Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1911): « הקודם 1 ... 45 46 47 48 49 ... 1911 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,800
אשכולות: 59
Likes Given: 4,446
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-09-2023, 04:24 PM
(04-09-2023, 04:17 PM)WheelerYUTA כתב:  לא התכוונתי לבקר את רוג'ר, ניסיתי להתייחס באופן כללי כמובן. התייחסתי לביטוי רפה שכל כי הוא הדבר האחרון שנכתב.
מסכים איתך שיש פה מחנאות והיא פשוט כל כך הזויה לי וזה כל המסר שלי. למה אתם במחנה של משהו שלא אכפת לו מכם?!?!?!
בין אם זה פוליטיקה, בין אם זה קבוצת כדורגל ובין אם זה חברת האבקות. להיות מעריץ זה דבר אחד. לחשוב שאתה במחנה שלהם ואתה "נגד" המחנה השני זה פשוט... מוזר. 

למחנאות באופן כללי יש השפעה מאוד חזקה על כולנו. 
לבן אדם קשה להסתובב בעולם בתחושה שהוא שונה מכל מי שהוא רואה, על כן יש צורך למצוא נקודות דמיון מידיות ועל בסיסן להתחבר לאנשים שדומים לך באספקטים מסוימים. בין אם זה תחביב משותף, סדרה אהובה, דגל לאום, דת, תסרוקת דומה או כל דבר אחר. 
אני חושב שבמקור, AEW קמו בין היתר בגלל הדלק שהם קיבלו מתחושת המחנאות סביב היותם נגדיים במובן מסוים לWWE. מן הסתם שאנשים שכן נהנים מהמוצר של WWE יתנו קונטרה לסנטימנט הזה שמבוסס על רגש.

אין ספק שאם מפעילים קצת את ההיגיון הבריא, יש 0 היגיון בלתמוך במיליארדר אחד או אחר. אין ספק שלא משנה כמה אני אתמוך בטוני קאהן, אם הוא ואני ניפגש ברחוב הוא לא יזהה אותי. כמובן שיש גבול בריא לכמה חזק בן אדם, שמתחבר רגשית למוצר, צריך להגן עליו מול אנשים אחרים. 

[Image: a-fan-picture-with-mjf-v0-usgrsz3g4vsa1....7511aa0ead]
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
04-09-2023, 04:31 PM
(04-09-2023, 12:00 PM)Roger כתב:  לא לא. אתה הופך את זה לכללי מידי ולא נכון. כשיש דברים כמו הגיף של AEW בWWE, הצלם יקלוט שהזווית שהוא מצלם אשכרה חושפת את הזיוף ולא ישאר עליה בלי סוף כדי להוציא לכל הצופים את העין ולצרוח להם "זה מזויף!!!!" בפנים, ומיד יעבור לפריים אחר של זווית שמחפה על הזיוף. בAEW זה קורה באופן קבוע כל הזמן וכמעט בכל פרק. ברגע שרואים משהו כמו מוקסלי חותך את עצמו או אנה ג'יי מזייפת מכות צריך מיד לחתוך לזווית אחרת, לא לעשות זום אין. ההפקה של AEW חובבנית בצורה מחפירה כי כל מה שמעניין את רפי השכל המארקים זה לראות מהלכים. לא משנה כמה הם מזויפים ולא משנה במה הזיוף שלהם כרוך. לא להיעלב מזה ולא להיות מוטרגים מזה. אם מנסים לסתור את זה יוצאים מפגרים. זה משהו שAEW חייבים לתקן וזה לא ויכוח בכלל.

אם הביקורת היא היא על איכות הצילום - היא מוצדקת. כנראה סאבטקסט שנעלם מן עיני.

דרך אגב - אתה משתמש הרבה במילה טריגר - שם לב שאתה האדם שמילים מסויימות גורמות לו להתנהגות רפטטיבית.
(04-09-2023, 12:17 PM)lidoradir כתב:  אינדיז באם באם נעלב, יפה.

אחי אתה גר בקריות, אין יותר אינדיז מזה.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Mad King
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,485
אשכולות: 70
Likes Given: 2,449
04-09-2023, 04:31 PM
זה מזכיר לי את מה שסלביק כל הזמן כתב
תהיו אוהדים של מתאבקים לא של ארגונים
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
04-09-2023, 04:31 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-09-2023, 04:33 PM על ידי karusi.)
(04-09-2023, 04:17 PM)WheelerYUTA כתב:  לא התכוונתי לבקר את רוג'ר, ניסיתי להתייחס באופן כללי כמובן. התייחסתי לביטוי רפה שכל כי הוא הדבר האחרון שנכתב.
מסכים איתך שיש פה מחנאות והיא פשוט כל כך הזויה לי וזה כל המסר שלי. למה אתם במחנה של משהו שלא אכפת לו מכם?!?!?!
בין אם זה פוליטיקה, בין אם זה קבוצת כדורגל ובין אם זה חברת האבקות. להיות מעריץ זה דבר אחד. לחשוב שאתה במחנה שלהם ואתה "נגד" המחנה השני זה פשוט... מוזר. 
אכן אכן. צריכת חדשות מרובה גורמת לאנשים לחשוב שמשהו חשוב בחיים שלהם בזמן שהוא לא.
ואנשים צורכים יותר מידי מדיה מסוימת שגורמת להם לחשוב שבעיה מסוימת חשובה יותר ממה שהיא, ואז אומרים להם את מי להאשים ואיך לפתוח את הבעיה.
ולסיום- ממ היאבקות נדיר
[Image: 349813b9a6329b499d7374f3.jpg]
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,401
אשכולות: 20
Likes Given: 332
04-09-2023, 04:45 PM
(04-09-2023, 04:24 PM)SwitchBlade כתב:  למחנאות באופן כללי יש השפעה מאוד חזקה על כולנו. 
לבן אדם קשה להסתובב בעולם בתחושה שהוא שונה מכל מי שהוא רואה, על כן יש צורך למצוא נקודות דמיון מידיות ועל בסיסן להתחבר לאנשים שדומים לך באספקטים מסוימים. בין אם זה תחביב משותף, סדרה אהובה, דגל לאום, דת, תסרוקת דומה או כל דבר אחר. 
אני חושב שבמקור, AEW קמו בין היתר בגלל הדלק שהם קיבלו מתחושת המחנאות סביב היותם נגדיים במובן מסוים לWWE. מן הסתם שאנשים שכן נהנים מהמוצר של WWE יתנו קונטרה לסנטימנט הזה שמבוסס על רגש.

אין ספק שאם מפעילים קצת את ההיגיון הבריא, יש 0 היגיון בלתמוך במיליארדר אחד או אחר. אין ספק שלא משנה כמה אני אתמוך בטוני קאהן, אם הוא ואני ניפגש ברחוב הוא לא יזהה אותי. כמובן שיש גבול בריא לכמה חזק בן אדם, שמתחבר רגשית למוצר, צריך להגן עליו מול אנשים אחרים. 

[Image: a-fan-picture-with-mjf-v0-usgrsz3g4vsa1....7511aa0ead]

שני הסנטים שלי לגבי מחנאות: 
בצעירותנו, אנחנו מתחילים לגבש זהות (גיל ההתבגרות) והיא מתגבשת (במקרה הקונבנציונלי) על ידי הקבוצה שלנו - החברים שלנו, המשפחה שלנו, המורים שלנו, תנועות הנוער שלנו וכו'. וזה תקין. אך ככל שאנחנו מתבגרים אנחנו מפתחים יותר ויותר את המונח שנקרא - אינדיבידואליות. מפתחים זהות אישית יותר, מבוססת על תחומי העניין שלנו, על הטעם שלנו, על הגישה שבה אנחנו רואים את העולם (שנבנתה גם בין היתר על ידי הקבוצה כמובן).
בגדול בגדול, אני מאמין שזה הכרחי לאדם בוגר להיות קודם כל אינדיבידואל (כלומר, לחזק את תחושת העצמי שלו) ורק אחר כך לקחת חלק בקבוצות ככה שהוא יודע מי הוא וככה יודע לשים לב מתי הקבוצה עושה משהו שהוא לא קול. ללא זה, הקבוצה יכולה להתדרדר ואתה לא תדע לשים את האצבע ולקחת את האחריות הנדרשת כדי לעצור את זה ואז אתה בעצמך תהיה חלק מדבר שלילי.
בהקשרים שלנו - תאהב את מה שאתה תאהב. אתה לא זה. אל תחשוב שאתה זה אבל גם אל תיתן לזה למנוע ממך לאהוב את זה עדיין. אני פאקינג מאוהב בשוקולד לבן אבל אם מישהו ילכלך על שוקולד לבן ויגיד שזה הדבר הכי מגעיל בכל העולם - אין שום סיבה שזה יפריע לי. אותו הדבר עם ארגוני האבקות. ופוליטיקה. 
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,368
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
04-09-2023, 04:47 PM
היא: ״אני כבר לא מאושרת במערכת היחסים הזו. נתתי יותר מדי צ׳אנסים, איבדתי תקווה שמשהו ישתנה, רע לי, אני לא מסופקת, אני רוצה משהו אחר, אני צריכה משהו אחר״.

A few years later

היא: ״מצאתי מישהו חדש, הוא לא מושלם, לפעמים הוא מבולגן ופזיז ולא סגור על עצמו, אבל הוא נותן לי את התחושה שהוא רואה אותי, הוא מתייחס אליי, הוא גורם לי לפרפרים בבטן, יותר טוב לי עכשיו ממה שהיה לי קודם״.

הוא: ״אה כן????? מי בכלל רצה אותך ימכוערת!!!! הכל טוב, עכשיו אני יכול לקום מתי שבא לי, לנסוע לאן שבא לי ולעשות מה שבא לי בלי הפרצוף החמוץ שלך בכל פינה. תהני לך עם הבחור המשוגע שלך שגר בדירת חדר וחצי עם סדקים בתקרה, אני בדיוק אצא לי לסיבוב ביאכטה החדשה שלי ואטייל מסביב לעולם במלונות חמישה כוכבים״

*מעלה תמונות לאינסטגרם מהמון מקומות יפים, כל פעם עם בחורה כוסית אחרת, להראות כמה הוא בעצם המנצח של הפרידה והיא הסתומה שעזבה אותו*

היא: ״סתום את הפה חתיכת אפס. בטח גם את התגובה הזו מישהו הכתיב לך מרוב שאתה טיפש שלא מסוגל לחשוב על שום דבר בעצמו. כל הכסף והפאר והמתנות בעולם לא ישנו את זה שאתה איש רע חסר נשמה שחייב לרדת על כולם ולהראות כמה הוא מצליח יותר מכולם כי הוא חסר ביטחון. וגם יש לך קטן״

*מעלה סטורי שלה שורפת תמונות שלו, מתלוננת עליו בפודקאסטים, שוברת את הכס שלו וחוגגת שיכורה במסיבות שיראו כמה היא מאושרת בלעדיו*

הוא: ״את כזאת כלבה בכיינית, ליגת המשנה, B+ Player, המקסימום שתגיעי בחיים שלך זה מתנ״ס ריק באינדיז עם זוויות צילום נוראיות וכוכבים מדייב מלצר״

היא: אה?
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 3 users Like RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NovemberMan
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
04-09-2023, 04:49 PM
שוברת את הכס שלו 
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
04-09-2023, 05:07 PM
עוד לא עברתי על התגובות פה מהתגובה האחרונה שלי, אבל זה לא שיש בעיה שרוג׳ר ולידור יצחקו על AEW כן?
כאילו, המינון זו קצת בעיה אבל כבר התרגלנו והבלגנו.
כשנכנסים ב-AEW הכל טוב אבל כשנכנסים בפאנבייס של החברות האלו עם שפה די מגעילה כשחצי מהפורום נמנה בפאנבייס הזה - זו בעיה.
כאילו מה, זה לא ברור?

״טוני קהאן מארק״ = בסדר.
״טוני קהאן מארק כמו כל המעריצים של המוצר שלו״ = לא בסדר.
״זווית הצילום ב-AEW גרועה״ = בסדר.
״זווית הצילום ב-AEW גרועה כי ההפקה של AEW חובבנית בצורה מחפירה כי כל מה שמעניין את רפי השכל המארקים זה לראות מהלכים״ = לא בסדר.
״אני מתלונן פה על זוויות צילום ועל הפקה גרועה בAEW בערך כל הזמן שאני פה״ = בסדר.
דיס איז דמגוגיה = לא בסדר.

זה לא קשור למחנאות, זה קשור ללצחוק או לרדת על הבן אדם שקורא את התגובה שלך.
על ארגונים של מיליארדרים אפשר לצחוק חופשי.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 3 users Like NovemberMan's post:
  • ANYS, Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
04-09-2023, 05:30 PM

אחלה סגמנט. הקהל חם באופן מפתיע בקנדה בשביל אימפקט.
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • Bam Bam Bigelow, Triple T
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
04-09-2023, 05:31 PM
אני מבין שאי אפשר פשוט להנות מהאבקות?

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1911): « הקודם 1 ... 45 46 47 48 49 ... 1911 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-25-2026, 01:38 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר