Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 240 241 242 243 244 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,411
02-07-2023, 10:40 PM
(02-07-2023, 06:11 PM)SwitchBlade כתב:  זה העניין - זה עובד לו כרגע, to an extent. 
הרי, אף אחד לא מצפה ממנו להישאר במעמד הזה לאורך זמן.
סאמי אמר בעצמו בראיון עם אריאל הלוואני שהוא לא הטיפוס לסחוב את הארגון לחצי שנה ויותר. למרות שהוא חד משמעית מספיק מוכשר בשביל להיות כזה. 

אני חושב שסאמי הגיע הכי גבוה שהוא יכול להגיע אי פעם - עם ההצגה הנוכחית שלו. שלב אחד מעבר לזה ידרוש ממנו להציג את עצמו כביג דיל. 

רומן ריינס וקודי רודס הם הדוגמה של "אין נוסחה אחת לכולם": קודי מתלבש בחליפות ומתהלך כמו טווס, ריינס יוצא לבוש בשחור עם חולצה חדשה כל פעם, ומתנהג כמו בוס. קני אומגה יוצא לWK כשהוא מחופש לדמות אנימה עם אסתטיקה קצת נשית. לכל אחד מהם יש צורה שונה של ביצוע, אבל כולם למעשה עושים אותו דבר: מציגים את עצמם כמשהו גדול. 

אני מרגיש כאילו עם דרך ההצגה שלך אתה יכול לכופף את הבוקינג כך שיתאים לך.
דרו מקנטייר - ניפח את עצמו וגידל זקן. יש גבול לכמה אתה יכול להגחיך או להוריד משקל ממישהו שנראה ככה. 
כשהוא היה ב3MB? בקלות היה ניתן לג'בר אותו לג'ק סוואגר או לסזארו. 
גם עכשיו כשהוא מתעסק בזבל, הוא עדיין נמצא בפוזיציה בה הוא יכול להשתגר לאפרקארד ומעלה עם קצת בוקינג, לא הרבה אפילו.

האספקט הויזואלי הוא מה שסחב את ריינס למעלה, והוא גם מה שמונע עכשיו מסאמי להיתפס כאחד שאשכרה יכול להוריד את ריינס מהכיסא שלו. 

בזמן שאני מבין מאיפה הטענה שלך באה ואני אינסטינקטיבית מסכים, עולה לי הדוגמה של AJ סטיילס בTNA. הוא לא היה פלאשי רוב הקריירה שלו שם, לא היה לארגר דן לייף, הוא פשוט היה הלב והנשמה של הארגון. עכשיו, ברור שTNA זה לא WWE גם המימדים וגם באופי, אבל אם מתאבק מספיק מוכשר ומקבל את הבוקינג המספיק ספציפי כדי להשאיר אותו הלב והנשמה של הארגון שלך, הוא תמיד יוכל להיות אלוף עולם, הקהל תמיד יהיה בעדו ואף אחד לא יניד עפעף כשהוא ינצח את אביס, סמואה ג'ו, קורט אנגל או רומן ריינס.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#2,412
02-07-2023, 11:45 PM
(02-07-2023, 06:42 PM)Kamigoye כתב:  כל הדברים שאמרת תקפים גם לבריאן.
עכשיו בריאן, לא הטופ גאי באותה צורה של ריינס, הקטע הוא שאין אף אחד שהוא הטופ גאי באותה צורה של ריינס, היו אולי 6-7 אנשים כאלה בהיסטוריה של wwe.
גם דרו לא כזה, גם קודי לא כזה וגם סת׳ לא כזה וגם אמברוז לא כזה, אם המטרה זה להיות הטופ טופ גאי ברור שסאמי לא יכול, כי שם התקרה של כמה שהקהל יכול להשפיע על המעמד שלך בחברה, אבל באותו ראיון עם הלוואני הוא אמר שהוא כן יכול להיות אלוף לתקופה מכובדת בקלות, ואם ראית את הראיון אתה יכול לזכור שהוא אמר את זה עם ביטחון עצמי אמיתי לחלוטין.

הפואנטה היא שהאם הוא יכול להחליף את ריינס בתור הטופ גאי? לא, אני חושב שזה מקובל על כולם.
האם הוא יכול להיות אלוף נהדר? ברור.

בריאן של 2014 אכן היה בנקודה דומה לסאמי. 
הייתי נשאר קצת על הנקודה שמבחינת שדה הטאלנט - בטיסטה, אורטון ואייץ' לא מחזיקים ביתרון ויזואלי כל כך גדול כפי שריינס מחזיק, ואז ריינס עדיין לא היה מוכן. 
בריאן של 2021-2022 נראה כוכב לגיטימי כי הוא השכיל לשנות את הלוק שלו בהתאם. 

אני יודע שסאמי אמר שהוא מסוגל להיות אלוף, ועדיין מה שבלט יותר בעיניי היה ההחלטה לפיה הוא לא יכול להיות אלוף שמחזיק את הארגון. זה לא כאילו חסר לו משהו, נטו פרזנטציה. 

הנקודה שלי היא שהמעמד של סאמי הוא שונה גם ממישהו כמו קודי. 
קודי מרגיש טבעי בספוט הזה, סאמי לא. קודי סוחב את עצמו כמו מישהו שזה המקום שלו, סאמי סוחב את עצמו ונראה כמו מישהו שהגיע לשם במקרה. אולי שווה להתעכב על זה ואפילו לשנות חלק מההצגה שלו, גם אם הוא אנדרדוג. 

(02-07-2023, 10:40 PM)WheelerYUTA כתב:  בזמן שאני מבין מאיפה הטענה שלך באה ואני אינסטינקטיבית מסכים, עולה לי הדוגמה של AJ סטיילס בTNA. הוא לא היה פלאשי רוב הקריירה שלו שם, לא היה לארגר דן לייף, הוא פשוט היה הלב והנשמה של הארגון. עכשיו, ברור שTNA זה לא WWE גם המימדים וגם באופי, אבל אם מתאבק מספיק מוכשר ומקבל את הבוקינג המספיק ספציפי כדי להשאיר אותו הלב והנשמה של הארגון שלך, הוא תמיד יוכל להיות אלוף עולם, הקהל תמיד יהיה בעדו ואף אחד לא יניד עפעף כשהוא ינצח את אביס, סמואה ג'ו, קורט אנגל או רומן ריינס.

סטיילס כן נראה נקי, בהשוואה לסאמי. אבל כן, חד משמעית, לצורך העניין - כשג'ף הארדי נחת בTNA ב2004-2005, הייתה לו תקופה בה הוא עבד לצידו של סטיילס.
על אף שסטיילס היה נראה הרבה יותר מרשים בזירה, ובאופן כללי היה המתאבק הכי טוב ב100% מהקרבות שהוא השתתף בהם באותה התקופה, ג'ף עדיין הרגיש גדול יותר נטו בגלל הופעה ופרזנטציה. 
בזמנו גם מאחורי הקלעים אמרו על ג'ף שיש לו "הרגשה של כוכב רוק", למרות שאנשים טענו שהוא נוטה להתבודד, לא אחראי ובאופן כללי מוזר. 

באופן מעניין למדי - הפריצה הגדולה של סטיילס בNJPW הגיעה יחד עם שינוי לוק. 
אני אטען שגם בחלק ב' של הקריירה של סטיילס בTNA הוא כן שינה חלק מהפרזנטציה שלו ושיחק עם ההופעה שלו. החל מתקופת הריק פלייר ב2010 והלאה. לטובה ולרעה. 

באופן כללי אני רוצה לציין שפרזנטציה =/= בוקינג.
אני לא מדבר על בוקינג. 
וכן אני יודע שהכל זה עניין של בוקינג. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#2,413
02-08-2023, 12:03 AM
(02-07-2023, 11:45 PM)SwitchBlade כתב:  בריאן של 2014 אכן היה בנקודה דומה לסאמי. 
הייתי נשאר קצת על הנקודה שמבחינת שדה הטאלנט - בטיסטה, אורטון ואייץ' לא מחזיקים ביתרון ויזואלי כל כך גדול כפי שריינס מחזיק, ואז ריינס עדיין לא היה מוכן. 
בריאן של 2021-2022 נראה כוכב לגיטימי כי הוא השכיל לשנות את הלוק שלו בהתאם. 

אני יודע שסאמי אמר שהוא מסוגל להיות אלוף, ועדיין מה שבלט יותר בעיניי היה ההחלטה לפיה הוא לא יכול להיות אלוף שמחזיק את הארגון. זה לא כאילו חסר לו משהו, נטו פרזנטציה. 

הנקודה שלי היא שהמעמד של סאמי הוא שונה גם ממישהו כמו קודי. 
קודי מרגיש טבעי בספוט הזה, סאמי לא. קודי סוחב את עצמו כמו מישהו שזה המקום שלו, סאמי סוחב את עצמו ונראה כמו מישהו שהגיע לשם במקרה. אולי שווה להתעכב על זה ואפילו לשנות חלק מההצגה שלו, גם אם הוא אנדרדוג. 

סטיילס כן נראה נקי, בהשוואה לסאמי. אבל כן, חד משמעית, לצורך העניין - כשג'ף הארדי נחת בTNA ב2004-2005, הייתה לו תקופה בה הוא עבד לצידו של סטיילס.
על אף שסטיילס היה נראה הרבה יותר מרשים בזירה, ובאופן כללי היה המתאבק הכי טוב ב100% מהקרבות שהוא השתתף בהם באותה התקופה, ג'ף עדיין הרגיש גדול יותר נטו בגלל הופעה ופרזנטציה. 
בזמנו גם מאחורי הקלעים אמרו על ג'ף שיש לו "הרגשה של כוכב רוק", למרות שאנשים טענו שהוא נוטה להתבודד, לא אחראי ובאופן כללי מוזר. 

באופן מעניין למדי - הפריצה הגדולה של סטיילס בNJPW הגיעה יחד עם שינוי לוק. 
אני אטען שגם בחלק ב' של הקריירה של סטיילס בTNA הוא כן שינה חלק מהפרזנטציה שלו ושיחק עם ההופעה שלו. החל מתקופת הריק פלייר ב2010 והלאה. לטובה ולרעה. 

באופן כללי אני רוצה לציין שפרזנטציה =/= בוקינג.
אני לא מדבר על בוקינג. 
וכן אני יודע שהכל זה עניין של בוקינג. 
הוא הרגיש גדול יותר כי הוא היה גדול יותר מTNA כולה בשנים האלה.
בריצה השנייה של הארדי סטיילס היה הלב והנשמה ולא הרגיש, לי לפחות, קטן יותר מהארדי שהגיע כאלוף עולם לשעבר כבר ומגה סטאר.
סטיילס היה עדיין הלב והנשמה והבחור הלגיטימי ביותר גם כשהיה בחליפת תרנגול הודו וגם כשהיה ילד כאפות של כריסטיאן ואז אנגל.
אפשרי לעשות את זה לדעתי. האם סאמי יכול? אני רוצה לחשוב שכן אבל כנראה שהדיון הזה ישאר תאורטי לנצח.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#2,414
02-08-2023, 12:08 AM
(02-08-2023, 12:03 AM)WheelerYUTA כתב:  הוא הרגיש גדול יותר כי הוא היה גדול יותר מTNA כולה בשנים האלה.
בריצה השנייה של הארדי סטיילס היה הלב והנשמה ולא הרגיש, לי לפחות, קטן יותר מהארדי שהגיע כאלוף עולם לשעבר כבר ומגה סטאר.
סטיילס היה עדיין הלב והנשמה והבחור הלגיטימי ביותר גם כשהיה בחליפת תרנגול הודו וגם כשהיה ילד כאפות של כריסטיאן ואז אנגל.
אפשרי לעשות את זה לדעתי. האם סאמי יכול? אני רוצה לחשוב שכן אבל כנראה שהדיון הזה ישאר תאורטי לנצח.

בריצה השנייה של ג'ף?
כשג'ף חזר לTNA מבחינתי סטיילס כבר נכנס למה שקראתי לו פרק ב', ועדיין, זה בעיניי מקרה תיאורטי לא מייצג מהרבה סיבות: סטיילס אומנם לא 1.9 מ', אבל הוא בנוי, יש לו לוק מעולה, והוא גם שינה את הלוק שלו עם הזמן. סיבה נוספת היא כמובן הבמה הקטנה בהרבה של אימפקט. 

דווקא בריצה השנייה של ג'ף, 2012-2013, הוא היה המתאבק עם הלוק הטוב ביותר בעולם בשלב הזה, ובהתאם אי אפשר היה להתעלם מזה והוא גם קיבל את אליפות העולם שנה אחרי שהוא השפיל את הארגון בVR וכמעט הרס לעצמו את הקריירה. 
אוסטין אריס היה זה שסבל מהפרזנטציה של הארדי, הוא איבד את האליפות שלו ומעולם לא חזר למימדים הללו שוב. 

מקנטייר או אפילו ג'ינדר מאהל אלה הדוגמאות שקל לי ללכת אליהן כדי להוכיח את הטענה.
סאמי, אגב, נראה רע מאוד אבל פי כמה יותר טוב מאשר סאמי של לפני הבלאדליין. אז אפשר לטעון שיש שיפוע עם קורלציה חיובית. 
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#2,415
02-08-2023, 12:14 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-08-2023, 12:14 AM על ידי Coquina Clutch.)
(02-08-2023, 12:08 AM)SwitchBlade כתב:  בריצה השנייה של ג'ף?
כשג'ף חזר לTNA מבחינתי סטיילס כבר נכנס למה שקראתי לו פרק ב', ועדיין, זה בעיניי מקרה תיאורטי לא מייצג מהרבה סיבות: סטיילס אומנם לא 1.9 מ', אבל הוא בנוי, יש לו לוק מעולה, והוא גם שינה את הלוק שלו עם הזמן. סיבה נוספת היא כמובן הבמה הקטנה בהרבה של אימפקט. 

דווקא בריצה השנייה של ג'ף, 2012-2013, הוא היה המתאבק עם הלוק הטוב ביותר בעולם בשלב הזה, ובהתאם אי אפשר היה להתעלם מזה והוא גם קיבל את אליפות העולם שנה אחרי שהוא השפיל את הארגון בVR וכמעט הרס לעצמו את הקריירה. 
אוסטין אריס היה זה שסבל מהפרזנטציה של הארדי, הוא איבד את האליפות שלו ומעולם לא חזר למימדים הללו שוב. 

מקנטייר או אפילו ג'ינדר מאהל אלה הדוגמאות שקל לי ללכת אליהן כדי להוכיח את הטענה.
סאמי, אגב, נראה רע מאוד אבל פי כמה יותר טוב מאשר סאמי של לפני הבלאדליין. אז אפשר לטעון שיש שיפוע עם קורלציה חיובית. 

שוב, אני מסכים איתך בגדול. בקטן, יש החרגות לדעתי. אדי קינגסטון יכל להיות בחור כזה אם אתה שואל אותי.
עריכה: למען ההגינות, הייתי מאוד שמח שיחליף גיר ופינישר אבל עדיין, קונה אותו.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#2,416
02-08-2023, 12:22 AM
(02-08-2023, 12:14 AM)WheelerYUTA כתב:  שוב, אני מסכים איתך בגדול. בקטן, יש החרגות לדעתי. אדי קינגסטון יכל להיות בחור כזה אם אתה שואל אותי.
עריכה: למען ההגינות, הייתי מאוד שמח שיחליף גיר ופינישר אבל עדיין, קונה אותו.

כן, אני גם הייתי מחריג את קינגסטון חד משמעית. מה שג'ריקו עשה לו.. פשוט כואב.
ב2021 הוא היה מוכן מהתנור כדי לקבל שוט ואפילו לזכות. 
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#2,417
02-08-2023, 01:09 AM
(02-08-2023, 12:22 AM)SwitchBlade כתב:  כן, אני גם הייתי מחריג את קינגסטון חד משמעית. מה שג'ריקו עשה לו.. פשוט כואב.
ב2021 הוא היה מוכן מהתנור כדי לקבל שוט ואפילו לזכות. 

זה יותר טוני אשם מג'ריקו.
ג'ריקו עשה את העבודה שלו, טוני הוא זה שמרח את זה ואז העלים את קינגסטון.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,418
02-12-2023, 05:04 PM
דל״פ: בזמן הנכון ובמקום הנכון, באבא ריי דאדלי אמנם לא יכל להיות פרצוף של ארגון (בחיים!) אבל בכיף יכל להיות אלוף עולם ליותר מקדנציה אחת.
ואלוף טוב.
ממש.
TNA לא נחשבים.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#2,419
02-12-2023, 05:15 PM
(02-12-2023, 05:04 PM)NovemberMan כתב:  דל״פ: בזמן הנכון ובמקום הנכון, באבא ריי דאדלי אמנם לא יכל להיות פרצוף של ארגון (בחיים!) אבל בכיף יכל להיות אלוף עולם ליותר מקדנציה אחת.
ואלוף טוב.
ממש.
TNA לא נחשבים.

אני חושב שב2015-2016 זו הייתה הזדמנות טובה לדחוף את באבא כמתאבק יחיד בWWE.
אבל מסיבה כזו או אחרת אני חושב שוינס אף פעם לא האמין שבאבא יכול לעבוד כמתאבק יחידים.
ב2002 כשהם הפרידו בין הדאדליז הם מהר מאוד החזירו אותם לדוויז'ן הזוגות, בחזרה האחרונה שלהם לWWE הם אפילו לא נתנו לזה סיכוי.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#2,420
02-14-2023, 12:29 PM
WWE נמצאים בתקופה המקבילה לספטמבר הגדול של AEW ב2021.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 240 241 242 243 244 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 04:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר