Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38 הבא »

תוצאות | AEW Double Or Nothing 2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Double Or Nothing 2021
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,424
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-31-2021, 03:43 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-31-2021, 04:00 PM על ידי Jon_M0xley.)
[Image: 111.png]

Buy In:
קרב על אליפות הנשים של NWA
סרינה דיב נגד ריהו
המנצחת: סרינה דיב בהכנעה.

קארד ראשי:
קרב 1:

בריאן קייג' נגד האנגמן אדם פייג'
לקראת הסוף הוק וסטארקס הגיעון לעזור לקייג' אבל הוא לא רוצה את העזרה שלהם ורב איתם.
המנצח: אדם פייג' אחרי באקשוט לאריוט אחרי שקייג' מוסח.
אחרי הקרב קייג' מתעבן על הוק וסטארקס, דוחף אותם והולך.

קרב 2:
קרב על אליפות הזוגות של AEW
ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון נגד היאנג באקס
מוקסלי וקינגסטון תוקפים את הבאקס בזירה אחרי שיש קונפטי והם נכנסים לברול.
המנצחים: היאנג באקס אחרי שנתנו למוקסלי 4 פעמים BTE טריגר רצוף.

קרב 3:
קאזינו באטל רויאל
התלתנים: כריסטיאן קייג', וייל הובס, מאט סיידל, דאסטין רודס ומקס קסטר.
היהלומים: מאט הארדי, אייזה קאסידי, 10, ניק קומרטו וספרניטיקו.
הלבבות: ווראסיטי בלונדס, קולט קאבנה, בוונס ופנטה.
העלים: ג'נגל בוי, מארק קווין, ארון סולואו, איבל אונו ולי ג'ונסון.
הג'וקר: בריאן דניאלסון... סתם ליאו ראש הוא הג'וקר.
המנצח: ג'נגל בוי אחרי שהדיח את כריסטיאן קייג'.
ג'רסיק אקספרס חוגגים בזירה עם ג'נגל בוי. כריסטיאן קייג' מחבק את ג'נגל בוי.

ג'סטין רוברטס מציג קבוצה של יוצאי צבא. יש וידיאו על החיילים בארה"ב.

קרב 4:
אנטוני אוגוגו(ע' QT מארשל) נגד החלום האמריקאי קודי רודס(ע' ארן אנדרסון)
המנצח: קודי רודס אחרי ורטיברייקר.

מראים סרטון מאתמול בשקילה של מירו וארצ'ר, שבו מירו תוקף את ג'ייק רוברטס ובורח.
קרב 5:
קרב על אליפות TNT
מירו נגד לאנס ארצ'ר
ארצ'ר קופץ על מירו לפני שהפעמון מצלצל והם נכנסים לברול.
לקראת הסוף של הקרב רוברטס מגיע עם שק, אבל מירו תוקף את רוברטס ומעיף את השק.
המנצח: מירו בהכנעה אחרי שארצ'ר מאבד את ההכרה.

מוכרז שאול אאוט יהיה ב5 בספטמבר בשיקאגו אלנוי.

קרב 6:
קרב על אליפות הנשים של AEW
ד"ר בריט בייקר(ע' רייבל) נגד היקארו שידה
המנצחת: בריט בייקר בהכנעה.
רייבל ובייקר חוגגות בזירה, טוני שאבני עוזב את שולחן השדרנים והולך לחבק את בייקר ברמפה.

קרב 7:
אית'ן פייג' וסקורפיו סקיי נגד דארבי אלן וסטינג
דארבי קופץ על סקיי ופייג' לפני שהקרב מתחיל והם נכנסים לברול.
המנצחים: דארבי אלן וסטינג אחרי סקורפיון ד'ף דרופ על סקיי.

טוני שיבאני בזירה, הוא מדבר על AEW Rampage. שבאני אומר שהם החתימו פרשן מיוחד לתוכנית., השדרן החדש הוא ... האיש החזק בעולם, מארק הנרי.

מוכרז שפול גיר יהיה ב6 בנובמבר ויהיה בסנט לואיס.

קרב 8:
קרב על אליפות AEW
פאק נגד אורנג' קאסידי נגד קני אומגה
-במהלך הקרב קאסידי נותן לאומגה אורנג' פאנץ אבל דון קאליס משך את השופט מהזירה לפני שהוא מגיע ל3.
- במהלך הקרב פאק נועל את קאסידי בברוטלייזר, אומגה תוקף את פאק שלא משחרר את ההכנעה. אומגה רואה שקאסידי מתחיל לאבד הכרה ותוקף את השופט. אומגה לאחר מכן לוקח את אליפות אימפאקט ותוקף איתה את פאק, לאחר מכן עושה אותו דבר על פאק עם על האליפויות. אומגה מסתובב ומקבל אורנג' פאנץ.
המנצח: קני ואמגה אחרי שהופך את ההצמדה של קאסידי לרול אפ.

מוכרז לשבוע הבא:
- ניק קומורוטו(ע' הפאקטורי) נגד דאסטין רודס- קרב חבל(bullrope match).
-היאנג באקס נגד פאק ופנטה- על אליפות הזוגות של AEW.
-חגיגות האליפות של ד"ר בריט בייקר.
-קודי רודס ולי ג'ונסון נגד אנת'וני אוגוגו וQT מארשל.
- מארק הנרי ידבר על ההחתמה שלו.

מוכרז לעוד שבועיים:
קני אומגה נגד ג'נגל בוי על אליפות AEW.

קרב 9:
סטדיום סטמפיד - במידה ואינר סירקל מפסידים הם מתפרקים
הפיניקאל נגד אינר סירקל
האינר סירקל נכנסים באומגה מהגג.
המנצחים: האינר סירקל אחרי שסמי גאוורה נותן לספירס סטומפ על כיסא בחבל התחתון של הזירה ואז 630 סנטון(כמו הפינשר של ריקושט).
שאר האינר סירקל מגיעים מהאוהדים לזירה וחוגגים את הניצחון.
[Image: 8.png]
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TheRedScarf מנותק
Day One Ish
תגובות: 190
אשכולות: 0
Likes Given: 225
05-31-2021, 04:36 PM
אז אחרי פרסום קארד כזה וכמארק של aew שמתחיל ללמוד ב8 בבוקר בזום החלטתי לקום ברבע לשש ולהתחיל לצפות
קודם כל איזה כיף זה PPV עם קהל שצמא להאבקות.
בראיין קייג-האנגמן
קרב מצויין, הייתי בטוח דווקא שבראיין קייג' ינצח אבל אני שמח ממה שהם עשו ומצפה לראות את אליפות הFTW מונחת על ריקי סטארקס.
אליפות זוגות- שוב עוד קרב מצויין, מהכניסה של גון ואדי הרגשתי שיהיה משהו אחר.
ציפיתי שהקרב יהיה פחות טוב אבל הסיפור היה מעולה ולרגעים חשבתי שג'ון ואדי יקחו.
מאמין שעכשיו ג'ון ואדי יקחו את החופש שמגיע להם, הפופ שיהיה כשאדי יחזור עוד כמה חודשים יהיה מטורף.
באטל רויאל- אני לא מת על הרעיון של באטל רויאל ואני אף פעם לא מצליח לעקוב אחרי הקרב. למרות זאת הקרב היה לא רע יחסית לבאטל רויאל.
אני שמח שכריסטיאן לא ניצח כי צריך לבנות אותו עוד בשביל קרב מול קני.
אני אוהב את ליאו ראש כמתאבק אבל אני לא רואה עתיד בארגון ואני שמח שזה רק הופעת אורח.
קודי רודס- כשקמתי ברבע לשש ידעתי שאאלץ לדלג טיפה על פרומואים וקרבות וזה קרב שידעתי שאדלג עליו.
הגימיק הנוכחי של קודי עולה לי על העצבים
כשהעברתי לקרב של מירו גיליתי שהקישור ירד אז פשוט דילגתי כי לא יחדשו לי משהו בקרב הזה.
אליפות נשים- אני שמח שבריט בייקר זכתה באליפות אבל אין מה להרחיב על הקרב.
אני לא יודע מה לומר על קרב הזוגות, הקרב היה מעולה וסטינג הפתיע אותי מאוד.
אני יצאתי מבסוט מהקרב הזה.
מה מארק הנרי קשור?
אליפות AEW- פאקינג קרב עם אורנג' קאסידי הוא אחד הקרבות היותר טובים שראיתי ב2021. קרב מצויין
סטדיום סטמפיט- היה בין הקרבות האהובים עליי ב2020. נהנתי מימנו אבל הייתי מעדיף לצפות בקרב בפרק של דיינמייט ולא בPPV עם קהל.
היו לקרב ספוטים מעולים ומשום מה ספוט אחד שלא ראיתי אחר כך באינטרנט זה סמי גווארה רץ על הקיר.
סיום מצויין לקרב ואני מקווה שכאן נגמר הפיוד.

סהכ כנראה הPPV הכי טוב של הארגון אחרי רבולושן 2020.
אני לא רואה באמת כניסה לפיודים חדשים חוץ מבראיין קייג.
אני רוצה לישון.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
05-31-2021, 05:14 PM
עובדה חשובה, כמעט כל מתאבק פארט טיימר שרנדי אורטון פגש בתקופה האחרונה בקרב או סתם לריב, חתם בAEWץ
כריסטיאן, ביג שואו ועכשיו מארק הנרי

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,001
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,109
05-31-2021, 05:48 PM
(05-31-2021, 05:14 PM)TomerLami99 כתב:  עובדה חשובה, כמעט כל מתאבק פארט טיימר שרנדי אורטון פגש בתקופה האחרונה בקרב או סתם לריב, חתם בAEWץ

הרצף ממשיך :

[Image: 5.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • בליסטרה
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
05-31-2021, 05:50 PM
(05-31-2021, 05:48 PM)lidoradir כתב:  
(05-31-2021, 05:14 PM)TomerLami99 כתב:  עובדה חשובה, כמעט כל מתאבק פארט טיימר שרנדי אורטון פגש בתקופה האחרונה בקרב או סתם לריב, חתם בAEWץ

הרצף ממשיך :

[Image: 5.jpg]

הבא זה אמור להיות ריק פלייר
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
05-31-2021, 08:29 PM
דרך אגב, מעריץ מפגר קלט שבמהלך הבראול של הייגר ווורדאלו, הם נכנסו למקפיא ענק עם גופה חצויה של חזיר. הוא רשם שזה הדביוט של לארי-סטיב, חזיר המחמד של אלכסה בליס שנפטר לפני כמה ימים.

הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
05-31-2021, 08:42 PM
וואו היה חתיכת אירוע, אני נהנתי כל הארבע שעות שהיה.
הקרב הראשון היה מעולה והקהל כמובן שהוסיף, ואני מרוצה מאוד מהתוצאה מה שמניח את המאזן ביניהם על 1-1 ובנוסף משאיר את קייג' עם אפשרות לפתוח פיוד מול הקבוצה של טאז ואת האנגמן פייג' להמשיך הלאה.
הקרב על אליפות הזוגות היה מטורף - הקהל הגיע כאן לרמה מטורפת של עידוד ברגע שג'ון מוקסלי ואדי נכנסו למתחם, זה הרגיש כמו משהו מאוד מיוחד ולמרות שג'ון קיבל את הספירה הפעם, אני חושב שהוא יצא מאוד חזק מהקרב הזה, ואני שמח שלא פחדו לתת לו לקבל את הספירה הזו, אבל הדמויות של יאנג באקס כבר הפכו למעצבנות ביותר ואני מקווה שיגיע הזוג הנורמאלי שיקח מהם את האליפות.
הבטאל רויאל - ליו ראש היה תוספת נחמדה אבל הוא לא היה צריך לעוף על ידי מאט הארדי אחרי דקה של קרב פחות או יותר, אבל שיהיה. אני הייתי בטוח שכריסטיאן ינצח אבל מבין השניים אני העדפתי את ג'אנגל בוי כי כריסטיאן עדיין מרגיש לא מוכן לקרב מול קני וטוב ששומרים אותו לעוד כמה זמן וגם לא פחדו לתת לו להפסיד את הקרב הזה.
הקרב של אוגוגו מול רודס - עד מתי קודי רודס? הוא אחלה מתאבק אבל מתחיל להימאס עליי קצת, הייתי שמח אם היה לוקח קצת חופש של חודשיים וחוזר לקראת פול גיר.
מירו מול ארצ'ר - היה קרב מעולה, שני ביג מנים שנמצאים בכושר מעולה, רק חבל בעיני שלאנס ארצ'ר מפסיד שוב פעם בקרב על אליפות, לדעתי יש לו מאזן של 0-3 בקרבות על אליפות, תקנו אותי אם אני טועה, ואני לא מבין למה לא נותנים לו פעם אחת להחזיק באחת, יש לו יכולת מיק טובה, יכולת בזירה מעולה וצריך לתת לו הזדמנות גם כן.
בריט בייקר - שידה : קיבלנו קרב טוב והתוצאה הייתה ידועה, יאללה הריין של DMD מתחיל.
הקרב זוגות של סטינג ודארבי היה מעולה, הפופים שסטינג קיבל כל הזמן היו מטורפים, ואני חושב שסטינג היה מדהים בזירה, אני הייתי בטוח שנקבל אותו כדמות מאוד משנית בקרב הזה אבל הוא לקח באמפים קשים לגילו והיה נראה בכושר מעולה ואני אשמח לראות אותו בזירה יותר, אבל כן צריכים לשמור אותו ל-PPV ואולי לאיזה קרב של אחת לחודשיים בדיינמייט כדי להשאיר את הרגעים האלו מיוחדים.
הקרב המשולש על האליפות - נמאס לי מקני, לא יכול לסבול את כל האליט, אני מקווה שפאק לא אמר את המילה האחרונה.
סטדיום סטמפיד - אני חושב שהקרב של שנה שעברה היה הרבה יותר מוצלח, אבל גם הקרב הזה היה סביר ואני שמח שסמי גווארה את ספירס, החלטה טובה מאוד, אבל זה עדיין היה הקרב שהכי איכזב אותי בערב ולא כי הוא היה החלש ביותר, אלה כי לעומת הציפיות שהיו לי מכל הקרבות הוא הכי איכזב אותי.

קרב האירוע - סטינג ודארבי אלין
הקרב הרע של האירוע - סטדיום סטמפיד
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
05-31-2021, 08:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-31-2021, 08:48 PM על ידי WhoIsYourHero.)
אופנר מצוין. בקצב גבוה מאוד והדליק את הקהל כמו שצריך. עם החזרה של הקהל הם צריכים לתת פוש מחודש להאנגמן, הוא אולי הפייס הכי אובר בחברה. בקרב הזה שמתי לב לכמה קייג' השתפר בשנה האחרונה, הקרבות שלו זה לא רק מהלך-מנוחה-מהלך-מנוחה וכך הלאה.

בזוגות היו לא מעט רגעים טובים אבל כמכלול זה היה מאוד ארוך ואובר דרמטי. הבאקס מדהימים אבל הם לוקים בתסמונת אדם קול שזה אומר שכל קרב צריך להיות אפי ו-5 כוכבים. מפתיע שמוקסלי וקינגסטון לא ניצחו, עוד יותר מפתיע שמוקסלי הוצמד.

הבאטל רויאל כרגיל היה בלאגן מטורף. מעניין מתי יוותרו על הקונספט המסובך הזה. הדביוט של ליאו ראש היה נורא בעיניי, זה היה נראה שהוא בהתקף אפילפסיה במהלכים מול PP. אבל בסה"כ הוא טאלנט לא רע למידקארד ויודע לדבר. אבל כל הבלאגן הזה היה שווה את הסוף של JB וכריסטיאן, גם פה הפתיע מאוד הניצחון של JB. הם תמיד נותנים לו פירורים ואחרי זה מחזירים אותו לדארק. אולי הפעם הוא יקבל פוש נורמלי?

קודי-אגוגו היה סטינקר רציני. אלוהים יודע מה קודי עושה לקריירה שלו. שוב הוא שינה את השיר ושוב לגרסה מגוחכת. אני יודע שהוא חושב שהוא ריק פלייר המודרני אבל הוא ממש לא וכל המומנטום שהיה לו ב-2019 הלך לאשפה. אם הוא לא יתעורר ויקח את הקריירה שלו ברצינות אז הוא יאבד את כל ההילה שהייתה לו. אגוגו לא נראה מוכן, בדיעבד היה עדיף לשים אותו כבאדיגארד לכמה חודשים. הפסיד ובצדק כי אני לא רואה מה אפשר לעשות איתו כרגע.

למה היה צריך את הקשקוש עם ג'ייק רוברטס באמצע הקרב? למה למה למה? למה בכל קרב צריך בלאגן? למה אי אפשר פעם אחת שני אנשים באותה זירה, צלצול של פעמון ושהקרב יישאר רק בין שני אנשים? בחיי שזה יותר גרוע מהימים הכי גרועים של WCW ו-TNA. אפילו שם לא היה *בכל קרב* בלאגן כזה. זה הוציא אותי לחלוטין מהקרב וגם מהאירוע.

דילגתי לסוף של בייקר-שידה. תנו לי לנחש שהיו הרבה התערבויות של רבל. לפחות בייקר מנצחת, הגיע הזמן.

סטינג החזיר אותי לאירוע. ממה הבן אדם הזה עשוי? הוא מדהים. הקרב היה בדיוק מה שהיה צריך. קרב קצר, דארבי לוקח את הבאמפים, הוט טאג לסטינג וגיים אובר. הופעה מדהימה של סטינג, מ-ד-ה-י-מ-ה.

הסטוריליין של אומגה אוסף חגורות מכל הארגונים בעולם לא עוצמתי כפי שהיה יכול להיות אבל הכניסה שלו הייתה מגניבה לאללה. אולי הפעם הראשונה שאומגה נראה מגניב מאז הקרב עם טנהאשי ב-WK.
בחצי הראשון של הקרב כשאומגה ופאק היו בזירה היה רסלינג מצוין בזמן שלקאסידי היה יותר חשוב לעשות ספוטים מצחיקים מאשר לזכות באליפות. זה כמו שב-2001 היה קרב משולש על אליפות ה-WWF בין בנואה, אנגל וסקוטי 2 הוטי. זאת בדיחה שהגיעה רחוק מדי. בחצי השני של הקרב OC היה מעורב ובסה"כ זה היה קרב מצוין וכיפי לצפייה. לא הרגיש כמו 27 דקות. מניח שאם הייתי אוהד של OC הייתי נהנה מזה אפילו יותר אבל זה מה יש. נקווה שהקרב הבא של אומגה יהיה עם יותר הייפ. בעיניי צריך להיות דארבי או האנגמן.

מארק הנרי זאת החתמה דומה לשואו. אמור להיות חשוב ללוקר רום ותמיד טוב שיש אנשים כאלו.

צפיתי במיינאיבנט ב-FF. לא מת על קרבות כאלו. היו רגעים מגניבים במיוחד עם ג'ריקו ו-MJF. סמי מנצח את הקרב- בדומה ל-JB גם הוא מקבל פה ושם פירורים ואז מיד מחזירים אותו למידקארד. נראה אם הפעם זה יהיה שונה.

אירוע שיכל להיות יותר גרוע וגם יותר טוב. הקהל וסטינג הצילו אותו. הבוקינג של טוני קהאן מבולגן בטירוף ורק אנשים שמסניפים מנה טובה של קוק לפני הצפייה יכולים לעקוב אחרי הבלאגן הזה.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
05-31-2021, 10:51 PM
וואלה חייב להודות היה אירוע מעולה וממש נהנתי לראות(את רוב הקארד). בגלל הקרב הראשון והשני נשארתי לראות הכל כי הם היו מעולים ונהנתי לראות אותם.

פייג'- קייג': קודם כל אחלה אטייר היה לקייג' היה ממש מגניב הלוק הזה. הקרב עצמו היה טוב וגרם לי להשאב לתוך זה. הקהל היה אדיר ושמח שזה היה באולם מלא. מעניין איך זה יתפתח מפה, פייג' הכי אובר שם וחייב לקבל את הפוש שלו.

באקס- מוקסלי וקינגסטון: האמת רציתי להריץ את הקרב כי אין לי כח לבאקס אבל הייתי בטוח שמוקסלי וקינגסטון הולכים לנצח ולזכות. אני ממש שמח שלא הרצתי כי זה היה קרב אדיר, מאוד נהנתי מהקרב הזה. היו ספוטים טובים. הרגע הזה שמוקסלי עם הדם על הפנים יצא ב1 מהסופרקיק פארטי היה טוב. הפתיעו אותי שהם שמרו לא ציפיתי.

הקזינו באטל רויאל הרצתי את הרוב(פה התחיל להתדרדר הקארד), משעמם עם אנשים שלא מגיע להם בכלל שוט על האליפות. הגוקר עיניין אותי כי חשבתי שזה בראיין אבל בסוף ליאו ראש... שיהיה.
הייתי בטוח שכריסטיאן ינצח אבל אני שמחתי שנתנו לג'נגל בוי.

קודי- אוגוגו: הדבר הטוב היחיד זה שקודי החזיר את השיר הישן בלי סנופ דוג, תודה לאל. הרצתי את הקרב לסוף, הפינישר שהוא עשה זה תמיד הסיגנצ'ור שלי ב2k.

מירו- ארצ'ר: וואלה איכזב, באתי עם הייפ לקרב הזה והוא היה על הפנים. לא הבנתי מה קורה שם כל כך.

בייקר- שידה הרצתי לסוף כדי לראות אם בייקר לוקחת ושמח לראות שכן.

סטינג ודארבי אלן נגד הגוברים הלא מעניינים: פה הקארד התחיל שוב להיותטוב, סטינג נתן הצגה, ואו. בן אדם ב60+ זז קופץ ומתאבק ככה, אני בטוח שטייקר אוכל את הכובע בבית ורוצה גם להיות במצב כזה. ממש לא בייש את הקריירה שלו כמו טייקר בקרבות האחרונים ואפילו השאיר לי טעם של עוד. דארבי אלן סוף סוף מתעשת על עצמו וחזר להיות הדארבי אלן שבא להסתער.

משולש: הכניסה של אומגה עם כל החגורות היה אדיר ומגניב. הקרב עצמו היה מעולה ונהנתי לראות. דון דפק את קאסידי, אומגה דפק את פאק. אומגה מנצח ברול אפ תפס אותי לא מוכן. היה אחלה של ספוטים וקצב בקרב, מעניין לראות איך זה ימשיך שם.

המאיין איבנט: ואו זה היה קרב טוב, נראה לי יותר טוב משנה שעברה. הברול של וורדלו והייגר היה קטלני, 2 מפלצות מנסות להרוג אחד את השני. הקטע עם החזיר חצוי ל2 היה מגעיל. mjf וג'ריקו היה גם מעולה יחסית לזה שגריקו פצוע. סנטנה ואורטיז וftr במסיבה היה מגניב עם כל הבקבוקים. הדובדבן שבקצפת זה סמי גאוורה, כל הקרב מהברול עם הכיסאות למחסן לזירה, הוא היה האיש הערב וממש נהנתי לראות אותו.

חייב לציין שהיה קצת יותר מידי קיקאואוט במהלך הקרבות אבל מזל שהיה קהל צמא לרסלינג ככה זה לא בלט.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
06-01-2021, 03:23 PM
אירוע הטוב
הרגעים שאני אזכור:
+ הרברסל של סטינג לפינישר שלו והניצחון
+ הקהל שר את השיר תוך כדי הכניסה של מוקסלי וקינגסטון
+ מירו מתעלל בגב של ארצ'ר ומנצח בהכנעה - פיניש נקי בלי התערבות בלי הסחות. זה מה שאני אוהב. יש הגיון במה שהוא עשה גם
+ הצ'יירמן מחכה בחדר לסמי גווארה ואז הם נלחמים. תראו בגלל זה מצלמים את זה מראש. לדעתי לקח להם איזה 10 טייקים לעשות את זה חחחח
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:51 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר