Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1975): « הקודם 1 ... 550 551 552 553 554 ... 1975 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,511
03-13-2023, 03:43 PM
אני מדבר על מה שרשמת:
"מה המתווה שההשמאל מציע? יובל אלבשן "המתווך" (שהיה חשוב לו להגיד "אני איש שמאל, הייתי שמח שהכיבוש ייפסק" ושהוא מצביע ללפיד ושהוא רוצה שיהיו ערבים בעליון)אומר שחייבים 65 (אחד יותר מהכנסת הנוכחית) חברי כנסת בשביל להעביר חוק בקדנציה הזאת אם יש לעליון התנגדות, ואם יש פחות מזה נגיד 61 או 64 אז זה יכנס רק בקדנציה הבאה לאחר 6 חודשים.
ולידו המתווך הנוסף של השמאל גיורא ירון שרשום על הפאנל שלו "יזם הייטק", אבל הוא גם יזם הפגנות בבלפור ובהווה יוזם הפגנות במחאה הנוכחית ומשתתף בהם.
אתם מבינים? המתווה של השמאל אומר שכל חוק שהממשלה הנוכחית תעביר- העליון ובג"ץ יוכלו לפסול.
המתווה של השמאל אומר שבתי המשפט והיועצים המשפטים יכולים לפסול כל מינוי.
המתווה של השמאל זה שלממשלה אין סמכות חוקית ושהיא לא יכולה להעביר חוקים ולמנות אנשים, ושיש 3 שנים לשמאל הזדמנות לחזור לשלטון."

איך זה מתקשר לחרדים?
חיפשתי לך מקור שזה רשום בכותרת:
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99/1153339-0/

זה חוק שהחרדים דוחפים חזק כדי לדחוף חוקים כמו הריבית זכאות הזאת ששמה בראש הפירמידה את החרדים שלא נתנו כלום למדינה והרחק מאחור את אלה שכן נתנו משהו, כשבחלק מהמקרים אלה שנתנו משהו לא יהנו אפילו משקל של ריבית זכאות.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,512
03-13-2023, 04:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2023, 04:49 PM על ידי karusi.)
(03-13-2023, 03:43 PM)wwehof כתב:  איך זה מתקשר לחרדים?
חיפשתי לך מקור שזה רשום בכותרת:
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99/1153339-0/

זה חוק שהחרדים דוחפים חזק כדי לדחוף חוקים כמו הריבית זכאות הזאת ששמה בראש הפירמידה את החרדים שלא נתנו כלום למדינה והרחק מאחור את אלה שכן נתנו משהו, כשבחלק מהמקרים אלה שנתנו משהו לא יהנו אפילו משקל של ריבית זכאות.
.political gymnastics. חחח עדיין לא קשור לנושא שאני מדבר על משחק מכור שהוא קרקס תקשורתי שקוראים לו וועדות הכנסת .
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,513
03-13-2023, 07:54 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2023, 07:57 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
קארוסי ידידי, אתה בלשון ידידותי אומר חצאי אמיתות, ובלשון פחות נחמדה - אתה משקר.

בוא נראה מה כתבת:

(03-13-2023, 02:46 PM)karusi כתב:  אתם מבינים? המתווה של השמאל אומר שכל חוק שהממשלה הנוכחית תעביר- העליון ובג"ץ יוכלו לפסול.
המתווה של השמאל אומר שבתי המשפט והיועצים המשפטים יכולים לפסול כל מינוי.
המתווה של השמאל זה שלממשלה אין סמכות חוקית ושהיא לא יכולה להעביר חוקים ולמנות אנשים, ושיש 3 שנים לשמאל הזדמנות לחזור לשלטון.

לא אחי - זה לא נכון.
בוא אני אעזור לך:

אתם מבינים? המתווה של השמאל אומר שכל חוק לא חוקי - קרי, סותר חוקים אחרים או פוגע בזכויות יסוד ובחוקי יסוד קיימים שהממשלה הנוכחית תעביר- העליון ובג"ץ יוכלו לפסול.
המתווה של השמאל אומר שבתי המשפט והיועצים המשפטים יכולים לפסול כל מינוי לא חוקי - קרי, שלא עומד בתקן של חוקים שנועדו לבחור אנשי מקצוע ולא מקורבים.
המתווה של השמאל זה שלממשלה אין סמכות חוקית ושהיא לא יכולה להעביר חוקים [b]שאינם חוקיים ולמנות אנשים שאינם מתאימים לתפקידם ע״פ קריטריונים שנקבעו בחוק , ושיש 3 שנים לשמאל הזדמנות לחזור לשלטון

עכשיו תקרא שוב, ותבין שהעליון לא יכול לפסול חוק חוקי. זה לא כזה מסובך. העליון מגן עלייך חביבי. לא יודע מה עשית בצבא, אבל בלי העליון כנראה שלא תוכל לטוס לחול (סמוטריץ עדיין יוכל דרך אגב. גם דרעי).

(03-13-2023, 02:46 PM)karusi כתב:  המתווה של השמאל

לשמאל אין מתווה. החקיקה נועדה להרוס את הדמוקרטיה, ואין כזה דבר חצי דמוקרטיה. אלה אנשים פרטיים שדרך אגב - מקבלים המון ביקורת בקרב קבוצות ההגנה. היי קארוסי - שמעת על ההפגנה באפרת? איזה שמאלנים האמריקאים האלה בחיי!

(03-13-2023, 02:46 PM)karusi כתב:  אבל מזמין משא ומתן על המתווה כדי להגיע להסכמה
ומייד אומר שבלי קשר הוא ממשיך להעביר את כל החוקים בבליץ החקיקה המטורף הזה. כמה טוב לב ונימוסים. חבל שלטייסים, רופאים, עורכי דין, שוטרים, יזמים, חובלים, אנשי מודיעין, מורים, אנשי מודיעין ועוד׳ אין את זה... אחרת היינו כולנו במקום אחר של הדברות!

(03-13-2023, 02:46 PM)karusi כתב:  שמחה רוטמן וחברי כנסת מהליכוד משחקים אותה ממלכתיים
כן. נכון. שמחה רוטמן שגוער בכל ישיבה ביועץ משפטי הוא ממלכתי. כן נכון. מאי גולן שאמרה את המשפט הנהדר ״קוקוריקו, את כל הזמן מקרקרת״ היא ממלכתית. טלי גוטליב שעשתה קריירה מלהגן על אנסים תוך כדי שהיא מטילה אימה על נאנסות במשפט (״לדעתי את נהנית״ ״לדעתי יזמת את זה״) היא ממלכתית. וואלה - ראיתי מה אורנה ברניבאי אמרה. כל הכבוד לה. אתה לא יכול לבקר אותה בזמן שמבחינתך כל הקרקס מהצד שלך הוא תקין.

(03-13-2023, 02:46 PM)karusi כתב:  אף צד לא יורד מהעץ. המפגינים ימשיכו להפגין, רוב העם ישתוק בהסכמה למתווה
רוב העם לא שותק ולא מסכים עם ההסכם. אתה יכול לראות שכל שבוע יותר ויותר אנשים הולכים להפגין. אתה מוזמן להגיד שזה רק חצי מליון (ולהתעלם מכך שאלה ההפגנות הגדולות ביותר שידעה המדינה) - אז תראה סקרים. כרגע המצב הוא 65-55 לאופוזיציה. אחרי חודשיים, חודשיים! מהבחירות.
(03-13-2023, 02:46 PM)karusi כתב:  הממשלה תעביר את החוקים כמו שהם
ובג״ץ יפסול אותם, כי הם לא חוקיים. ואתה יודע מה נהדר פה? שבגלל הטרלול שהממשלה הרודנית, משיחית וחרדית הזאת - יש רמיזות (אני יכול לקרוא לזה רמיזות נכון? כי אנשים בדימוס אמרו את זה במפורש) שבעת מחלוקת בין המשפט לממשלה במצב הנוכחי - הם ילכו עם המשפט.

ורק חשוב לציין בפעם ה10000.
רפורמה במשפט הכרחית וחשובה. זאת לא רפורמה חביבי. זאת מהפכה משטרית.

עריכה -
בג״ץ נשען בקביעה האם החוק חוקי או לא ע״ב חוקי יסוד וחוקים אחרים שנחקקו.
מי חוקק את החוקים?
הממשלה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,514
03-13-2023, 08:42 PM
(03-13-2023, 04:47 PM)karusi כתב:  .political gymnastics. חחח עדיין לא קשור לנושא שאני מדבר על משחק מכור שהוא קרקס תקשורתי שקוראים לו וועדות הכנסת .

הקרקס הזה הוא בגלל מי שמנהל. רוטמן לא באמת בא להקשיב ולא משנה איזה טיעונים יהיו לו. לתקוף יועץ משפטי ולקרוא לו שמאלן כי הדעה שלו שונה משלך...

אין מה לנהל דיון עם אדם כזה ועם גוטליב שגם לה בכלל לא חסר.

קרוסי, מה דעתך על החוק הצרפתי ועל זה שדנון קורא לנתניהו לא להקשיב להסכם ניגוד העניינים שלו? בקצב הזה עם כל העבריינים בממשלה, יעבירו חוק שאסירים יחליטו אם הם רוצים להיכנס לכלא או לא.

מה בנוגע ל-hdr? יש לך מושג אם אפשר להפעיל ללא חיבור של מכשיר חיצוני לטלויזיה?
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#5,515
03-13-2023, 10:38 PM
(03-13-2023, 12:40 AM)master of doom כתב:  עוד ניצחון 1-0, עוד בכי על השופטים, עוד משחק בינוני מינוס עם הסגל המוגבל שלנו, אבל פער 9 נקודות על ריאל מדריד רגע לפני הקלאסיקו בקאמפ נואו, אני מרוצה.

אין הרבה מה לומר על המשחק. היו הרבה דקות מתות, משחק חלש, בילבאו הייתה מעט טובה יותר אבל מלבד 10 הדקות האחרונות היא התקשתה לאיים בצורה רצינית על השער. השער של איניאקי נפסל בצדק כמובן, כל נגיעת יד שעוזרת לתוקף ולא משנה אם היא מכוונת או לא נחשבת לעבירת יד. יש נקניקים שיבכו על שוחד שופטים, שזה הדבר הכי אבסורדי בעולם למי שצופה בליגה בשנים האחרונות, כשהיו משחקים שליריבה היה מותר לשחק כדוריד ברחבה שלה בלי שריקה לפנדל (ד"ש לברונו סוריאנו). זה בסדר, הם יירגעו וינגבו את המוחטה מהאף לבסוף.

בארסה כבר תקופה משחקת כדורגל משעמם ורע, אין ספק בנוגע לזה. מצד שני, גם אין ספק שאנחנו סובלים מפציעות של שחקני מפתח בנוסף לכושר רע של לבנדובסקי, וזאת התוצאה. הקישור שלנו בלי פדרי לא מסוגל לייצר כלום, היחיד ש-"חוטא" הוא בוסקטס שבישל את שני השערים האחרונים של ראפיניה בגאוניות, אבל מלבד אלה אין מהלכי כדורגל איכותיים, אין תנועה נכונה בין הקווים, ויש חוסר חדות מובהק של לבנדובסקי. פראן טורס ופאטי בכושר איום ונורא, הם לא מסוגלים לבצע מהלך אחד כמו שצריך. גם ראפיניה חוצב את התרומה שלו, בדר"כ לא הולך לו 4 פעמים לפני שהולך פעם אחת אבל זה מביא לנו נקודות.

משחק ההגנה של בארסה העונה בליגה גובל בשלמות. 8 שערים ב-25 משחקים, מספרים של אתלטיקו מדריד בגדולתה. חוץ מזה שהמגנים לא תוקפים וזה משפיע על משחק ההתקפה שלנו, אין לי דבר רע לומר על ההגנה. היום היה משחק פחות טוב שלה הרבה בגלל ההרחקה של אראוחו, אבל בארסה הצליחה לא לספוג בפעם ה-19 בליגה מתוך 25 משחקים, היו עונות שלא הגענו למספר הזה בעונה שלמה.

ראשון ב-22:00, קלאסיקו בקאמפ נואו. מאמין שההרכב יהיה:

טר שטגן
באלדה כריסטנסן קונדה אראוחו
גאבי פרנקי בוסקטס קסייה
ראפיניה לבנדובסקי

צ'אבי ילך על 4 קשרים נגד ריאל, אראוחו באגף של ויניסיוס שמגיע בכושר טוב אחרי אשפניול (וסביר להניח שהוא ימשיך לחגוג על ליברפול ברביעי, 5 שערים ב-4 משחקים נגדם). פדרי כנראה יהיה כשיר אבל אני לא מאמין שיפתח, דמבלה לפי הדיווחים האחרונים לא ישחק. מקווה לכדורגל יותר אטרקטיבי מאשר הכדורגל בברנבאו לפני שבוע, למרות הניצחון.

ב-5 באפריל, ערב ליל הסדר יש עוד קלאסיקו ב-22:00 בקאמפ נואו, הפעם במסגרת הגביע.

מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על כול מה שקורה עכשיו עם החשדות וזה?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,516
03-13-2023, 11:19 PM
(03-13-2023, 10:38 PM)The Tribal FISH כתב:  מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על כול מה שקורה עכשיו עם החשדות וזה?

אני חושב שספרד זאת מדינת הספורט הכי מושחתת בעולם. קודם כל, ברתומיאו הוא אדם מושחת. הוא עשה עסקאות מכבסה עם ברזילאים ונטו-סילסן וארתור-פיאניץ' כדי לכסות על המספרים, הוא העלים מיסים בעסקת ניימאר, הוא שילם לחברה שתפעיל בוטים כדי שילכלכו על שחקנים וירימו לו, הוא בנאדם מסריח שאני חושב שצריך להרחיק מהמועדון לעולמים ביחד עם כל ההנהלה שהייתה שותפה למהלכים הללו. לא יפתיע אותי אם הוא שילם מקופת המועדון לנגרירה.

אבל יש משהו שמפספסים באותיות הקטנות, וזה שלנגרירה לא הייתה יכולת לשבץ שופטים. אז שחיתות של שופטים לטובת הקבוצה אין פה. ובאופן כללי - לטעון שברצלונה קונה שופטים, ולא סתם קונה אלא בספרד, זאת אולי הטענה הכי אבסורדית שיכולה להיות. הקבוצה שהכי נדפקת בגלל שופטים בספרד זאת ברצלונה, חד משמעית ואני לא מוכן לשמוע מילה נגד. שופטים לקחו לנו אליפויות במו ידיהם עם החלטות של 100% (כדורים שעוברים את הקו בבירור, ידיים ברחבה, נבדלים שלא היו). בטיס-ברצלונה 2017, ויאריאל-ברצלונה 2017, ברצלונה-מלאגה 2017, ולנסיה-ברצלונה 2017. אלה רק עלו לי בשלוף, ואני בכוונה לוקח משחקים מתקופת הזמן שבארסה שילמה לאידיוט הזה. טעויות של 100% שעלו לנו בניצחונות, ובדיעבד בעונת 16-17 באליפות. שלא לדבר על זה שפסלו למסי שער אליפות מול אתלטיקו ב-2014. בקיצור, אני יכול להתלונן על שופטים נגד ברצלונה שעה, השופטים ממש ממש לא אוהבים או תורמים לברצלונה.

בנוסף להכל יש גם צלע שלישית, והיא הצלע הבעייתית ביותר מבחינתנו, והיא חאבייר טבאס ימח שמו וזכרו. האדם הזה הוא נשיא הלה ליגה, אוהד ריאל מדריד מוצהר, ואחד שבלשון המעטה עושה את התפקיד שלו בצורה גרועה מאוד. הדבר הכי גרוע הוא שהוא בסכסוך עם לאפורטה, לפי דיווחים הסכסוך הוא מכיוון שלאפורטה לא מתיישר לפי הרצונות שלו כמו ברתומיאו בזמנו (לא יודע כמה להאמין לזה), והוא עושה כל מה שהוא יכול כדי לדפוק ולחבל במה שבארסה מנסה לעשות. בקיץ בארסה מכרה נכסים מתוכה כדי להביא את הרכש ובקושי הצליחה לרשום את קונדה, נאלצנו למכור את אובאמיאנג בגלל זה. אחר כך הוא החליט שמכירת נכסי המועדון לא נחשבת כהכנסה, כדי לדפוק את המועדון עוד יותר לקראת הקיץ הבא. חוץ מזה, הוא אשכרה נלחם עם בית משפט כדי שלא יאשרו את הרישום של גאבי (בהתחלה הוא לא אישר, בארסה שלחה את זה לבית משפט, בית המשפט אישר את זה, טבאס ערער ואין כרגע תשובה למרות דיווחים שהוא זכה בערעור). תבין כמה רחוק הוא מוכן ללכת נגד בארסה. אז עכשיו הוא מצא את הפרשה הזאת, וכמובן יעוט עליה כדי לקבל אפשרות להוריד לבארסה נקודות ולתת למועדון האהוב שלו אפשרות לקחת עוד אליפות.

צריך לומר שהוא לא בקשר טוב גם עם פרז בגלל הסופרליג, ובאופן כללי הוא נשיא ליגה איום ונורא שגרם לקבוצות למכור את הנכסים שלהן (הדוגמה הכי טובה היא סביליה) כדי לאפשר רישום של כל השחקנים וזאת אחת הסיבות שהליגה הספרדית חלשה מאוד העונה. זאת אשמתו כי הוא לא הצליח לקבל הסכם שידור איכותי כמו של הפריימרליג גם כשהיה לו את מסי ורונאלדו בספרד והקבוצות הספרדיות שלטו באירופה וככה הוא בעצם מנע מהקבוצות הכנסה, הגיעה הקורונה והוא החליט שתקרת שכר זה משהו חשוב, החליט שהן חייבות למכור כדי לעמוד בתקרה, והופ הליגה חלשה. רק מזכיר שכשברתומיאו חתם על עסקאות הזויות ולא אחראיות בזמן שבארסה בחובות אדירים כמו עסקת גריזמן, אדון טבאס לא הניד עפעף.

עוד דבר קטן לסיום, אחת הסיבות הכי גדולות שמסי עזב את בארסה היא טבאס עצמו. הוא ניסה להכריח את בארסה לחתום על עסקת CVC שבה היא תמכור 25% מזכויות השידור שלה ל-50 שנה תמורת איזה 300 מיליון יורו, בארסה סירבה, אז טבאס החליט להקשות את תקרת השכר עד לרמה שמסי לא יוכל להישאר במועדון. בקיצור, מדובר בחלאת אדם, זבל עופות מסריח שצריך לעוף מהכדורגל הספרדי. הוא אנטי בארסה מושחת שיעשה כל מה שהוא יכול כדי להקשות על בארסה. אני לא חושב שבארסה קנתה שופטים והפעולות האלה לא השפיעו על ההופעות שלה בליגה (יכול יותר להאמין שברתומיאו שילם לשופטים כדי שיזיינו אותנו במקום לעזור לנו), אבל כן צריך לבדוק למה לעזאזל ברתומיאו שילם מקופת המועדון לסגן נשיא איגוד השופטים.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#5,517
03-14-2023, 11:28 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-14-2023, 11:29 AM על ידי karusi.)
(03-13-2023, 08:42 PM)wwehof כתב:  הקרקס הזה הוא בגלל מי שמנהל. רוטמן לא באמת בא להקשיב ולא משנה איזה טיעונים יהיו לו. לתקוף יועץ משפטי ולקרוא לו שמאלן כי הדעה שלו שונה משלך...
אין מה לנהל דיון עם אדם כזה ועם גוטליב שגם לה בכלל לא חסר.

קרוסי, מה דעתך על החוק הצרפתי ועל זה שדנון קורא לנתניהו לא להקשיב להסכם ניגוד העניינים שלו? בקצב הזה עם כל העבריינים בממשלה, יעבירו חוק שאסירים יחליטו אם הם רוצים להיכנס לכלא או לא.

מה בנוגע ל-hdr? יש לך מושג אם אפשר להפעיל ללא חיבור של מכשיר חיצוני לטלויזיה?
אבל הטלויזיה תמיד מחוברת למכשיר חיצוני. או שאתה מתכוון באיטנרנט דרך אפליקציית נטפליקס? זה אמור להציג בHDR לדעתי

הקרקס הוא לא בגלל מי שמנהל. ומתוך זה שרשמת את זה אז אני מסיק שאתה לא רואה את הוועדות ולא יודע מה הולך שם. רוטמן מותקף שם מהבוקר עד הלילה. לא נותנים לוועדה להתנהל וכל הזמן קוטעים אחד את השני כמו בגן של שולה. מי שלא נותן לוועדה להמשיך עם הפרעות זה השמאל 80% והימין 20%.

את החוק הצרפתי אנילא מכיר ולא רוצה סתם להגיד. אני צריך לקרוא את רובו או את המצגות של הכנסת כדי להבין מה הוא.

(03-13-2023, 11:19 PM)master of doom כתב:  אני חושב שספרד זאת מדינת הספורט הכי מושחתת בעולם.
יש לך הרבה ידע. קראתי את ההודעה . לא ידעתי שהמצב בספרד כל כך גרוע.

(03-13-2023, 07:54 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  לא אחי - זה לא נכון.
אבל זה כן נכון. אתה מציג רציונאל אוטופי מאחורי מתווה השמאל וזה לא מה שיקרה. גם הרציונאל של הימין הוא אוטופי והוא לא יקרה.
הרי ברור שהפקידים והשופטים במתכונת הנוכחית מאוד מוטים לשמאל בצורה פוליטית, אז המצב הנוכחי לא הוגן, והסיבה היחידה שאתה מגן על המצב היא שאתה בשמאל. הרי מי מחליט מה טוב ומי רע? מה חוקי ומה לא? לא איזו מערכת מוגנת והרמטית. אלה מערכת מושחטת שמוטה לצד אחד.

הוועדה של חוקה ומשפט דנה בריגול המשטרתי ביחד עם הפרקליטות ומעל 3000 בקשות דווחו ב2021!!! ורובם בלי צו בית משפט, הכל יד אחת של ראשי המשטרה עם הפרקליטות שתפרו תיקים. ונציגי המשטרה יושבים שם זחוחים ועונים לכל שאלה קשה "חסוי, לא נענה בדיון ציבורי".
אתה מבין? יושבים לך עובדי ציבור בוועדה מול חברי כנסת ואומרים לחברי הכנסת שהם לא חייבים להם דין וחשבון. המשטרה בגלוי מול מצלמות מתנהגים בבריונות וזחיחות מול חברי כנסת. באיזו מדינה מתוקנת הדבר הזה יקרה?
היועצת המשפטית לממשלה דוחה צעדים של בן גביר בממשלה בלי לדבר איתו אפילו. אתה מבין את האבסורד? הם שולטים, לא חברי הכנסת.

מה שאני רשמתי בפוסט שלי זה שהשמאל הציג מתווה ששולל את סמכויות הממשלה להעביר חוקים ולמנות מיניויים.
הרי ברור שדרעי נראה על פניו מינוי פסול. סבבה. אבל זה נותן פתח לפסילה רחבה יותר עם כל מינוי סיבות אזוטריות. הרי הממשלה הקודמת מינתה שמאלני קיצוני שהשווה את טייסי צה"ל לנאצים- ואיפה מינתה אותו? לבכיר ביד ושם. האם באם באם יצא לחסום כביש אז? או שזה מינוי לגיטימי שהשופטים והפקידים הלבינו?

לעומת זאת מצב שבו הימין עושה מצב הפוך, גם לא הוגן ולא טוב. זה יגרום למצב שבו יש DEEP STATE.
אתה רוצה DEEP STATE של השמאל שזה המצב הקיים. הרפורמה מעבירה חוקים של DEEP STATE של הימין.
הפוסט שאני רשמתי דיבר על כך שמתווה השמאל לא השאיר מקום להדברות וחשף את עורם האמיתי של הפוליטיקאים:
הון פוליטי, ציוצים וכתבות הם הביטקוין החדש. כמו באינסטגרם ובטיק טוק- צפיות זה הדבר הכי חשוב.
לחברי הכנסת בשמאל לא אכפת מהמפגינים. הם ירקו למפגינים בפנים אתמול בוועדה בכך שהציגוט מתווה לא ריאלי. בושה שאלו חברי כנסת שמייצגים ציבור.
חברי הכנסת מהימין הציגו מצג שווא של הידברות למרות שברור שהמתווה לא מידתי. אם חברי הכנסת מהימין היו רוצים הדברות- היו דנים מה כן ומה לא.
חברי הכנסת של הימין מעלו באמון בוחרי הימין בכך שלא רואים שום פגם בשיטה שלהם, ובכך מצהירים שהשיטה לא הולכת להשתנות, אלה להיות מוטה לצד השני, בדיוק כמו שהיום.

חודשיים לאחר שבנט הקים ממשלה- שאלה את גנץ האם משהו השתנה. אז הוא ענה: "שום דבר לא השתנה. אותו דבר, רק הפוך".
אז זאת הרפורמה המשפטית. לוקחים את התשתית של השחיטות והנפוטיזם של השמאל ומעבירים אותה לימין.
מדובר בהעברה של מוקדי הכוח בין מממני הפוסטרים של "רק לא ביבי" אל מממני הפוסטרים של "רק ביבי"
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,518
03-14-2023, 12:04 PM
הטלויזיה מגיעה עם נטפליקס, פריים וידאו, דיסני פלוס, אפל טי וי פלוס מובנים, אז עקרונית אין לי צורך לחבר סטרימר כדי לצפות.

בנוגע לרוטמן - כשהוא מדבר אל אנשים שאפילו לא באופוזיציה בצורה כזאת, אין באמת דיון ענייני:
https://m.ynet.co.il/articles/rjlxk6jrs

אתה יכול לטמון את הראש בחול ולהגיד שהאופוזיציה צעקה לדוגמה אחרי שרוטמן סגר להם את המיקרופונים וליפול עליהם. אני חושב שכולם מבינים במצב כזה מי גורם לבלגאן.

החוק הצרפתי - בכללי אוסר חקירה נגד ראש ממשלה מכהן

בנוגע לימין שמאל - אתה ממשיך לחטוא כאן לאמת. רק אתמול או שלשום היתה כתבה בחדשות. ראיינו מישהי שנדמה לי 'ם משפחתה ביטון בנוגע לכתבה שהיתה על ההפגנות. היא טענה שיש אפליות בין אשכנזים למזרחים וכו' ומלאה טענות נגד המצב. ותנחש מה? היא בכל זאת הולכת להפגנות. היא אמרה שכרגע המצב גרוע אבל שאם הממשלה הזאת תעביר את החוקים יהיה גרוע יותר.

קארוסי, עם יש על הלב, אתה חושב שהממשלה הנוכחית טובה יותר מהקודמת? המצב הבטחוני היה טוב יותר. בתחום הכלכלי, הממשלה הזאת גומרת על הצעירים (מעלים את מחיר למשתכן באזורי המרכז בחצי מיליון), הארנונה בדרך להעלאה משמעותית, מקמבנים הנחות בתבחורה ציבורית רק לחרדים על חשבון שאר האוכלוסיה ועוד. מה בדיוק טוב בממשלה הזאת? חוק אחד הם לא העבירו לטובת האוכלוסיה. הרבה חוקים מעבירים לטובת ביבי, דרעי וכו'.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#5,519
03-14-2023, 12:07 PM
חוק דרעי 2 יאפשר מינוי של אשת/בן ראש הממשלה לתפקיד שר בממשלה ללא ביקורת שיפוטית. נייס
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,520
03-14-2023, 12:10 PM
אני מבקש ממך, המהפכה הזאת הולכת לפגוע כמעט בכולם. אתה חייב לשלוט בפרטים שאתה אומר.
בוא נסתכל לדוגמה על המשפט הבא
(03-14-2023, 11:28 AM)karusi כתב:  הרי ברור שהפקידים והשופטים במתכונת הנוכחית מאוד מוטים לשמאל בצורה פוליטית, אז המצב הנוכחי לא הוגן, והסיבה היחידה שאתה מגן על המצב היא שאתה בשמאל.

למה ברור שהפקידים והשופטים במתכונת הנוכחית מאוד מוטים לשמאל בצורה פוליטית? השמאל לא היה בשלטון מאז אהוד ברק! מאז כל ראשי הממשלה היו מימין (כולל נפתלי בנט, ראש הממשלה היחידי עם כיפה על הראש) עד מרכז (יאיר לפיד הוא לא שמאל בשום צורה, ולא מצייג את השמאל בשום צורה). כל ה״פקידים״ (איזו מילה מעליבה. הם אנשי מקצוע חביבי) מונו ע״י ביבי! כולל היועמ״ש שהחליט לפתוח בחקירה, המפכ״ל שחקר. אתה רוצה לתת לדוגמה את השופטים? מאז התיקון ב2008 השופטים מהווים שליש בועדה לבחירת שופטים, שבעצם יכולים להטיל רק וטו. בשביל לבחור שופט לעליון - צריך הסכמה של לפחות 7 אנשים. ודרך אגב - את השופטים שמינו איילת שקד וגדעון סער - קשה לקרוא שמאלנים - יש לנו שופטים מתנחלים, דתיים אפילו שופטת עם כיסוי ראש.

(03-14-2023, 11:28 AM)karusi כתב:  הרי מי מחליט מה טוב ומי רע? מה חוקי ומה לא
הכנסת. והכוונה היא לא רק לכנסת הנוכחית אלא לכל הכנסות שהיו עד עכשיו וחוקקו חוקים על גבי חוקים. חוקים יכולים לגבור על חוקים אחרים, ולשבור חוקים קיימים. כמו שאמרת זה לא אוטופיה. אבל - יש חוקים.
בית המשפט לא מחוקק חוקים. הוא פוסל חוקים שלא נותנים מענה שלם על חוקים קודמים ולא מתייחסים אליהם.

(03-14-2023, 11:28 AM)karusi כתב:  בריגול המשטרתי
מעניין מי היה הראש ממשלה שדחף את התוכנה הזאת ...

(03-14-2023, 11:28 AM)karusi כתב:  אז זאת הרפורמה המשפטית. לוקחים את התשתית של השחיטות והנפוטיזם של השמאל ומעבירים אותה לימין.
מדובר בהעברה של מוקדי הכוח בין מממני הפוסטרים של "רק לא ביבי" אל מממני הפוסטרים של "רק ביבי"

אני ממש אשמח שתתן דוגמה לנפוטיזם של השמאל. רק בבקשה ממך - תן דוגמה של החמש שנים האחרונות.
בכל אופן - אין פה העברה של מוקדי הכוח בין השמאל לימין. יש פה החלשה של שומרי הסף של הדמוקרטיה.

דרך אגב - מה השוני בין המהפכה המשפטית שיריב לוין רוטמן וביבי מעבירים פה לבין דמוקרטיות שכבר אינן כאלה כדוגמת טורקיהֿ, הונגריה ופולין? אני ממש אשמח לשמוע את דעתך.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1975): « הקודם 1 ... 550 551 552 553 554 ... 1975 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 02:02 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר