Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 69 70 71 72 73 ... 130 הבא »

רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85

עמודים (86): « הקודם 1 ... 82 83 84 85 86 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
KB24רויאל ראמבל Wrestling-il - המנצח בעמוד 85
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-28-2023, 08:04 PM
נובמבר לניצחון.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,057
אשכולות: 14
Likes Given: 1,299
01-28-2023, 08:36 PM
עומרי והמאסטר רבים בזירה, שניהם מגיעים למצב שהם נתלים על החבלים, שניהם בסיכון ליפול החוצה מהזירה
לפתע, חושך באולם. מה קורה פה???!??!
שומעים קולות חבטה של כיסאות ונפילה על שולחן שנשבר.
אחרי כמה רגעים האור חוזר, רואים את שני המתמודדים זרוקים על הרצפה. עומרי על שולחן השידור, והמאסטר על הרצפה ליד שוכב על הרצפה עם כיסא בידו, מעולף.
השופטים לא יודעים מה קרה פה ומתייעצים בינם לבין עצמם.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
01-28-2023, 09:16 PM
תכלס, סיום בסגנון הבאטל רויאל נשים בנקסט ראוי פה.
גם בגלל שעומרי ורז ראויים לנצחון, וגם בגלל שעומרי בתור ג׳יג׳י דולין זה מצחיק.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
01-28-2023, 10:01 PM
מדיח את נובמבר
מירי מסיקה תהיה הג'וליה הארט שלך
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
Photo  01-28-2023, 10:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-28-2023, 10:49 PM על ידי NovemberMan.)
הגיע רגע האמת.
נמצאים בזירה 2 משתמשים כבדים כמו דרך הניצחון 11, קמרון, צפון קרולינה.
סטיירדאון.
[Image: 12d48e4612ee8f18-1200x675.jpg]

הגמר, הרגע בו יוכרע מי ימשיך לבמה הגדולה מכולם ומי יהיה אתנחתה קומית במידקארד.
זה הרגע בו עמרי מנצח סופית ומבסס את עצמו בתור מי שהוא היה כל הזמן, יוצא מהצל, מהחדר החשוך של ג׳וליה הארט.

* הקהל שואג *

איך עמרי יגיב? מה הוא יכתוב? על מה הוא ידבר? איך הוא יגיב?
לאט לאט הוא נהיה שקט, המאסטר מכבד את המבוגרים והותיקים ממנו ויושב בפינת הזירה בזמן שעמרי לוקח מיק׳ לאחר שביצע נורמליזציה לפרומואים באמצע קרב.

הממ המממממ.
ראיתי שאהבתם את הפעם הקודמת, אז בפעם האחרונה - שעת סיפור עם נובמברמן בייבי!
אפילו משל אם תרצו להגיד.
~ ללחוץ על פליי ולשמוע את זה ברקע תוך כדי הקריאה - בקצב של הפרומו ~

זה לא הרגע הכי יפה שראיתם בחיים שלכם?
לפני יותר משנה אני כתבתי פה באחת התגובות שזה פורום ההאבקות הכי טוב בארץ (להה באמת)
כמנצח הראמבל - האירוע ש-KB לבד הפך לאירוע הכי גדול בשנה, ממחר, ה-29 בינואר 2023, אני מכריז על Wrestling-IL בתור פורום ההאבקות הכי טוב בעולם!

* פופים אדירים מהקהל שמסכמים את האשכול*

הפורום לכל אדם אחר שהוא לא אני - הוא סתם פורום, פלטפורמה להטריג או להגיד מה חשבת על קרב בין קווין אואנס לסולו סיקואה.
אני לא מגיב המון כמו פעם, אבל כשאני מגיב בפורום, במיוחד במוד תחרותי - דברים קורים. משתנים סדרי עולם. נכתבים ציטוטים חדשים בספרי ההיסטוריה.
בדיוק כמו שבקרב הזה התגובות של כולם שימשו כאגרופים, תגובות שלי גרמו לפיצוצים. תוכלו לקרוא לזה פייפבומבס.

כשאני מגיב את מה שאני חושב, התגובות שלי הופכות לציטוטים - לא לקאצ׳פרייזים ולא למימז.

פעם, לפני המון המון שנים, בחודש נובמבר, היה היה איש אחד שהלך הביתה בדרך חזרה מהעבודה ובטעות דרך על נחש שהיה תקוע בשלג.
הוא לקח את הנחש, הכניס אותו הביתה, טיפל בו, האכיל אותו ודאג לו כמו אב אוהב.
כשהבריא, האיש לקח אותו ושיחרר אותו לטבע, שימשיך לחיות, אבל מיד הנחש הכיש אותו למוות.
כשגסס, האיש המבוגר הסתכל לנחש בעיניים, ושאל - ״למה? הכנסתי אותך הביתה כאחד משלי, אהבתי אותך״.
הנחש הסתכל לו בעיניים במבט קר ואמר לו ״איש טיפש אחד, אני נחש״.

[Image: e5a36687927016c9ee7419186a94d980168d4df3.gif]
*הקהל מבולבל בשקט*

הדבר הכי גדול שהשטן אי פעם עשה הוא לשכנע אנשים שהוא לא קיים.
הוא קיים והוא מקליד עכשיו מבית קפה בפריז - אני השטן בעצמו, וכולכם, ממנהלים ועד ג׳ברוניז, נפלתם בפח!

*קריאות בוז נשמעות בקהל, אהרון צועק ״ידעתי!״ ועמרי צועק לו בחזרה שהוא לא ידע כלום*

שתי תגובות, פרומו רציני אחד, זה מה שגרם לניצחון על פני כל המשתמשים שהיו איתי בקרב.
פרומו רציני אחד! ואני לא כועס עליכם, אני פשוט מצטער בשבילכם, כי בתור המנצח - הספוט שלי ברסלמניה מובטח וכבר לא תוכלו למנוע את הבלתי נמנע.
בתכנית מדוקדקת שכבר אפרט עליה הבטחתי את דרכי לניצחון הגדול, ועכשיו בתור המנצח הגדול של התחרות הגדול של הפורום הכי טוב בעולם - אני מוכתר בתור המשתמש הכי טוב בעולם!
אני בפרומו אחד נגעתי ברגשות שלכם, שיחקתי איתכם כמו מאסטר אוף פפטס, השתמשתי בכם וזכיתי בקולות שלכם בגמר.
ועכשיו זכיתי, והוכחתי שאני יותר טוב מכולכם - יותר מהתחרות הסמויה הלא רלוונטית בין רועי לגיא, יותר מבאם באם שנקטע למרות המומנטום האגדי, יותר מברוק לסנרררר כי למרות שהיו משתמשים שנכנסו לזירה אחריי עם סיכוי גבוה יותר - הפעם המספרים שיקרו. יותר מכל אחד אחר.
רבותיי, דה צ׳אמפ איז היר! ואתם לא חייבים לאהוב את זה וגם לא להסכים עם זה, אבל החל מיום אחרי רסלמניה אני ביחד עם התואר שלי נהיה הכי טובים במקום אחר.

* הקהל בשוק ממה שעמרי אומר, ויותר מזה - בגלל שפאק איזו תגובה ארוכה מה אין לו חיים? אבל הוא משתוקק להמשיך לקרוא כל מילה ומילה ומת לדעת מה הלאה... *

״מה הלאה?״ עמרי שומע את הקהל, מה הלאה?
עמרי מוריד את המסיכה שלא ידעתם בכלל שיש לו על הפנים, אבל לא אמרנו שלא אז תכלס אתם לא חשבתם על זה, ואתם רואים על המצח שלי - לוגו של FXP!!
[Image: giphy.gif?cid=6c09b952ebe37a6ee248feea9d...p;amp;ct=g]
אני, עמרי, משת״פ מלשין פקח שוטר חזיר שהגיע לסגור את המתחרים ומול המנהלים שיצאו לזירה להדיח אותי - אני מוציא את הפקחים/מפקחים!!
אני הולך להגיע לשם עם האליפות ולהחיות את השאריות העלובות שזרוקות על הרצפה ולנצח אתכם ברייטינג. Wrestling-IL, תהנו מימיכם האחרונים!

מפתיע שמשת״פ נכנס כל כך עמוק והגיע כל כך רחוק בקרב הזה.
איך הגעתי עד לפה בקרב?
אני כל כך טוב בגלל התכנית שלי.
אם נסנן רגע רעשי רקע משניים ונתעסק בעלילה ובבוקינג על פי KB הגדול בלבד -
נכנסתי לזירה בעמוד 50 ומשהו עם חסרונות - חוסר מומנטום שנבע מעומס אישי, בריתות וסטייבלים שכבר קיימים בזירה, אפילו הייטר אחד או שניים. מירי. מסיקה. .
אבל זה לא מספיק כדי לעצור אותי.
באם באם נחשב להבטחת הראמבל. שיהנה מהתהילה הזמנית, לא כל עוד אני פה. אבל סבלנות, אין סיבה ללכת למנהיג הכנופיה הכי גדול ומפחיד שבזירה עם הקעקועים על הקרחת ולריב איתו ברגע שאני מגיע, אני לא בכלא וזאת קלישאה.

אדם קול מודח. פייבוריט אם אתם שואלים אותי. מצוין.

מתחיל לראות סיבוב מומנטום נגדי. מה? למה?
על פי התגובות זה לא נראה ששונאים אותי אלא מזלזלים, צריך להפגין יכולו... טוב נו. מפשיל שרוולים, מניח את הקרואסון וזורק את הפייפבומב -
מספר את הסיפור שלי (הגימיק הזה טוב בפעם הראשונה שהוא מבוצע מאסטר), משנה את המומנטום שאין לי למומנטום של ההיסטוריה הארוכה שלי, יורה לכל עבר ומבסס את מקומי.
מדיח את HOF שהצבעתי לו, לוקח את טבעת ה-HOF ומוודא שכשמגיע חודש ספטמבר אנשים לא אומרים ״איזה כיף בספטמבר״ אלא ״פאק עוד חודשיים נובמבר״.
זוכה בתגובת האשכול, עונד את הטבעת למען יראו וייראו, זוכה בתגובה עם הכי הרבה לייקים בתחרות - עם פציית המקלדת הראשונה שלי.
נותן גם טיזינג לגמר שאני כבר יודע שאהיה בו - מול באם באם.

(01-19-2023, 09:14 PM)DarkArts כתב:  גם בכיתי וגם גמרתי בו זמנית, וואו.
(01-19-2023, 09:26 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ורק באם באם ג'וניור אומר "אבא, אתה גם בוגר תפוז, לא יכולת להיות כזה?"
(01-19-2023, 09:37 PM)Jon_M0xley כתב:  אתה המלך, הבוס של העולם התחתון. שמח שדפקת פה הופעה שלא ישכחו הרבה זמן.

המאסטר נכנס אחריי, רענן יותר אחרי שרוקנתי את המחסנית. לכאורה. נו פרשר, אוהב אותך מאסטר אבל סורי, עדיין נו פרשר.
רואה ג׳ברוני שמתנדנד על החבלים בגלל הסטייבל של באם באם שהוא האיום האמיתי, נותן לו דחיפה ומדיח אותו.
אני אמנם לא חבר שלהם - אבל אין סיבה להיות אויב, זה עניין של זמן, זה טבע האדם. קראתי את האופי של באם באם ואת דפוסי ההתנהגות שלו, הוא בטוח יתהה אם יש סיכוי לצרף אותי לסטייבל שלו. היה רוצה, אבל לא אשלול כדי שהוא לא יתעורר ואדיח אותו כשיגיע הזמן הנכון.
אחריו נכנס הפינד, נו פרשר, מההיכרות שלי עם ווייט הוא דומיננטי לתקופה קצרה ואז נעלם, אני פשוט צריך לחכות.
אחריו נכנס הדג.
עמרי מקבל קול. ועוד קול. ועוד קול. האויבים מקבלים את האומץ בחזרה לאחר הפרופיל הנמוך. המאסטר מזהיר מהאיום -
(01-22-2023, 01:41 AM)master of doom כתב:  מי שמכיר את הפורום יודע לזהות את הסכנה כשהיא מגיעה. אני מכבד את באם באם וגם אניס והפינד הם טורפים, אבל עומרי נמצא מעל. הוא מסוג האנשים שיעבירו אותך דרך שולחן שעולה באש כשלמטה מחכים לך נעצים, כל עוד הוא נשאר - מה שיצפה לך זאת הדחה כואבת. אני פועל במתקפת מנע, זה הכל.

לפחות הוא מבין אסטרטגיה, עכשיו זה עניין של כריזמה, חבל שריקי רק בחתימה שלו.
מכניס עוד מחסנית, יורה צרורות כמו נובמבר ריין, מחסל את היריבים, מכניס זרעי סכסוך לסטייבל של באם באם לוודא הריגה עתידית -
(01-22-2023, 12:43 AM)NovemberMan כתב:  אה, ובאם באם, מה קורה בסטייבלים שבהם המנהיג אומר לעשות X והנתינים אומרים Y?
או שהוא מבין שהוא כבר לא המנהיג בזמן ומתקדם הלאה - או שהם מקדימים אותו ובצורה בלתי נמנעת מחסלים אותו ומדיחים אותו סופית אחרי שטיפח וגידל אותם. איך זה בסטייבל שלך?

עכשיו גם המאסטר לא מתעסק -
(01-22-2023, 12:28 PM)master of doom כתב:  אני לוחש לצמד שאיתי שיהיה בעייתי כרגע להדיח את עומרי, הקהל מאחוריו כמו שהם מאחורי באם באם

לקחתי גם את הסיבוב הזה, DX מודח, המאסטר מציע לא להדיח את עמרי כי אי אפשר, תכלס ברגע הזה כבר הכרזת על מנצח.
פעמיים הצבעתי, פעמיים אלה שהצבעתי להם הודחו.

בוםם הרגע המכריע. הסטייבל של באם באם התפרק. ההתחלה של הסוף. והם עסוקים באיך מעלים גיפים, איזה ספין.
הפינד מודח גם ללא הצורך שלי בהצבעה, לא אצביע, מעדיף ללכת לאייפל.
הדג מתנדנד, נותן לו דחיפה קלה החוצה, הכי מסוכנים אלו המידקארדרים שיש להם יותר במה לזכות ופחות להפסיד.
3 פעמים הצבעתי, 3 פעמים הודחו. הכל מתקדם לפי התכנית.
אניס מודח, מחכה למיין איבנט מול באם באם.

והטעות הגורלית - המאסטר חורץ את גורלו ומדיח את באם באם ולא את עמרי.
אם חשבת שבאם באם הוא האיום המרכזי - אם אני חיסלתי 2 מחסניות באם באם רוקן 18 מחסנים. מה עוד הוא יחדש?
בכוונה לא הגבתי המון, לא תמצו אותי במשחק ולא תדיחו אותי כי תרצו עוד מזה. בסיסי מאוד.
הרי ידוע שבכל סטייבל רגע השיא הוא הטרן, הפיוד שאחריו מאכזב ולא עומד בציפיות. אף אחד לא ירצה לראות את זה, בואו נראה מה יש לטאלנט החדש להציע והאם הוא עומד בסטנדרט. מבחינת קבלת החלטות - כנראה שלא.
(01-26-2023, 10:01 PM)NovemberMan כתב:  בינתיים לא מצביע כמו בסיבוב הקודם, אבל אני רק שאלה,
האם מאסטר אוף דום VS באם באם בתור האחרונים בזירה זה דראו?
או שתחליפו את הערוץ?
אפילו לא מצביע, רק מנצל את ההזדמנות ליצור את הספק בראש שלכם.
אופרטוניסט? אולי אפילו נאמר - מאסטר אוף פפטס?

(01-27-2023, 12:41 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  איך אתם מדיחים את באם באם, ומפספסים את באם באם מול עומרי בפיינל.
לא יודע, אבל אני מבסוט.

(01-27-2023, 10:30 AM)NovemberMan כתב:  באמת רציתי לשאול כי כנראה שפספסתי את הקטע הזה אבל ראיתי גם את אהרון מדבר על זה, ממתי ההימורים זה משהו להתגאות בו ולעשות פלקס לגביו?
נזכר בדג השבט וזורק חכה כי נזכר בנראטיב ומשנה את הנראטיב, בינתיים מאזן הקולות לטובתי, הולכים להדיח את באם באם.
במידה וזה קורה יהיה קרב קשה, אבל מעדיף להתמודד מול מאסטר ולא מול מפלצת כמו באם באם.

(01-27-2023, 12:59 PM)master of doom כתב:  בגדול, הקארד בפורום מחולק לפי ההצלחה בהימורים. לידור הוא הטופ דראו כי הוא זכה 3 פעמים, אחריו מגיעים טים מיינאבנט שכל אחד זכה לפחות פעם אחת. זכייה = לטעום את טעם האלים. ואם אתה שואל אז כן, אני טים מיינאבנט.
טעות מס׳ 2, הוא נופל בחכה.
הגיע הזמן, עכשיו הגיע הפלוט טוויסט, למרות כל הטיזינג למיין איבנט הגיע הזמן להיל טרן שתכננתי מאז שיר הכניסה של מירי ששבר אותי נפשית וגרם לי להיות שונא אדם ומשתמש בפורום, אני אדיח את באם באם!

(01-27-2023, 02:24 PM)DarkArts כתב:  רגע, שוויון כרגע?  
מדיח את באם באם בעזרת ג'וליה הארט.
אוקיי, תודה DarkArts. אשאיר את האס בשרוול ואחזור לחדר החשוך עם ג׳וליה, לא מצביע.

באם באם מודח. המאסטר הדיח אותו, למרות שאת באם באם הוא הכיר וידע כמה הוא מסוכן, מה שלא מכירים ולא ידוע הרבה יותר מסוכן.

נובמבר מן מול רז בזירה. השניים האחרונים.
הגיע רגע האמת.
״זה לא הרגע הכי יפה שׁראיתם בחיים שלכם?״

רז מפנה אליי את המבט ונותן את הכי טוב שלו. הלוואי שזה היה מספיק גם במקרה הזה.
פסקה ראשונה, הוא מחמיא לי. שוב. ושוב. ושוב. גם אני סבבה איתו אבל במלחמה נלחמים.
(01-27-2023, 09:43 PM)master of doom כתב:  המצב בהחלט קשה. עומרי הוא אחד שאני מעריך, בואו נשים את זה על השולחן. עוד לפני שנכנסתי לראמבל ניסיתי להדיח אותו כי ידעתי למה הוא מסוגל, לא מפתיע אותי שהוא נמצא בספוט הזה. למעשה, זיהיתי את הבעיה בראש בראש בינינו עוד באשכול סיכום השנה - עומרי נבחר למשתמש שאעדיף להימנע מפיוד איתו. בסה"כ מדובר בבחור שמבין רסלינג עם ראש על הכתפיים, עם נישה מגניבה ואהדה ל-ECW, הוא יודע לכתוב ברמה גבוהה (האשכול הלא מושלם שלו על הריפרנסים בין ECW של סוף שנות ה-90 ותחילת ה-2000 לקרב בין פאנק ל-MJF הוזכר בתור אחד מהאשכולות הגדולים של השנה בתגובה שלי).

המאסטר לוקח את התגובה שלי ומנסה להפוך אותה נגדי. המבנה, התהליך, הפורמט! אהבתי את התוכן אבל מצטער שאני חושף אותך מאסטר, חלק גדול הוא בקונספט וציפיתי ממך בשלב הזה להיות מקורי, לחשוב מחוץ לקופסה, לחדש, לעשות דברים בפעם הראשונה. לא משהו שעשו - במיוחד לא היריב שלך. זה לא מוב של מיין איבנטר.

הסיפור כולל את הארק עם סלביק. אחלה ארק, אבל איפה סלביק?
בעזרת השם, אינשאללה, בשנה הבאה כשסלביק יחזור אתה תזכה בראמבל הבא ותשלים את הארק שלכם.
הארק עם סלביק יהיה טוב כי סלביק כבר ניצח אותך מספר פעמים בעבר, ובארקים מוצלחים מנצחים אחרי כמה וכמה נסיונות.
זה הניסיון הראשון שלך מולי, מצטער מאוד, אבל גם אני מיין איבנטר. ויש לך עוד דרך לעבור עד שתוכל לנצח אותי, אני ארק אחר בפני עצמי, אתה חלק מהארק שלי.
ולאחר איך שהתגובה הזו התחילה עם נאום הנחש, חלק א׳ בארק שלי נסגר. חלק ב׳ בדרך (הייפ.....) והניצחון שלי בראמבל הוא מקפצה להמשיך לרסלמניה ולקחת מכאן את האליפות.

מאסטר, במירוץ הזה אתה הצב ואני לא ארנב - אני מאסטר ספלינטר. אני אבא שלך. גאה, אבל דע את מקומך, עוד לא הגיע היום של המאסטר להתעלות על המאסטר האמיתי.

מעיף את מאסטר אוף דום מהזירה ומהפורום להמשיך לשחק דום במחשב ולהתאמן על איך הורגים מפלצות כמוני.

גיא מצביע לי, זה היה פוגע בי אישית אם לא הייתי צופה את זה.
הייתי אומר שרועי יותר טוב ממך, אבל זה ברור למי שמכיר את הדינמיקה בינינו בין השנים.
רק אכאיב ואזכיר לך שפעם היית רוג׳ר ושום ניק כתום לא ישנה את זה.

כשנלחמים מול יריבים גדולים וחזקים לומדים אותם ולומדים מהם כלים, כלים שאותם אני מפנה נגדך מאסטר -

רז רץ אליי ומקבל אגרוף עם טבעת ה-HOF שהופכת אותו לצמח.

גיא זורק עליי מהקהל בגידה בצורה מזלזלת שלא מגיעה אפילו לזירה
[Image: jeff-hardy-swanton-bomb.gif]
מחייך לו מרחוק ועושה על המאסטר סוואנטון ואז מקיא עליו ונעזר בשופט כדי לעמוד וללכת בקו ישר.

רועי שדחפתי בכוח שיחליף אותי בניהול והייתי חלק קטן מאוד באגדה שאליה הוא הפך מצביע בעדי (זה לא שוחד, נכון) וגורם לי לעשות סטטיסטיקו -
אני המשתמש שהצביע לכמה שפחות משתמשים בקרב והגעתי לגמר.
אני המשתמש עם התגובה שיש לה הכי הרבה לייקים באשכול.
אני נכנסתי לקרב כמספר 27 ולמרות המספר הטוב - הסיכויים לטובת המאסטר 28 אז תכלס אני האנדרדוג (זה למה תומכים במאסטר, לא?)
אני לא טוב בגרפים אז נשאיר לו את הכבוד.
[Image: Nothing-11-Brainbuster.gif?resize=268%2C151]
אולה!

אני סופג מאהרון שלא הצביע לי הפעם בפעם הראשונה מאז תחילת הקרב את הכוחות שלו -
״ביי מאסטר״.
מרים את המאסטר, וכמו Head של אל סנואו (או כמו נהג עצבני בכבישי ישראל) - שם לו נגחה ואז 17 פעמים רק נותן בו נותן בו נותן בו (מי שמכיר מכיר).
[Image: giphy.gif]

מקבל את כוחותיו של סלביק למען אויב משותף שאם ינצח עכשיו יפגע בארק שלהם, מוריד על המאסטר נובמבר ריין מייקר
[Image: rainmaker-kazuchika-okada.gif]

באם באם צועק מהמידקארד שיש שם פיוד פתוח בינו לבין המאסטר לאחר הבגידה, נותן למאסטר גריטינגס פרום דה מידקארד בשמו ששובר לו את הגוף השלישי ושולח אותו אליו.
[Image: bam-bam-bigelow-greets-from-asbury-park.gif]

המאסטר מתנדנד בזירה, עמרי בגוף שלישי פותח את העין השלישית ומפנה את 3 הקולות שלו כנגד רז, ואהבתי את הרעיון של הדחה כואבת -
(01-22-2023, 01:41 AM)master of doom כתב:  מי שמכיר את הפורום יודע לזהות את הסכנה כשהיא מגיעה. אני מכבד את באם באם וגם אניס והפינד הם טורפים, אבל עומרי נמצא מעל. הוא מסוג האנשים שיעבירו אותך דרך שולחן שעולה באש כשלמטה מחכים לך נעצים, כל עוד הוא נשאר - מה שיצפה לך זאת הדחה כואבת. אני פועל במתקפת מנע, זה הכל.

מרים את המאסטר ומשליך אותו מהזירה על שולחן לסיים את הקרב בצורה הכי אפית שאפשר.
[Image: 1c89514299fea3a6e7717d9e4aa3134aa900bc06_hq.gif]

המשתמשים בקהל בשקט מוחלט, שום מוזיקה לא מושמעת, שום רעש, לא היט, לא פופ, אין תאורה מיוחדת או זיקוקים
[Image: shocked_undertaker_guy-0.jpg?w=1024&...amp;crop=1]

עמרי יוצא מהזירה ורץ בין המנהלים והפקחים שנלחמים מחוץ לזירה,
קופץ מעל הגדר ושולח לגיא, רועי ולידור נשיקה גדולה ועובר ל-FXP, הפעם האחרונה שתראו אותו תהיה ב-WIL-Mania -
[Image: 79e751de270e1e841552e0f3346438db.jpg]
החלק הראשון של הארק שלי נגמר, פרק ב׳ בדרך, הייפ......

סתםםםםם, אני נשאר פה כמו גדול + וואלה עשיתם לי חשק לחזור להיות פעיל הרבה יותר,
אז אני לא מנצח כי אני עובר עם האליפות למקום אחר אלא אני מנצח כי מבחינת האיכות באשכול הזה, אם אתם שואלים אותי, יש רק מנצח אחד.
אפשר שרז ינצח ואז נכריז על רז בתור המיין איבנטר החדש ונקבע אותו כסטנדרט.
או שנבין מי המנצח האמיתי ונדחף את רז לחזור למכון, ל-PC, להשתפר, להתאמן, לגדול, לצמוח, להתפתח - ולהשלים את הארק שלו כשיהיה מוכן וכשיהיה הכי טוב בעולם.
כי גם ג׳יי ווייט, לא משנה כמה הוא טוב, עדיין לא היה מביא כבוד למיין איבנט של רסל קינגדום כשהיה עדיין יאנג ליון.

עמרי ההיל יוצא מהזירה לאחר שבצורה זחוחה הגיב רגע לפני סיום ההצבעה כדי לא להכריע את הגמר מיד ולהשפיע על התוצאה - כי הוא רוצה לתת פור רציני לתחתית הקארד,
הקהל שר מירי מסיקה,
WIL-Mania באפריל סולד אאוט עם קרב העשור שלו ציפינו, אגדה מצד אחד, מהצד השני - אתם יודעים מי יהיה.
המספרים לא משקרים.
הייפ.
Once in a lifetime.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 16 users Like NovemberMan's post:
  • aharon1994, ANYS, Bam Bam Bigelow, Breakker, DarkArts, DeandreTheGiant, Jon_M0xley, karusi, KB24, lidoradir, Mad King, orgibor, RoeeHardy, SwitchBlade, The Tribal FISH, Triple T
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
01-28-2023, 10:45 PM
(01-28-2023, 10:28 PM)NovemberMan כתב:  נמצאים בזירה 2 משתמשים כבדים כמו דרך הניצחון 11, קמרון, צפון קרולינה.

Never Forget  Heart

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
01-28-2023, 10:45 PM
קקות. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
01-28-2023, 10:49 PM
(01-28-2023, 10:28 PM)NovemberMan כתב:  אוקיי, תודה DarkArts. אשאיר את האס בשרוול ואחזור לחדר החשוך עם ג׳וליה, לא מצביע.

אין בעיה!

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
01-28-2023, 10:51 PM
(01-28-2023, 10:28 PM)NovemberMan כתב:  שם לו נגחה ואז 17 פעמים רק נותן בו נותן בו נותן בו (מי שמכיר מכיר)

Heart

זה 17 דקירות אבל, לא?

הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
01-28-2023, 11:01 PM
[Image: cm-punk-excuse-me.gif]
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (86): « הקודם 1 ... 82 83 84 85 86 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-23-2026, 10:21 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר