Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 528 529 530 531 532 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,291
02-27-2023, 07:00 PM
(02-27-2023, 06:55 PM)orgibor כתב:  זה ההארי הראשון שלי, צפיתי בו אפילו לפני אבן החכמים ככה שזה הסרט שמבחינתי חשף אותי לעולם הקסמים של הוגוורטס.
כל הסיפור לאורך הסרט נהדר ונבנה מתחת לפני השטח בזמן שאנחנו מתעסקים בפרולוג ארוך ומעולה וחוץ מזה אני פריק של יצורים מיתיים וענקיים ככה שהנחש ההוא לעולם לא יצא לי מהראש.

יצא לך כבר לשחק בהוגוורטס לגאסי?

אולי לא קשור לסרטים, אבל עדיין משהו מדהים.

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#5,292
02-27-2023, 07:17 PM
(02-27-2023, 07:00 PM)DarkArts כתב:  יצא לך כבר לשחק בהוגוורטס לגאסי?

אולי לא קשור לסרטים, אבל עדיין משהו מדהים.

אני אכעס על עצמי אם אקנה אותו כי יש לי המון משחקים שקניתי או קיבלתי דרך הפלייסטיישן פלוס ועוד לא הספקתי לגעת בהם או לא התחלתי בכלל.
כעיקרון בפעם האחרונה שנגעתי בסוני ברצינות עצרתי באמצע של Nioh2, של קראש האחרון ושל פיינאל פנטאזי האחרון. שוכבים אצלי בספרייה גם משחקים כמו tlou2 והטרילוגיה של ביושוק שלא התחלתי בכלל ואם אקנה משחק עכשיו זה יהיה gow או סקירו שאני נמנע מלקנות מאותה הסיבה של הוגוורטס.
איפשהו לאורך הדרך האלצתי את עצמי לבחור בין התמקדות במשחקים או בסדרות ובחרתי בסדרות ועכשיו כל פעם שאני משחק אני מרגיש שזה בא על חשבון פרק שיכולתי להספיק לראות, מחשבה מטומטמת אבל היא אשכרה חוסמת אותי.

אבל עזוב אותי תומר תספר קצת על המשחק אם יצא לך לגעת בו כבר
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
#5,293
02-27-2023, 07:41 PM
(02-27-2023, 07:17 PM)orgibor כתב:  אני אכעס על עצמי אם אקנה אותו כי יש לי המון משחקים שקניתי או קיבלתי דרך הפלייסטיישן פלוס ועוד לא הספקתי לגעת בהם או לא התחלתי בכלל.
כעיקרון בפעם האחרונה שנגעתי בסוני ברצינות עצרתי באמצע של Nioh2, של קראש האחרון ושל פיינאל פנטאזי האחרון. שוכבים אצלי בספרייה גם משחקים כמו tlou2 והטרילוגיה של ביושוק שלא התחלתי בכלל ואם אקנה משחק עכשיו זה יהיה gow או סקירו שאני נמנע מלקנות מאותה הסיבה של הוגוורטס.
איפשהו לאורך הדרך האלצתי את עצמי לבחור בין התמקדות במשחקים או בסדרות ובחרתי בסדרות ועכשיו כל פעם שאני משחק אני מרגיש שזה בא על חשבון פרק שיכולתי להספיק לראות, מחשבה מטומטמת אבל היא אשכרה חוסמת אותי.

אבל עזוב אותי תומר תספר קצת על המשחק אם יצא לך לגעת בו כבר

מה בדיוק אתה רוצה לדעת על המשחק? יש כמה דברים מעניינים, ואני לא בדיוק הבן אדם הכי מתאים להסביר דברים.

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#5,294
02-27-2023, 07:45 PM
(02-27-2023, 07:41 PM)DarkArts כתב:  מה בדיוק אתה רוצה לדעת על המשחק? יש כמה דברים מעניינים, ואני לא בדיוק הבן אדם הכי מתאים להסביר דברים.

מה קו העלילה בעצם ואם הוא משתנה בהתאם לבית שאתה בוחר, פחות מעניין אותי הגיימפליי כי אני כנראה לא אשחק בו.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#5,295
02-27-2023, 07:48 PM
ולידור תתכונן עוד שבועיים עונה 3 של טד לאסו, בדיוק יצא הטריילר
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
#5,296
02-27-2023, 07:55 PM
(02-27-2023, 07:45 PM)orgibor כתב:  מה קו העלילה בעצם ואם הוא משתנה בהתאם לבית שאתה בוחר, פחות מעניין אותי הגיימפליי כי אני כנראה לא אשחק בו.

אתה בעצם מתחיל כתלמיד שנה חמישית במקום שנה ראשונה, מקרה יוצא דופן שקרה רק מספר פעמים במהלך ההיסטוריה. לא יודע למה דווקא שנה חמישית, אבל זה קשור איכשהו לעובדה שיש לך כוח מיוחד ונדיר ביותר. לא יודע למה הם מעוניינים בזה, אבל במהלך הליווי שלך להוגוורטס (אתה לא מגיע ברכבת), אתה נתקל בכמה גובלינים בעלי קוחות קסם שרוצים להשיג את הכוח שלך. בעיקרון, אתה צריך ללמוד עוד על הכוח שלך ועל ההיסטוריה, בזמן שאתה גם לומד כישופים על הדרל ממשימות שונות שהפרופסורים נותנים לך כדי שתעמוד בקצב עם התלמידים האחרים.

הבית שלך לא משנה, כי יש נציגות מכל בית במהלך העלילה.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,444
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#5,297
02-27-2023, 08:23 PM
(02-27-2023, 06:55 PM)orgibor כתב:  זה ההארי הראשון שלי, צפיתי בו אפילו לפני אבן החכמים ככה שזה הסרט שמבחינתי חשף אותי לעולם הקסמים של הוגוורטס.
כל הסיפור לאורך הסרט נהדר ונבנה מתחת לפני השטח בזמן שאנחנו מתעסקים בפרולוג ארוך ומעולה וחוץ מזה אני פריק של יצורים מיתיים וענקיים ככה שהנחש ההוא לעולם לא יצא לי מהראש.

גם אני ראיתי את הסרט הזה כסרט הראשון וזה שחשף אותי לעולם הזה. הבאסיליקס יצור מיוחד במינו שלא פעם היה עושה לי סיוטים כשהייתי קטן חחחחח
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • orgibor
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#5,298
02-27-2023, 08:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-27-2023, 08:27 PM על ידי karusi.)
(02-27-2023, 03:26 PM)wwehof כתב:  גם אנחנו לא מדברים על מדיניות כלפי ערבים ובכל זאת תייגת כאן את כולם כשמאל.
אני מאוד אשמח לתשובות לשאלות ששאלתי אותך. באמת שמעניין אותי לשמוע את דעתך בנושא.

נחזור לנושא המקורי:
- שער החליפין של הדולר ממשיך לעלות מה שצפוי לעלות את המחירים.

- גפני מעלה היום הצעה בקשר לריבית - אני לא יודע באיזו מתכונת זה יהיה. אם בסוף המדינה תסבסד את זה, לא עשינו כלום. בכלל, נראה שיושבים בממשלה חבורה של גלמים. טיפול ביוקר המחיה לא אומר סבסוד של כל דבר. אין סיבה שכל מוצר בארץ יעלה פי 2 (זה מזכיר לי שמישהו פולני המליץ לי על מסך. הוא עלה לו משהו כמו 1600-1800 ש'ח, לא זוכר מה המחיר המדויק. בארץ הוא עולה פי 2)
הדיבור היה על ההפגנות והרפורמה וציינתי שהאנשים שענו באשכול היו שמאלנים, כי בהפגנות הרוב המוחלט זה שמאל, ומי שתומך בהן זה השמאל.
אני לא מכיר ימנים שמדברים כמו שדיברו פה על ביבי והתעסקו בו. זו נישה של השמאל.
לא מבין מה האובססיה. בוא נראה... נכנסתי לדף של ביבי (פעם אחרונה שהייתי בדף שלו אולי ב2021)- ובוא נראה מה יש... מהעבר אל ההווה
מאשר את התקציב... קורא לעצור את ההסתה ולבוא להדברות... ונאום שהוא פרסם היום -_- ופה הצד המאייש. אתה מדבר על שטויות של חברי הכנסת מהימין שעושים מימונה ומעלים לפייסבוק בזמן שהם ניגבו חומוס באבו גוש יום לפני- ואתה צודק.
ובוא תראה מנגד- השמאל צועק וסותם פיות ולא נותן לדבר, מעליב ומקניט את מנהיג הימין בצורה בזיונית.

אתה מדבר על דיקטטורה וימין ברברי... תסתכל מה קרה היום, ותגיד לי אם אתה חושב שאלו נציגי הציבור שאתה חושב שהם יותר ראויים .

יכול להיות שההצעה של גפני לא תעזור ליוקר המחיה ויכול להיות שתשבש. לא קראתי אותה.
לגבי מחשבים - תראה... חישפתי באמזון ובאיבי ומקומות באינטרנט לגבי מחשב לאבא שלי. זה מה שקניתי ב2000 ש"ח (המחשב עובד לו פצצה). הפער מחול לארץ לא כל כך גדול.
i5 - 12,400
16gb RAM 3200mh
SSD 500gb nvme m2
Motherboard ASUS-H610M-E-D4 (both HMDI 4k+ DP 8k for both monitor +TV)
Tower: SAMA-K11-NOPSU (more fans, transparent)
logitec wireless keyboard and mouse
אז בזה ספציפית המצב טוב. הבעיה היא במזון, בדלק ובתוכניות מתאר למקומות מגורים חדשים. שם יש מונופול. סופרפארם מונופול, בהרבה מוצרים המחירים שלהם הרבה יותר יקרים מהשאר.

לדעתי האחראיים הראשיים ליוקר המחיה זה כל הדירקטוריונים של "אשמור לי ואשמור לך". ויגודמן הרס חברה אחר חברה, לפחות 10000 משרות המשק הישראלי איבד בגללו - ביצע עסקאות מפוקפקות במיליארדי דולרים (עסקת רימסה עם מתווכים ישראלים) ועדיין נמצא ב דירקטוריונים של החברות הכי גדולות.

וגם- אפרופו ימין ויוקר מחיה- טעות שהוא כן עשה זה למכור את תנובה לסינים, שאין אמונה בהם.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#5,299
02-27-2023, 08:44 PM
(02-27-2023, 08:24 PM)karusi כתב:  הדיבור היה על ההפגנות והרפורמה וציינתי שהאנשים שענו באשכול היו שמאלנים, כי בהפגנות הרוב המוחלט זה שמאל, ומי שתומך בהן זה השמאל.
אני לא מכיר ימנים שמדברים כמו שדיברו פה על ביבי והתעסקו בו. זו נישה של השמאל.
לא מבין מה האובססיה. בוא נראה... נכנסתי לדף של ביבי (פעם אחרונה שהייתי בדף שלו אולי ב2021)- ובוא נראה מה יש... מהעבר אל ההווה
מאשר את התקציב... קורא לעצור את ההסתה ולבוא להדברות... ונאום שהוא פרסם היום -_- ופה הצד המאייש. אתה מדבר על שטויות של חברי הכנסת מהימין שעושים מימונה ומעלים לפייסבוק בזמן שהם ניגבו חומוס באבו גוש יום לפני- ואתה צודק.
ובוא תראה מנגד- השמאל צועק וסותם פיות ולא נותן לדבר, מעליב ומקניט את מנהיג הימין בצורה בזיונית.

אתה מדבר על דיקטטורה וימין ברברי... תסתכל מה קרה היום, ותגיד לי אם אתה חושב שאלו נציגי הציבור שאתה חושב שהם יותר ראויים .

יכול להיות שההצעה של גפני לא תעזור ליוקר המחיה ויכול להיות שתשבש. לא קראתי אותה.
לגבי מחשבים - תראה... חישפתי באמזון ובאיבי ומקומות באינטרנט לגבי מחשב לאבא שלי. זה מה שקניתי ב2000 ש"ח (המחשב עובד לו פצצה). הפער מחול לארץ לא כל כך גדול.
i5 - 12,400
16gb RAM 3200mh
SSD 500gb nvme m2
Motherboard ASUS-H610M-E-D4 (both HMDI 4k+ DP 8k for both monitor +TV)
Tower: SAMA-K11-NOPSU (more fans, transparent)
logitec wireless keyboard and mouse
אז בזה ספציפית המצב טוב. הבעיה היא במזון, בדלק ובתוכניות מתאר למקומות מגורים חדשים. שם יש מונופול. סופרפארם מונופול, בהרבה מוצרים המחירים שלהם הרבה יותר יקרים מהשאר.

לדעתי האחראיים הראשיים ליוקר המחיה זה כל הדירקטוריונים של "אשמור לי ואשמור לך". ויגודמן הרס חברה אחר חברה, לפחות 10000 משרות המשק הישראלי איבד בגללו - ביצע עסקאות מפוקפקות במיליארדי דולרים (עסקת רימסה עם מתווכים ישראלים) ועדיין נמצא ב דירקטוריונים של החברות הכי גדולות.

וגם- אפרופו ימין ויוקר מחיה- טעות שהוא כן עשה זה למכור את תנובה לסינים, שאין אמונה בהם.

שמע, לסמוך על מילה של פוליטיקאי היום זה בעיה של מי שמאמין להם. ביבי שיקר לנו והפר הבטחות על ימין ועל שמאל (משחק מילים מכוון). זה שהוא קורא "לפיוס", אתה יודע טוב מאוד שאין לו שום אינטרס למשהו שונה מההצעה הנוכחית, שתשאיר אותו מחוץ לכלא ותפגע בעם. ולא יודע אם שמת לב, אבל היו הרבה מאוד כיפות סרוגות בהפגנות במוצ"ש האחרון, מצביעי מפלגות הקואליציה הנוכחית ואנשים שמזדהים עימם.
הוא גורם עצום לפילוג, להקטין וללעוג לכל מי שלא סוגד לו, תראה את אמסלם בדוכן הכנסת אומר שכל מי שמפגין זה "אנשים עם רולקסים" כשיש לו על היד שלו באותו הרגע שעון בשווי 20,000 (ואני לא סגור באיזה מטבע).
האשמים הם גם הדירקטריונים, אבל גם הפוליטיקאים שבשלטון שפועלים באותה גישה בדיוק. ומה לעשות, ממשלת בנט-לפיד לא הייתה מספיק זמן כדי לעשות שינויים כאלה לטובתם האישית, לעומת ביבי שנמצא שם מלא זמן.
והפערים במחירים גדול, בכמעט כל האספקטים. מזכיר לך שגפני רצה לבטל את ההקלות של ליברמן על הדלק ובגלל כעס מהמצביעים שלו הוא השאיר את זה.
אני אגיד לך משהו שאולי יפתיע אותך - ביבי זה לא ימין. הוא מכל הבחינות שמאל. כלכלי, ביטחוני, מדיני, מה שתרצה. שמאל בתחפושת ימין קראת לזה קודם. ביבי ייתן שטחים לפלסטינאים אם זה יוציא אותו מהכלא, ואל תגיד שזה לא יכול לקרות, כבר הייתה ההתנתקות.
מה שאני אומר פה זה שיש צד שדוהר במהירות לעבר פעולה שתגרום נזק רב, כשבכל מקום נורמלי אם חצי מדינה והמון בכירים בתחומי הכלכלה, ההייטק והביטחון אומרים שזה רע, אז צריך לתת ברקס ולחשוב איך עושים את זה טוב.
אבל לביבי זה לא מעניין כל עוד הוא לא פוגש את בית הכלא מבפנים.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,300
02-27-2023, 08:49 PM
לול

אני ראיתי את האסיר מאזקאבאן ראשון. כבר די שכחתי את הספרים אז אני חא בטוח אם הוא הכי טוב מהשביעיה או קרוב מאוד.

מבחינת ספרים:
אבן החכמים - ככה ככה
חדר הסודות - מעולה
האסיר מאזקאבאן - מעולה
וככל שזה הלך והתקרב לסוף הספרים נהיו פחות ופחות טובים. לדעתי בעיקר בגלל שהעלילה הפכה להיות יותר ויותר מופרכת. בספרים הראשונים היה היגיון לכל דבר. ככל שזה התקרב לסוף, היו כל מיני דברים שלא קשורים להיגיון.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 528 529 530 531 532 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 07:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר