Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 119 120 121 122 123 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 17.5.2021

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 17.5.2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,340
אשכולות: 1,869
Likes Given: 5,162
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-18-2021, 03:09 PM
[Image: 1.jpg]

אלוף ה-WWE בובי לאשלי הולך מאחורי הקלעים כאשר לידו חמש נשים, MVP בזירה והוא מזמין את בובי לאשלי החוצה, לאשלי והנשים יוצאים לזירה, MVP מדבר על הניצחון של לאשלי אתמול על מקטנייר וסטרומן, MVP שואל את לאשלי מתי העידן של הכל יכול יסתיים, לאשלי עונה שבחיים לא, MVP אומר שהלילה היה אמור להיות חגיגה ולאשלי היה צריך לנוח, לאשלי אומר שהוא לא נח, MVP אומר שבשמו של אלוף ה-WWE בובי לאשלי הוא מציב אתגר פתוח לכל מתאבק... דרו מקנטייר יוצא החוצה, מקנטייר אומר שזה רעיון נפלא, מקנטייר אומר שהוא לא יכול לחשוב על משהו אחר כדי להלהיב את הנשים מאשר בובי לאשלי נגד דרו מקנטייר בקרב על אליפות ה-WWE, מקנטייר אומר שהוא מסכים, MVP אומר שהוא לא סיים לדבר, MVP אומר שהאתגר הפתוח הוא לכולם מלבד מקנטייר וסטרומן, לאשלי מנסה לתת אגרוף למקנטייר, מקנטייר מתחמק ונותן ללאשלי אגרוף, לאשלי יוצא מהזירה ו-MVP מחזיק אותו לחזור אליה.

AJ סטיילס ניצח את אליאס בפסילה, ג'קסון רייקר הוציא את סטיילס מהזירה והעיף אותו על הברקייד, אומוס הולך אחרי ג'קסון רייקר, אליאס יוצא מהזירה ותוקף את סטיילס, אליאס מעיף את סטיילס על המדרגות, אומוס חוזר לסטיילס ואליאס בורח.

רידל והניו דיי מדברים מאחורי הקלעים, מסתבר שהניו דיי פה כדי לראות נחש על שני ראשים שרידל הבטיח להם, רנדי אורטון מגיע ושואל את רידל איפה אדם פירס, רידל עבד על כולם בניסיון שהם יעבדו ביחד, רידל מציע שרנדי יתנצל בפני הניו דיי על מה שעשה להם בשבוע שעבר, רנדי לא מסכים ואומר שהוא לא מתנצל, קופי ורנדי מחליפים מילים וקובעים קרב הערב.

מגרש המשחקים של אלכסה בליס - בליס מארחת את אלופות זוגות הנשים החדשות נטליה וטאמינה, נטליה אומרת שזה רגע שהן יזכרו לכל החיים וזאת האליפות הראשונה של טאמינה ב-WWE, אלכסה אומרת שלילי רוצה לדעת מה הצבע האהוב עליהן, נטליה עונה ורוד, טאמינה עונה שחור וכחול, היא אומרת שזה יראה טוב על הפנים של אלכסה במידה והיא תנסה משהו מוזר, אלכסה אומרת לטאמינה שיש לה מזל שלילי אוהבת אותה ואהבה את מה שהיא עשתה לרג'ינלד בסמאקדאון האחרון, אלכסה ממשיכה לדבר בלי הפסקה עד שנטליה וטאמינה הולכות, אלכסה מאחלת בהצלחה לכולן והיא אומרת שהן יצפו בקרב הזה.

אנג'ל גארזה ניצח את דרו גולאק, גארזה הצמיד את גולאק לניצחון אחרי וינג קליפר, אחרי הקרב גארזה דוחף ורד לפה של גולאק.

קווין פטריק מראיין את אלוף 24/7 ר' טרות' מאחורי הקלעים, אקירה טוזואה מפתיע אותו ומצמיד אותו לניצחון, אקירה טוזואה זוכה באליפות 24/7.

קופי קינגסטון ניצח את רנדי אורטון, לקראת סוף הקרב אקסבייר וודס ניגן בטרומבון והסיח את דעתו של רנדי, קופי ניצל את זה והצמיד את רנדי לניצחון ברולאפ, רנדי עצבני אחרי הקרב ורוצה לתקוף את הניו דיי, רידל מרגיע אותו, רנדי עוזב את הזירה, רידל דוחף ומפיל את אקסבייר וודס והולך אחרי רנדי.

אדם פירס, סוניה דוויל, לאנה, נעומי, מנדי רוז ודנה ברוק מדברים מאחורי הקלעים, נעומי מתלוננת על כך שניה ושיינה מקבלות קרב חוזר הערב, מנדי ודנה אומרות שהן ניצחו את שיינה וניה בקרב מרובה משתתפים שבוע שעבר, דנה ברוק אומרת שלא משנה מי ינצחו הערב, הן הבאות בתור. שארלוט פלייר מגיעה, סוניה דוויל אומרת שאחרי הקרב הערב היא ואדם פירס יבדקו את הנושא, היא אומרת לכולן לצאת כי היא ופירס צריכים לדבר עם שארלוט, שארלוט רוצה קרב אחת על אחת על אליפות הנשים, היא אומרת שהיא לא זאת שהפסידה אתמול, סוניה אומרת לה שתנצח את אסקה הערב ואז היא ופירס יבחנו את הנושא, ריה ריפלי מופיעה ואומרת שהיא לא יכולה לחכות לתחרות חדשה, ריפלי אומרת לשארלוט שהיא החדשות של אתמול, שארלוט אומרת לה שתצפה מקרוב בקרב כי ההיסטוריה תחזור על עצמה והיא שוב תיהיה אלופת הנשים של ראו.

קרב על אליפות זוגות הנשים
נטליה וטאמינה ניצחו את שיינה בייזלר וניה ג'קס לצד רג'ינלד ושמרו על אליפות זוגות הנשים, במהלך הקרב אלכסה בליס ולילי עמדו בכניסה, לקראת סוף הקרב רג'ינלד עומד על המדרגות ואז יוצא אש מהפינה של הזירה והוא נופל, טאמינה מרימה את שיינה בייזלר, נטליה רצה ונותנת לה קלוזליין ומצמידה אותה לניצחון, אחרי הקרב שומעים את לילי צוחקת.

שיימוס יוצא החוצה לזירה, שיימוס אומר שהוא יודע שזה היה ריקושט שגנב לו את הגיר שלו, שרה שרייבר מראיינת את ריקושט מאחורי הקלעים, ריקושט נעלם לשנייה ואז חוזר כאשר עליו הכובע והג'קט של שיימוס,ריקושט מחקה את שיימוס, זה מוביל לקרב הבא.

שיימוס ניצח את ריקושט, שיימוס הצמיד את ריקושט לניצחון אחרי ברוג קיק, אחרי הקרב שיימוס אומר לריקושט שעכשיו הוא לא רוקד, שיימוס אומר ללאשלי שיהיה מוכן כי אולי הוא יקבל את האתגר הפתוח שלו.

מייס וטי באר נותנים פרומו קצר מאחורי הקלעים, הם אומרים שזה הזמן לתקוף ושהריין של בובי לאשלי יגמר.

אסקה ניצחה את שארלוט פלייר, במהלך הקרב ריה ריפלי יצאה לשולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב ריה ריפלי עלתה על האפרון ושארלוט פלייר נתנה לה ביג בוט והעיפה אותה, אסקה הצמידה לניצחון את שארלוט פלייר ברולאפ.

דמיאן פריסט ניצח את ג'ון מוריסון בקרב לאמברג'קס, במהלך הקרב פריסט קפץ על מייס וטי באר, סדריק אלכסנדר קפץ על שלטון בנג'מין והמתאבקים הלכו להפריד, בסוף הקרב פריסט הצמיד את מוריסון לניצחון אחרי היט דה לייטס, אחרי הקרב פריסט מתראיין, גם פריסט מדבר על האפשרות שאולי שהוא יקבל את האתגר הפתוח של לאשלי.

משודר סרטון חדש של אווה מארי והאווה-לושן.

קווין פטריק מראיין את שלטון בנג'מין, בנג'מין אומר שהוא לא יבזבז זמן בלדבר על אלכסנדר, בנג'מין אומר שהוא רוצה לאתגר את לאשלי לקרב על אליפות ה-WWE, סדריק אלכסנדר מגיע, אלכסנדר אומר שסוף סוף בנג'מין רוצה להיות נגד לאשלי, סדריק אומר שיש סיבה למה כל אחד עוזב את בנג'מין וזה בגלל שהוא חסר תועלת, בנג'מין נותן לאלכסנדר אגרוף והולך.

אתגר פתוח של בובי לאשלי על אליפות ה-WWE
MVP ובובי לאשלי בזירה, MVP שואל מי יקבל את האתגר, קופי קינגסטון יוצא החוצה ומקבל את האתגר, שנייה לפני שהקרב מתחיל MVP לוקח את המיקרופון ואומר שהוא לא אמר שהאתגר הפתוח יהיה על אליפות ה-WWE, לאשלי לא אמר זאת וגם אדם פירס לא קבע זאת, MVP אומר לקופי שהוא לא ראוי להיות בזירה עם לאשלי ומאחל לו בהצלחה.

קופי קינגסטון ניצח את בובי לאשלי, לאשלי הרים את קופי קינגסטון ואקסבייר וודס הוריד את קופי, השופט רואה את זה ומעיף את אקסבייר מהקרב, לאשלי מסמן ל-MVP שיתקוף את קופי בעזרת המקל שלו, דרו מקנטייר מגיע ולוקח מ-MVP את המקל, מקנטייר תוקף את לאשלי בעזרת המקל, קופי קינגסטון מצמיד את לאשלי לניצחון ברולאפ.
[Image: 20210517_RAW_Final2--4378453f3ccfb27c2b9...2bf1c0.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Day One Ish
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
05-18-2021, 03:52 PM
אחלה פרק
שיחק אותה קופי והגיע לו, בסופו של דבר כל עוד אין איזה לסנר באופק לאשלי יכול לקבל רולאפים כאלו.
מה שפחות היה כיף לראות זה את מקנטייר, מיצינו, היו להם כבר פיודים קודמים ומקנטייר קיבל את ההזדמנות שלו והפסיד. מעדיף את קופי יכול להביא אחלה פיוד.
שמח ששארלוט לא לקחה את האליפות והוחזרה אוטומטית לטופ באופן מאוס אלא גם מקדמת מידי פעם מתאבקים אחרים, מחלקת הנשים של ראו בהופעה נהדרת אחרי שנה מאוד רדומה שלא עשו כלום עם אסקה.
נחמד שגם מתאבקים בחלק הנמוך יותר של הקארד כמו גרזה וריקושט מקבלים הזדמנות, מה שכן הברוג קיק של שיימוס לא יוצא טוב לאחרונה, בבאקלאש אני אפילו לא יודע אם הגדירו את זה כברוג קיק
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
05-18-2021, 05:13 PM
4 מתוך 9 קרבות נגמרו ברול-אפ (כולל "הקרב" על אליפות ה-24/7) ועוד קרב אחד בפסילה. כמה אפשר כמה?
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-18-2021, 05:34 PM
(05-18-2021, 05:13 PM)ser duncan the tall כתב:  4 מתוך 9 קרבות נגמרו ברול-אפ (כולל "הקרב" על אליפות ה-24/7) ועוד קרב אחד בפסילה. כמה אפשר כמה?

וינס תמיד יודע כיצד להפתיע אותנו, כל פעם מחדש.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,340
אשכולות: 1,869
Likes Given: 5,162
05-18-2021, 06:10 PM
פרק טוב, זה עוד רחוק מ-A שואו סמאקדאון... אבל הפרקים האחרונים של ראו במגמת שיפור. דעות :
- סטיילס ואליאס באחלה קרב, נראה שמתחילים פיוד בין אליאס ורייקר לסטיילס ואומוס, לא רע.
- טוב לראות את גארזה על המסך, גולאק מקבל את היחס שמגיע לו, ג'ובר.
- קופי ורנדי בקרב טוב, השילוב של רנדי ורידל עובד, הדבר המרכזי פה זאת הדחיפה שרידל נתן לוודס, נראה שרידל הולך להתפך בקרוב ולהיות היל, זה נראה שהוא הולך להיות יותר רנדי, מחכה לזה, מערכת היחסים של רנדי ורידל מתפתחת לאט לאט, לא ישר צריך לזרוק אותם לקרב על אליפות הזוגות.
- אלכסה בליס ביינתים בוחנת את כל המחלקת של הנשים, מחכה כבר לראות אותה בזירה.
- שיימוס וריקושט בקרב מצוין ! הקרב של התוכנית הזאת. שיימוס סוס עבודה, כל קרב שלו בצבע, ריקושט מדהים וזה טמטום מוחלט לא לתת לו להופיע כל שבוע בטלוויזיה, הוא אכל את הברוג קיק בסוף כמו גבר, יש כאלה ששמים את היד שלהם כדי לרכך את המכה... לא אצלו :
[Image: 1.gif]
- שארלוט פלייר בעוד הופעה גדולה, קרב טוב נגד אסקה. שארלוט לא מפסידה פה נקי מה שאומר שהיא עדיין בתמונה כי היא תשחק על זה, אני לא מסוגל לראות את אסקה. אווה מארי > אסקה. אווה-לושן > אסקה.
- פריסט ומוריסון בקרב לאמברג'קס נחמד, נראה לי שפריסט הולך להתחיל פיוד נגד מייס וטי באר.
- בובי לאשלי ממשיך להיות אדיר, אלוף מצוין. הפסד כזה ברולאפ אחרי הפרעה לא באמת מזיז לו ושומר עליו חזק. דרו מקנטייר בלתי נסבל, הוא הפסיד ברסלמניה, הוא הפסיד בבאקלאש והוא עדיין ממשיך להיות בתמונה, לא מסוגל לראות אותו שוב רודף אחרי אליפות ה-WWE, הוא חייב משהו אחר.
לאשלי צריך להעביר את הזמן עד לסאמרסלאם בתקווה לחזרה של הגדול מכולם ברוק לסנר, אין לי בעיה לקבל לאשלי-קופי עכשיו... קופי בזירה יודע את העבודה. אבל מקנטייר עדיין פה אז אני מניח שזה יהיה משולש ? לא יודע.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
Likes Given: 1
05-18-2021, 08:16 PM
אני גאה בעצמי על ההחלטה של לראות את התוכנית בהרצות במקום מלא פשוט לא מבין מי הכותבים של הטמטום הזה שנקרא ראו זה בכלל אותו בן אדם עם סמאקדאון מאז שהיימן כבר לא בראו אם אני לא טועה ואם זה באמת נכון איך יכול להיות שסמאקדאון היא תוכנית מעניינת וטובה יחסית וראו היא פח אשפה שאתה רק רוצה להריץ ולא מסוגל לראות במלואו?
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
05-18-2021, 08:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-18-2021, 08:29 PM על ידי the beast.)
(05-18-2021, 06:10 PM)lidoradir כתב:  דרו מקנטייר בלתי נסבל, הוא הפסיד ברסלמניה, הוא הפסיד בבאקלאש והוא עדיין ממשיך להיות בתמונה, לא מסוגל לראות אותו שוב רודף אחרי אליפות ה-WWE, הוא חייב משהו אחר.
מסכים, מצידי פיוד עם גינדר מאהל יכול להיות טוב במיוחד אם זה מרחיק אותו מהאליפות כי נחקנו אי אפשר יותר מצד שני אחי אפשר להסתכל על זה גם שאם מקינטייר זז אז מי הולך להיכנס איזה מישהו ראוי בראו אתה רואה שיכול לעמוד מול לאשלי? סטיילס ורנדי נמצאים בזוגות ואני באמת לא רואה מישהו בראו שיכול לעמוד מול לאשלי ואם לאנשים אין בעיה עם קופי אז אני מזמין אותם לחזור לפרק הבכורה של סמאקדאון בפוקס זה התשובה שלי.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
05-18-2021, 08:45 PM
אוי לא ראו.

אני לא סובל את העלילה הזאת בה מתאבק מבוסס מפסיד לאלוף ואז קורה שהוא מחליט לתמוך באיזה מידקארדר אקראי שבמקרה מקבל תשומת לב. דניאל בריאן עומד מחייך ליד סזארו, מקנטייר מבסוט שקופי מנצח. זו פשוט עלילה גרועה. למה למקנטייר לשמוח בכלל? קופי בדיוק היום עקף אותו בתור לקרב אליפות.. מה זו הברית המעייפת הזאת? מה ההיגיון שמקשר בין קופי לבין דרו? שניהם פייסים?
לפני כמה שבועות דרו נכנס ללוקר רום וחיסל כל בן אדם שהוא ראה, עכשיו הוא משחק עם חצוצרה? פייס זה פייס אני מניח, זה מנעד הפעולות הקבוע של פייסים רדודים.

בכל אופן כמובן שלאשלי הוא אלוף נורא. האליפות הייתה צריכה לחזור לדרו או לדלג מעל לאשלי לגמרי, אין ספק. עכשיו דרו משייט בממלכת השעמום ואוחז חזק בכל אקט בינוני שהוא מצליח ליפול עליו. לא היה לי אכפת ליריבות צד כל עוד לאשלי מקבל את הזמן שלו עם האליפות. 

רק שיימוס מצליח לשמור על איזושהי הילה לגיטימית כרגע בראו. ואציין כמובן לטובה את הניצחון של גארזה. 
עוד משהו שאני חייב לציין לטובה זה רידל ואורטון.
יש לרידל יכולת קומית בחסד, ומשום מה זה עובד, הציוות שלו ושל אורטון מוצלח כרגע ואין לי בעיה שיהיו אקט קומי ביחד. 

טוב שסטיילס מבלה זמן מסוים במחלקת הזוגות, מעלה את הערך של טאלנטים נוספים.
יש תקופה מסוימת בה אני תומך במהלכים כאלה.
פשוט חשוב לזכור שמיין איבנטר זה מיין איבנטר, בסופו של דבר סטיילס יצטרך לחזור למקום הטבעי שלו ולסלק משם אנשים כמו לאשלי או סטרומן.
שאומוס יבגוד בו מצידי בכל רגע. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
05-18-2021, 08:50 PM
(05-18-2021, 08:27 PM)the beast כתב:  
(05-18-2021, 06:10 PM)lidoradir כתב:  דרו מקנטייר בלתי נסבל, הוא הפסיד ברסלמניה, הוא הפסיד בבאקלאש והוא עדיין ממשיך להיות בתמונה, לא מסוגל לראות אותו שוב רודף אחרי אליפות ה-WWE, הוא חייב משהו אחר.
מסכים, מצידי פיוד עם גינדר מאהל יכול להיות טוב במיוחד אם זה מרחיק אותו מהאליפות כי נחקנו אי אפשר יותר מצד שני אחי אפשר להסתכל על זה גם שאם מקינטייר זז אז מי הולך להיכנס איזה מישהו ראוי בראו אתה רואה שיכול לעמוד מול לאשלי? סטיילס ורנדי נמצאים בזוגות ואני באמת לא רואה מישהו בראו שיכול לעמוד מול לאשלי ואם לאנשים אין בעיה עם קופי אז אני מזמין אותם לחזור לפרק הבכורה של סמאקדאון בפוקס זה התשובה שלי.

לי אין בעיה עם קופי אבל לשאלתך טי-באר, פריסט ומאהל בטווח הקרוב, שיימוס, גארזה והפינד בטווח הרחוק, ואל תשכח שאנחנו אמורים לקבל דראפט בשלב מסוים, אשמח לראות את סזארו או אואנס בתמונה.
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
05-18-2021, 09:31 PM
(05-18-2021, 08:50 PM)orgibor כתב:  
(05-18-2021, 08:27 PM)the beast כתב:  

לי אין בעיה עם קופי אבל לשאלתך טי-באר, פריסט ומאהל בטווח הקרוב, שיימוס, גארזה והפינד בטווח הרחוק, ואל תשכח שאנחנו אמורים לקבל דראפט בשלב מסוים, אשמח לראות את סזארו או אואנס בתמונה.
טי באר?? אם הוא היה דומיניק דיאגאקוביץ אולי הייתי מסכים איתך אבל הוא לא. גארזה?? לא עשו עם הבנאדם כלום שנה חוץ מלהיות ליצן עם אליפות 24 7 אני לא יודע מאיפה האופטימיות שלך שיבנו אותו בעתיד להיות מיין איבנטר גינדר מאהל? אתה באמת רוצה לראות אותו עוד פעם מקושר לאליפות הwwe? אני חושב שאני יודע את התשובה. הפינד? הדמות הזאת נהרסה והיא גמורה ויהיה קשה מאוד להחזיר אותה היא כבר בדיחה הפתרון היחיד לדעתי זה באמת דראפט (או האחד והיחיד ברוק לסנר)
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 01:46 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר