04-10-2023, 08:20 PM
(04-10-2023, 06:46 PM)NovemberMan כתב: מסכים איתך.
אבל
לזכותו של בובי פיש אני אגיד שהוא נכנס לסטייבל של מידקארדרים ממוצעים בתכנון הסטייבל.
יש לך את אדם קול כשהוא פאקינג אדם קול (את התקופה השנייה אני מכחיש).
יש לך את קייל אוריילי שעל הנייר הוא עוד מתאבק זוגות אבל בתכל׳ס הוא כריזמטי ויש לו להציע מעבר לכמה מהלכים יפים בזירה.
יש לך את רודריק סטרונג שלדעתי יש לו כריזמה שקטה ולמרות שהוא נראה כמו צנון גם לו יש הרבה יותר להציע.
ויש לך את בובי פיש... שאיך להגיד? ״הוא עוד מתאבק זוגות״.
ואחלה מתאבק זוגות, כסינגלס יכול להעביר סיפור בזירה, נראה אמין וגם יודע להגיד כמה מילים בצורה סבבה אבל שם זה נגמר.
אני מצטער אבל חוץ מאדם קול ובובי שאר ה-UE הם טאלנטים שהם אנדרייטד בעיניי.
ובובי פיש הוא אחלה טאלנט אבל ממש לא כמו השאר, יכול לבוא לי בטוב כטאג במחלקת הזוגות.
בובי הוא פחות טוב מהשאר בפער ניכר.
אני חד משמעית מסכים שעל הנייר - אוריילי וסטרונג כשחקני תמך של אדם קול לכאורה לא היו אמורים לזרוח יותר מבובי פיש. בתכנון, אני יכול להניח שהם ציפו שהסטייבל יהיה "אדם קול והחבר'ה" כששניים מהם במקרה יצאו מוצלחים הרבה יותר מהצפוי.
אוריילי זה מישהו שיכול לעבוד עליך בקלות כי הוא נראה רגיל מידי ויש לו עיני פייס עגולות שמתאימות למתאבק טאג נחמד ולא יותר, אבל הוא מצחיק, יש לו קסם אישי כטאלנט והוא מצליח לעבוד מעולה בזירה. בהתחלה של הראן שלו הופתעתי לגלות שיש לו אליפות ROH ברזומה, ואז לאט לאט הבנתי כיצד הוא הפיל את ROH וגם אותי בפח שלו. אנדרייטד מוחלט.
אני לא יכול לתאר את סטרונג טוב יותר משאתה תיארת.
אני חושב שבכל צורה אחרת בובי פיש היה נהנה מראן יותר מהותי בNXT, ואני חושב שהראן שלו בAEW כסינגלס עשה עמו הרבה יותר חסד. אולי אני צריך לתקן את הדעה המקורית, אבל ההפתעה לטובה של אוריילי וסטרונג (וכמובן קול שהערך שלו היה ידוע מראש) הדגישו לרעה את פיש וגרמו לו להיראות גרוע יותר ממה שהוא באמת.
אגב אם הפסקתי את הרצף של הדיון שלך ושל ניב אתם יכולים לדרוס את התגובה הזאת ולהמשיך.
(04-10-2023, 06:46 PM)Jon_M0xley כתב: אני מתגעגע לאוריילי, אני אוהב את הסגנון קרבות שלו.
יש לו קרב מול סמואה ג'ו בaew, בין הקרבות האחרונים שלו ושם הוא הפציץ והוציא את ג'ו הישן והמוכר חזרה.
אוריילי הרציני של NXT היה חיה.
ברגע שהוא הפך להיות קול-קייל-אוריילי הוא איבד הכל.
השנתיים האחרונות שלו ברסלינג הן צל חיוור של התקופה בה הוא ניצח את אדם קול. חבל שהוא פשוט לא על הרדאר יותר.
אם הוא חוזר לסינגלס בAEW, יש לך עוד אפרקארדר מבוסס בחפיסה.

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)