Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 238 239 240 241 242 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
#2,391
02-05-2023, 02:03 PM
(02-05-2023, 01:14 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אור גיבור נותן טאג לבאם באם - שנכנס לזירה. באם באם כותב באמצעות מחשב הפעם, אז שימו לב - יש פה שימוש בטכנולוגיה, למשל, ציטוט:

מה? לא נכון.
הסיבה שמתמודדות לא נבנות זה לא בגלל שיש עוד חגורה, אלא בגלל שבסמאק החגורה נחנקה ע״י רונדה ראוזי, שנחנקה בהמשך ע״י שארלוט. ליב (על אף השימוש במקצר הדרך - כסף במזוודה) הייתה אלופה אהובה ונהדרת. כל כך נהדרת שאדון טטט אף החליף את הניק אליה. היה אפשר לעשות איתה כל כך הרבה, רק שראוזי לא הייתה מוכנה לתת את הכתפים ושרפה לה את האליפות.

בראו - הבנייה של ריה ע״י ״סטייבל של גברים״ (מה זה אומר? יש אישה בסטייבל, איך זה סטייבל של גברים?) היא דרך נהדרת לבנות מתאבקת. או מתאבק. גם דומיניק מסטריו הציל את הקריירה שלו. גם האלוף הנוכחי שלנו שיש לו יותר כינויים ממלך במשחקי הכס, ובעצם יותר כינויים ממהלכים בזירה התחיל את דרכו כחלק מסטייבל שעזר לו לבסס את דמותו. באטיסטה התחיל את דרכו בסטייבל ובעקבות הראמבל צמח להיות מי שהוא היום ועוד ועוד.

ופה אנחנו נכנסים לביצה והתרנגולת. מאיפה הבטחון שאם תהיה לנו אליפות אחת - נפסיק עם סיפורים מטופשים של מתאבקות חמות כמו אלכסה בליס שבמקום להיות האלופה של ראו חזרה אחורה 3 שנים בגלל מתאבק עם שגעון גדלות?
שאם תהיה לנו אליפות אחת אז האלופה המדופלמת לא תבזבז מתאבקות אחרות עם עוגות גבינה לפנים?

אנחנו רואים איך ההשקעה ברומן ריינס פשוט הצמיחה דור שלם של טאלנטים שראויים לחגורה.

והנה - הגענו לשורש הבעיה. אין לנו 10 טאגים רלוונטים. אין לנו 10 נשים רלוונטיות. אין לנו מספיק נשים בסטייבל של גברים. אין לי בטרייה בשלט.

הפתרון הקל הוא להוריד חגורות אליפות (או במקרה של החברה הנגדית - פשוט לייצר מלא חגורות כדי לחסות על בוקינג עצלני).
הפתרון הקשה הוא - להשקיע בבוקינג. יש לנו היום 4-5 שעות רסלינג שבועיות + השעות של נקסט. זה ה-מ-ו-ן זמן ליצור מועמדים שיהיו רלוונטים, אפילו בשבילך אהרון.
כי אם לא תעשה את זה - אז תקבל אלוף אוניברסאלי אחד שאין ספק בעליונותו + אלופה אוניברסלית אחת שאין ספק בעליונותה + אלופי זוגות שאין ספק בעליונותם + אלופת TBS שאין ספק בעליונותה.
ומתחתים יהיו כל מיני מתאבקים, שלדעתך לא יהיו מספיק רלוונטים להחליפם...

ואז מה? איחוד בין האלוף והאלופה? האלוף והאלופים?

אתה מתעלם ממשו מאוד קריטי פה.
אין מאגר בלתי נדלה של מתאבקות ברמה גבוהה.
לא הכל זה בוקינג, המתאבקות עצמן צריכות להיות טובות מספיק בשביל להצדיק את הבוקינג הזה.
ליב היא דוגמה רעה, היא מתאבקת בינונית במקרה הטוב, ממש לא אלופה נהדרת.

הנקודה של הסטייבל לא הייתה להראות שאי אפשר לצמוח מתוך סטייבל, אלא שריה הייתה עם אינטרקציה מועטה עם נשים במחלקה, ומילאה את רוב זמנה בקרבות של הגברים.
גם כשהביאו את מיצ'ין מולה בסטייבל גברים אחר, מה יצא מזה? נתנו לה את הבוקינג הנכון, אבל היא לא טאלנט מספיק טוב בשביל לצמוח ממנו.

"חזרה אחורה 3 שנים", לול מה? אני אחד מהתומכים הכי גדולים של אלכסה, אבל בכל התקופה מאז שבריי עזב היא פשוט דשדשה. והיא בעצמה אמרה שהיא לא נהנית מהדמות "הרגילה" שלה.
להפך, עכשיו סוף סוף היא חוזרת ליצור עניין כשהיא חוזרת לדמות האפלה שלה.
האם אני חושב שכל מה שקורה איתה בדמות הזאת טוב? לא. אבל זה מצב עדיף מאוד על המצב שהיא הייתה בסטייבל עם אסקה וביאנקה וזה הרבה יותר חיובי משלילי.

אני לא יודע אם אתה מדבר על ריינס בציניות, אבל זה נכון. למרות שגם לפני זה היו לא מעט מתאבקים לגיטימיים לאליפות מרכזית, עכשיו יש אפילו יותר. יש צורך בלפצל את האליפות של ריינס.

אני גם לא הבנתי איפה השתרש בדיוק הקטע שאני טוען שהאלוף צריך להחזיק בריין של 200 שנה. זה היה עם העניין של אליפות ארה"ב? אני טענתי אחרת, שזה אפשרי לעשות דברים טובים ב-2 הסיטואציות, גם במצב של ריינס וגונת'ר וגם במצב של אליפות ארה"ב.
הרי גם מלכתחילה אני זה שטען שביאנקה סתם עם האליפות הרבה זמן וזה ריין לא טוב.
הטענה שלי מתייחסת רק למספר האליפויות בהתאם לטאלנטים, לא לכמות הזמן.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,392
02-05-2023, 02:33 PM
אני פה רק להזכיר את הארגון שנמצא בחתימה שלי ז״ל והוא ההוכחה המושלמת לזה שגם אם יש חרא של רוסטר - אפשר להכניס בו אמינות ועניין עם בוקינג מספיק טוב.
הרוסטר היום מוכשר יותר פי מאה, אני לא מצפה לבוקינג עצלני פי מאה כדי שיהיה איזון למוצר שאפשר לראות אלא למוצר טוב פי מאה כשהבוקינג תמיד במקסימום.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
#2,393
02-05-2023, 03:04 PM
(02-05-2023, 02:33 PM)NovemberMan כתב:  אני פה רק להזכיר את הארגון שנמצא בחתימה שלי ז״ל והוא ההוכחה המושלמת לזה שגם אם יש חרא של רוסטר - אפשר להכניס בו אמינות ועניין עם בוקינג מספיק טוב.
הרוסטר היום מוכשר יותר פי מאה, אני לא מצפה לבוקינג עצלני פי מאה כדי שיהיה איזון למוצר שאפשר לראות אלא למוצר טוב פי מאה כשהבוקינג תמיד במקסימום.

חרא רוסטר מאיזה בחינה?
כי גם אם מבחינת יכולות זירה הם היו פחות טובים מהאלו של היום, המתאבקים עצמו היו מעניינים. תקן אותי אם אני טועה.
וגם שם אגב לא היו הרבה חגורות לעומת כמות הטאלנטים למיטב ידיעתי.
אבל כן, בכללי מין הסתם שבוקינג טוב זה חשוב. אבל הוא צריך להגיע ביחד עם טאלנטים טובים.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,902
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,394
02-05-2023, 06:17 PM
הקהל של ה-WWE היום הרבה יותר מארקי מאשר הקהל לפני 7-8 שנים.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 3 users Like master of doom's post:
  • Asaf, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,475
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,395
02-05-2023, 07:46 PM
לא מבין למה כולם רוצים שזיין יהיה זה שיקח לריינס את האליפות...
הרי כל החודשים האלה כל הסיפור היה שזיין "משקר" וכן אכפת לו מאואנס. כל החודשים זיין ניסה להוכיח את עצמו עד שהגיע הרגע שלו לבחור והוא בחר באואנס.
הסיפור אמור להמשיך בזה שאואנס וזיין זוכים באליפות הזוגות של סמאק/ ראו או שניהם ואז מוותרים על אחת(מעדיף שיגרמו לאוסוס להפסיד אליפות אחת ואז יזכו בשנייה).

לדעתי לפחות זיין לא ברמה של מיין איבנט, הוא כן יכול להיות אבל לא כרגע. הוא לא אמור לנצח את ריינס זה רק פילר לקראת אליפות זוגות(אחרי שג'יי ידפוק אותו).

גם הכל שם, היחסים של ג'ימי וזיין שהם היו חברים מההתחלה וג'ימי זה שהביא אותו ואז ישר התהפך עליו כשתקף את ריינס.
ג'יי שניסה כל פעם להעיף את זיין, לא זרם איתו וגם שמח כשהיו תוקפים אותו. מזה ג'יי הפך להיות תומך של זיין ועוד הגן עליו מול ריינס רק כדי שזיין יעשה ההפך ויוציא אותו לא טוב מול ריינס.

קצת מפחיד שהקהל יהיה עכשיו נעול על זה ואז יעשו מקרה בראיין בכוונה למרות שלא צריך. ריינס- קודי זה קרב שצריך להיות וגם פה חבל שזה לא על אליפות אחת(אליפות הwwe) ככה ריינס היה מפסיד ונשאר אלוף האונברסלי עד סאמרסלם ושם פיניטו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 3 users Like Jon_M0xley's post:
  • Asaf, karusi, NoamRR
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#2,396
02-05-2023, 07:58 PM
למה ריינס - קודי זה קרב שצריך להיות ולא ריינס - זיין?
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#2,397
02-05-2023, 08:00 PM
(02-04-2023, 06:48 PM)orgibor כתב:  מתישהו התקבעה ההנחה שאליפות מחליפה ידיים רק ברסלמניה, אולי בסאמרסלאם אם פספסו את הרכבת

(02-05-2023, 07:46 PM)Jon_M0xley כתב:  ככה ריינס היה מפסיד ונשאר אלוף האונברסלי עד סאמרסלם ושם פיניטו.

הכל טוב ויפה אבל בחייאת למה עד סאמרסלאם? מה רע בER או MITB?
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,475
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#2,398
02-06-2023, 12:50 AM
(02-05-2023, 08:00 PM)orgibor כתב:  הכל טוב ויפה אבל בחייאת למה עד סאמרסלאם? מה רע בER או MITB?

לא יודע, אני רוצה שיגיע עם אליפות היונברסל ל1000 ימים, לא סגור מתי זה יוצא אבל זה לפני סאמרסלם אז זרקתי סאמרסלם. זה גם אירוע גדול ומעמד טוב להחליף אלוף.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,399
02-06-2023, 11:47 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-06-2023, 12:01 PM על ידי NovemberMan.)
(02-05-2023, 03:04 PM)aharon1994 כתב:  חרא רוסטר מאיזה בחינה?
כי גם אם מבחינת יכולות זירה הם היו פחות טובים מהאלו של היום, המתאבקים עצמו היו מעניינים. תקן אותי אם אני טועה.
וגם שם אגב לא היו הרבה חגורות לעומת כמות הטאלנטים למיטב ידיעתי.
אבל כן, בכללי מין הסתם שבוקינג טוב זה חשוב. אבל הוא צריך להגיע ביחד עם טאלנטים טובים.

מכל בחינה - היו מתאבקים משעממים מבחינת דמות (ואז שינו אותה למשהו שמתאים להם, לרוב מי שהם היו בחיים האמיתיים - טאז, שיין דאגלס, טומי דרימר, מייקי וויפראק, דאדלי בויז, BWO), היו מתאבקים גרועים בזירה שקיבלו את הזווית של ההארדקור כדי לכסות על זה (סאנדמן, בולס מאהוני, ניו ג׳ק, אקסל רוטן, סאבו) והיו מתאבקים שלא ידעו לדבר ולחתוך פרומואים כמו שצריך אבל מצאו להם קונספט מיוחד שהצליח לעבוד אחרי כמה ניסיונות שונים (אלימינייטורס, גנגסטאז, סטיבי ריצ׳רדס, כריס קנדידו).

מבחינת יכולות זירה + זמן תרגול + הכשרה + כוח אדם - הרוסטרים של ה-WWE ושל AEW היום טובים פי מאה מ-ECW.
לצערי הרמה של המוצר ממש לא טובה פי מאה.

עריכה:
לא ממש נגעתי במהות הנושא בתגובה אז אני מדגיש -
מעבר לזה שהיימן היה האדם הכי טוב בהיסטוריה של רסלינג מבחינת לקחת חומר גלם סביר ולהוציא ממנו זהב מבחינת הטאלנט עצמו - לבוקינג שלו היה מאפיין נורא ברור - לחזק את החזק ולהסתיר את החלש. את זה הוא עשה על כל מתאבק ברוסטר בצורה אינדיבידואלית ומעבר לזה הוא עשה את זה גם בפיודים, בסטייבלים, בחלקים שונים בקארד ועוד ועוד ועוד, ואת כל זה הוא עשה כשהיה בתחרות ובמלחמת הישרדות מול ה-WWF בתקופת האטיטוד ארה ומול WCW בפיק של ה-nWo.
הוא השקיע כל כך כי באמת הטאלנט ברובו היה סביר ולא יותר מזה אבל כשיש איכויות ברוסטר אני עדיין מצפה לבוקינג הזה.
זה כמו שטבח במשחקי השף ישקיע רצח במנה ויהיה מדויק כי יש לו משימה עם חומרי גלם מהסופר וכשתהיה לו משימה עם חומרי גלם ברמה עולמית הוא יזרוק הכל לתנור ויקווה שיצא טוב.
מבחינת אליפויות - היו מעט מאוד אליפויות מצד אחד, מצד שני הריינים גם רציניים ועם משמעות וארוכים וגם עברו מיד ליד כל כמה חודשים - כשמישהו היה מספיק טוב ומספיק אובר לחצו על ההדק איתו מיד. הרבה זמן לא ראיתי מוצר עם ערך גבוה כל כך לאליפויות, מזכיר קצת את השנים הראשונות של ROH.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 3 users Like NovemberMan's post:
  • NoamRR, Shalev_the rock, SwitchBlade
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,902
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,400
02-07-2023, 02:37 PM
(02-05-2023, 06:17 PM)master of doom כתב:  הקהל של ה-WWE היום הרבה יותר מארקי מאשר הקהל לפני 7-8 שנים.

אני בכוונה מצטט כי זה קשור למה שאני עומד לכתוב על קודי רודס.

הוא אובר כרגע והרבה מזה בזכות האופי של הקהל. אני לא טוען שהיו מתהפכים עליו כי לקהל ברור שהוא טאלנט נהדר, אבל האישיות של הדמות שלו יותר מדי גנרית לדעתי. יותר מדי ליקוקים ליריבים, יותר מדי חיוכים לקהל, יותר מדי ניסיונות לגרום לנו לבכות. אין לו פלפל שיעשה אותו דמות מעניינת, ודאסטי והפטיש לטריפל אייץ' לא מספיק לי.

בקיצור, הוא רוכב על גלי אהדת הקהל כרגע ומנצל את הסיטואציה הזאת. אני מקווה שלא יתהפכו עליו אחרי שסמי יפסיד לריינס בצ'יימבר.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 238 239 240 241 242 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-24-2026, 09:06 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר