04-09-2023, 05:32 PM
(04-09-2023, 05:30 PM)WheelerYUTA כתב: קהל חם באופן מפתיע
(04-09-2023, 05:30 PM)WheelerYUTA כתב: בקנדה
זה כבר מסביר הכל לבד, הקהל בקנדה הוא קהל מצוין ממה שראיתי בינתיים.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
04-09-2023, 05:32 PM
(04-09-2023, 05:30 PM)WheelerYUTA כתב: קהל חם באופן מפתיע (04-09-2023, 05:30 PM)WheelerYUTA כתב: בקנדה זה כבר מסביר הכל לבד, הקהל בקנדה הוא קהל מצוין ממה שראיתי בינתיים. (04-09-2023, 04:45 PM)WheelerYUTA כתב: בצעירותנו, אנחנו מתחילים לגבש זהות (גיל ההתבגרות) והיא מתגבשתיותר נכון מה שקורה זה שהחלק במוח שאחראי על חיבור סביבתי מתחיל להתפתח. זה הזמן שילדים הופכים מייצור נגיש, לכזה שדוחה כל מה שמסכן אותו בדחייה מהעדר. ידידי הנכבדים, אני רוצה להכריז שהיום הכנתי אורז ויצא לי טוב מאוד. וליד זה תבשיל בצל+תפוח אדמה-גזר-סלרי עלים- רצועות חזה עוף . והכל יצא בפריכות המושלמת. בדר"כ תמיד מתפשרים על משהו- העוף יותר מידי יבש, הגזר קשה, תפוח האדמה רך מידי. היום הכל היה מוכן בצורה מושלמת. והאישה שמחה. וכל יום שהאישה שמחה, זה יום שאני יכול לשמוע EA SPORTS IT IS IN THE GAME למשך זמן מה ללא הפרעה. אדיוס
The following 5 users Like karusi's post:
• Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, master of doom, SwitchBlade
04-09-2023, 06:00 PM
(04-09-2023, 05:07 PM)NovemberMan כתב: עוד לא עברתי על התגובות פה מהתגובה האחרונה שלי, אבל זה לא שיש בעיה שרוג׳ר ולידור יצחקו על AEW כן? שקר. לא משנה מה נכתוב אנשים פה אשכרה יקחו את זה ללב. סיטואציה דבילית. אם זה שהוא כותב בפונט קטן את הרייטינג של דיינמייט כי הוא שונא AEW ונהנה לרדת עליהם מטריג אותך או מעליב אותך, נטו ואך ורק ב100% האחוזים - זו בעיה שלך. הרסתם.
![]() הכל.
04-09-2023, 06:02 PM
(04-09-2023, 06:00 PM)Roger כתב: שקר. לא משנה מה נכתוב אנשים פה אשכרה יקחו את זה ללב. סיטואציה דבילית. אם זה שהוא כותב בפונט קטן את הרייטינג של דיינמייט כי הוא שונא AEW ונהנה לרדת עליהם מטריג אותך או מעליב אותך, נטו ואך ורק ב100% האחוזים - זו בעיה שלך. תקרא את המשך התגובה שלו, הוא כתב בדיוק מה הבעיה. מה שעמרי מתכוון היא שהדרך בה השיח מתנהל הוא לא סבבה, ואנחנו אנשים בוגרים וצריך גם לדעת להתנהל ככה. ![]()
04-09-2023, 06:07 PM
(04-09-2023, 05:07 PM)NovemberMan כתב: עוד לא עברתי על התגובות פה מהתגובה האחרונה שלי, אבל זה לא שיש בעיה שרוג׳ר ולידור יצחקו על AEW כן? דעה הוגנת. אני קצת מבולבל, אני באופן אישי מצליח להינות מדומיניק מסטיריו, מג'וליה הארט, מדיוויד פינלי ומקני אומגה. מי שמחפש לגיטימציה לאהוב כל דבר ברסלינג, אמור למצוא אותה כאן. כל תכנית ברסלינג היא לגיטימית לאהוד ואף אחד לא צריך להרגיש שתכנית כלשהי שהוא רואה מעידה עליו משהו שלילי. לא פגשתי אף מישהו פה בפורום שהוא רפה שכל. (04-09-2023, 05:42 PM)karusi כתב: ידידי הנכבדים, אני רוצה להכריז שהיום הכנתי אורז ויצא לי טוב מאוד. וליד זה תבשיל בצל+תפוח אדמה-גזר-סלרי עלים- רצועות חזה עוף . בתור בן אדם שנכשל בלהכין פסטה לפני כמה ימים, אני מעריך את ההצלחה שלך. הייפ. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
04-09-2023, 06:08 PM
(04-09-2023, 05:42 PM)karusi כתב: ידידי הנכבדים, אני רוצה להכריז שהיום הכנתי אורז ויצא לי טוב מאוד. וליד זה תבשיל בצל+תפוח אדמה-גזר-סלרי עלים- רצועות חזה עוף . היום אני חיפשתי מה לאכול ואין כי לא כשר לפסח, ובחייאת עוד 3 ימים כאלה לא יודע מה עוד אעשה. ![]()
04-09-2023, 06:11 PM
(04-09-2023, 06:02 PM)Mad King כתב: תקרא את המשך התגובה שלו, הוא כתב בדיוק מה הבעיה. אם תצליחו לנטרל את כל הטריגרים שהם באמת מיותרים ומטופשים (אין אחד פה שלא יסכים איתי שטריגרים כתוצאה מאמירה כמו "אדם פייג' לא אובר" זה דבר מפגר), אז הדרך שבה השיח יתנהל תהיה הרבה יותר טובה והרבה יותר חופשית כי אנשים לא יחשבו פעמיים אם להגיד את דעתם הפרובוקטיבית ותאמלל אנשים ותחריב משפחות כמו "מתאבק X גרוע, פליפים זה גרוע, AEW זה גרוע". השיח ככה יהיה הרבה יותר פתוח לרעיונות. שוב אני חוזר על מה שאמרתי: אם הייתי מתלונן על זוויות הצילום בAEW בתקופת הזקפה הקולקטיבית של ALL OUT 21 אז כולם היו אומרים לי שאני טרול והיו שולחים לי צייר שלי מחבק את קווין דאן או משהו דבילי, לא בוגר וזין קטן מהז'אנר הזה. אז אם אנחנו אנשים בוגרים, בואו נתנהג ככה. הרסתם.
![]() הכל.
04-09-2023, 06:12 PM
(04-09-2023, 06:00 PM)Roger כתב: שקר. לא משנה מה נכתוב אנשים פה אשכרה יקחו את זה ללב. סיטואציה דבילית. אם זה שהוא כותב בפונט קטן את הרייטינג של דיינמייט כי הוא שונא AEW ונהנה לרדת עליהם מטריג אותך או מעליב אותך, נטו ואך ורק ב100% האחוזים - זו בעיה שלך. עמרי, תסביר את הטענה שלך ומה עומד מאחוריה, אל תבוא סתם בטענות. אתה חושב שאתה מדבר אל קיר אבל אם תסביר מספיק טוב אתה תצליח להעביר את הנקודה שלך. הקיר:
![]()
04-09-2023, 06:14 PM
(04-09-2023, 06:12 PM)NovemberMan כתב: עמרי, תסביר את הטענה שלך ומה עומד מאחוריה, אל תבוא סתם בטענות. זה נגיד מאוד בוגר. בכלל לא דבילי כמו המשפט הקודם שלך. נגמר לך מה להגיד אז הלכת על גיף. לא פעם ראשונה שזה קורה פה. זה אומר שדיי הפסדת בויכוח שלנו, והטריגרים שלך עדיין דבילים. הרסתם.
![]() הכל.
04-09-2023, 06:15 PM
(04-09-2023, 06:11 PM)Roger כתב: אם תצליחו לנטרל את כל הטריגרים שהם באמת מיותרים ומטופשים (אין אחד פה שלא יסכים איתי שטריגרים כתוצאה מאמירה כמו "אדם פייג' לא אובר" זה דבר מפגר), אז הדרך שבה השיח יתנהל תהיה הרבה יותר טובה והרבה יותר חופשית כי אנשים לא יחשבו פעמיים אם להגיד את דעתם הפרובוקטיבית ותאמלל אנשים ותחריב משפחות כמו "מתאבק X גרוע, פליפים זה גרוע, AEW זה גרוע". השיח ככה יהיה הרבה יותר פתוח לרעיונות. שוב אני חוזר על מה שאמרתי: אם הייתי מתלונן על זוויות הצילום בAEW בתקופת הזקפה הקולקטיבית של ALL OUT 21 אז כולם היו אומרים לי שאני טרול והיו שולחים לי צייר שלי מחבק את קווין דאן או משהו דבילי, לא בוגר וזין קטן מהז'אנר הזה. אז אם אנחנו אנשים בוגרים, בואו נתנהג ככה. לקרוא לחלק מהאנשים פה רפי שכל, זה לא סבבה. לעשות הכללה שמקטינה משתמשים - לא סבבה. וזה בדיוק מה שעמרי אמר. במציאות של שיח שהוא לא באמת שיח, אלא אטימות וחוסר קבלה דעה מנוגדת, הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות זה להכניס את ההערות האלה שרק מדרדרות את היחסים פה. ואנחנו אנשים טובים שיכולים לקיים דיונים, בואו לא נהרוס את האתר הזה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|