Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 64 65 66 67 68 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 20.3.2023

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 20.3.2023
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,631
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-22-2023, 02:08 AM
(03-21-2023, 09:39 PM)WheelerYUTA כתב:  כאילו, כולנו שכחנו שבמשך 8 שנים כל המכונה של הWWE הייתה מאחורי רומן ריינס והוא לא הצליח להיות אובר כפייס?
אליפויות, הסטייבל הגדול בעידן המודרני בחברה, מיין איוונטים ברסלמניה, ניצחון על טייקר ברסלמניה. כל זה ועדיין הוא לא הצליח להיות אובר. אירוני.

זה לא חדש. ריינס עצמו התעלם מאותם דברים בנוגע לסינה במלחמת הפרומואים ביניהם ב-2021, הוא יכל לומר 100 פעם כמה סינה היה טופ גאי מאוס לאורך כל הקריירה שלו, הוא לא אמר מילה. זה כנראה חלק מהנראטיב שהם רוצים לקדם, שהאוהדים לא שנאו את ג'ון סינה ולא את רומן ריינס (בנאום של ריינס כשהלוקמיה חזרה הוא אמר משהו בסגנון "גם אם אהבתם וגם אם לא תמיד הגבתם לי וזה הדבר הכי חשוב" מנסה לרכך את השנאה היוקדת שרחשו כלפיו).
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 713
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-22-2023, 10:04 AM
הסגמנט הפותח היה ענק, הקרב בין האוסוס לסמי וקווין סוף סוף הופך לרשמי והולך להיות ענק.

ת'אורי ופורד היה נחמד אבל הרגיש לי שאם היו מקבלים עוד כמה דקות היה יכול להיות קרב ממש טוב.

אני לא אוהב את הסקוואשים של אומוס. הוא יודע לבצע רק 2 מהלכים ואז מסיים את הקרבות שלו, איזה בזבוז של ספוט ברסלמניה.

לוגאן פול ורולינס היה ענק, במיוחד בחלק שרולינס שלט בדברים מאחורי הקלעים. לדעתי רולינס היה צריך לצאת פה אובר ולא פול אבל אני מניח שזה בסדר.

דומיניק נגד גרגאנו היה טוב. אני מופתע מהשיפור של דומיניק, הוא ממשיך בעבודה הטובה שלו מהתקופה האחרונה. קצת הצחיק אותי שהוא אמר שהוא יודע איך לגרום לריי להסכים לקרב ואז חשף חצי תכנית, הייתי אומר את כולה אבל הוא לא היה מאוד ספציפי בנוגע לאיך.

הפרומו של אדג' היה נורא, לא ציפיתי לומר משהו כזה על אדג' אבל זה באמת היה נורא. לא יושב עליו הדמות האפלה הזאת, בטח לא בתור פייס וגם לא ממש בא לי לראות את באלור הדימון ברסלמניה.

ריה וביילי עם קרב טוב, אחת ההופעות הטובות של ביילי בתקופה האחרונה. לא באמת חושב שהבלגן בחוץ היה לא הכרחי אבל זה היה צפוי.

ריקושט וגייבל היה טוב עד שחלק שמקסין הגיעה. די הרס את הקרב, לא אוהב את הסטוריליין הזה ומקווה שיגמר כמה שיותר מהר.

זוגות נשים האמת חוץ מהסוף אני לא זוכר כלום מהקרב. אחלה תקיפה של אסקה בסוף הקרב, הגיעה הזמן להעלות הילוך איתן.

הסגמנט הסוגר היה מצויין. הבנייה לקודי ורומן באמת מצויינת, אהבתי את זה שרומן אמר שקודי בורח כל הזמן ושציין את זה שלא הצליח אפילו בארגון שהקים לצאת אובר אבל התשובה של קודי הייתה מצויינת. קודי גורם לריינס לעזוב בלי לומר מילה זה מצויין וגורם לסולו סוף סוף להראות קצת אישיות, באמת זהב.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,403
אשכולות: 20
Likes Given: 332
03-22-2023, 01:06 PM
(03-22-2023, 12:31 AM)SwitchBlade כתב:  לדעתי התגובה שלך היא מהות העניין.
אני חושב שבסופו של דבר מה שהם יעשו רטרואקטיבית עם ריינס יהיה למחוק מהיסוד את הדחייה שהוא קיבל ב2015-2020.
לדעתי זה בכוונה לגמרי וחלק מהעניין הוא שריינס של 2023, עם הביצועים שלו וההצלחה שלו והפופולריות שלו, מוחק לאט לאט את ריינס של 2015 מהזיכרון הקולקטיבי, עד לרמה בה הדעה שלך תחשב כטרחנית ושולית בשיח.

ריינס צוחק על קודי שלא הצליח להיות אובר זה מתאים, כי ריינס מאז ומעולם היה אובר. נכון?
נכון?

בכל אופן הפרומו של ריינס היה מעולה מההתחלה עד הסוף, הפרומו של קודי התחיל מדשדש אבל נגמר עם פאנצ'ליין מוכן ותפור מראש שהתעלה על הסיום המקביל של ריינס. בשלב הזה הם מועדים להצלחה עם כל החלטה ועם כל סיום בתנאי שהוא נקי.

אם הם עושים את זה בכוונה שכאילו ריינס מנסה לשכתב את ההיסטוריה כמו מיטב הפוליטיקאים - אני אוהב את זה.
אם הם אשכרה מנסים לטאטא את כל הקריירה של ריינס עד החזרה מהלוקמיה אז הם מזלזלים באינטליגנציה שלי ולדעתי של לא מעט מעריצים. יש אנשים שרוצים בהצלחת ריינס אז הם יבלעו את הגלולה בשביל הלגסי שלו.
לא אין סוס במירוץ - אם זה טוב זה טוב, אם זה מזלזל לי באינטליגנציה אני אחרבן על זה פעם אחר פעם, נראה לאן יקחו את זה אבל כרגע זה מרגיש לי שהם פשוט שלושת הקופים, לא רואים, שומעים או מדברים על ריינס - הניסוי הכושל הגדול בהיסטוריה של הWWE.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
03-22-2023, 02:09 PM
(03-22-2023, 01:06 PM)WheelerYUTA כתב:  אם הם עושים את זה בכוונה שכאילו ריינס מנסה לשכתב את ההיסטוריה כמו מיטב הפוליטיקאים - אני אוהב את זה.
אם הם אשכרה מנסים לטאטא את כל הקריירה של ריינס עד החזרה מהלוקמיה אז הם מזלזלים באינטליגנציה שלי ולדעתי של לא מעט מעריצים. יש אנשים שרוצים בהצלחת ריינס אז הם יבלעו את הגלולה בשביל הלגסי שלו.
לא אין סוס במירוץ - אם זה טוב זה טוב, אם זה מזלזל לי באינטליגנציה אני אחרבן על זה פעם אחר פעם, נראה לאן יקחו את זה אבל כרגע זה מרגיש לי שהם פשוט שלושת הקופים, לא רואים, שומעים או מדברים על ריינס - הניסוי הכושל הגדול בהיסטוריה של הWWE.

סינה אמר לו את זה לפני הקרב שלהם על האונברסלית.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,403
אשכולות: 20
Likes Given: 332
03-22-2023, 02:14 PM
(03-22-2023, 02:09 PM)Jon_M0xley כתב:  סינה אמר לו את זה לפני הקרב שלהם על האונברסלית.

גם אירוני שסינה הוא זה שאומר את זה לריינס אבל העובדה שלא השתמשו בזה כאן גורמת לריינס להיראות רע בעיניים שלי אחרי שהוא דחף את זה בפנים של קודי.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-22-2023, 04:13 PM
(03-22-2023, 01:06 PM)WheelerYUTA כתב:  אם הם עושים את זה בכוונה שכאילו ריינס מנסה לשכתב את ההיסטוריה כמו מיטב הפוליטיקאים - אני אוהב את זה.

זו דרך פעולה שה-WWE עושים כבר שנים, הם מקבעים נראטיב שלא בהכרח קשור למציאות ומפמפמים אותו באמצעות רשתות חברתיות, סרטונים, טופ 10 למיניהם, סטוריליינים ותוכן של פרומואים, דקומנטריים בנטוורק, רשימות הישגים ושיאים ודברים דומים. ממש כמו פוליטיקאים.
מבחינתם סינה היה פופולארי ביותר מ-90% מהקריירה שלו חוץ מתחילת הקריירה כשהוא היה ג׳וניור, ריינס הוא הגדול אי פעם הרבה לפני הריין האחרון הבאמת מצוין שלו, שון מייקלס הוא X, ברט הארט היה Y, הדבר הטוב היחיד שהיה ב-WCW הוא ה-nWo שהיו בכלל מתאבקים שלהם, שום רוסטר ושום רעיונות לא נגנבו מ-ECW, המספרים לא משקרים וכו׳.

גם מתאבקים עושים את זה באופן אקטיבי כמו סינה או ריינס, לפני עשור או שניים זה היה על טריפל H וגולדברג, הוגאן (לפעמים לטובה ולפעמים לרעה) ועוד מתאבקים רבים.
עוד חברות מנסות לעשות את זה אבל לאף אחד זה לא עובד כמו ל-WWE כי לאף אחד אין את מחלקת הוידאו, הארכיון, הנוכחות במדיה החברתית ואת העוצמה שיש להם ובגלל זה זה לא עובד באותה צורה.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 4 users Like NovemberMan's post:
  • Bam Bam Bigelow, karusi, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
03-22-2023, 10:09 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-22-2023, 10:23 PM על ידי karusi.)
(03-22-2023, 04:13 PM)NovemberMan כתב:  זו דרך פעולה שה-WWE עושים כבר שנים, הם מקבעים נראטיב שלא בהכרח קשור למציאות ומפמפמים אותו באמצעות רשתות חברתיות, סרטונים, טופ 10 למיניהם, סטוריליינים ותוכן של פרומואים, דקומנטריים בנטוורק, רשימות הישגים ושיאים ודברים דומים. ממש כמו פוליטיקאים.
מבחינתם סינה היה פופולארי ביותר מ-90% מהקריירה שלו חוץ מתחילת הקריירה כשהוא היה ג׳וניור, ריינס הוא הגדול אי פעם הרבה לפני הריין האחרון הבאמת מצוין שלו, שון מייקלס הוא X, ברט הארט היה Y, הדבר הטוב היחיד שהיה ב-WCW הוא ה-nWo שהיו בכלל מתאבקים שלהם, שום רוסטר ושום רעיונות לא נגנבו מ-ECW, המספרים לא משקרים וכו׳.

גם מתאבקים עושים את זה באופן אקטיבי כמו סינה או ריינס, לפני עשור או שניים זה היה על טריפל H וגולדברג, הוגאן (לפעמים לטובה ולפעמים לרעה) ועוד מתאבקים רבים.
עוד חברות מנסות לעשות את זה אבל לאף אחד זה לא עובד כמו ל-WWE כי לאף אחד אין את מחלקת הוידאו, הארכיון, הנוכחות במדיה החברתית ואת העוצמה שיש להם ובגלל זה זה לא עובד באותה צורה.
שכחת שיש יותר אנשים באצטדיון מהכסאות שם חחחח
אבל כן זה באמת פרופגנדה של הארגון. מפמפמים מושגים בלי הפסקה.

קראו לרומן ריינס כל הזמן ה big dog
אבל למה ? אם הולכים לעבר אז הSHIELD היו נקראים the hounds of justice, וריינס היה הגדול מביניהם (למרות שאמברוס יותר גבוה ויותר גדול מריינס פיזית. וריינס "גדול יותר" מאמברוס, כמו שטריפל H ודה רוק גדולים יותר מאחרים. JUICEEEEE. תמכור מספיק חולצות ותקבל פטור מבדיקת סמים, למרות שהשעו אותו פעם על סטרואידים לפני שהוא מכר מספיק חולצות)

אבל כל הזמן רק חזרו על the big dog בלי להסביר אפילו למה או מה ההגיון. ממש לפמפם נראטיב.

לגבי התוכנית עצמה-
תוכנית נחמדה.
היא נגמרה בדרך השנואה עלי ביותר- פרומו בסגנון "סינה" שנותנים למישהו אחד מיקרופון ונותנים לו לנצח מבלי לתת לאחר להגיב (סינה בנוסף היה מקבל חופש יצירתי ונתנו לו להגיד דברים וללכת למקומות בצורה חופשית שאחרים לא יכלו, שזה אוטומטי גרם לו להיות שנוא). בניה מעפנה לרסלמניה, אין כלום בפיוד הזה. בונים לאט מידי מאוחר מידי.

לוגאן פול ורולינס- מה הקטע של הפיוד.. שוב בונים פיוד מכלום, לא היה כלום בפיוד הזה.
לוגאן פול חתם על חוזה לדעתי שאסור לאף אחד לבקר את הפעילות שלו בחיים האישיים, אז כל הפיודים פושרים מינוס בלי ירידות וכאלו.

דומיניק מול רי - מצפה לראות לאיפה יתקדם.

סה"כ תוכננית נחמדה
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
03-22-2023, 10:50 PM
אגב ברוך השם גרגאנו קיבל פופ וצאנטים של ג'וני רסלינג תוך כדי הקרב.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 79
03-23-2023, 10:35 PM
(03-21-2023, 06:18 AM)lidoradir כתב:  לוגאן אומר שלא משנה כמה פעמים הוא ידבר במיקרופון או נגד מי הוא יהיה... לעולם לא יכבדו אותו.
נכון , לך הביתה ליצן . מחכה לסטומפים שתקבל מסת' Big Grin
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 578
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-24-2023, 12:44 PM
פרק מעולה של ראו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 01:59 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר