ גם אם הוא מופיע בוויניפג. זה הכוכב הכי גדול שלהם. אני יותר מאשמח שהמסקנה מהשיחה של ג'ריקו/פאנק היא שהם לא יכולים לעבוד ביחד, כי אני לא רוצה שג'ריקו יזהם את פאנק. ואם זו אפשרות, אשמח שכל טאלנט בכיר ינהל שיחה לא פרודוקטיבית עם ג'ריקו ויגיע לאותה מסקנה.
04-14-2023, 01:07 AM
קארוסי אתה מוציא את ווייט לא טוב(מבחינת דמות).
מה שכתבת בדיוק עד שברי יוצאת(מעדיף שלא כי אין לי כח טליה) ואז בום בליידראנר. ווייט קם מסתכל על בראיין דניאלסון ועושה לו את הסימן של האקדח והולך. ![]()
04-14-2023, 01:10 AM
(04-13-2023, 11:16 PM)lidoradir כתב: פרטים נוספים התגלו על חזרתו של פאנק לארגון. לפי Fightful Select פאנק צפוי לחזור בתוכנית AEW דינמיט שתתקיים בשיקגו אילינוי ב21 ביוני או בסביבות תאריך זה. פאנק ניסה לקבוע פגישות עם החברי האליט וכריס ג'ריקו כדי למצוא משהו בנוגע ליצירת סטוריליין עתידי בין הצדדים. אתר החדשות Fightful לא יכול היה לאשר אם פאנק הצליח להשיג את הפגישות הללו. מקורות בתוך Warner Brothers Discovery אומרים לאתר החדשות Fightful כי ההכרזה על תוכנית שלישית לAEW שתשודר בימי שבת מאוד קרובה.. התוכנית עשויה לשמש כפיצול של הסגל. התיאורה הרווחת היא שזה יעזור לשמור על מתאבקים עם קונפליקטים נפרדים זה מזה. ![]()
04-14-2023, 01:13 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-14-2023, 01:17 AM על ידי Jon_M0xley.)
![]() הWWE שינה את האירוע של "מלך ומלכת הזירה" שיתקיים ב27 במאי בערב הסעודית ל"לילה של אלופים". נכון לעכשיו לא ידוע אם טורנירי מלך ומלכת הזירה עדיין יתקיימו. זה מסמן את שובו של האירוע הקלאסי לאחר 8 שנים. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|