![[Image: a9eb84b2a671e9faed5f057c4ec0c978a021304f.png]](https://i.imagesup.co/images2/a9eb84b2a671e9faed5f057c4ec0c978a021304f.png)
העברת הלפיד הושלמה
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
![]() העברת הלפיד הושלמה ![]()
01-25-2023, 02:11 PM
![]()
01-25-2023, 02:18 PM
(01-25-2023, 01:31 PM)NaRRative כתב: שום סיכוי, זה היה בפילי, הקהל מארקי בטירוף. הראמבל הכי עקום שראיתי. בדיעבד ההדחה של בריי הכי צרמה לי. הוא איבד תנופה, לא הרגיש מגה סטאר כמו שנה לפני כן, הכיוון שלו לא היה ברור, אבל כבר השקעתם ונתתם לו להדיח את הפייס הכי גדול בארגון (בטיימינג גרוע אבל אני אתעלם מזה), וזה נגמר בהדחה על ידי ביג שואו וקיין. זה כמו לכתוב בטייטנטרון "אנחנו זורקים עליכם זין", חד משמעית. ובאופן כללי כל כך הרבה מתאבקים שהיו אובר הודחו על ידי קיין וביג שואו, הקהל לרגע לא קנה את זה. זה ראמבל שיכל לעבוד ב-1990, לא ב-2015.
01-25-2023, 02:28 PM
![]()
01-25-2023, 06:18 PM
(01-25-2023, 02:28 PM)KB24 כתב: עדיף מאוחר מאשר אף פעם? לא יודע כמה אפשר לקרוא לסגמנט רנדומלי בראו העברת לפיד. בפועל כשהם נפגשו לקרב בזירה, טייקר לא דאג להוציא אותו אובר. פעמיים (היה להם גם קרב זוגות ב-SVS כלשהו אם אני לא טועה). אבל באופן כללי הבעיה שלי היא אחרת. שמות מהדור של בריי וויאט נמצאים בטופ כבר בערך 7-8 שנים. ספציפית בריי כבר לפני 9 שנים התמודד בקרב מרכזי ברסלמניה נגד ג'ון סינה. בעולם אידאלי אנחנו כבר היינו אמורים להיות בשלב שבו המתאבקים מהדור הזה מתחילים להעביר את הלפיד לדור הבא. אבל אין כל כך דור הבא, ואנחנו תקועים בלופ בו מתאבקים שנמצאים בחברה תקופת זמן שהיא כמו ההפרש בין עידן אוסטין לעידן סינה, עדיין צריכים כביכול ״לבסס״ את המקום שלהם על חשבון הדור הקודם. תעשה לדוגמה רשימה של טופ 10 המתאבקים המובילים היום ב-WWE, תמצא שם מעט מאוד (אם בכלל) אנשים שלא היו שם דבר כבר לפני כמה שנים טובות. היחידים החדשים אולי שאני יכול להצביע עליהם הם רידל, גונת׳ר ות'יאורי, שמתוכם שניים הם כרגע עדיין על תקן מידקארדים שלא בטח שנכנסים לטופ 10. ![]()
01-25-2023, 07:12 PM
(01-25-2023, 06:18 PM)RM Punk כתב: לא יודע כמה אפשר לקרוא לסגמנט רנדומלי בראו העברת לפיד. בפועל כשהם נפגשו לקרב בזירה, טייקר לא דאג להוציא אותו אובר. פעמיים (היה להם גם קרב זוגות ב-SVS כלשהו אם אני לא טועה). עניין אותי לעשות רשימה של אנשים בטופ בעקבות מה שרשמת. ריינס, בריי, קודי, דרו, רולינס, לאשלי, לסנר ואדג'. הייתי אומר שגם ברשימות הפנימיות הם כנראה הבכירים ביותר ברוסטר הפעיל. בשורה השנייה יש את גונת'ר, אוסטין, נייט, שיימוס, סטראומן, ריי, סולו, קרוס, מיז, ריד, באלור, פריסט ורידל. יש גם את המחבל ואוונס שהם כנראה בין השני לראשון כזה כרגע. סטיילס ואורטון לא כשירים לכן לא הכנסתי אותם. יש פה כמה שמות של מתאבקים שהם סוג של הדור הבא, למרות שאני חייב להגיד שזה מינוח קצת מצחיק בהיאבקות. יכול להיות מתאבק שעכשיו הוא מתחיל להיות אובר אבל הוא כבר בן 35+, ואם נניח נביט על מישו כמו ת'אורי, הוא כולה בן 25, הוא יכול אם לא יהיו פציעות או בעיות גדולות לתת 15 שנים בטופ, וגם אז עדיין להיות רלוונטי. ![]() Let The Games Begin
01-25-2023, 07:52 PM
(01-25-2023, 07:12 PM)aharon1994 כתב: עניין אותי לעשות רשימה של אנשים בטופ בעקבות מה שרשמת. לא התייחסתי לגיל, למרות שמסיבות טבעיות זה בדרך כלל פקטור. גונת׳ר הוא לגמרי על תקן הדור הבא והוא בקלות יכול להיות גורם מרכזי בכמה שנים הקרובות, למרות שהוא על הנייר מעל הגיל הממוצע של ״מתאבק חדש״. הבעיה שהוא מאוד לבד בקטגוריה הזו כרגע. ![]()
01-25-2023, 08:04 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-25-2023, 08:04 PM על ידי Jon_M0xley.)
ת'אורי, גונת'ר, גרגאנו, פיט דאן, צ'אמפה, כרמלו הייז הם דור העתיד.
מי שעוד אפשר לכוון: אדם קול(בתקווה שיחזור), וולר, ברייקר, דרוגונוב. כנראה פיספסתי כמה אבל אלה עולים לי לראש. ![]()
01-25-2023, 08:15 PM
(01-25-2023, 07:52 PM)RM Punk כתב: לא התייחסתי לגיל, למרות שמסיבות טבעיות זה בדרך כלל פקטור. גונת׳ר הוא לגמרי על תקו הדור הבא והוא בקלות יכול להיות גורם מרכזי בכמה שנים הקרובות, למרות שהוא על הנייר מעל הגיל הממוצע של ״מתאבק חדש״. הבעיה שהוא מאוד לבד בקטגוריה הזו כרגע. אם אתה לא מתייחס לגיל, אז אפשר להתייחס גם לנייט, פריסט, קרוס וריד. מבחינת גיל יש לך את סולו ואוסטין שכבר היום הם במעמד גבוה. ואם מדברים מחוץ לרוסטר הראשי, אז מין הסתם יש עוד כל מיני ב-NXT. בכללי אני חייב לגעת פה בנקודה. לפני מספר שנים היה דיבור מהותי על עניין של פארט טיימרים והאם מתאבקים מהרוסטר יכולים לעמוד מולם, לנצח וזה ירגיש אמין כמו שהם באותה הנקודה. באותו הזמן הדעה הרווחת הייתה שזה לא המצב, שהם לא בנויים מספיק, או שלא עושים אותם אובר מספיק או כל מיני דברים בסגנון. היום, אם אני לוקח את הרשימה ששלחתי מקודם, אני בהחלט חושב שכל מי שברשימה הראשונה עומד בקריטריון הזה (מין הסתם אין טעם להחשיב את אדג' ולסנר שם שהם מהצד השני). וגם ברשימה השנייה יש אנשים שלא רחוקים משם בכלל וחלקם אולי אפילו יכולים במידה מסוימת לעשות דברים כאלו. יש שיפור במעמד של החברה בטופ, הם יותר אמינים ויותר נתפסים כמתאבקים גדולים לעומת המצב שהיה לפני מספר שנים בעיניי. ![]() Let The Games Begin
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|