Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 523 524 525 526 527 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,241
02-25-2023, 08:06 PM
(02-25-2023, 07:49 PM)SwitchBlade כתב:  לדעתי הפנים האמיתיות של ביבי נחשפו כבר ממזמן.
גם הימין יאמר לך שביבי דואג לעצמו, מכאן לא נובעת המחלוקת. 
המכנה המשותף הגדול ביותר של הימין הוא השנאה לשמאל ההיסטורי, שהיורשים שלו - האשכנזים הפריבילגים כביכול - הולכים היום להפגנות בעזריאלי ומיד אחר כך לבית קפה בשרונה.
הימין לא מבין שבמשך עשר השנים האחרונות הוא דימם מצביעים שלא שייכים כלל וכלל לאוכלוסיה הזאת, אלא בעיקר אנשים שמעוניינים בדמוקרטיה מתפקדת ובריאה. 

זה בדיוק למה דמויות כמו מירב מיכאלי או זהבה גלאון לא שייכות, בעיניי, להפגנות. 
יש מאות אלפי אנשים ברחבי הארץ שמביעים דעה אקטיבית נגד ההפיכה השלטונית, אבל למירב יש פחות מ4 מנדטים בסקרים. זו לא ההפגנה שלה ולא המקום שלה, אלו לא המצביעים שלה. כנ"ל זהבה גלאון. 

הימין החילוני הולך להבין בקרוב שהוא מכר את המדינה לאנשים שרוצים לשתות מהמשאבים שלה כמה שיותר. מצביעי לפיד וגנץ, קרובים אליהם בהרבה באורח החיים ובהשקפה הפוליטית, יידחקו לפינות וכל מי שיישאר כאן יסבול מפילוג חזק ובו-זמנית חסר משמעות ברובו. 
הקרב הוא בין האליטה שרוצה לשלוט בין אם בחרו אותה לבין אם לא, לבין העם שנמאס לו שאנשים שהוא לא בחר מחליטים בשבילו.
לשמאל יש את בתי המשפט, עיתונות, משטרה, פקידים בממשלה ןתמיכה ממימון זר. ולימין יש פתק הצבעה.
העם החליט מה הוא רוצה. ואל תשכח שאבירי הדמוקרטיה של השמאל לפיד וגנץ קוראים למהלכים לא דמוקרטיים.

הימין בארץ הוא יותר מרכז או מרכז-ימין מאשר ימין. השמל לעומת זאת התחרפן איבד את הראש.
הרפורמה תעבור והמדינה תהיה דמוקרטיה כמו שהיא צריכה להיות
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#5,242
02-25-2023, 08:26 PM
(02-25-2023, 08:06 PM)karusi כתב:  הקרב הוא בין האליטה שרוצה לשלוט בין אם בחרו אותה לבין אם לא, לבין העם שנמאס לו שאנשים שהוא לא בחר מחליטים בשבילו.
לשמאל יש את בתי המשפט, עיתונות, משטרה, פקידים בממשלה ןתמיכה ממימון זר. ולימין יש פתק הצבעה.
העם החליט מה הוא רוצה. ואל תשכח שאבירי הדמוקרטיה של השמאל לפיד וגנץ קוראים למהלכים לא דמוקרטיים.

הימין בארץ הוא יותר מרכז או מרכז-ימין מאשר ימין. השמל לעומת זאת התחרפן איבד את הראש.

אתה יודע - לא כל אלה שמודאגים מביבי הם אליטיסטיים עם בלורית בהירה וירושה של 3 דירות בתל-אביב. אתם לא 'העם', אתם כולה 61 מנדטים בלחץ, מתוכם כמות משמעותית לגמרי מאמינים במדינת הלכה, מתנגדים לשירות צבאי של האוכלוסיות שלהם, תומכים במדיניות רווחה איומה וחלקם אפילו לא כל כך ציונים. 

בתי המשפט הם מעוז אשכנזי מובהק, fair enough. 
האם זו סיבה לקרוע מבג"ץ את הסמכויות שלו? האם זו סיבה לתת לרשות המחוקקת והמבצעת (שהן יותר כמו רשות וחצי מאשר שתי רשויות נפרדות) יכולת החלטה מוחלטת? 

שאר הדוגמאות הן חלשות: עיתונות - מוטל בספק. משטרה זה ארגון הטרוגני חסר נטייה מובהקת, אם כבר הייתי מניח שהוא נוטה ימינה. פקידים בממשלה - בדיוק ההיפך, מלאים בסטוג'ים של ביבי וחבריו. מימון זר? זה השטיק החדש שמריצים עכשיו בישראל היום? 
לימין יש פתק הצבעה? מה אתה אומר.. גם למרכז. זה בדיוק למה אנחנו יוצאים למערכת בחירות כל פחות משנה. 

ועם פתק ההצבעה שלכם אתם בוחרים בן אצולה ש100% מהפעמים בהן הוא אכל אוכל מזרחי היה כחלק ממסע תעמולה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,243
02-25-2023, 08:58 PM
(02-25-2023, 08:06 PM)karusi כתב:  הקרב הוא בין האליטה שרוצה לשלוט בין אם בחרו אותה לבין אם לא, לבין העם שנמאס לו שאנשים שהוא לא בחר מחליטים בשבילו.

כמה שטויות אתה מסוגל לרשום?
בית המשפט הוא לא של השמאל. 7 שופטים ביבי מינה. יש לך שם מתנחל, שופטת עם כיסוי ראש ועוד.
עיתונות - יש לך את ערוץ 14 (צודק זה לא עיתונות). ב13 יש לך את השופרים שרון גל ואיילה חסון, וב12 את סגל.
משטרה - אתה רציני?
והכי מצחיק - מימון זר. הגמל לא רואה את הדבשת.

זה לא מאבק בין שמאל לימין אחי, כי ביבי בממשלה האחרונה שלו היה שמאל מדיני, דרעי דוגל בשמאל כלכלי. זה מאבק בין דמוקרטיה לפשיזם. ואת זה אתה לא צריך לראות כי באם באם השמאלני אומר, אלא כי כל ה״ימנים״ שביבי מינה בעבר או ליכודניקים כמו דן מרידור יוצאים נגדו.

ובסוף שורת המחץ - אם ההפיכה תעבור - המדינה לא תהיה דמוקרטית. כי דמוקרטיה זה לא רק שלטון הרוב. דמוקרטיה זה גם הגמה על המיעוט והפרדת רשויות.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,244
02-25-2023, 09:04 PM
(02-25-2023, 08:26 PM)SwitchBlade כתב:  אתה יודע - לא כל אלה שמודאגים מביבי הם אליטיסטיים עם בלורית בהירה וירושה של 3 דירות בתל-אביב. אתם לא 'העם', אתם כולה 61 מנדטים בלחץ, מתוכם כמות משמעותית לגמרי מאמינים במדינת הלכה, מתנגדים לשירות צבאי של האוכלוסיות שלהם, תומכים במדיניות רווחה איומה וחלקם אפילו לא כל כך ציונים. 

בתי המשפט הם מעוז אשכנזי מובהק, fair enough. 
האם זו סיבה לקרוע מבג"ץ את הסמכויות שלו? האם זו סיבה לתת לרשות המחוקקת והמבצעת (שהן יותר כמו רשות וחצי מאשר שתי רשויות נפרדות) יכולת החלטה מוחלטת? 

שאר הדוגמאות הן חלשות: עיתונות - מוטל בספק. משטרה זה ארגון הטרוגני חסר נטייה מובהקת, אם כבר הייתי מניח שהוא נוטה ימינה. פקידים בממשלה - בדיוק ההיפך, מלאים בסטוג'ים של ביבי וחבריו. מימון זר? זה השטיק החדש שמריצים עכשיו בישראל היום? 
לימין יש פתק הצבעה? מה אתה אומר.. גם למרכז. זה בדיוק למה אנחנו יוצאים למערכת בחירות כל פחות משנה. 

ועם פתק ההצבעה שלכם אתם בוחרים בן אצולה ש100% מהפעמים בהן הוא אכל אוכל מזרחי היה כחלק ממסע תעמולה. 
קודם כל אין "אתם" בימין, בניגוד לשמאל. בשמאל מי שמצביע לשמאל מקבל אותו דבר. שים לב שבממשלה האחרונה כל הדעות של השמאל היו אותה דעה.
לעומת זאת בימין יש 5 מפלגות שכל אחד מצביע בשביל מה שהוא רוצה לקבל. זה לא הכל ביבי או לא ביבי.

עיתונות מוטל בספק? יותר biased ממהרשימה של רסלינג אובסרבר של 2022.
נכון יש בחברי הכנסת של הימין אנשים שכולם מזרחים אבל לא אמרתי שהימין מזרחי והשמאל אשכנזי. אחרי שאנשים רואים YNET MAKO 11 12 13 רואים ריאליטי פח ואחר כך פרשנים שאומרים להם מה לחשוב- הפכו הרבה מזרחים לשמאל.

בגץ הפך למפלגה משלו מכיוון שהוא מייצג דעה מובהקת עם צד פוליטי והוא לא שופט ענייני. ולכן זה לא בית משפט אלה עוד מפלגה שלא בחרו.
משטרה וצבא השתלטו עליהם השמאל. בגלל זה צריך להעיף משם את השמאל מהר.

תראה- העניין פה זה שהשמאל מפסיד אבל הוא כל הזמן מוצא סוסים טרויאנים.
בנט, סהר, ליברמן הם סוסים טרויאנים של קולות שנפטרו מהם. כל אחד מהם הפיל את הבחירות. לא המרכז שאתה מדבר עליו.
הממשלה הנוכחית מוציאה את הסוסים הטרויאנים מהשלטון. לא הגיוני שהעם בוחר ימין וכל פעם מקבל שמאל.

השמאל מוחה על כך שמוציאים את הסוסים הטרויאנים שלו, הרי מבחינת השמאל הוא השליט והוא יודע מה נכון, לא הגיוני שהימין ידע מה לעשות עם המדינה, הם ישר יהיו דיקטטורה ויהיה כאוס.
אז לא יהיה כאוס, תהיה דמוקרטיה, שזה מה שמפגיני השמאל נלחמים עליו
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,245
02-25-2023, 09:09 PM
(02-25-2023, 08:58 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  דמוקרטיה זה לא רק שלטון הרוב. דמוקרטיה זה גם הגמה על המיעוט והפרדת רשויות.
נו בדיוקף, לא הגיוני שהמיעוט ישלוט ברוב.
הגיוני שהרוב שולט ונותן למיעוט זכויות ומכבד את דרכו. \

זה בדיוק מה שהרפורמה עושה.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,246
02-25-2023, 09:28 PM
(02-25-2023, 09:09 PM)karusi כתב:  נו בדיוקף, לא הגיוני שהמיעוט ישלוט ברוב.
הגיוני שהרוב שולט ונותן למיעוט זכויות ומכבד את דרכו. \

זה בדיוק מה שהרפורמה עושה.

ידידי הקט, מזמין אותך לקרוא את מה שההסיטוריון פרופסור נוח הררי כתב בynet.
בדיוק על הפסקה שאתה כתבת.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#5,247
02-25-2023, 09:30 PM
ובלי קשר, אנחנו בזמנים מסוכנים וקריטים.

כל אחד ואחת, ולא חשוב מה דעתו, ראוי שהוא יבחן אותה ויבין מה הפירוש שלה, ולא ידקלם חצאי משפטים ורבעי אמיתות מבלי לוודא אותם.

כאמור - זמן קריטי.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#5,248
02-25-2023, 09:54 PM
(02-25-2023, 09:04 PM)karusi כתב:  קודם כל אין "אתם" בימין, בניגוד לשמאל. בשמאל מי שמצביע לשמאל מקבל אותו דבר. שים לב שבממשלה האחרונה כל הדעות של השמאל היו אותה דעה.
לעומת זאת בימין יש 5 מפלגות שכל אחד מצביע בשביל מה שהוא רוצה לקבל. זה לא הכל ביבי או לא ביבי.

עיתונות מוטל בספק? יותר biased ממהרשימה של רסלינג אובסרבר של 2022.
נכון יש בחברי הכנסת של הימין אנשים שכולם מזרחים אבל לא אמרתי שהימין מזרחי והשמאל אשכנזי. אחרי שאנשים רואים YNET MAKO 11 12 13 רואים ריאליטי פח ואחר כך פרשנים שאומרים להם מה לחשוב- הפכו הרבה מזרחים לשמאל.

בגץ הפך למפלגה משלו מכיוון שהוא מייצג דעה מובהקת עם צד פוליטי והוא לא שופט ענייני. ולכן זה לא בית משפט אלה עוד מפלגה שלא בחרו.
משטרה וצבא השתלטו עליהם השמאל. בגלל זה צריך להעיף משם את השמאל מהר.

תראה- העניין פה זה שהשמאל מפסיד אבל הוא כל הזמן מוצא סוסים טרויאנים.
בנט, סהר, ליברמן הם סוסים טרויאנים של קולות שנפטרו מהם. כל אחד מהם הפיל את הבחירות. לא המרכז שאתה מדבר עליו.
הממשלה הנוכחית מוציאה את הסוסים הטרויאנים מהשלטון. לא הגיוני שהעם בוחר ימין וכל פעם מקבל שמאל.

השמאל מוחה על כך שמוציאים את הסוסים הטרויאנים שלו, הרי מבחינת השמאל הוא השליט והוא יודע מה נכון, לא הגיוני שהימין ידע מה לעשות עם המדינה, הם ישר יהיו דיקטטורה ויהיה כאוס.
אז לא יהיה כאוס, תהיה דמוקרטיה, שזה מה שמפגיני השמאל נלחמים עליו

המזרחים שהלכו לצד שנגד ביבי הבינו שהוא מנסה לרתום את התחושות שלהם לטובתו האישית. עובדה - הם לא הלכו בהמוניהם להצביע מרצ והעבודה, אלא למפלגות לא נישתיות עם יומרה שלטונית, שלא מזוהות עם שמאל כפי שהוא מוגדר לפני שהליכוד שיבש את ההגדרות.

אני לא מצליח להבין את העניין של הסוסים הטרויאנים, אני מרגיש שמדובר בפרשנות לא מקורית שלך שנלקחה מאיפשהו. כפי שאמרתי - שמאל/ימין קלאסי בישראל הוא לא משהו שחופף עם שמאל/ימין כפי שביבי מגדיר. יש מתנגדי ביבי שהם ימין-מרכז מובהק וזה בדיוק למה מרצ לא מקבלים 30 מנדטים אלא 0, כמו העבודה. ביבי המקורי של שנות ה-90 או אפילו תחילת שנות ה-2000 לא היה מצטרף למפלגה כמו הליכוד כפי שהיא מתנהלת כרגע ובשילוב עם השותפים הפוליטיים שלהם. 

אני חושב שיש אצלך חוסר הבנה בנוגע לסיבה שדמוקרטיה באה יד ביד עם ביזור כוחות. כדי שהעם ישלוט, צריך להרכיב מערכת עדינה בה לאף בן אדם ספציפי לא יכול להיות יותר מידי כוח. ביבי נתניהו הוא האדם הראשי במדינה, מעבר לכך שהוא עומד בראש הרשות המחוקקת והמבצעת, הוא שולח את ידיו לרשות האחרונה והיחידה שבמקרה מאיימת עליו. מקווה שאתה והצד בו אתה תומך יבינו את האיום לפני שהוא יתממש, על אף שאני פסימי - נכון לעכשיו השנאה מסנוורת. אלו לא אליטות שעומדות לנגד עינכם, אלא אנשים רגילים לגמרי שרואים איום ממנו אתם מתעלמים. אני מתעקש על הדיבור בגוף שני, כשתחליטו להשכיל ולהצטרף לאנשים הדומים לכם נוכל לדבר בגוף ראשון. ואם לא, גם ככה אני בורח. 
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,249
02-25-2023, 10:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-25-2023, 10:07 PM על ידי wwehof.)
אני לא מבין את הקשקשת של הימין. אני רואה חברי כנסת כמו אמסלם שמבלבלים את המוח על רולקסים כשהבן אדם מרוויח 55 אלף. אני רואה איך הוא עושה מהספרדים מסכנים ביחס לאשכנזים וכו'.

מעולם לא הרגשתי איזו אפליה בגלל היותי ספרדי ולא אשכנזי. זאת סתם התמסכנות שלו. אני די רחוק מהדעות של השמאל ובכל זאת הצבעתי בשני סבבי הבחירות האחרות לגוש אנטי ביבי מתוך הבנה שביבי דואג לאוכלוסיות מאוד ספציפיות. מישהו מבוחרי הימין יכול להסביר לי איך השילוב של הכפלת תקציב הישיבות ועוד מספר מיליארדים לחינוך החרדי, מועיל למדינה או אפילו משאיר אותה במצב נייטרלי?

איפה ההבטחות על יוקר המחיה? האם חוץ מלדאוג ליוקר המחיה שלו, ביבי דאג לכלל האוכלוסיה?

נ.ב.
אני כן חושב שהציבור האשכנזי בכללותו משכיל יותר ופחות פרימיטיבי מהציבור הספרדי וזה המקור לפער ביניהם.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#5,250
02-25-2023, 10:40 PM
(02-25-2023, 10:05 PM)wwehof כתב:  נ.ב.
אני כן חושב שהציבור האשכנזי בכללותו משכיל יותר ופחות פרימיטיבי מהציבור הספרדי וזה המקור לפער ביניהם.

הציבור האשכנזי מחזיק ביותר השכלה, אבל זה לא המקור לפער. לא מדובר פה בהבדלי השכלה כפי שמדובר בהקשר שונה של הגעה לארץ, תרבות שונה והתאקלמות שונה של כל עדה ועדה.

רכישת השכלה זו צורת ביטוי של ההבדלים הקיימים ממילא בין אנשים ממוצא מזרחי לאשכנזי. אבל זה נושא מעצבן שלא כיף לדבר עליו. 
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 523 524 525 526 527 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 10:22 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר