Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 529 530 531 532 533 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,301
02-27-2023, 08:56 PM
(02-27-2023, 07:48 PM)orgibor כתב:  ולידור תתכונן עוד שבועיים עונה 3 של טד לאסו, בדיוק יצא הטריילר

[Image: ted-lasso-tedlassogifs.gif]

ראיתי שיצא הטריילר, לא רואה טריילרים לשום דבר כי זה חושף המון מידע.
הייפ מטורף, הסדרה הזאת כל כך טובה ואיכותית.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,302
02-27-2023, 08:58 PM
(02-27-2023, 08:24 PM)karusi כתב:  הדיבור היה על ההפגנות והרפורמה וציינתי שהאנשים שענו באשכול היו שמאלנים, כי בהפגנות הרוב המוחלט זה שמאל, ומי שתומך בהן זה השמאל.
אני לא מכיר ימנים שמדברים כמו שדיברו פה על ביבי והתעסקו בו. זו נישה של השמאל.
לא מבין מה האובססיה. בוא נראה... נכנסתי לדף של ביבי (פעם אחרונה שהייתי בדף שלו אולי ב2021)- ובוא נראה מה יש... מהעבר אל ההווה
מאשר את התקציב... קורא לעצור את ההסתה ולבוא להדברות... ונאום שהוא פרסם היום -_- ופה הצד המאייש. אתה מדבר על שטויות של חברי הכנסת מהימין שעושים מימונה ומעלים לפייסבוק בזמן שהם ניגבו חומוס באבו גוש יום לפני- ואתה צודק.
ובוא תראה מנגד- השמאל צועק וסותם פיות ולא נותן לדבר, מעליב ומקניט את מנהיג הימין בצורה בזיונית.

אתה מדבר על דיקטטורה וימין ברברי... תסתכל מה קרה היום, ותגיד לי אם אתה חושב שאלו נציגי הציבור שאתה חושב שהם יותר ראויים .

יכול להיות שההצעה של גפני לא תעזור ליוקר המחיה ויכול להיות שתשבש. לא קראתי אותה.
לגבי מחשבים - תראה... חישפתי באמזון ובאיבי ומקומות באינטרנט לגבי מחשב לאבא שלי. זה מה שקניתי ב2000 ש"ח (המחשב עובד לו פצצה). הפער מחול לארץ לא כל כך גדול.
i5 - 12,400
16gb RAM 3200mh
SSD 500gb nvme m2
Motherboard ASUS-H610M-E-D4 (both HMDI 4k+ DP 8k for both monitor +TV)
Tower: SAMA-K11-NOPSU (more fans, transparent)
logitec wireless keyboard and mouse
אז בזה ספציפית המצב טוב. הבעיה היא במזון, בדלק ובתוכניות מתאר למקומות מגורים חדשים. שם יש מונופול. סופרפארם מונופול, בהרבה מוצרים המחירים שלהם הרבה יותר יקרים מהשאר.

לדעתי האחראיים הראשיים ליוקר המחיה זה כל הדירקטוריונים של "אשמור לי ואשמור לך". ויגודמן הרס חברה אחר חברה, לפחות 10000 משרות המשק הישראלי איבד בגללו - ביצע עסקאות מפוקפקות במיליארדי דולרים (עסקת רימסה עם מתווכים ישראלים) ועדיין נמצא ב דירקטוריונים של החברות הכי גדולות.

וגם- אפרופו ימין ויוקר מחיה- טעות שהוא כן עשה זה למכור את תנובה לסינים, שאין אמונה בהם.

אני לא שואל לגבי סיסמאות ודיבורים ומי צועק בועדה. השאלות הן באופן מכוון פרקטיות בנוגע למצב בארץ. מאוד מעניין אוצי לראות איך מישהו שתומך בביבי רואה את המצב פרקטית.

נ.ב.
עבורי לפחות, יוקר המחיה ובמיוחד הדירות הוא משהו שכנראה יאלץ אותי לעזוב את הארץ במוקדם או במאוחר. אי אפשר לרכוש כאן בית במחיר שפוי ועם כל עליות הריבית זה הופך את המשימה לקרובה לבלתי אפשרית.

בנוגע למחשב - הכל תלוי איזה מוצר. הזמנתי שני ssd, עלה משמעותית זול מהארץ. הסטרימר שהזמנתי עלה משמעותית זול מהארץ וזה אחרי שעקצו אותי. הזמנתי מן לוח כתיבה, כנ"ל. כן, יש מוצרים שהפער פחות גדול.
תיקח לדוגמה מסכי מחשב ותראה איזה פער יש בין הארץ לשאר העולם.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#5,303
02-28-2023, 04:55 PM
(02-27-2023, 08:58 PM)wwehof כתב:  מאוד מעניין אוצי לראות איך מישהו שתומך בביבי רואה את המצב פרקטית.
נגמרו למחנה השמאל כל הטריקים שלו- סוסים טרויאנים אלקטוריאלים (ליברמן, גנץ, סהר, בנט), סוסים טרויאנים במשטרה, בקרוב סוסים טרויאנים בצבא, סוסים טרויאנים של פקידות.
ועכשיו נוגעים לסוס הטרויאני האחרון של השמאל - השופטים. ברגע שמפילים את השופטים נגמר לשמאל המשחק.
הרייטינג של 14 עולה, הרייטינג של 11 12 13 יורד. כבר לא עובד הטריק שרואים כמה מפגרים בריאליטי עם שיא רייטינג וחמש דקות אחרי משימת הדחה של תוכנית בישול/ספורט/ריאליטי יש לך חדשות ו"פרשנים" שאומרים לך מה לחשוב ואת מי לשנוא.
אז השמאל עולה על הבריקדות ויוצא למלחמת החורמה שלו לפני שהכוח שלו נגמר. זה הסיפור.

לגבי יוקר המחייה
רמי לוי היה אתמול בוועדת כלכלה של הכנסת והיה וויכוח מעניין. היה לרמי לוי נקודות טובות שדבש שעולה 32 שקלים עולה לו 17 שקלים מס, הדלק מאוד יקר.
רמי לוי משחק אותה קורבן, ואז כץ אמר לו "אתה באתה אלינו וביקשת כמה פעמים שנוריד את המכסים וניתן הטבות, אבל לא הורדת את המחיר אחרי ההטבות".
ורמי לוי משנה נושא וממשיך לדבר כאילו הוא קורא מדף חחח. למרות שאני אוהב את סופר רמי לוי, הוא הכי זול בהשוואה, אבל אהבתי איך שלא היה לו מה לענות. כשמעמידים את הקרטלים במקום הם שותקים.
הסיפור כאן שגם הסופר הכי זול ומשתלם עדיין שוחט כשהוא יכול.
הממשלה הנוכחית מפרקת את קרטלי הייבוא . משנה הבאה אין יותר ריכוזיות של ייבוא, החוקים כבר הוגשו ובקרוב יעברו (יבואן לא יכול ליבא מספר רב של מותגים בבלעדיות, כל יבואן גדול יצטרך להפטר מחלק מהמותגים שלו).

אני חושב שהפיגוע הכלכלי הכי גדול של הממשלה הקודמת זה לתת את הגז לאיראן (לבנון). זה תקציב של כמה שנים הגז הזה. לא ראיתי שום מחאה של דגלים שחורים על הנושא הזה.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,304
02-28-2023, 08:14 PM
(02-28-2023, 04:55 PM)karusi כתב:  נגמרו למחנה השמאל כל הטריקים שלו- סוסים טרויאנים אלקטוריאלים (ליברמן, גנץ, סהר, בנט), סוסים טרויאנים במשטרה, בקרוב סוסים טרויאנים בצבא, סוסים טרויאנים של פקידות.
ועכשיו נוגעים לסוס הטרויאני האחרון של השמאל - השופטים. ברגע שמפילים את השופטים נגמר לשמאל המשחק.
הרייטינג של 14 עולה, הרייטינג של 11 12 13 יורד. כבר לא עובד הטריק שרואים כמה מפגרים בריאליטי עם שיא רייטינג וחמש דקות אחרי משימת הדחה של תוכנית בישול/ספורט/ריאליטי יש לך חדשות ו"פרשנים" שאומרים לך מה לחשוב ואת מי לשנוא.
אז השמאל עולה על הבריקדות ויוצא למלחמת החורמה שלו לפני שהכוח שלו נגמר. זה הסיפור.

לגבי יוקר המחייה
רמי לוי היה אתמול בוועדת כלכלה של הכנסת והיה וויכוח מעניין. היה לרמי לוי נקודות טובות שדבש שעולה 32 שקלים עולה לו 17 שקלים מס, הדלק מאוד יקר.
רמי לוי משחק אותה קורבן, ואז כץ אמר לו "אתה באתה אלינו וביקשת כמה פעמים שנוריד את המכסים וניתן הטבות, אבל לא הורדת את המחיר אחרי ההטבות".
ורמי לוי משנה נושא וממשיך לדבר כאילו הוא קורא מדף חחח. למרות שאני אוהב את סופר רמי לוי, הוא הכי זול בהשוואה, אבל אהבתי איך שלא היה לו מה לענות. כשמעמידים את הקרטלים במקום הם שותקים.
הסיפור כאן שגם הסופר הכי זול ומשתלם עדיין שוחט כשהוא יכול.
הממשלה הנוכחית מפרקת את קרטלי הייבוא . משנה הבאה אין יותר ריכוזיות של ייבוא, החוקים כבר הוגשו ובקרוב יעברו (יבואן לא יכול ליבא מספר רב של מותגים בבלעדיות, כל יבואן גדול יצטרך להפטר מחלק מהמותגים שלו).

אני חושב שהפיגוע הכלכלי הכי גדול של הממשלה הקודמת זה לתת את הגז לאיראן (לבנון). זה תקציב של כמה שנים הגז הזה. לא ראיתי שום מחאה של דגלים שחורים על הנושא הזה.

אני לא מאמין לך. אני רושם לך שאלות על מצב מחירי הדיור לפני ובתקופת ביבי, על מצב הביטחון וכו' ואתה עונה לי תשובות על סוסים טרויאנים או ערוצים כאלה ואחרים? מה הקשר בין השאלות שרשמתי לדברים האלה. קשה מאוד לנהל ככה שיח כשעונים תשובות מדף המסרים ללא קשר לשאלה.

זה מזכיר לי פרק של ארץ נהדרת שאת חלקו שמעתי בחצי אוזן. יש את המערכונים עם הנהג מונית ששואל אנשים. הוא שאל איזה ביביסטית מה דעתה על פסקת ההתגברות והיא עונה לו משהו בסגנון של ביבי המלך והיא בעד מה שהוא מציע. הוא שואל אותה עוד כמה פעמים ובסוף מסתבר שאין לה מושג מה זה (נדמה לי שהיא אפילו קראה לזה פסקת התבגרות). העיקר ביבי אמר = זה קדוש גם אם אין מושג לגבי מה זה אומר.

מעניין אם רשום באותו דף שסילמן, שיקלי, אורבך ושקד היו סוסים טרויאנים של השמאל.

לעניין רמי לוי וכץ - אם זה מה שכץ אמר אז הוא אידיוט. מבחינת תיאוריות כלכליות (שמתבססות על שוק משוכלל שלא באמת קיים) התיאוריות אומרות שיכנסו עוד ועוד יצרנים/ספקים עד שהעלות השולית תהיה שווה לרווח השולי (למיטב זכרוני זה רווח שולי אבל אולי אני מתבלבל). הורדת מסים והגדלת רווחים ----> אמור לגרום לכניסה של שחקנים חדשים לשוק.

קרטל - אם אתה טוען שיבואן אחד משווק בבלעדיות, איך יכול להיות שמדובר בקרטל?
אני מניח שאתה מתכוון למונופול.

ההצעה של החוק היא מפגרת והיא פלסטר. צריך למנוע יבוא בלעדי, לא לפזר את האופציה של יבוא בלעדי על פני כמה שחקניות בשוק. אתה רוצה להגדיל את כמות השחקניות שמיבאות כל מוצר. כרגע נניח שיש 10 מוצרים שמיובאים על ידי יבואן בלעדי. אני רוצה שכל מוצר ייבוא על ידי 10 יבואנים ולא ש-10 יבואנים ייבאו כל אחד מוצר אחד (כן, זה יעזור מעט אבל לא באופן משמעותי).

גז - איפה כל המיליארדים בקרן של ביבי ממה שכבר הופק?
מה שאתה אומר נחמד בתיאוריה אבל יש בו 3 חורים:
1. אף אחד לא מבטיח שיהיה שם גז
2. אם לא תתן, תהיה לך בעיה להפיק גז מהשטחים שלך ואז אתה גם מפסיד את מה שיכולת לקבל
3. אתה מודע לתקציב המדינה? כמה בדיוק אתה חושב שיפיקו מהשטח הזה?

גז זה משאב מוגבל. למה לא לטפל במגזר החרדי, דבר שלאורך זמן יניב תשואה משמעותית טובה יותר? תשלח אותם לעבוד ואתה חוסך עשרות מיליארדים כל שנה בהטבות והנחות שהם מקבלים ובנוסף אולי חלקם גם ישלמו מסים ואז מצד אחד יש למדינה כמה עשרות מיליארדים פחות הוצאות ומצד שני ההכנסות ממסים צפוים לגדול.
הגב
The following 2 users Like wwehof's post:
  • Bam Bam Bigelow, orgibor
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#5,305
02-28-2023, 10:24 PM
טד לאסו הסדרה הכי כיפית של 2022, מקווה שתמשיך להיות גם של 2023.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
#5,306
02-28-2023, 11:44 PM
מנור  Heart
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,307
03-01-2023, 10:53 AM
(02-28-2023, 08:14 PM)wwehof כתב:  גז זה משאב מוגבל. למה לא לטפל במגזר החרדי, דבר שלאורך זמן יניב תשואה משמעותית טובה יותר? תשלח אותם לעבוד ואתה חוסך עשרות מיליארדים כל שנה בהטבות והנחות שהם מקבלים ובנוסף אולי חלקם גם ישלמו מסים ואז מצד אחד יש למדינה כמה עשרות מיליארדים פחות הוצאות ומצד שני ההכנסות ממסים צפוים לגדול.
מה רוצה לגבי מחירי הדיור. זה ככה בכל העולם. פעם אנשים בגיל 60 הזדכו עלהציוד, היום ישראל מדורגת בטופ העולמי בהשקעת מערכת הבריאות אל מול תוחלת החיים. זה לא רק בישראל. יש מדינות שתכננו יותר טוב והיה אפשר, אבל זה לא קרה. מנסים וינסו לעשות עוד דירות אבל כל עוד תוחלת החיים תהיה גבוהה וקצלת הילודה יהיה גדול, יהיה למדינה הזאת הרבה יותר קשה ממדינות אחרות להתמודד עם הבעיה.
ישראל היא המדינה עם קצב הילודה הכי גדול בOECD. אז למדינה הזאת הכי קשה להתמודד עם זה, במיוחד עם זה שאין למדינה הרבה שטח ומערכת הבריאות היא מהיעילות בעולם

אם יש גז, אז ישראל נתנה אותו לאיראן. ממש יופי לתת לאיראן אסדה מול ראש הנקרה.
לא יהיה שום בעיה להפיק גז. מפיקים כמו שהפיקו באחרים. חיזבאלה שלח מלטים מתפוצצים על שאר האסדות כל הזמן והוא גם ישלח בעתיד. למה שחיזבאלה לא ישלח גם פה? זה לא שחיזבאלה מכיר בשטח של תל אביב, אז למה שהוא יכיר בראש הנקרה.
גז= חוסן כלכלי . זה לא כמה זה מוסיף עכשיו, זה יוסיף בעתיד כאשר יהיו שינויים בעולם- ישראל תוכל לעמוד בהם בעזרת המשאבים שלהם. זה כמו שמכרו את תנובה לסינים- אתה מאבד המון חוסן כלכלי כי אתה נתון לחסדים שלהם.

שוב אתה חוזר לביבי ומערכונים מארץ נהדרת. מה האובססיה שלכם מביבי? יואו לימין בכלל לא אכפת ממנו.
לא במקרה ארץ נהדרת הראה את המערכון הזה. זה מאוד גזעני גם.
זה אותו ערוץ שלפני בחירות כאשר רוצים לראיין רוסים אז הולכים למעדניה לא כשרה כאילו זה הרוסים היחידים. בחיים לא ילכו לבית חב"ד וישאלו שם רוסים.

איך כץ אדיוט איך? כץ אמר לו בפנים שהוא נתן לו ולסופרים האחרים את מה שהם ביקשו ולמרותזאת הסופרים הורידו חלק קטן מהמחיר שהם היו צריכים.
מה אדיוטי בזה, בבקשה תאיר את עיני.

השתמשתי בקרטל כי המונופולים מתנהגים בצורה עבריינית בלי פיקוח. תראה בשוק הסלולר- זה באמת היה קרטל. לקחו פי 10 יותר ממה שהיו צריכים.
לדוגמא בשוק הסלולר בארה"ב אין מונופול, יש קרטל. שם כשמוכרים לך פלאפון הוא מגיע עם נעילה לרשת סלולרית. איך לעזעזל זה עבר שם בחוק אין לי מושג. אי אפשר לעשות ROOT להמון פלאפונים בארצות הברית גם.

הצעת החוק היא טובה. ברגע שאתה לוקח מותגים ומפזר אותם אתה מחליש את הכוח של שחקן אחד. לבטל בלעדיות זה עדיף ואני מסכים איתך בזה
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,308
03-01-2023, 11:45 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-01-2023, 11:53 AM על ידי wwehof.)
(03-01-2023, 10:53 AM)karusi כתב:  מה רוצה לגבי מחירי הדיור. זה ככה בכל העולם. פעם אנשים בגיל 60 הזדכו עלהציוד, היום ישראל מדורגת בטופ העולמי בהשקעת מערכת הבריאות אל מול תוחלת החיים. זה לא רק בישראל. יש מדינות שתכננו יותר טוב והיה אפשר, אבל זה לא קרה. מנסים וינסו לעשות עוד דירות אבל כל עוד תוחלת החיים תהיה גבוהה וקצלת הילודה יהיה גדול, יהיה למדינה הזאת הרבה יותר קשה ממדינות אחרות להתמודד עם הבעיה.
ישראל היא המדינה עם קצב הילודה הכי גדול בOECD. אז למדינה הזאת הכי קשה להתמודד עם זה, במיוחד עם זה שאין למדינה הרבה שטח ומערכת הבריאות היא מהיעילות בעולם

אם יש גז, אז ישראל נתנה אותו לאיראן. ממש יופי לתת לאיראן אסדה מול ראש הנקרה.
לא יהיה שום בעיה להפיק גז. מפיקים כמו שהפיקו באחרים. חיזבאלה שלח מלטים מתפוצצים על שאר האסדות כל הזמן והוא גם ישלח בעתיד. למה שחיזבאלה לא ישלח גם פה? זה לא שחיזבאלה מכיר בשטח של תל אביב, אז למה שהוא יכיר בראש הנקרה.
גז= חוסן כלכלי . זה לא כמה זה מוסיף עכשיו, זה יוסיף בעתיד כאשר יהיו שינויים בעולם- ישראל תוכל לעמוד בהם בעזרת המשאבים שלהם. זה כמו שמכרו את תנובה לסינים- אתה מאבד המון חוסן כלכלי כי אתה נתון לחסדים שלהם.

שוב אתה חוזר לביבי ומערכונים מארץ נהדרת. מה האובססיה שלכם מביבי? יואו לימין בכלל לא אכפת ממנו.
לא במקרה ארץ נהדרת הראה את המערכון הזה. זה מאוד גזעני גם.
זה אותו ערוץ שלפני בחירות כאשר רוצים לראיין רוסים אז הולכים למעדניה לא כשרה כאילו זה הרוסים היחידים. בחיים לא ילכו לבית חב"ד וישאלו שם רוסים.

איך כץ אדיוט איך? כץ אמר לו בפנים שהוא נתן לו ולסופרים האחרים את מה שהם ביקשו ולמרותזאת הסופרים הורידו חלק קטן מהמחיר שהם היו צריכים.
מה אדיוטי בזה, בבקשה תאיר את עיני.

השתמשתי בקרטל כי המונופולים מתנהגים בצורה עבריינית בלי פיקוח. תראה בשוק הסלולר- זה באמת היה קרטל. לקחו פי 10 יותר ממה שהיו צריכים.
לדוגמא בשוק הסלולר בארה"ב אין מונופול, יש קרטל. שם כשמוכרים לך פלאפון הוא מגיע עם נעילה לרשת סלולרית. איך לעזעזל זה עבר שם בחוק אין לי מושג. אי אפשר לעשות ROOT להמון פלאפונים בארצות הברית גם.

הצעת החוק היא טובה. ברגע שאתה לוקח מותגים ומפזר אותם אתה מחליש את הכוח של שחקן אחד. לבטל בלעדיות זה עדיף ואני מסכים איתך בזה

ככה זה בכל העולם? תבדוק לדוגמה מחיר של בית בשכנתנו קפריסין. בנוגע למערכת הבריאות - אם צריך להמתין לתורים חודשים זה אומר שהיא כושלת. לפני 20-25 שנה היית משיג תור תוך שבוע-שבועיים. המערכת הלכה מאוד אחורה.
בנוגע לתוחלת חיים - אנחנו מדברים על לפני תחילת שלטונו של ביבי. תוחלת החיים אז היתה בערך שנתיים פחות ומעל גיל 80. בטח שלא 60. אז מה שרשמת לא נותן תירוץ לעליית המחירים בתקופת ביבי.
בנוגע לילודה - הילודה גבוהה כאן בעיקר בגלל מגזר אחד שמכלכלים כל דבר שהוא עושה. אז מה ביבי עושה? במקום ליבש את התמיכות ולגרום להם להירגע עם קצב הילדים, הוא משמן אותם בעשרות מיליארדים.

אני משער שאתה גם חושב שזה שהוא אמר לבעלזא לא להסכים להסכם של הממשלה הקודמת זה לטובת המדינה. למה לא להבטיח להם מיליארדים ללא לימודי ליבה? הרי זה אחלה.

למה שחיזבאללה לא ישלח כאן? כי הוא יפגע דם באסדות שלו ואין לו אינטרס לעשות את זה.

כן, ל"ימין" (אם אפשר לקרוא למצביעי הממשלה הזאת ימין כשחצי מהם פרזיטים שלא תרמו כלום למדינה) לא אכפת בכלל מביבי. חלקם סוגדים לו יותר מאשר לה'.
בנוגע לארץ נהדרת - לא הבנתי מה גזעני בזה. כולנו יודעים שחלק לא מבוטל ממצביעי ביבי הם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר ושהם הולכים אחריו כמו עיוורים.

בנוגע לכץ - העלת לי חיוך גדול על הפנים. הוכחת בדוגמה שלך על הסלולר למה כץ אידיוט. מה קרה בסלולר? האם החברות הותיקות סתם ככה הורידו מחירים? לא. שחקניות חדשות נכנסו, הורידו מחירים ואז החברות הותיקות יותר היו חייבות להוריד מחירים בעקבותן. אז אכן כת אידיוט בטענות שלו.

עריכה:
רק כדי להראות לך כמה מסבסדים כל דבר אצל החרדים:
https://www.bhol.co.il/news/1417989
חיפשתי בשבילך אתר שהוא שמאלני. יש לך הסבר למה הם משלמים 50 שח בלבד וחילוני ישלם הרבה הרבה יותר מהם? כשאפשר לשלוח משפחה חרדית שלמה בפחות מילד חילוני אחד, אתה מבין איך הם יכולים לכלכל כל כך הרבה ילדים ולמה אנחנו במקום מאוד גבוה מבחינת ילודה.
דרך אגב, כל הסבסוד הזה נעשה על ידי משלם המסים.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,309
03-01-2023, 12:42 PM
(03-01-2023, 11:45 AM)wwehof כתב:  למה שחיזבאללה לא ישלח כאן? כי הוא יפגע דם באסדות שלו ואין לו אינטרס לעשות את זה.

כן, ל"ימין" (אם אפשר לקרוא למצביעי הממשלה הזאת ימין כשחצי מהם פרזיטים שלא תרמו כלום למדינה) לא אכפת בכלל מביבי. חלקם סוגדים לו יותר מאשר לה'.
בנוגע לארץ נהדרת - לא הבנתי מה גזעני בזה. כולנו יודעים שחלק לא מבוטל ממצביעי ביבי הם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר ושהם הולכים אחריו כמו עיוורים.
אני לא מבין איך אתה מצדיק לתת אסדת גז בלי אישור ממשלה ועוד לפני שהממשלה עוברת לידיים אחרות, ואומר שזה של חיזבאלה ובגלל זה הוא לא תקף. איפה ההגיון? זה לא היה שלהם. לפיד נתן את זה כדי שתהיה לו תמונה. חתם על הסכם גרוע, והשמאל שותק.

החברות הורידו מחירים כי ביטלו את המונופול על האנטנות. הממשלה מתחילה להוריד את המונופול של ייבואנים ריכוזיים, לדעתי צעד לפני עוד צעדים בתחום. הסופרים בארץ מתאמים מחירים וזאת הבעיה, כמו שאמרו בוועדה- כל פעם שהורידו מיסים וחסמים- המחירים בקושי השתנו

הדברים שאתה אומר נגד חרדים ומצביעי ליכוד הם גזעניים.
ואני רואה שבאשכול אחר SWITCHBLADE וגם origibor רושמים הערות כמו "מזרחי אם זה מעניין את KARUSI) שזה מראה את הזלזול והשנאה של מחנה השמאל אל ההימין.
מצביעי ביבי הם תתי אדם. מצביעי יש עתיד הם משכילים
הבנתי את רוח הדברים כאן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
#5,310
03-01-2023, 01:47 PM
מרץ קולנוע & TV & סטרימינג :

[Image: FqDjs6aWcAQHuKb?format=jpg&name=900x900]

[Image: FqEarb3WAAAEO3l?format=jpg&name=900x900]

בקולנוע : 
קריד 3
צעקה 6
ג'וק וויק 4
65
שהאזאם! 2: זעם האלים
מבוכים ודרקונים: כבוד בין גנבים

סטרימינג :
תעלומת רצח 2
טטריס

TV :
טד לאסו עונה 3
לאקי האנק של בוב אודנקירק

נראה כמו חודש מעולה  Cool
למה אתם הולכים/מה רואים ?
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 529 530 531 532 533 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 06:45 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר