Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38 הבא »

תוצאות | AEW Double Or Nothing 2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Double Or Nothing 2021
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-01-2021, 03:39 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-01-2021, 04:34 PM על ידי RVD.)
PPV ענק כול הקרבות מעולים , ככה עושים אירוע מעניין שכול קרב בו יותר טוב מהשני.
הפתיע אותי מארק הנרי שחתם ב AEW למרות שהרבה אין מה לעשות איתו כמו עם ביג שואו אבל זה יותר להראות שהם יכולים להחתים גם HOF אם אם רוצים.

כול הקרב רחוב בין הפיניקל לאינר סרקל היה מעולה , AEW וגם אימפקט בזמן אחר הם בכמה רמות מעל ה WWE בעניין קרבות רחוב.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-01-2021, 05:33 PM
(06-01-2021, 03:39 PM)Raven כתב:  PPV ענק כול הקרבות מעולים , ככה עושים אירוע מעניין שכול קרב בו יותר טוב מהשני.
הפתיע אותי מארק הנרי שחתם ב AEW למרות שהרבה אין מה לעשות איתו כמו עם ביג שואו אבל זה יותר להראות שהם יכולים להחתים גם HOF אם אם רוצים.

כול הקרב רחוב בין הפיניקל לאינר סרקל היה מעולה , AEW וגם אימפקט בזמן אחר הם בכמה רמות מעל ה WWE בעניין קרבות רחוב.

בתור אחד שאוהב מאוד קרבות רחוב, אני חייב לומר שקצת חסר לי גם קרבות כאלו בדינמייט ולא רק לשמור אותם ל-PPV. אני מאוד אהבתי את קרב החניה בין החברים הטובים לבין סנטנה ואורטיז, זה אחד הקרבות רחוב הכי טובים שראיתי אי פעם.
אני אפילו הייתי שמח לראות אם היו עושים חגורת הארדקור ב-AEW, אבל אולי עוד יפתיעו אותי.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
06-01-2021, 05:36 PM
בסטנדרטים של AEW היה אירוע מעולה.

הקהל משדרג את האירוע פי כמה רק מעצם הנוכחות שלו, קהל עירני ורועש? רק אירוע עם בוקינג זבל יכול להפוך את זה למשהו שלא שווה לראות, והבוקינג עצמו היה בסדר גמור.

קייג' - האנגמן היה בסדר גמור. אהבתי את העובדה שקייג' רצה לעשות את זה נקי, מקווה שזה יוביל לעלייה של סטארקס וליריבות בניהם. סטארקס מוכן לגמרי וקייג' במצב שהוא יכול להרשות לעצמו. אם היה קרב בו ה'חרא מסביב' הועיל לעלילה - זה זה.

באטל רויאל אוקיי. 
הבאטל רויאלס של AEW טובים יותר ונושמים יותר מאלה של WWE אז קיבלתי.
הדיביוט של ליאון ראף היה חלש וקצר ולטעמי לא תוכנן יפה, אבל נמשיך הלאה - ג'אנגל בוי מועמד נהדר לניצחון.

באקס - מוקס/קופי היה בסדר.
הדבר היחיד שאהבתי בקרב הזה היה הסיום האולטרה-החלטי שלו, 4 פינישרים והצמדה? לקחתי. 
כל השאר זה תמיד חגיגת החרא הייחודית של AEW שלא באמת שווה המון. אחלה זקן ניק הצמיח, מסיח את הדעת מהמצח הענק שלו. זה קרב שהקהל מחמיא לו בגלל שהוא תוכנן מתוך הנחה שהקהל יגיב למה שקורה ויעצים את התחושות, אם זה היה ללא קהל קרב כזה היה נופל על הפנים. הבאקס צמחו ברקע הזה בו הם כמעט מסתמכים על תגובות הקהל לכן אני לא מופתע מהפורמט, למזלם של כל המשתתפים בקרב - היה מספיק רעש רקע כדי להציג את הקרב כגדול מאוד ויצא שזה עבד טוב.

אגוגו-סטארדאסט פספס לגמרי. 
אני תוהה לעצמי כמה חזקות צריכות להיות הכתפיים של אח של גולדאסט כדי לסחוב את הראש המנופח הזה. כמה אגו - וואו. 
כמובן שהוד מלכותו קודי רודס לא יכול להיכנס בלי שואו מוגזם שלא באמת מתאים להייפ שיש סביבו.
זה מדהים כמה הוא לא מודע לעצמו - אחת הדמויות הכי לא חביבות על המסך הולך אחרי הניצחון המעייף שלו מול טאלנט חדש לגמרי ו - תקשיבו טוב - חוגג עם הקהל. 
אני לא יודע כיצד קודי מפרש את השנה וחצי האחרונות בקריירה שלו - אבל נראה שזה ללא ספק הפוך מהפרשנות שלי. ההתרסקות שלו מתקופת אליפות US עד עכשיו היא מדהימה יותר מההתרסקות של סת' רולינס ב2019, וקודי אפילו לא הגיע לשלב בו הוא מודע למה שקורה, זה כל כך מתסכל.

הפורמט לפיו קודי עובד הוא מובן מאוד - הוא לא המתאבק הטוב ביותר, אבל הוא הולך על לעורר רגשות ועל עלילה גדולה - שני דברים שהיו חסרים לגמרי בקרב הזה. אגוגו הזה הוא טאלנט שעד עכשיו לא היה לי מושג איך הוא נראה, QT מארשל הוא מגה-אנטי-דראו, קודי בעצמו כל כך unlikeable שזה מדהים, ואנחנו איכשהו צריכים לקנות את המוצר הזה? אני רציתי שכולם יפסידו, במיוחד קודי, איזה פספוס. אפילו האמריקאים לא אוכלים את השטיק של הגיבור האמריקאי. 

מירו-ארצ'ר היה יכול להיות נהדר אם לא היה, שוב, בפעם השמינית, חגיגה שלמה של כל ה"חרא מסביב".
לא הבנתי - אני אמור לחשוב שהיה נחש בתוך השקית הזאת? ושמירו זרק את הנחש? זה לא התעללות בבעלי חיים? לא יודע, האנגל הזה המאיס את הקרב ב200% מבחינתי, חבל מאוד בגלל שהסיום עצמו דווקא היה טוב ומתאים, אבל הזבל מסביב פשוט הרס את הקרב הזה. 

אחלה הופעה של סטינג, כל שאר החבר'ה שם (כולל אותך דארבי) פשוט לא מעניינים אותי כרגע.

בייקר/שידה בעיקר הלכתי לסוף, כמו שצריך, ניצחון יפה - כמובן חבל שזה לא היה נקי, אבל לקחתי את זה.

אומגה/פאק/מיץ תפוזים היה בסדר. 
אני לגמרי מסכים עם כך שזו הפעם הראשונה בה אומגה נראה מגניב מאז WK 2019, זה חד משמעית מדויק ונכון.

מבחינת רסלינג היה קרב נהדר. איך אפשר שלא? פאק שם, כמובן שזה יהיה מדהים.
מצטער לומר את זה אבל אומגה היה החוליה החלשה בקרב מבחינת רסלינג - הזוי לראות את *קני אומגה* צועד לקרב משולש בתור החוליה החלשה מבחינה פיזית, אבל זה המצב ב2021. הוא בקושי הצליח להוציא לפועל את הטופה שלו, המהלכים שלו הפכו להיות יותר מבוססים, הכל טוב, זה פשוט קצת מצער וניכר מאוד על מי שהיה עד לפני שנתיים המתאבק הכי טוב בעולם.

קאסידי עושה צחוקים היה לא מתאים לבמה של האירוע ולקרב עצמו.
קאסידי הוכיח לנו שהוא יכול להיות רציני כשבא לו, אז ציפיתי לראות פה מישהו קצת רציני יותר מאשר הבחור עם הידיים בכיסים - אפילו בחלקים מאוחרים של הקרב. 
הארסנל שלו חלש בעיניי ואני לא קונה את הסופרמן פאנץ'. בנוסף לא קניתי את העובדה שאורנג' קאסידי נדפק בקרב הזה, הוא לא היה אמור לנצח גם ללא התערבות. 

פאק היה נהדר פה וחבל שלא לקח את האליפות, זו הייתה ההחלטה הנכונה לעשות.

כמובן ששוב היה מלא "חרא מסביב" עם הפרעות ושטויות וכל הכיף, מה שמצחיק הוא שאחר כך הקרב הסתיים ברול-אפ בכל מקרה, ככה שלהפרעות הייתה תרומה אפסית (ואף שלילית) לעלילה. 
אומגה יוצא פה חלש, קאסידי פשוט לא קשור למיין איבנט, ופאק נשאר בלי האליפות שמגיעה לו. חבל. 

השאר לא ראיתי כי לדעתי האירוע הגיע לשיא כאן ואני לא אוהב קרבות של 5-5 או 32-7 מרובי משתתפים של AEW. 

יש המון טוב, אבל AEW ב2021 לא מצליחים להוציא לפועל סגמנט אחד 'נקי'. כל הדברים הנהדרים מלווים עם כמות עצומה של חרא, פשוט המון המון חרא, יש קרב מעולה? נהדר. הנה ערימה של חרא. אני לא יודע כמה בקבוקי קולה טוני קאהן שותה לפני שהוא ניגש לישיבת קריאטיב, אבל לדעתי זה מספר דו ספרתי חזק, אם הוא מתעקש לשדר מוצר כל כך מבולגן, לא מסודר, מלוכלך ומגעיל. 
האם קרב 1 על 1 *ללא הפרעות* זה יותר מידי לבקש מארגון רסלינג ב2021? 
כנראה שכן. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,424
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
06-01-2021, 07:30 PM
(06-01-2021, 05:36 PM)SwitchBlade כתב:  השאר לא ראיתי כי לדעתי האירוע הגיע לשיא כאן ואני לא אוהב קרבות של 5-5 או 32-7 מרובי משתתפים של AEW. 

ממליץ לך לראות, הקרב פה התחלק לג'ריקו mjf בחלק נפרד, וורדלוו נגד הייגר בנפרד, ftr נגד סנטנה ואורטיז בנפרד וגאוורה וספירס בנפרד. חוץ מהכניסה לא היה שם האנדיקאפ בכלל.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,242
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-01-2021, 08:51 PM
איכזב שלא נתנו לכרכסטיאן לנצח, עוד יותר איכזב שנתנו לקרב המשולש על האליפות שהיה מצויין להסתיים ברול אפ.
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-02-2021, 05:56 AM
(06-01-2021, 08:51 PM)hbk כתב:  איכזב שלא נתנו לכרכסטיאן לנצח, עוד יותר איכזב שנתנו לקרב המשולש על האליפות שהיה מצויין להסתיים ברול אפ.

מוקדם מידי לכריסטיאן לנצח ולעלות לקרב מול אומגה, ההפסד לא הוריד מהערך שלו ב AEW
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
DGRI96 מנותק
דראגי
תגובות: 585
אשכולות: 1
Likes Given: 171
06-05-2021, 07:09 PM
אחחח איזו אווירה הייתה בדייליס פלייס... כמו שצריך שיהיה בPPV.
דעות (באיחור של כמעט שבוע... היה לי שבוע עמוס אבל אין סיכוי שאני לא אראה את האירוע וארשום דעות):
  • הבנתי שריהו החליטה לעבור לארה"ב באופן קבוע כמו שידה. ריהו בתור חלק קבוע תהיה חיזוק מבורך למחלקת הנשים שמשתפרת מיום ליום. קרב buy in  מעולה! סרינה דיב לדעתי המתאבקת הטכנית הטובה ביותר בארגון, הביאה מגוון רחב של מהלכים שלא רואים בכל יום. תכלס די היה ברור שהיא תנצח. לא נראלי שNWA יתנו לאליפות הנשים שלהם להתחלף באירוע שהוא לא שלהם.
  • קרב מעולה בין קייג' לפייג'. קצת חבל שטים טאז הגיעו בסוף והסיחו את דעתו של קייג' כי די רציתי שהאנגמן ישיג עליו ניצחון נקי לחלוטין.
  •  וואי איזו מלחמה הייתה בקרב הזוגות! הסגנון הפיזי הברוטלי של מוקסלי וקיגנסטון נתן קונטרה יפה לסגנון היותר טכני ואתלטי של היאנג באקס (למרות שגם ליאנג באקס לא הייתה חסרה אגרסיביות). לא אהבתי את הרפרנס לשילד עם הפאוור בומב. די, שAEW  יפסיקו להתייחס לWWE ושיתרכזו בעצמם.
  • לא ציפיתי לראות את ליו ראש. הבנתי שהוא בגדול מתאבק בשביל NJPW. חשבתי שהוא נמצא רק באינדיז ובMLW.ה-5 דקות האחרונות בסיום עם ג'אנגל בוי וכריסטיאן היו די נחמדות. לא הייתי בטוח למי הם יתנו את הניצחון, אבל כנראה שהם יחכו קצת עד שכריסטיאן יקבל קרב אליפות, כנראה עד לאחד  מהPPV. דרך אגב, לא אהבתי את זה שהובס וכריסטיאן "התאוששו" בחוץ ונעלמו למשך חצי מהבאטל רויאל.
  • סוף סוף קודי חזר לגרסא המקורית של שיר הכניסה שלו. חייב להודות שאוגוגו די הרשים בקרב הזה. הוא עדיין מאוד ירוק אבל יש פוטנציאל. קרב נחמד. אני מניח שהפיוד של נייטמר פמילי - פאקטורי עדיין לא הסתיים.
  • הקרב על אליפות הTNT היה טוב מאוד. מירו יצא מיליון דולר מהקרב הזה. בא לי לראות יותר קרבות מהסגנון הזה. קרבות של שני פאוורהאוסים נכנסים זה בזה. עד כה הקרבות היחידים שראינו מהסגנון הזה היו הובס - קייג', וורלדו - לוצ'זראוס וורדלו – הייגר.
  • איזו חמודה שידה שהיא ככה התרגשה בכנסיה שלה. היא אמרה הרבה פעמים שהחלום שלה הוא להופיע בתור אלופה מול קהל גדול ועכשיו היא סוף סוף הגשימה אותו. היו קצת ביצ'בוצ'ים במהלכו, אבל בסופו של דבר היה אחלה קרב. בשעה טובה בריט זכתה באליפות, ומגיע לה. בשנה האחרונה היא עבדה מאוד קשה, השתפרה הרבה בזירה, ובסופו של דבר היא הדמות הכי טובה ומעניינת במחלקת הנשים כרגע. הייפ לקראת ריין האליפות של בריט בייקר, D.M.D!
  • דארבי/סטינג- סקיי/פייג' היה סביר. פעם ראשונה שרואים את סטינג עם הגיר האייקוני שלו. כמובן שדארבי מעורב ספוט מטורף כאשר פייג' פשוט משליך אותו מהזירה אל עבר האחים שלו. נראה שאחד מן האחים של דארבי נפגע LEGIT מהספוט הזה. מקווה שAEW כבר הבינו שהציוות של דארבי עם סטינג לא מוצלח ויתחילו להפריד ביניהם אחרי הקרב הזה.
  • קרב מדהים על אליפות העולם. MOTN בשבילי כולם נתנו הופעה יוצאת מן הכלל. טוב מאוד שאומגה שמר על האליפות. כמו שאמרתי בעבר, היחידי שלדעתי ראוי לקחת ממנו את האליפות הוא האנגמן. הוציאו את אורנג' קאסידי מאוד חזק. יש מצב שאשכרה בונים עליו להיות אלוף עולם עתידי.
  • ביג שואו (סליחה, פול וויט), כריסטיאן ועכשיו מארק הנרי? אם חשבתי שיש כזה דבר wwe guy, אז מבחינתי זה לא קיים יותר וכל אחד יכול להגיע לכל מקום. יהיה מסקרן לשמוע את מארק הנרי מפרשן. מקווה שיהיה פחות או יותר באותה רמה כמו של פול וויט.
  • סאדיום סטאמפיד 2 די איכזב אותי. הוא היה טוב, אפילו טוב מאוד, אבל הוא לא התקרב לקרב הראשון שהיה לפני שנה .הספוט עם הלוח המסתובב הרג אותי מצחוק. הייתי מופתע שבמהלך הקרב הם גם הגיעו לדייליס פלייס, כי הייתי בטוח שכל הקרב יהיה מצולם מראש. כשהם הרימו את סאמי על הכתפיים, עברה לי בראש המחשבה שהאינר סירקל עומדים להתהפך עליו, סטייל רנדי ארוטון ואבולושן.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcTyo9PAoJxhwQmRxQZKwR8...p;usqp=CAU]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 12:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר