Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1974): « הקודם 1 ... 574 575 576 577 578 ... 1974 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,751
03-27-2023, 11:39 PM
(03-27-2023, 11:16 PM)SwitchBlade כתב:  מתי נבין שהם לא האחים שלנו? 

אני התפכתי בזמן הקורונה כשהבנתי שהחלאות מוכנים לסכן את חיי שאר האזרחים במדינה בשביל לקיים את עבודת האלילים שלהם.

החרדים יותר רשעים מהמן הרשע. כל המטרה שלהם היא לבזוז את כספי הציבור, לחיות על חשבון המערכות שהוא מקים (במיוחד מערכת הביטחון) ואחר כך עוד לבוז לחילוניים. אנשים דוחים ברמות.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,752
03-27-2023, 11:56 PM
(03-27-2023, 11:39 PM)wwehof כתב:  אני התפכתי בזמן הקורונה כשהבנתי שהחלאות מוכנים לסכן את חיי שאר האזרחים במדינה בשביל לקיים את עבודת האלילים שלהם.

החרדים יותר רשעים מהמן הרשע. כל המטרה שלהם היא לבזוז את כספי הציבור, לחיות על חשבון המערכות שהוא מקים (במיוחד מערכת הביטחון) ואחר כך עוד לבוז לחילוניים. אנשים דוחים ברמות.

אני לרוב נגד לכנות אנשים רשעים, לא כי אני איזה קדוש אלא בעיקר כי זה פשוט לא נכון בבערך 100% מהמקרים.
אף אחד לא מונע מרשע, זה נדיר, הרוב פשוט מונעים מאינטרסים.

אני פשוט חושב שאנחנו החילונים מאוד תמימים באיך שאנחנו תופסים פלגים מסוימים בציבור. ההתנהגות הזאת בקורונה לא הפתיעה אותי ולו בקצת, כי במקרה שנה לפני זה יצא לי לגור בקרבתם והבנתי מקרוב את המנטליות שלהם כלפי חילונים. הם לא אחים שלך ולא חברים שלך. 

האשמים העיקריים הם אנחנו, שנותנים לאחרים לנצל אותנו בצורה כזאת. בעיקר מצביעי ביבי, אין מה לעשות, שמתעקשים לקדש בן אדם ספציפי על חשבון מדינה שלמה. אנשים מעפנים כמו בן גביר וסמוטריץ' (המביך), הם ניזונים מהפילוג בנינו, מהפילוג בין חילוני שנולד בהרצליה לבין חילוני שנולד בראשון לציון, שחושבים פחות או יותר אותו דבר.
אבל שיהיה.. הדברים האלה הם לא בשליטתי, אני רק אתעקש לא לשים את הפתק הלא נכון בקלפי, מעבר לזה מה שבשליטתי הוא להחליט מתי כל הדברים האלה מספיקים לי ונמאסים עליי. 

בנוגע לביבי - הנאום שלו היום היה הדבר הכי לא מפתיע ששמעתי וראיתי בחיים שלי.
אם כבר מדברים על רשע, הוא קורע במודע את המדינה לשניים נטו כדי להאכיל את תחושת הגדולה שלו. לבן אדם יש תפיסה מלוכנית של השלטון, אל תאמינו לי עכשיו, חכו פשוט כמה שנים עד שגם האספקט הזה באישיות שלו ייחשף. זו דעתי האישית. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,753
03-28-2023, 12:11 AM
(03-27-2023, 11:56 PM)SwitchBlade כתב:  אני לרוב נגד לכנות אנשים רשעים, לא כי אני איזה קדוש אלא בעיקר כי זה פשוט לא נכון בבערך 100% מהמקרים.
אף אחד לא מונע מרשע, זה נדיר, הרוב פשוט מונעים מאינטרסים.

אני פשוט חושב שאנחנו החילונים מאוד תמימים באיך שאנחנו תופסים פלגים מסוימים בציבור. ההתנהגות הזאת בקורונה לא הפתיעה אותי ולו בקצת, כי במקרה שנה לפני זה יצא לי לגור בקרבתם והבנתי מקרוב את המנטליות שלהם כלפי חילונים. הם לא אחים שלך ולא חברים שלך. 

האשמים העיקריים הם אנחנו, שנותנים לאחרים לנצל אותנו בצורה כזאת. בעיקר מצביעי ביבי, אין מה לעשות, שמתעקשים לקדש בן אדם ספציפי על חשבון מדינה שלמה. אנשים מעפנים כמו בן גביר וסמוטריץ' (המביך), הם ניזונים מהפילוג בנינו, מהפילוג בין חילוני שנולד בהרצליה לבין חילוני שנולד בראשון לציון, שחושבים פחות או יותר אותו דבר.
אבל שיהיה.. הדברים האלה הם לא בשליטתי, אני רק אתעקש לא לשים את הפתק הלא נכון בקלפי, מעבר לזה מה שבשליטתי הוא להחליט מתי כל הדברים האלה מספיקים לי ונמאסים עליי. 

בנוגע לביבי - הנאום שלו היום היה הדבר הכי לא מפתיע ששמעתי וראיתי בחיים שלי.
אם כבר מדברים על רשע, הוא קורע במודע את המדינה לשניים נטו כדי להאכיל את תחושת הגדולה שלו. לבן אדם יש תפיסה מלוכנית של השלטון, אל תאמינו לי עכשיו, חכו פשוט כמה שנים עד שגם האספקט הזה באישיות שלו ייחשף. זו דעתי האישית. 

חלק ממשפחתי גר בתוך הערים שלהם, אז אני יודע טוב מאוד מה הולך שם. אני אתן דוגמה. בעיר שקרובת משפחה גרה, יש חלק שהם דתי לאומי חזק - חרדי חלש - כלומר כאלה שעובדים ומשלמים את הארנונה ויש את היותר חרדים שמשלמים סכום זעום אם בכלל.

היה אירוע של העיריה שארגנו הסעות. הפרזיטים דאגו להגיע בבוקר לעיריה כי הם לא עובדים ולא השאירו כרטיסים לאלה שעובדים ובעצם מממנים את האירוע. זאת סתם דוגמה אחת מיני רבות. אני מכיר את המנטליות שלהם והיא... (נחסוך במילים לא יפות). הם דואגים לעצמם בלבד וששאר העולם ישרף אם צריך. הם חושבים שהם יותר טובים מאחרים וכו'.

בנוגע לבן גביר - מי שהצביע לו הם בעיקר כאלה שתורת הגזע שלהם אומרת שדתי נמצא הכי גבוה ואחרים נמוך יותר. יש לי מישהי כזאת במשפחה שהצביעה לו, לא בבחירות האחרונות אלא באלה שהיו לפני. התחננתי אליה שלא תצביע שוב לגוש נתניהו. אני לא יודע מה היא הצביעה מאחורי הפרגוד, אבל בתקווה שהקשיבה לי.
מה שמדהים לראות הוא שהיא שינתה את דעתה ב-180 מעלות עכשיו אחרי שהיא ראתה את התפקוד (או ליתר דיוק חוסר התפקוד) של בן גביר
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,754
03-28-2023, 12:36 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-28-2023, 12:37 AM על ידי wwehof.)
עכשיו רק יצא לי לראות את הנאום המלא, ואכן, אני מסכים שמדובר בנאום מזעזע ומסית.

האירוניה היתה מדהימה כשנתניהו דיבר על תופעת הסרבנות. אני רק אזכיר ש-3 מתוך 6 המפלגות שלו (אם מסתכלים עליהן בנפרד) או 2 מתוך ה-4 (אם מסתכלים מאוחד) כמעט ולא מתגייסים או מתנדבים בשירות לאומי. המדהים שהוא נתן להם פרס והכפיל להם את קצבת ההשתמטות (שיכולה להיות גם לכל החיים). איך אחד כזה מרשהל עצמו לדבר על סרבנות. היידה, תגייס את החברה מבני ברק במקום.
ואני לא מזכיר את אלה שמקבלים שירות מקוצר.
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
#5,755
03-28-2023, 05:44 AM
(03-28-2023, 12:11 AM)wwehof כתב:  חלק ממשפחתי גר בתוך הערים שלהם, אז אני יודע טוב מאוד מה הולך שם. אני אתן דוגמה. בעיר שקרובת משפחה גרה, יש חלק שהם דתי לאומי חזק - חרדי חלש - כלומר כאלה שעובדים ומשלמים את הארנונה ויש את היותר חרדים שמשלמים סכום זעום אם בכלל.

היה אירוע של העיריה שארגנו הסעות. הפרזיטים דאגו להגיע בבוקר לעיריה כי הם לא עובדים ולא השאירו כרטיסים לאלה שעובדים ובעצם מממנים את האירוע. זאת סתם דוגמה אחת מיני רבות. אני מכיר את המנטליות שלהם והיא... (נחסוך במילים לא יפות). הם דואגים לעצמם בלבד וששאר העולם ישרף אם צריך. הם חושבים שהם יותר טובים מאחרים וכו'.

בנוגע לבן גביר - מי שהצביע לו הם בעיקר כאלה שתורת הגזע שלהם אומרת שדתי נמצא הכי גבוה ואחרים נמוך יותר. יש לי מישהי כזאת במשפחה שהצביעה לו, לא בבחירות האחרונות אלא באלה שהיו לפני. התחננתי אליה שלא תצביע שוב לגוש נתניהו. אני לא יודע מה היא הצביעה מאחורי הפרגוד, אבל בתקווה שהקשיבה לי.
מה שמדהים לראות הוא שהיא שינתה את דעתה ב-180 מעלות עכשיו אחרי שהיא ראתה את התפקוד (או ליתר דיוק חוסר התפקוד) של בן גביר
אני לא הולך לריב על פוליטיקה כי לא מעניין אותי פוליקיטה ומעולם לא עניין אותי גם לפני אבל אני חייב להגיב בעניין החרדים.

אני בחור דתי ויצא לי לפגוש כמה חרדים ואני יכול להגיד לך שלא התחברתי לאף אחד מהם וגם אני לא ממש מחבב אותם, קשה לי איתם. כם הייתי בישיבה לתקופה קצרה של חודש בערך(לא על חשבון צבא אז אל תדאג מזה) ועזבתי די מהר כי לא מתאים לי לשבת וללמוד תורה כל היום(כן, יש גם דתיים שלא אוהבים לשבת ללמוד כל היום). אבל מכאן עד להגיד שהם אנשים רעים שחושבים רק על עצמם? מצטער אבל אני לא מסכים איתך.

אני לא יכול לתת לך דוגמאות מהחיים כי אני לא בקשר עם חרדים בכלל וכמו שאמרתי אני גם לא מתחבר אבל זה לא הרושם שקיבלתי מהם בכלל, לא נראה לי שהם אנשים רעים כמו שאתה מתאר. ראית דברים מסויימים שלפיהם אתה שופט אותם אבל מתישהו דיברת עם אחד מהם וניסית בכלל להבין מה העניין שלהם? רושם ראשוני מהצד אולי הייתי מגיע לאותה מסקנה כמוך אבל שאתה רואה מקרוב אז אתה יכול להבין שזה לא נכון. גם אם אתה לא מסכים עם סדר העדיפויות שלהם אתה צריך לפחות להבין מאיפה הם מגיעים.

ואגב, קראת קודם למה שהם עושים "עבודת אלילים" אז תן לי להזכיר לך פרט קטן אבל מאוד חשוב:
ה"עבודת אלילים" הזאת היא הסיבה שיש יהודים בעולם מלכתחילה. תחשוב על זה קצת, היהודים בין אם דתי ובין עם חילוני קיימים בגלל התורה ואם אתה טוען אחרת אז אשמח להוכחות. אני לא הולך להתווכח איתך על כל מה שרשום זה אמת וחייבים לשמור, אני אמנם ממשפחה דתית אבל אני עצמי מחשיב את עצמי לרחוק מאוד מהדת ורוב הזמן לא מקיים אותה לחלוטין בעצמי אבל אני לא חושב שאתה יכול לקרוא לזה עבודת אלילים.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#5,756
03-28-2023, 07:23 AM
(03-28-2023, 12:11 AM)wwehof כתב:  חלק ממשפחתי גר בתוך הערים שלהם, אז אני יודע טוב מאוד מה הולך שם. אני אתן דוגמה. בעיר שקרובת משפחה גרה, יש חלק שהם דתי לאומי חזק - חרדי חלש - כלומר כאלה שעובדים ומשלמים את הארנונה ויש את היותר חרדים שמשלמים סכום זעום אם בכלל.

מי שהצביע לבן גביר הם אנשים שהאמינו לו שיכול לעשות שינוי בביטחון האישי, וכעת יבינו שזה לא יקרה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#5,757
03-28-2023, 08:07 AM
(03-28-2023, 07:23 AM)Mad King כתב:  מי שהצביע לבן גביר הם אנשים שהאמינו לו שיכול לעשות שינוי בביטחון האישי, וכעת יבינו שזה לא יקרה.
הוא עשה הרבה דברים שהתקשורת לא מזכירה.
חוץ מלפגוע מתנאים של המחבלים בכלא(תודה לאל), הוא שלח שופלים למזרח ירושלים להרוס בתים לא חוקיים ועשה שם עם המשטרה פעילות רחבה, הצליח להעביר חוקים כמו שלילת אזרחות, גירוש מחבלים ועונש מוות למחבלים. עובד על להגדיל את כוחות המשטרה והסוהרים כדי שיהיה יותר כח אדם שם.
רצה לעשות חומת מגן 2 אבל קיבל ברקס.

נכון לא מושלם אבל הוא מנסה להחזיר את המשילות, והוא עשה הרבה יותר מבר לב ואלב שקדמו לו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#5,758
03-28-2023, 08:51 AM
(03-28-2023, 08:07 AM)Jon_M0xley כתב:  הוא עשה הרבה דברים שהתקשורת לא מזכירה.
חוץ מלפגוע מתנאים של המחבלים בכלא(תודה לאל), הוא שלח שופלים למזרח ירושלים להרוס בתים לא חוקיים ועשה שם עם המשטרה פעילות רחבה, הצליח להעביר חוקים כמו שלילת אזרחות, גירוש מחבלים ועונש מוות למחבלים. עובד על להגדיל את כוחות המשטרה והסוהרים כדי שיהיה יותר כח אדם שם.

נכון לא מושלם אבל הוא מנסה להחזיר את המשילות, והוא עשה הרבה יותר מבר לב ואלב שקדמו לו.

הריסת בתים היה גם לפני, עונש מוות למחבלים זה משהו שירתיע מחבלים מלבצע פיגועים? חומת מגן 2 זה לא טוב בכלל. מעדיף עלות השחר 2, שהיה בממשלה תחת בר לב בין היתר (אבל בעיקר לפיד וגנץ).
אין באמת יכולת לעשות תהליכים כאלה במהרה, זה מסוכן לביטחון. הבעיה היא שבמקום לעשות את זה בשיתוף פעולה עם האופוזיציה שתבטיח הסכמה מלאה ובניית תהליך לטווח ארוך, יש רק מחשבה על הכאן ועכשיו. וזה רלוונטי גם להפיכה המשטרית.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,759
03-28-2023, 11:40 AM
(03-28-2023, 05:44 AM)ANYS כתב:  אני לא הולך לריב על פוליטיקה כי לא מעניין אותי פוליקיטה ומעולם לא עניין אותי גם לפני אבל אני חייב להגיב בעניין החרדים.

אני בחור דתי ויצא לי לפגוש כמה חרדים ואני יכול להגיד לך שלא התחברתי לאף אחד מהם וגם אני לא ממש מחבב אותם, קשה לי איתם. כם הייתי בישיבה לתקופה קצרה של חודש בערך(לא על חשבון צבא אז אל תדאג מזה) ועזבתי די מהר כי לא מתאים לי לשבת וללמוד תורה כל היום(כן, יש גם דתיים שלא אוהבים לשבת ללמוד כל היום). אבל מכאן עד להגיד שהם אנשים רעים שחושבים רק על עצמם? מצטער אבל אני לא מסכים איתך.

אני לא יכול לתת לך דוגמאות מהחיים כי אני לא בקשר עם חרדים בכלל וכמו שאמרתי אני גם לא מתחבר אבל זה לא הרושם שקיבלתי מהם בכלל, לא נראה לי שהם אנשים רעים כמו שאתה מתאר. ראית דברים מסויימים שלפיהם אתה שופט אותם אבל מתישהו דיברת עם אחד מהם וניסית בכלל להבין מה העניין שלהם? רושם ראשוני מהצד אולי הייתי מגיע לאותה מסקנה כמוך אבל שאתה רואה מקרוב אז אתה יכול להבין שזה לא נכון. גם אם אתה לא מסכים עם סדר העדיפויות שלהם אתה צריך לפחות להבין מאיפה הם מגיעים.

ואגב, קראת קודם למה שהם עושים "עבודת אלילים" אז תן לי להזכיר לך פרט קטן אבל מאוד חשוב:
ה"עבודת אלילים" הזאת היא הסיבה שיש יהודים בעולם מלכתחילה. תחשוב על זה קצת, היהודים בין אם דתי ובין עם חילוני קיימים בגלל התורה ואם אתה טוען אחרת אז אשמח להוכחות. אני לא הולך להתווכח איתך על כל מה שרשום זה אמת וחייבים לשמור, אני אמנם ממשפחה דתית אבל אני עצמי מחשיב את עצמי לרחוק מאוד מהדת ורוב הזמן לא מקיים אותה לחלוטין בעצמי אבל אני לא חושב שאתה יכול לקרוא לזה עבודת אלילים.

הסיבות שלהם ממש לא מעניינות אותי. הם גוזלים כסף על חשבון חולים, נכים, זקנים, ניצולי שואה וכו' שמקבלים פרוטות. הם קימבנו את מערכת הבריאות כך שהם יחכו מעט ואנחנו נחכה הרבה. הם לוקחים הרבה תקציבים שפוגעים בכלל - מערכת הבריאות, תשתיות כבישים וכו' שיכלו ללכת לשם הרבה יותר כספים והם יכלו להתקרב לרמה סבירה ולא לאיך שהם נראים היום. תוסיף לזה את הכפיה שהם עושים על שאר הציבור כמו היעדר תחבורה ציבורית וכו' ותבין למה אני לא מחבב אותם.

אני מאמין שיש אנשים שרוצים לעשות יוגה כל היום, למה אף אחד לא מממן אותם?

בנוגע לעבודת אלילים - אתה מוזמן להראות לי קהילות חרדיות בגולה שחיות בצורה שבה הקהילה הישראלית חיה. היכן יש מסה כל כך גדולה של אנשים שחיה על חשבון שאר האזרחים ומקמבנת הכל? אם לא הצלחת להראות, אז כבר סתרתי את הטענה שלך.

אפילו הרמב"ם אומר עליהם שהם כיבו את מאור הדת.

עכשיו סתם מעניין אותי, חשבתי שעל פי ההלכה מי שנולד לאמא יהודיה הוא יהודי. מה הקשר בין עבודת אלילים לזה שיש יהודים בעולם? מה הקשר לזה שחילוני חי קיים בגלל התורה?
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,760
03-28-2023, 11:46 AM
(03-28-2023, 08:07 AM)Jon_M0xley כתב:  הוא עשה הרבה דברים שהתקשורת לא מזכירה.

וואו, במקום לתת להם לאפות פיתות, הוא יקנה להם אותן, זה ממש ימנע מהם לעשות פיגוע. כנ"ל עונש מוות בעבור בן אדם שהולך לעשות פיגוע בידיעה שיש סיכוי לא קטן שהוא ימות.

חומת מגן 2 - בוא נשלוף מהשניה לשניה מבצע רחב היקף. על הדרך, נספר גם לערבים מתי ואיפה הוא יקרה. תסלח לי, אבל זה לא רציני.

התוצאות בשטח מראות שבר לב הצליח הרבה יותר ממנו. בן גביר כל היום בטנטרום בתקשורת.

נ.ב.
אני לא מסכים איתך שהוא מנסה להחזיר את המשילות. עיקר העניין שלו מתרכז כרגע במפגינים ולא בדברים אחרים.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1974): « הקודם 1 ... 574 575 576 577 578 ... 1974 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 04:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר