Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1975): « הקודם 1 ... 537 538 539 540 541 ... 1975 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,381
03-05-2023, 12:15 AM
רועי אתה מלך. הולך לצפות בסרטים שלא ראיתי אם קיימים בנטפליקס, עם דגש על 12 המושבעים
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
#5,382
03-05-2023, 03:40 AM
נחמד מאוד רועי.
בקשר לדיסני, יש להם המון קלאסיקות, מולאן מצוינת, אבל חייב גם לציין את פוקהאונטס והגיבן מנוטרדאם כסרטים מאוד מוצלחים של דיסני (אני בכוונה לא נוגע בגדולים כמו אלאדין ומלך האריות שידועים כטובים).

עצוב לי שלא שמת שום דבר של אדם סנדלר! בין אם זה מתח כמו אנקאט ג'מס, דרמה כמו דראנק פאנץ' לאב, או קומדיות כמו בערך כל סרט שלו מקליק, וואטרבוי וביג דדי, ועד הזוהאן, בלנדד ומגודלים.

בכללי, אני אמליץ לך גם על כמה דברים שהם פחות מוכרים במערב.
דה צ'ייסר - סרט פשע אקשן דרום קוריאני, כמיטב המסורת הקוריאנית, גם הסרט הזה מצליח לעבור בין רגעים יותר קלילים וקומיים לרגעים יותר אפלים ומותחים בן רגע. זאת אבל לא הסיבה למה אני אוהב את הסרט, יש בסרט הזה (ובכללי יש לקוריאנים קטע כזה), איזה עניין שהוא לוקח משו שאתה מצפה שזה יילך לכיוון אחד, ופתאום אתה נזרק למקום אחר. אני לא רוצה לעשות ספוילרים, אז לא אסביר ממש מעבר לזה, כן אגיד שזה ייחודי וממה שאני מכיר, כמעט ולא קיים בסרטים.

דטקטיב צ'יינהטאון - טרילוגית סרטים, הראשון הכי מוצלח בעיניי, אבל גם האחרים כיפיים. מדובר על בחור צעיר מאוד חכם, שמנסה להפוך לבלש אבל נכשל במבחנים. הוא נוסע לדוד שלו הבלש בתאילנד, ששם הדוד מואשם ברצח. זה מה שנקרא בלוקבאסטר סיני, משלב הרבה מאוד קומדיה, קונג פו ובלשות. סרט מאוד מהנה שגם נותן לך אפשרות לפתור את התעלומה תוך כדי. ממליץ בחום.

הי מאם - הסרט המצליח ביותר בכל הזמנים שנעשה ע"י אישה, זה סתם נתון פיקנטי. הסרט הזה קצת גס לפעמים מבחינת איך שהוא עשוי, יש מקומות שמרגישים שהיו צריכים לחזק קצת את הקומדיה, אבל אחד הדברים שיש בו והוא מצרך מאוד מאוד נדיר בעיניי בסרטים של היום - יש בו המון המון נשמה וזה מאוד מורגש. סרט מאוד מיוחד שביחד עם הטרילוגיה ממקודם מסמלים בעיניי את תחילתה של אימפריית קולנוע מסחרי חדשה שתאתגר בהצלחה את הוליווד ואפילו תעקוף אותה בסופו של דבר.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב
The following 1 user Likes aharon1994's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,435
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,383
03-05-2023, 09:15 AM
בשבילי הסרט הכי טוב שאני אראה שוב ושוב זה מלך האריות(המצוייר ולא הלייב אקשן הזוועתי שיצא).
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,384
03-05-2023, 09:58 AM
(03-04-2023, 10:45 PM)RM Punk כתב:  סין סיטי הראשון אכן מופתי. ונדטה והשומרים סרטים שאני אוהב, אבל לא חושב שהם באותו לבל. מת לחיות זה אכן עשרת הדיברות של סרטי פעולה, אבל ראיתי את שליחות קטלנית לפניו. 12 קופים אדיר ויש לו מקום של כבוד ברשימת הניינטיז שלי. החוש השישי הוא סרט שראיתי בפעם הראשונה אחרי שכבר ידעתי מה הטוויסט, אז זה הרס. היצור הוא חד משמעית מסרטי האימה הכי טובים אי פעם, יש לו קייס אפילו להכי טוב.

מה שאני אוהב בונדטה - זה פשוט תרגום מעולה לקומיקס מאתגר. הסרט עצמו אמנם קצת ארוך, אבל הוא פשוט חזק. משפט כמו: ״ רעיון עשוי עדיין לשנות את העולם. חוויתי מיד ראשונה את כוחם של רעיונות. ראיתי אנשים הורגים בשמם של רעיונות, ומתים כשהם מגנים עליהם. אך לא תוכל לנשק רעיון. לא תוכל לגעת בו. או לאחוז בו. רעיונות אינם מדממים, אינם חשים בכאב, אינם צוחקים, ואין זה רעיון אליו אני מתגעגעת, אלא לאדם״. באם באם היה משתמש במשפט הזה בטקסי זכרון ליצחק רבין. (דרך אגב - מדהים כמה הקומיקס הקדים את זמנו - ״אזרחים לא צריכים לפחד מהממשלות שלהם, ממשלות צריכות לפחד מהאזרחים שלהם״, אבל ביקשו בלי אז באם באם מפסיק).
השומרים הוא אכן דרגה אחת מתחת, הוא סרט טוב מאוד לקומיקס הכי טוב בכל הזמנים. במחשבה שנייה, אם אני מנתק את הקומיקס, הוא אכן רמה מתחת. מוריד מהרשימה.

מה שאני אוהב במת לחיות, וזאת הסיבה ששאר הסרטים לא מתקרבים לרצה שלו, הוא שג׳ון מקליין הוא אנטי גיבור. הוא שג׳ון מקליין הוא אנטי-גיבור. לפחות לתקופה בה הסרט יצא. יחף, רק עם אקדח ובסך הכל רוצה לחזור הביתה בשלום. העובדה שיש רק 15 רעים. ולכל אחד יש שם, הופך את הסיפור למשחק מוחות של הצייד-ניצוד.
דרך אגב - סצינת הסיום נהדרת.
אני מבין מה רשמת בשליחות קטלנית, ולדעתי הראשון ברמה אחרת משאר הסדרה, אבל לדעתי האישית מת לחיות לוקח.

קראתי שוב את הרשימה שלך, ואני מרים דגל, כוח המשיכה? אני לא מוצא בו את הדברים שאתה מצאת. כן, יש עניין בסרט ששם את הגיבור במרחב קטן וכל הסרט מתרחש שם, אבל הסרט נמצא בצד ולא קולע למטרה. אם נלך לנישה הזו - הייתי בוחר ב1984. סרט אימה אמנם, סטיבן קינג קלאסי, אבל הוא כל כך מתוחכם! ג׳ון קיוזאק באחד הסרטים הטובים שלו. גם פה, סצינת הסיום מחרידה, מצמררת וכה נהדרת.

הערת שוליים הוא סרט נהדר, וכנראה אני הולך הרבה למחוזות האימה, אבל את ״מי מפחד מהזאב הגדול״ הוא פשוט יצירת מופת. כל השחקנים שם נהדרים, ומאז הסרט אני לא מסוגל לראות את רותם קינן משחק בהצגות/סרטים אחרים. גם פה - הסרט הוא פשוט מראה על החברה והפוליטיקת זהויות הישראלית. סרט נהדר. (דובלה גליקמן גונב את ההצגה, פשוט מעולה).

נזכר בעוד סרט שראוי - מטריקס הראשון בלבד. הסיבה שהוא לא בעשיריה בגלל שני הסרטים שבאו אחריו.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מחובר
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#5,385
03-05-2023, 11:12 AM
(03-05-2023, 09:58 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  מה שאני אוהב בונדטה - זה פשוט תרגום מעולה לקומיקס מאתגר. הסרט עצמו אמנם קצת ארוך, אבל הוא פשוט חזק. משפט כמו: ״ רעיון עשוי עדיין לשנות את העולם. חוויתי מיד ראשונה את כוחם של רעיונות. ראיתי אנשים הורגים בשמם של רעיונות, ומתים כשהם מגנים עליהם. אך לא תוכל לנשק רעיון. לא תוכל לגעת בו. או לאחוז בו. רעיונות אינם מדממים, אינם חשים בכאב, אינם צוחקים, ואין זה רעיון אליו אני מתגעגעת, אלא לאדם״. באם באם היה משתמש במשפט הזה בטקסי זכרון ליצחק רבין. (דרך אגב - מדהים כמה הקומיקס הקדים את זמנו - ״אזרחים לא צריכים לפחד מהממשלות שלהם, ממשלות צריכות לפחד מהאזרחים שלהם״, אבל ביקשו בלי אז באם באם מפסיק).
השומרים הוא אכן דרגה אחת מתחת, הוא סרט טוב מאוד לקומיקס הכי טוב בכל הזמנים. במחשבה שנייה, אם אני מנתק את הקומיקס, הוא אכן רמה מתחת. מוריד מהרשימה.

מה שאני אוהב במת לחיות, וזאת הסיבה ששאר הסרטים לא מתקרבים לרצה שלו, הוא שג׳ון מקליין הוא אנטי גיבור. הוא שג׳ון מקליין הוא אנטי-גיבור. לפחות לתקופה בה הסרט יצא. יחף, רק עם אקדח ובסך הכל רוצה לחזור הביתה בשלום. העובדה שיש רק 15 רעים. ולכל אחד יש שם, הופך את הסיפור למשחק מוחות של הצייד-ניצוד.
אני מבין מה רשמת בשליחות קטלנית, ולדעתי הראשון ברמה אחרת משאר הסדרה, אבל לדעתי האישית מת לחיות לוקח.

קראתי שוב את הרשימה שלך, ואני מרים דגל, כוח המשיכה? אני לא מוצא בו את הדברים שאתה מצאת. כן, יש עניין בסרט ששם את הגיבור במרחב קטן וכל הסרט מתרחש שם, אבל הסרט נמצא בצד ולא קולע למטרה. אם נלך לנישה הזו - הייתי בוחר ב1984. סרט אימה אמנם, סטיבן קינג קלאסי, אבל הוא כל כך מתוחכם! ג׳ון קיוזאק באחד הסרטים הטובים שלו. גם פה, סצינת הסיום מחרידה, מצמררת וכה נהדרת.

הערת שוליים הוא סרט נהדר, וכנראה אני הולך הרבה למחוזות האימה, אבל את ״מי מפחד מהזאב הגדול״ הוא פשוט יצירת מופת. כל השחקנים שם נהדרים, ומאז הסרט אני לא מסוגל לראות את רותם קינן משחק בהצגות/סרטים אחרים. גם פה - הסרט הוא פשוט מראה על החברה והפוליטיקת זהויות הישראלית. סרט נהדר. (דובלה גליקמן גונב את ההצגה, פשוט מעולה).

נזכר בעוד סרט שראוי - מטריקס הראשון בלבד. הסיבה שהוא לא בעשיריה בגלל שני הסרטים שבאו אחריו.

מה שאני אוהב בכוח משיכה ומה שיש מעט מאוד סרטי מד״ב שעוסקים בו - החלל זה פאקינג מקום מפחיד! אני זוכר באודיסאה בחלל את הסצנה שאחד האסטרונאוטים מת והשני השאיר הגופה שלו לעוף בחלל, ואז פתאום חשבתי איזה נורא אם זה היה קורה לבנאדם חי. ואז זה פחות או יותר מה שקורה בכוח משיכה. זה אשכרה סרט הישרדות בתנאים הכי גרועים שאפשר להעלות על הדעת. בקיצור, מבחינתי זה סרט שהוא שילוב מנצח בין האדם הקטן מול איתני הטבע העצומים, לבין המאבקים הפנימיים של האדם עם עצמו, שאיכשהו בסוף הם לא פחות מאתגרים מאלו הפיזיים.

מי מפחד מהזאב הרע מעולה, פשוט אם הייתי מכניס פנימה כל סרט טוב שראיתי זה לא היה נגמר בחיים. אני עדיין מדרג את הערת שוליים מעליו, אבל לא בהרבה.

מטריקס - כן, אני מניח שברשימה ״אובייקטיבית״ מגיע לו מקום של כבוד איפשהו למעלה. סרט עם השפעה עצומה. פשוט אישית, אני אפילו לא בטוח שהוא מגיע לטופ 10 ברשימת סרטי הניינטיז שלי.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
#5,386
03-05-2023, 11:14 AM
ספויילרים UFC

קודם כל- יששששששששששש, ג'ונס מנצח בסיבוב הראשון עם גיליוטינה מוזרה.
כמה התגעגעתי לקרבות שלו שאתה מעביר חודשים במחשבה שעכשיו הוא הולך ליפול ואז ברגע שהוא נועל את היריב לפינה זה גיים אובר. GOAT.
קצת מביך לחשוב כמה החזקתי מסיריל לפני הקרב עם אנגאנו כשמסתכלים על ההופעות שלו מאז. מכל האנשים דווקא אנגאנו סמרטט אותו על הרצפה במשך 5 סיבובים ועכשיו ההופעה הזאת מול ג'ונס שלא חטף כלום וניצח בקלילות.
מחלקת ה-HW עמוסה ב-bums, המחלקה הוזנחה לגמרי בשנים האחרונות. חוץ מבליידס שלא ראיתי אותו מאז הנוקאאוט הנוראי שהוא חטף מלואיס וכמובן סטיפה אין לג'ונס יריבים ראויים.

באירוע הבא- יאן נגד דוולישלי. נתפלל לניצחון של יאן כי הגיאורגי מהמשעממים במחלקה.
אחרי זה (18.3) - אוסמן-אדוארדס 3 ב-UK + גייג'י-פיזייב שהולך להיות באנגר. יהיה אש
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מחובר
אל תקשיבו לפוליטיקאים
#5,387
03-05-2023, 11:14 AM
(10-28-2021, 09:56 AM)RM Punk כתב:  20 הסרטים הטובים של הניינטיז מבחינתי (לא לפי סדר):
ספרות זולה
מועדון קרב
שבעה חטאים
ביג ליבובסקי
פארגו
פורסט גאמפ
החשוד המיידי
החבר׳ה הטובים
בחורים טובים
כלבי אשמורת
המופע של טרומן
אמריקן ביוטי
12 קופים
רשימת שינדלר
מטריקס
השחקן
שליחות קטלנית 2
מלך האריות
נסיך מצרים
אלאדין

מתוכם צריך לבחור עשירייה.

שלישייה בטוחה:
ספרות זולה
פורסט גאמפ
המופע של טרומן

שאר המועמדים אחרי דילול:
מועדון קרב
שבעה חטאים
ביג ליבובסקי
פארגו
החשוד המיידי
החבר׳ה הטובים
בחורים טובים
רשימת שינדלר
מטריקס
שליחות קטלנית 2
מלך האריות
נסיך מצרים

קשה.

אגב הנה רשימת הניינטיז שלי, זכרתי שפרסמתי את זה פה כבר
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#5,388
03-05-2023, 11:16 AM
(03-05-2023, 09:58 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  מה שאני אוהב בונדטה - זה פשוט תרגום מעולה לקומיקס מאתגר. הסרט עצמו אמנם קצת ארוך, אבל הוא פשוט חזק. משפט כמו: ״ רעיון עשוי עדיין לשנות את העולם. חוויתי מיד ראשונה את כוחם של רעיונות. ראיתי אנשים הורגים בשמם של רעיונות, ומתים כשהם מגנים עליהם. אך לא תוכל לנשק רעיון. לא תוכל לגעת בו. או לאחוז בו. רעיונות אינם מדממים, אינם חשים בכאב, אינם צוחקים, ואין זה רעיון אליו אני מתגעגעת, אלא לאדם״. באם באם היה משתמש במשפט הזה בטקסי זכרון ליצחק רבין. (דרך אגב - מדהים כמה הקומיקס הקדים את זמנו - ״אזרחים לא צריכים לפחד מהממשלות שלהם, ממשלות צריכות לפחד מהאזרחים שלהם״, אבל ביקשו בלי אז באם באם מפסיק).

את הסרט של השומרים עוד לא ראיתי, שוכב אצלי בווצ'ליסט המון זמן ולא יודע מתי אגיע אליו אבל את הסדרה ראיתי והיא פשוט אדירה.
אני מת על סדרות אנטי-גיבורים כמו הבנים ואינביסיבל למשל אבל בשומרים לקחו את זה צעד קדימה ומשאירים אותך במיינדפאק רציני, לדעתי מהסוג שרעי יאהב לפי מה שאמר על הסרטים של כריסטופר נולאן.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מחובר
אל תקשיבו לפוליטיקאים
#5,389
03-05-2023, 11:48 AM
(03-05-2023, 11:16 AM)orgibor כתב:  את הסרט של השומרים עוד לא ראיתי, שוכב אצלי בווצ'ליסט המון זמן ולא יודע מתי אגיע אליו אבל את הסדרה ראיתי והיא פשוט אדירה.
אני מת על סדרות אנטי-גיבורים כמו הבנים ואינביסיבל למשל אבל בשומרים לקחו את זה צעד קדימה ומשאירים אותך במיינדפאק רציני, לדעתי מהסוג שרעי יאהב לפי מה שאמר על הסרטים של כריסטופר נולאן.

ראיתי את הסדרה השומרים, סדרה נהדרת שמסתיימת באנטיקליימקס ופרק אחרון מאכזב לדעתי.

הסרט אגב לא דומה לסדרה, הוא כביכול העלילה שקדמה לסדרה, ויש ביניהם כמה הבדלים עלילתיים (הסדרה מתייחסת לאירועי העבר כמו בקומיקס, לא כמו בסרט).
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • orgibor
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#5,390
03-05-2023, 01:24 PM
(03-03-2023, 10:22 PM)lidoradir כתב:  קשוח לי לדרג את כל הסרטים של רוקי, צריך לעשות צפייה חוזרת כי הרבה שנים לא ראיתי אותם, תמיד שאני נזכר ברוקי אני נזכר ברוקי נגד איוון דראגו.
את קריד 3 אני מדרג מקום ראשון מכל סרטי הקריד שיצאו, באמת סרט תענוג והכי נהניתי ממנו, אצפה בו שוב עוד חודש/חודשיים שיצא ב-4K.
קריד 3 היה סרט טוב מאוד. ספציפית אהבתי את 2 יותר.
חבל מאוד שלא היה שום מידע מקדים לעלילה של הסרט Sad יכלו לעשות את זה בקריד 1 או 2 וחבל מאוד שהם פספסו את זה. העלילה הגיעה משום מקום.
ההתחלה של קריד 3 טובה, ההמשך מצויין, אבל הסיום חלש. לא היה דיבורים ותקשורת בין קריד והיריב בסוף. זה הרגיש כמו פיוד היאבקות ממוצע מינוס שמישהו שולח הודעה בטוויטר וככה הם קובעים קרב.
הקרב הסופי לא סחף או היה משהו ששווה להיזכר בו. שני הצדדים לא מכרו, ובסוף כשמישהו הפסיד זה לא נראה עליו לפני כן שהוא קרוב להפסד. כי אף אחד מהם לא מכר. פינישר פסט עד 1-2-3. כל הטכניקות שהיריב השתמש בקרבות הקודמים שלו - לא באו לידי ביטוי בקרב האחרון. לא היה כאן תהליך למידה, מסע שעוברים כדי ללמוד או משהו כזה. בקיצור סיום מאוד מאכזב לסרט מצויין.

(03-03-2023, 11:22 PM)Jon_M0xley כתב:  מקווה שהוא יצליח להביא את זה גם לנבחרת, בעבר הוא היה יותר מבשל ועובר שחקנים אבל עכשיו צריך שישים גם גולים.
וולאק אני אוהד בית"ר, מקווה שנקח את גביע המדינה באיזה עקיצה קטנה. מחכה יותר לעונה הבא יש מצב עם רכש טוב אולי נחזור להתמודד על האליפות.
קצת עצוב לי שמיליונר קנה את הפועל ואולי יחזיר אותה לתמונה. היה חי כיף שהם ככה פארשים ועדיין מקווה שירדו ליגה עם סכנין או ריינה.
ביתר קבוצה שידעה רק קשיים בשנים האחרונות. גביע יתן לאוהדים ולקבוצה קצת שמחה שמגיעה להם.
הפועל ת"א- אותו דבר כבר 15 שנה- אותה בעיה כמו מכבי ת"א בכדורסל. האנשים בהנהלה (לווא דווקא הבעלים) עושים החלטות רכש גרועות והחלטות קבוצתיות רעות.

בנבחרת שלנו ההתקפה בחיים לא היית הנושא המרכזי. ההגנה היית הבעיה. בדיוק כמו בליגת העל, השחקנים עצלנים וללא ממושמעים. אפשר לראות מהיציע מאיפה יגיע הגול של כל קבוצה כי מאוד קל לראות את החורים בהגנה. אבל... התקפה טובה תעזור בהחלט.
------------------
לגבי סרטים- לדעתי ה4DX שינה את עולם הסרטים. לא משנה כמה סרט טוב, ההרגשה ב4DX כשעושים אותה טוב היא מדהימה. יס פלנט בארץ רכשו כיסאות וציוד קולנוע ברמה גבוהה בהשוואה אל מול העולם. אז אתם מקבלים ציוד מהטובים ביותר. למרות שחסר להם screenx עם תלת מימד אבל הם יסדרו את זה בקרוב אני מאמין.
אפילו סרט כמו ילד הג'ונגל ב4DX הרגיש מדהים בהרבה יותר ממה שהוא. אוואטר 2 ב4DX מבחינת קולנוע הוא הסרט הטוב ביותר בכל הזמנים.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1975): « הקודם 1 ... 537 538 539 540 541 ... 1975 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 06:14 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר