02-01-2023, 09:51 PM
(02-01-2023, 09:41 PM)SwitchBlade כתב: הדרך שבה אפשר לפתור את זה היא פשוט להתפכח ולקנות PS.אין על סוני
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
|
|
02-01-2023, 09:51 PM
(02-01-2023, 09:41 PM)SwitchBlade כתב: הדרך שבה אפשר לפתור את זה היא פשוט להתפכח ולקנות PS.אין על סוני ![]()
02-02-2023, 01:29 PM
(02-01-2023, 09:41 PM)SwitchBlade כתב: הדרך שבה אפשר לפתור את זה היא פשוט להתפכח ולקנות PS. האמת שזה מצחיק אבל השלטים של סוני מרגישים לי מאוד קטנים, עניין של נוחות. אני משחק רק WWE ומחכה למשחק של AEW, ככה שזה לא משנה לי. דרך אגב, הבעיה נפתרה לבד איכשהו. ![]()
02-02-2023, 02:10 PM
יש פה אוהבי nba?
02-02-2023, 02:57 PM
(02-02-2023, 02:10 PM)the fiend כתב: יש פה אוהבי nba? משתדלים עד כמה שאפשר לעקוב, החיים לא הכי מאפשרים ![]()
02-02-2023, 05:34 PM
2023 ועדיין לא נתתי דעות על סרטים שראיתי עד עכשיו השנה בקולנוע, הגיע הזמן.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מבצע פורצ'ן: תרגיל מלחמה - סרט של גיא ריצ'י אומר דבר אחד... פיצוצים, אקשן בלי הפסקה, פיצוצים ועוד קצת... פיצוצים. אחלה של סרט. בבילון - בחיים שלי לא עשיתי סמים אבל אם הייתי עושה אז כנראה שלצפות בסרט הזה זאת ההרגשה, 3 ומשהו שעות של שיגעון טוטאלי, סרט משוגע וכיפי, בראד פיט ומרגו רובי במשחק משובח. מייגן - מכירים את הבובה צ'אקי נכון ? כן. אז פה יש לנו את מייגן הרובוטית וכמו שרשום על הפוסטר היא 'חמודה רצח', אני לא זוכר מתי נהניתי ככה מסרט בסגנון הזה, סרט מצוין שפשוט הצליח בקופות בטירוף, היה לו גם תקציב נמוך... סרט נוסף כבר בתכנונים, ממליץ לראות את זה. איש ושמו אוטו - טום הנקס אצלי זה חובה צפייה, אחד השחקנים הכי גדולים שיש. סרט מעולה ומאוד מאוד מרגש ועוצמתי. אחרי שחזרתי מהסרט גיליתי שזה בכלל רימייק לסרט השבדי מ-2015 בשם איש ושמו אובה שגם היה מועמד לאוסקר, מגניב. חתונה אש - שוב ג'ניפר לופז ושוב היא משחקת בסרט חתונות קלאסי, סרט טוב, סרט אקשן-קומדיה, סרט שבכיף אני אצפה בו שוב בשישי בערב, אציין גם את ג'ניפר קולידג' האגדית מהלוטוס הלבן שמשחקת פה... אמנם לא תפקיד ראשי אבל כל דבר שהיא עושה מצחיק. נחיתת חירום - ג'רארד באטלר בעוד סרט אקשן מעולה, אני מת על השחקן הזה ולא מפספס סרטים שלו. הסרט הזה יעבור לכם מהר מאוד, אין פה כמעט רגעים מתים, אתם נוחתים(משחק מילים משובח) ישר לתוך האקשן. ![]() דפיקה בדלת - חזרתי מהסרט הזה לפני שעה בערך, סרט מדהים לדעתי, ממש אהבתי. אני לא אכנס לפרטים מתוך הסרט כי ספויילרים וכו', אציין כמובן את בטיסטה שלנו שממשיך בקריירה האדירה שלו ונתן משחק מצוין. --- מה בתפריט לפברואר : מג'יק מייק ריקוד אחרון - גיא הזמין אותי ללכת איתו לסרט הזה. פו הדב: דם ודבש אנטמן והצרעה: קוונטומאניה חומר דוב ![]()
02-02-2023, 06:38 PM
לגמרי לא מסכים עם בבילון- לא להתקרב . אבל בשאר אני מסכים איתו.
נחיתת חירום - סרט טוב אקשן מעניין. מייגן- סרט טוב עם מסר חשוב- נותנים לילד סמארטפון ואז הילד הופך לאלים כי המסך רוצה שהילד יתמכר אליו ושהמסך ייתן לו את כל הצרכים, וילד לא יכול לקבל הכל מהמסך. מבצע פורצ'ן - אקשן סבבה כזה אבל צריך לשים את המוח בהפסקה בשביל לראות - כמו סרט הודי. חתונה אש- סרט טוב אבל סופר קרינג' שאנשים בני 50 משחקים זוג בני 20. אבל סרט טוב, 8/10 ממליץ לראות את The.Honeymoon.2022. במקום הסרט הזה. ג'ניפר לופז ובעלה באזיקונים חצי שעה במקום להוריד אותם עם אבן חדה או משהו כזה. סרט לא מובן וטיפשי אבל חביב מאוד בבילון- סרט פח אשפה. לא להתקרב באמצע הסרט יש את מרגוט רוקדת חצי ערומה ליד מדורה ואז מגיע נחש וזה היה הרגע הכי מעניין בכל השעמום הטוטאלי הזה השאר לא ראיתי אז לא רוצה להגיד סתם אני אגיד שלאחרונה יצאו המון סרטי ילדים טובים. The.Boy.The.Mole.The.Fox.and.The.Horse.2022 The Smeds and the Smoos 1080p ועוד כמה
02-02-2023, 08:17 PM
(02-02-2023, 02:43 PM)orgibor כתב: כן אחשלי היקר במידה ואתה רוצה פתחתי עם חבר קבוצה לעדכוני NBA מוזמן להכנס https://t.me/nbaupdates12 |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|