02-13-2023, 05:05 AM
אחד הלך
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
|
|
02-13-2023, 05:19 AM
איזה אנטיקליימקס, משחק מטורף שמוכרע על דגל גבולי ושער שדה מ-17 יארד.
שתי ההתקפות היו בשיאן, אבל ההגנה של הצ׳יפס הייתה קצת יותר טובה (או יותר נכון פחות גרועה) וזה בסוף עשה את ההבדל. התוכנית של פילי מהחצי הראשון לא עבדה בחצי השני, הם לא הצליחו לסחוט את השעון מול הנחישות של KC, כל ט״ד הושג במאמץ שיא, בעוד בצד השני הקווטרבק הטוב בעולם פשוט היה בזון משל עצמו ופירק להם את הצורה בכל מהלך, והפעם גם היה לו זמן לעשות את זה כמה פעמים. למרות ההפסד, הארטס עם הופעת MVP בכל ערב אחר והצליח אפילו להוציא את הקבוצה במו ידיו מהבוץ כנגד כל הסיכויים בשלב מסוים. בקיצור, לא הגיע למשחק הזה להסתיים כפי שהוא הסתיים. אבל בכל זאת היה כיף. נתראה בשנה הבאה. ![]()
02-13-2023, 05:45 AM
(02-13-2023, 05:19 AM)RM Punk כתב: נתראה בשנה הבאה. נתראה באשכול סטטיסטיקה להימורים של אלימיניישן צ'יימבר בשבוע הבא. ![]()
02-13-2023, 12:33 PM
02-13-2023, 10:01 PM
אין שום תגובה במוגע לאורות ליל שישי? אף אחד לא ראה את הסדרה?
מתחשק לי פתאום לשחק בניד פור ספיד. הסתכלתי בסקירה של המשחק האחרון. מה זה כל האנימציות המטופשות שהוסיפו? מישהו ניסה את המשחק?
02-13-2023, 10:35 PM
המשחק לא הוכרע על הדגל.
ראשית, הקורנר הודה שתפס בחולצה. שנית, כאשר הגנת המסירה הטובה בליגה מאפשרת לכל מהלך במחצית השניה להסתיים עם נקודות - ההפסד אך ורק עליה. הארט עם משחק נהדר, ולעזאזל, אם הוא לא היה מפילי, הייתי רוצה שיענוד טבעת אחת בהמשך. אנדי ריד… עם ניהול משחק גדול… בפליאוף. לא מאמין שכתבתי דבר כזה וחזירים לא עפים בחוץ. מצד שני קודי רודס במין אסנט ברסלמניה - זה בערך אותו הדבר. נתראה בדראפט! נ.ב. הופעת המחצית האחרונה שהייתה טובה זה האיחוד של the who. דאם כמה זמן עבר.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|